![]() |
Re: Gusu ... Celica Kamikaze!!!
Quote:
|
cea mai frumoasa celica vazuta vreodata :D :-P
Felicitari posesorului !!! |
Quote:
1.Nu am vazut sa se produca modelul ala de capota din carbon. 2.Daca este din carbon apoi nu vad hood pins. Doar sa fie hibrid sau imbracata in carbon - ceea ce nu o face tocmai veritabila. 3.Imi pare din poze mai mult stiker decat carbon. Am vazut masina live la un 4tuning show dar nu i-am acordat prea multa atentie. Probabil pentru faptul ca are atat de mult cargus pe ea de am zis ca o fi vreun people stoper :) glumesc desigur. Cargus. Daca as detine compania cargus si nu mi-as pune stiker pe masina personala cu asa ceva. Sa nu-mi spuna nimeni ca reclama aia ajuta la ceva... iar apoi de ce mi-as pune-o pe masina? awareness? poate ... dar nu... AAAA cargus este sponsor???? .... nu cred nici asta. Iti dai seama cate necunoscute sunt in capul meu? UUU :lol: @nigger. Imi place mai niggere. Numai ca ii lipseste conceptul. Pt. romania este un exemplar insa super ok. |
Herea_costin
te asigur ca stiu masina asta de vreo 3 ani,si am vazut masina de cel putin 6-7 ori si chiar este carbon capota...nu stiu daca imbracata cu carbon sau 100% carbon... Ideea cu cargus ii apartine proprietarului si nu il poti condamna...daca vrea poate sa puna stickere si cu gradinite de prescolari :D |
Cargusul a fost vandut DHL-ului. Nu mai apartine de ceva timp familiei Plesea.
Eu n-am mai vazut nici Celica lu Gusu si nici 307-le lu Shaggy pe la vreun show de tuning. |
da este adevarat nu se mai stie nimik de masini....
|
Celica este in continuare la cornel, doar ca el merge mai mult cu bmw seria 6 cabrio, iar shaggy cu un a 4 cabrio.
|
rs4 ma, nu a4 :lol:
|
Daca e cabrio nu are cum sa fie RS4.
|
Quote:
|
Are cum..dar e pacat sa ai un RS4 si sa fie cabrio. Eu unul daca mi-as lua RS4 as merge pe varianta sedan. Nu am zis ca nu exista :)
|
desi am votat ca e frumoasa... m-am razgandit... e sooopeer!!!
|
o mashina cu adevarat frumoasa ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning