Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Concurs 4tuning Days (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/65675-concurs-4tuning-days.html)

mba 07-03-08 23:11

Re: Concurs 4tuning Days

da sa traiti :D

radu.3 08-03-08 07:16

Si portofoliul trebuie sa il trimitem tot pe [email protected] si tot pana astazi (8.03.2008)?
P.S.: in portofoliu pot fi incluse lucrarile cu care particip la 4td?
Multumesc anticipat :-)

Ace Axel 08-03-08 12:15

portofoliile le voi strange eu. asa ca va rog sa mi le trimitemi pe mess sau pe mail (cei care au id-ul meu), pe PM sau cereti-mi id-ul! multumesc!

giubau_v8 17-03-08 12:12

:(... foarte slab anu asta la virtual si freehand...panoul ala deabia duminica l-am observat, dupa ce mi-a spus ace unde este, lucrarea mea(nu ca ar fi fost ceva grozav) nu era pe acolo...ace zicea ca nici a lui nu se regasea pe panou....atmosfera foarte trista...nu era chiar nimeni pe acolo...slab..slab
lks...lucrarea ta e cea mai tare...o sa-mi fac si eu o semnatura cum avea admiratorul lui ace axel:D....;)

Naitzu 17-03-08 15:54

de rezultate ce se povesteste?

blue macca 17-03-08 16:00

3 Attachment(s)
sunt de acord :( ,sambata am impresia ca nici nu era panoul, eu asa imi amintesc.Duminica, primul lucru, dupa ce.am intrat, mi.a sarit panoul in ochi- hop si eu,hai sus... m.am mai plimbat pe.acolo, am urcat scarile poate poate o mai fi cineva, si, ma mai uitam dupa machetele personale ale userilor (nema:( ). Slab... pentru ca nu cred ca si.ar fi dat lumea seama ca se putea urca acolo. oricum... eu cu asta am participat (chiar daca mie mi.a fost expus portofoliul ;)) )

LKS 17-03-08 16:36

Quote:

Originally Posted by blue macca (Post 1428620)
sunt de acord :( ,sambata am impresia ca nici nu era panoul, eu asa imi amintesc.Duminica, primul lucru, dupa ce.am intrat, mi.a sarit panoul in ochi- hop si eu,hai sus... m.am mai plimbat pe.acolo, am urcat scarile poate poate o mai fi cineva, si, ma mai uitam dupa machetele personale ale userilor (nema:( ). Slab... pentru ca nu cred ca si.ar fi dat lumea seama ca se putea urca acolo. oricum... eu cu asta am participat (chiar daca mie mi.a fost expus portofoliul ;)) )

Multe din lucrari nu au aparut, nu au fost printate.
Panoul a fost gata sambata dupa amiaza, ca atunci au aparut baietii cu panoul, pana s-a montat si pana am lipit lucrarile a mai durat ceva.
Mii de multumiri baietilor care ne-au ajutat sa mai lipim din lucrari, respectiv Grigo, Most wanted, ruver, patriotu, Naitzu... si cam atat am retinut, au mai fost dar nu imi vine in minte numele :D

Naitzu 17-03-08 17:34

Quote:

Slab... pentru ca nu cred ca si.ar fi dat lumea seama ca se putea urca acolo.
ca bine a zis Grigo..
Quote:

daca il puneam la WC aveam mai multi vizitatori
...
si in alta ordine de idei.. imi pare sincer rau pt cei care nu si'au putut admira lucrarile..tot ce am primit am lipit pe panou..

radu.3 17-03-08 17:46

Eu inca astept un topic cu toate lucrarile sa putem vedea si cei care nu am fost prezenti acolo celelalte lucrari :D

LKS 17-03-08 19:05

3 Attachment(s)
cam astea au fost ..ce am apucat sa trag in poza asa rapid

no limits design 17-03-08 19:32

foarte frumoasa supra ta frate .....m-am uitat la ea juma de ora

pheerya 18-03-08 13:35

lukaaaaaaaaaas....eu nici n-am stiut ca a existat asa ceva...te omoooor!!!! nu m-ai sunat si pe mine sa-mi zici...
culmea ironiei...am stat doua zile de dimineata pana seara acolo si nici n-am stiut ca s-a facut panou :(
lucrarea mea nu a aparut pe acolo din cate am vazut eu...ehhhh...soarta
oricum felicitari baietilor!!!

LKS 18-03-08 13:45

Scuzele mele, cand am vbit nu era facut, nici nu credeam ca se mai face panoul, si dupa aia am vazut baietii de la romexpo ca aduc niste fiare pe acolo.
Si am cam uitat sa iti mai zic. Cu lucrarile lipsa, pacat! Greseala celor care au printat , de exemplu o lucrare de la 3D avea de 7 ori o imagine ! Ce sa le mai ceri.

Mii de multumiri si domnului Ace Axel, care organizator fiind, s-a dat lovit imediat cum s-a montat panoul, si am bagat munca ca negrii pe plantatie pana am lipit toate lucrarile pe panou.

Bejdesign 18-03-08 14:23

Si unde anume s-au investit 3000 euro? :|

MoldamiN 19-03-08 09:23

frumoase lucrarile...daca are cineva poze mai in detaliu as ruga daca se poate sa fie postate....multumesc anticipat

ad1 19-03-08 14:53

ce de orgolii(patate) pe aici......

Alkatraz 19-03-08 14:55

Mai multa suferinta ca in posturile anterioare nu am vazut pana acum ... De la prieteni tre sa deveniti dusmani asa in secunda numarul 2 ...

LKS nu te mai umfla ca ai venit de la CT si ai facut panoul ala ... pentru ca ai facuto pentru asa zisa comunitate, care ar trebui sa fie din ce mai unita dar se pare ca e tocmai invers, daca ai lucrat la panoul ala doar ca sa ne arati ca ai facut ceva atunci e clar si cu tine ...
Ace odata ce ai vorbit cu organizatorii sa faca si un loc pentru freehand trebuie sa te ocupi perosnal, pentru ca tu i-ai batut la cap. Daca i-ai rugat doar ca sa ne spui noua ca tu esti ala care vrea un bine, esti in aceasi situatie...

Daca a castigat bravo lui crezi ca faptul asta se datoreaza cererii tale de a face un panou ... El a facut ca sa fie ales castigator.
Si fani poate sa aiba oricine dar nu trebuie sa ii dai u in cap ca el vrea sa ajunga ca respectivul... daca el considera ca acel lucru e cel mai bun pentru el, asa va face ... in cel mai bun caz poti sa ii dai un sfat pur prietenesc.

Si toate acestea fiind spuse cred ca topicul acesta ar trebui inchis.

LKS 19-03-08 15:56

Alkatraz, desi ai zis-o intr-un mod cam deranjant, iti dau totusi dreptate. Nu trebuia sa ma bat cu pumnul in piept ca am ajutat la aranjarea panoului, ideea principala era ca UNII origanizatori desi au zis ca fac, NU au facut nimic, au vazut ca lipsesc lucrari si plangeau pe acolo. Altii nu au zis nimic si totusi daca erau acolo au mai dat cate o mana de ajutor (acum nu ma refer numai la mine).

GRIGO 19-03-08 19:48

problema a fost ca dupa ce a plecat ace am ramas cu lucrarile si portofoliile de la free hand dar nu stiam ale cui sunt lucrarile , deci era nevoie de el... ca sa stim la ce lucrari sa punem portofoliile.
in fine ...

peter 19-03-08 20:01

eu nici nu am dat de panou pana duminica...mi-a zis grigo pe unde sa o iau...era amplasat aiurea.

P.S. misto lucrare LKS...

Ace Axel 19-03-08 21:16

Quote:

Originally Posted by GRIGO (Post 1433215)
problema a fost ca dupa ce a plecat ace am ramas cu lucrarile si portofoliile de la free hand dar nu stiam ale cui sunt lucrarile , deci era nevoie de el... ca sa stim la ce lucrari sa punem portofoliile.
in fine ...

am zis ca nu mai postez, dar cand vad asa ceva, pur si simplu nu ma pot abtine. asta doar demonstreaza cat de pe langa esti ; adevarul e ca nici nu avem telefoane, nu avea numarul meu NIMENI !! decat tu , lks si patriotu ( asta in caz de urgenta, pentru ca nu vreau sa il implic p patriotu in asta, pentru ca e un super baiat si as garanta oricand pt el si presupun ca si el pt mine ) ... cel putin voi!

plus k la desene de mana eu am separat desenele si am pus portofoliile in dreptul celor care au avut imaginile printate. Cat despre minunatul stand vt , macar recunoaste ca mananci rahat cand zici ca nu am ajutat si nu mai face p ranitul, ca eu te-am inteles cand ai zis ca ti-e foame si te-ai dus sa mananci ... asa a trebuit si eu sa plec ( tre sa iti dau tie sau oricarui altcuiva explicatii ? ).

Si inca o chestie si cu asta chiar ca termin. Eu nu inteleg de unde pana unde ati scos-o pe asta cu organizatorul. Nu eu mam ocupat de 4td , nu eu trebuia sa fac standul vt. Ce am facut, am facut pt comunitatea vt, am facuto pt noi toti, dar se pare ca unii nu stiu decat sa arunce cu gunoi in altii !

Hai bafta!

GRIGO 19-03-08 21:54

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 1433437)
am zis ca nu mai postez, dar cand vad asa ceva, pur si simplu nu ma pot abtine. asta doar demonstreaza cat de pe langa esti ; adevarul e ca nici nu avem telefoane, nu avea numarul meu NIMENI !! decat tu , lks si patriotu ( asta in caz de urgenta, pentru ca nu vreau sa il implic p patriotu in asta, pentru ca e un super baiat si as garanta oricand pt el si presupun ca si el pt mine ) ... cel putin voi!

plus k la desene de mana eu am separat desenele si am pus portofoliile in dreptul celor care au avut imaginile printate. Cat despre minunatul stand vt , macar recunoaste ca mananci rahat cand zici ca nu am ajutat si nu mai face p ranitul, ca eu te-am inteles cand ai zis ca ti-e foame si te-ai dus sa mananci ... asa a trebuit si eu sa plec ( tre sa iti dau tie sau oricarui altcuiva explicatii ? ).

Si inca o chestie si cu asta chiar ca termin. Eu nu inteleg de unde pana unde ati scos-o pe asta cu organizatorul. Nu eu mam ocupat de 4td , nu eu trebuia sa fac standul vt. Ce am facut, am facut pt comunitatea vt, am facuto pt noi toti, dar se pare ca unii nu stiu decat sa arunce cu gunoi in altii !

Hai bafta!

mda deci poti intreba, la telefon nu mai aveam baterie da lasa asta ...
desenele care le-ai separat tu au fost miscate nu au ramas asa s-au mai rasfoit pe acolo ,
stateam de dimineata acolo si eram nemancat .... care a fost problema ca am fost sa mananc ... .am revenit in 20 de minute ... tu nu ai mai revenit ...
si i-a zi frate cu ce ai ajutat, cat ai stat de cand a fost montat panoul, 5 minute cat s-au pus 2-3 poze la 3d... asa ca nu mai manca rahat ca ai ajutat
nu trebuie sa dai explicatii la nimeni , faci ce vrei dar era frumos sa stai sa ne ajuti daca tot ai luat responsabilitatea freehand-ului nu?
nu o spun numai eu, cam toti de pe aici au inteles de la tine ca te ocupi .
de ce de altii nu am zis nimic pt ca nu au ajutat ... ? pt ca nu s-au angajat dinainte ca o sa se ocupe , simplu ...

pe bune chiar nu imi arde sa fac posturi dastea .... e pierdere de vreme
in fine hai sa terminam o data cu subiectul asta
Sanatate, aveti grija de voi ...

Gratzian 20-03-08 00:34

sorry, azi abia am mai terminat de carat diverse de pe la salon...
si de facut ordine, de incheiat acte, etc...
pentru noi inca nu s-a terminat. asta e
maine incepem sa punem pe sectiuni concursurile si castigatorii, frumos, ca data trecuta...

Gratzian 20-03-08 00:49

terminati cu certurile...
nu e nimeni dintre voi de vina, problema a aparut vineri, la romexpo, cand nu era facuta amenajarea NICAIERI, nu numai la voi... stiti foarte bine cei care ati fost acolo
nici macar la firmele care isi platisera standul nu era nimic, nici pereti, nici mocheta.
a trebuit sa trag ca disperatul de ei, desi aveam contract si banii erau platiti.
intr-un tarziu, au terminat amenajarea peste tot, inclusiv acolo
intr-un tarziu, spun, din pacate, caci aceasta intarziere a facut ca sa nu mai fie fezabila organizarea cum trebuie
bannerele nu mai erau unde sa fie puse, caci pusesera firmele pe balustrada
la firme nu le puteam spune sa le dea jos, caci eram cu ei la "cutite", erau suparati si ei ca nu s-a facut amenajarea, desi platisera.
sus, nu a mai fost cum sa facem ce trebuia, cu masute, bar, etc, tot ce planuisem, ca o mica cafenea "virtual"
vitrinele, stiti ca au adus 2 care erau modele aiurea
am comandat inca 2 si au venit sparte
nu mai aveam timp sa ma mai cert cu ei, stiti ca intre timp se intamplau diverse: cerculete, etc, unde era raspundere mare.
asa ca am convenit cu baietii doar sa tragem mai in fata ca sa fie vizibil de jos, si atat e maxim care s-a mai putut face
din pacate

spatiul respectiv, 500 mp, era inchiriat exact cu aceasta destinatie
500mp x 4 euro = 2000 euro.
vitrinele au fost inca 240 euro
panourile pe care au fost lucrarile au fost 20 euro BUCATA
masutele si scaunele nu le-am pus, nici proiectorul, si nu le-am mai platit, ca imi era frica sa nu le fure cineva
bine am facut, caci duminica seara s-au furat 2 vitrine

PRETURILE PE CARE LE-AM ZIS, SUNT OFICIALE, PUTETI CONSULTA SITUL ROMEXPO

asa ca va dati seama ca dupa asta ma oftic cu atat mai tare, cu cat vroiam sa iasa ceva impresionant acea cafenea virtual, care trebuia sa fie gata vineri dimineata si care m-a costat atat
cei cativa care ati fost pe langa mine stiti ce ofticat am fost si cat am tras de aia de la romexpo

asa ca cel mult, eu sunt singurul vinovat, ca am planificat ceva, dar nu stiam ce probleme pot sa apara acolo... e prima data cand lucrez cu ei, si am crezut ca un contract si banii platiti IN AVANS, sunt suficienti.

deci... eu sunt de vina
va rog mult, nu va mai certati intre voi, macar certati-ma pe mine, ca e mai corect asa
ar fi pacat sa va aruncati cuvinte grele, si fara motiv.
toata lumea la virtual a fost extrem de saritoare... practic, daca locatia era amenajata, lucrurile mergeau snur, si nu se mai ajungea la discutia asta intre voi

igerr_al 20-03-08 07:54

mie imi pare rau pt Darius...nu i s"a implinit visul

giubau_v8 20-03-08 16:51

hai sa nu ne mai certam...dar..as vrea sa vad si eu toate lucrarile..se poate face un poll ceva?..am vazut ca la 2d si 3d s-a facut :|

Darius DMS 20-03-08 17:21

Quote:

Originally Posted by igerr_al (Post 1434022)
mie imi pare rau pt Darius...nu i s"a implinit visul

visul meu a fost sa merg la acest concurs si sa iau macar o mentiune.e na....nu a fost asa.dar nu poti deveni artist in cateva zile.eu ma bucur ca am participat si atata tot.poate la anu voi avea ceva noroc.am pus desenele de la concurs p topicu meu.care vrea sa le vada sa intre si sa le priveasca.am fakut si eu niste prostii...dar las ca o sa vedeti voi si o s cititi.

p.s:scz dak e offtopic.

Naitzu 20-03-08 17:39

4 Attachment(s)
hai k pun si eu vreo 2 poze..

giubau_v8 20-03-08 17:48

panoul l-am vazut si eu intr-un final...duminica...nu asta ma interesa..ci TOATE desenele;)

radu.3 20-03-08 20:47

Am cerut si eu asta de vreo 2 ori...sa speram ca cineva ne asculta :-)

pheerya 20-03-08 22:18

ace...aveai si numaraul meu de telefon...lks...puteai sa suni...veneam sa va ajut cu cea mai mare placere...si asa ma plictiseam la stand :-P
nu are rost acum sa mai dam vina intr-o parte si alta...noi suntem un grup de oameni pasionati de acelasi lucru si asta ar trebui sa ne uneasca...
lucrarea mea nici macar n-a fost afisata...eu ce sa mai zic? dar nu mai spun nimic pentru ca nu mai conteaza acum...
facem poll si vedem intre noi care e cel mai bun ;) noi ne cunoastem mai bine decat ne cunosc altii :)
alkatraz nu mai fi asa tupeist ca deranjeaza...sfat prietenesc...ia-l ca atare
atat am avut de zis...sa ne vedem(odata si odata) cu bine ;)

giubau_v8 20-03-08 22:54

ar fi fost frumos sa se faca aici>> https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo.html un thread cu lucrarile freehand...vad ca se poarta doar virtual-ul in ziua de azi:(....macar aici pe forum daca pe panoul ala au fost cateva lucrari :(... eu cred ca si comunitatea freehand are ceva de aratat

Gratzian 21-03-08 01:09

nu am facut doar un topic, si un subforum intreg, dedicat virtualului...

giubau_v8 21-03-08 08:23

multumim mult....m-am gandit cam tarziu sa dau p.m. ieri:(

All times are GMT +2. The time now is 04:16.

- Copyright 2026 4Tuning