![]() |
Re: ROMEXPO, 15-16 Martie 2008 4TuningDAYS - scurta descriere
sgm`ule esti mortal, de fiecare data cand vad o replica modesta ma apuca rasul :):):)
|
klumea, pacat ca nu o sa fiie si niste liniute,im lipsesc
|
anu asta cred ca o sa fie mai tare ca ce a fost pana acum :D
|
Quote:
De-asta nu-nteleg de ce la fiecare show, oriunde ar fi, se gasesc cativa chitrosi care sa intrebe de intrare....care pana acum nu a depasit 20 RON cu parcare inclusa :rolleyes2 nu intreaba nimeni cat face taxiu' pana acolo, in conditiile de trafic care vor fi...nici de pretul biletului de tren pana la Bucuresti, distanta pana la Bucuresti calculata in benzina, IN SCHIMB COSTUL BILETULUI DE INTRARE PREZINTA O IMPORTANTA DEOSEBITA IN LUAREA DECIZIEI: "SA VIN SAU SA NU VIN?" :shock: |
sa fie anarhie...:))) ma bag printre ursulete la burn_uri si demo..:))
|
Cine pune problema de bani de intrare....ori e un caz deosebit si trebuie prezentat la "Dansez pt tine" ori e prea chitros si prea nepasionat de acest subiect.
|
Eu glumeam , cred ca v-ati prins , dar vad ca voi o dati in altele :lol:
|
- RALLY Days
Ca sa fie cat mai spectaculos, pe langa toate atractiile, cu ocazia editiei 2008 a 4TuningDAYS, vom organiza o sectiune in premiera absoluta in Romania!RALLY Days! Pentru prima data, vom invita pilotii, echipele, impreuna cu masinile de competitie, intr-o sectiune distincta. Veti putea vedea masinile, participa la sesiuni de autografe sau va puteti fotografia cu pilotul preferat. Pentru prima data, masinile pe care suntem obisnuiti sa le vedem trecand in viteza, vor parca cuminte la RALLY Days. Poate avem noroc si de niste demonstratii de pilotaj, de ce nu? stie cineva ce piloti sunt invitati? |
Stie cineva cand vor fii cerculetele,burnout-urile ? Adica ,sambata sau duminica :?: Multumesc anticipat !
|
whauuuu.....imi pregatesc aparatul foto si camera....cat e intrarea?
|
mai conteaza...fete frumoase sa fie :)
i'm in ;) |
mare show ce vom face anu asta :)))e30 powa:)sper sa venina lumea la show ca sigur va fi ceva inedit:P
|
Fratilor, va platesc eu intrarea celor care intrati si iesiti nemultumiti de ce va fi inauntru....vorbesc serios! :shock:
PS: E 10 RON ! (dar era scris mult prea mic, pe paginile anterioare) PS2: Sugestie, mai mult sau mai putin serioasa: puneti pretul intrarii in titlul topicului :rolleyes2 |
dar stie cineva cat costa biletul
|
MA ORI ESTI CHIOR ORI BEAT...A SCRIS SI quick_5hifter IN POSTU DE MAI SUS CA E 10RON
|
Quote:
|
Mai intreb odata, pt ultima data... mai trimit echipa de la antena1 sa faca un reportaj, ca anul trecut, sau nu? stiu ca unii aveti boala pe antena1, dar nu are nicio legatura una cu alta... daca da, dat-mi un PM sa stiu cand sa vina.
100.000 lei (adica "o suta de mii de lei") e intrarea!!! :lol: scump dom'le, scump.... halatul, halatul... :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
ne puteti anunta programul de vizitare?
si knd se poate avea acces la locatie pt amenajarea standului? |
PROGRAM DE VIZITARE:
Sambata - 15 Martie 2008 intre orele 10.00 si 20.00, avand posibilitatea contractuala de prelungire pana la ora 23.00 Duminica - 16 Martie 2008 intre orele 10.00 si 20.00 AMENAJARE : Vineri 14 Martie 2008 intre orele 08.00-24.00 |
Quote:
La fel si acum, as fi vrut sa-i trimit vineri, tinand cont ca programul pt public este in zilele de 15 si 16 martie, sambata si duminica. Nu-i problema daca nu se vrea, incercam doar sa ajut cu ceva :) |
Bai fratilor sa faceti tot posibilul sa iasa bine....ce? am spus bine?......PERFECT.Dupa editia asta vreau sa nu mai dorm 2 luni din cauza celor vazute acolo.Incercati sa faceti cat mai multa publicitate evenimentului ca merita, daca se poate sa anuntati si televiziunile.BAFTA ORGANIZATORILOR
|
super eveniment si la mai multe....
|
Quote:
|
Quote:
sambata si duminica stiam ca ii pot trimite, ca doar e deschis pt toata lumea... eu as fi vrut sa se difuzeze vineri stirea, inainte de deschidere, cum am facut si anul trecut, ca sa stie toata lumea ca "se deschide..." si "va fi..." :) daca stirea este in calup de publicitate, atunci costa ;) daca este redactionala, in cadrul stirilor...e pe degeaba, doar ca depinde de sefi ce hotarasc: daca li se pare de interes sau nu. normal ca nu e vorba de cerut bani, eu am zis ca anul trecut asa ceva mi s-a cerut.... p.s: daca imi pun legitimatia in piept intru moka? :lol::lol::lol: glumeam... cine intreba de intrare, ori nu are bani nici de bilet de autobuz, ori nu are nicio treaba cu tuningul si masinile... anul trecut am uitat-o in masina si nu am putut urca pe scari, cand s-au facut drifturile :rolleyes2 |
dragilor, biletu o sa coste 50 Ron :lol:
cum suna asta? selectam prin pret? biletul nu este inca oficial, a fost estimata o suma de 10 RON in oferta catre firme, in care era calcul fara tva, si era un comunicat intern... o sa anuntam in curand pretul de intrare vreau sa voteze cine nu vine la biletul de 50 RON, 100 RON, 1000 RON glumeam. eu las balta 4TuningDAYS, si ma duc la film, ca oricare costa peste 10 RON si e in ficare zi, peste tot... quick_5hifter are legitimatie de intrare libera, parcare in zona expozantilor si cazare gratuita. si plateste intrarea prietena lui... :) de ce nu vreti sa vb de lucruri serioase? quick_5hifter - ce am zis, e valabil... |
:crazy:La 1000 ron ma gandesc mai bine la niste amortizoare...:crazy::D dar 50 sau 100 as da pe intrare... nu vezi zi de zi asa ceva, mai ales ca 4t days evoleaza de la an la an si mereu iese frumos.
exceptand salonul in sine, astept cu nerabdare discutiile de dupa... sunt atat de amuzante:twisted: |
cu sau fara bon de consumatie?:D
|
Quote:
|
Hai ca va prins febra 4TuningDays si pe voi. Cum 50ron biletul? Este cam mult , fara nici o suparare. Sper sa faceti odata pretul la bilete si daca este mai mult de 25ron nu cred ca as putea veni.
|
Fara suparare... se face 4t days in fiecare saptamana, sau in fiecare luna? e odata pe an, nu moare nimeni daca plateste X lei pe intrare!
si daca ati fi citit cu atentie ati fi observat ca Gratzian nu a vorbit serios. Scrie clar: pretul va fi ~10 ron! bine...a scris si mai jos: "glumeam" :rolleyes2 daca ati fi citit tot postul lui, ati fi vazut... @k4r4: bon sau dama de...? :lol: daca s-ar da si femei pe degeaba si tot ar exista carcotasi care ar zice ca e biletul prea scump :lol: ziceam de discutiile de dupa... deja au inceput si ma amuz :) |
Quote:
|
@Geo_ZGA: degeaba te chinui sa le explici, pe pagina urmatoare vor mai aparea 2-3 care sa puna aceeasi problema...
Este clar, cine nu e dispus sa plateasca 50 RON, probabil are altceva mai bun de facut cu banii astia, prin urmare nu e chiar asa de pasionat de fenomen...iar cine nu VREA sa dea 10 RON, fara discutie nici nu merita sa intre la show! Si nu ma refer la cei care NU AU 10 RON, ci la cei care prefera o bere in oras, de banii astia :shock: @26WRC: textul de mai sus nu l-am scris cu referire la ce ai spus tu, insa oricum exagerezi putin...nimeni nu "traieste din alocatie", dintre cei de pe forum...sunt convins ca daca traiai din 25 RON pe luna, nu aveai internet :rolleyes2 Quote:
|
ce ma amuza astia care iau in serios tot ce se scrie aici.
|
1 Attachment(s)
totul e perfec mai ales ca e ziua mea in 16 martie:)) acolo as si eu cu batrana mea , inscrierile nu stiti unde se fac ?? biletele de unde se cumpara??
|
he ziua mea e pe 17 da cred ca ma omoara tot 4tuning la cat scanda am facut pe alte thearduri :-s ...
|
ma, voi chiar ati crezut ca o sa fie biletul 50 RON?
n-ati citit atent, dragilor... dati-o incolo de treaba... era vb ca discutia de bilet e aiurea, cat timp daca ma duc la film si iau popcorn si suc, dau 30 RON aici e o expozitie de 20.000 mp la Romexpo asa ca lasati discutia despre bilete... o sa fie minim 10 RON si maxim 12-15 RON |
am fost anu trecut....voi fi si anu asta...dar sa fie la fel de multe fetitze :>:>
cand sunt demonstratiile sambata sau duminica? |
demonstratii si sambata si duminica
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning