![]() |
Re: Machetele mele - andreizr1
9 Attachment(s)
Porsche 911 GT2 993
1/43 cararama ( am schimbat rotiile ) Attachment 1261606 Attachment 1261607 Attachment 1261608 Attachment 1261609 Attachment 1261610 Porsche Carrera GT 1/43 High speed Attachment 1261611 Attachment 1261612 Attachment 1261613 Attachment 1261614 |
Carrera Gt si FXX doua machete superbe :)
|
Da, sti tu ,,,, :) si GT2 -ul imi place f mult cum a iesit cu aceste roti.
|
ce fain e FXX...la mai prezentat Racer21;)..bafta:D
|
4 Attachment(s)
Quote:
Totusi au mai ramas 2 ... porsche 1/43 , ambele delpadro , dar au avut ambele de suferit din cauza transportului, au sosit din uk .... , una parbriz spart , a doua lovita , si plafon indoit :( asta e ... dar nu e asa grav ... 911 turbo cabrio si 911 GT3 997 Attachment 1267079 Attachment 1267080 Attachment 1267081 si in final o poza de grup cu familia porsche Attachment 1267082 |
Ai cateva Porsche. Bravo. La mai multe.
|
4 Attachment(s)
ceva nou pe azi :)
nu stiu daca au mai fost prezentate de cineva ... Porsche Cayenne S 1/43 Cararama Audi A6 3.2 1/43 Cararama Sunt reusite ambele , la inceput am fost sceptic ptr audi, dar dupa ce l-am scos din cutie .... chiar imi place |
Le-am prezentat eu pe amandoua, Cayen-ul il am dublura verde si albastru, cel verde va intra la tuning si va fi alb. Aceste doua machete arata foarte fain, felicitari pentru ele. Unde le-ai gasit?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pai ..... :rolleyes2 eu de la lopez il am :)) |
stai linistit ca mi-am dat seama, oricum bravo...esti al treilea care prezinta FXX pe forum :lol:
|
6 Attachment(s)
Golf V GTI 1/43 cararama
Alfa Romeo 159 1/43 Mondo Motors |
6 Attachment(s)
MGB CABRIO scara 1/43 CARARAMA
PORSCHE 356B scara 1/43 CARARAMA |
Bine ai revenit prietene. Foarte faine astea 4 prezentate. Mai ales Alfa e criminala, imi place foarte mult.Bafta.
|
Salut. Alfa am luat-o de curios sa vad cum sunt facute mondo motors. Dar e sub asteptari , e doar putin peste bburago. Interiorul este foarte slab, dar asa la exterior este ok.
PS : sa nu uiti de mine cind mai mergi la salonta ;) |
3 Attachment(s)
Azi pun ceva mai mici .... nu prea colectionez sub 1/43 , dar aceste modele au fost prea frumoase sa le las pe raft .... :)
|
8 Attachment(s)
Mazda RX8 1/43 Cararama
Maserati Grandsport Spider Mondo Motors 1/43 - e foarte interesanta marca asta , unele machete sunt nasoale, unele f reusite , cum este acest maserati. Poate in poze nu se vede asa bine, dar este f f bine realizata. |
Faine amandoua, Mazda a ajuns si la mine alaturi de celelalte. Poate te-am mai intrebat, de unde iei astea Mondo?
|
Salut . Mondo motors se gasesc cind cum prin librarii.
Asta am gasit-o intr-un magazin de jucarii, cu 14 lei. Chiar a meritat. Mai sunt multe Mondo motors alfa , fiat ,,, dar alea sunt nasoale. Quote:
|
Mazda RX8 este masina mea (sport) de suflet! Si pe galben ... arata demential! Felicitari pentru machete si felul in care ai grija de ele! :hug:
|
Salut, si mie imi place f mult, de mult o caut.
Mi-ar trebui si o honda s2000 1/43 dar inca nu am gasit ceva la pret decent. Iar legat de faptul cum am grija de ele .... :???: din ce in ce mai greu , deja creste juniorul , si e din ce in ce mai nasol. trebuie sa gasesc o solutie repede, ceva rafturi sus pe perete. Andrei Quote:
|
Trimite-le colet la mine ... eu inca nu am copil! :lol: Am eu grija de ele ... :)
|
:shock: :???: :shock: :rolleyes2 la asta nu m-am gandit :lol: :lol:
Nu vreau sa te deranjez, sa te incurc .... lasa ca fac eu cumva :lol: Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Prima pe azi ; un Focus WRC 1/43
Producator : Saico ?????? :rolleyes2 nu am mai auzit de ei , macheta e la pret f bun , dar nu este deosebita. Si poi 2 surori Fiat 500 1/43 ; cel gablen cararama si cel negru carabinieri e bburago , si nu arata rau deloc :D |
Foarte tari Fiat-urile:!:
|
Foarte tare Focus-ul. Si eu am 3 machete de la Saico. Tre' sa-l iau si eu.
Dragute si Fiat-elele. |
simpatic tare fiat-ul de carabinieri:D
|
Quote:
Daca vrei iti iau eu de aici mai este inca vreo 2 bucati la 20 lei. Daca ti se merita ..... ;) Quote:
|
10 Attachment(s)
Salutari ,
Azi va arat 2 machete interesante ; Lamborghini Gallardo LP560-4 1/43 Mondo motors ( incepe sa-mi placa producatorul asta ) Si un Corvette C6 Bburago 1/43 , mai vechi , dar cu jante noi :D |
C6 foarte frumos cu incaltari noi:!:
|
Quote:
|
Foarte frumoase, interesant si cum ai schimbat roatele:razz:
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
Azi am pus
Opel Manta 1/43 ( am una si 1/1 :D ) Afla Romeo 156 BTCC 1/43 |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
cea 1/1 arata asa : |
Quote:
|
1 Attachment(s)
prietene
forte faine jucarelele tale.. sugestie...incearca la porsche roti de Streetuners - de FATA de la lamborghini..am pus o poza sa vezi..arata mai real ca nu-s asa mari si inca ceva..Fordul Saico e 1:43 sau 1:32?? ca il am si eu dar e ca si Burago Rally - adica 1:32 |
| All times are GMT +2. The time now is 14:18. |
- Copyright 2026 4Tuning