![]() |
Re: Tavite portbagaj, presuri / covorase auto, bandouri protectie
Salut!
criss81 - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti multumesc si pentru mesaj si recomandare! Iti stau la dispozitie si pe viitor! Mircea |
Salut Mircea!
Tavita portbagaj si covorase cauciuc pentru Golf 4 Variant. (Pentru un prieten care a vazut tavita de portbagaj la Lancerul meu .... :) ) |
pentru e30 nimic?
|
Salut!
criss81 - Iti multumesc ca apelezi din nou la mine! Am pe stoc si / si pentru Golf IV variant . Tavita: 151 ron, covorasele de cauciuc 115 ron. Asa cum ai vazut, la covorase mai are 10 ron reducere daca-s in colet cu tavita. Evident, curierat gratuit. Daca doresti, te rog anunta-ma si luni le trimitem spre tine. Daxter - Imi pare teribil de rau, dar E30-ul nu-i in catalog nici la tavile pentru portbagaj, nici la covorasele de cauciuc. Pot sa-ti ofer tavite dreptunghiulare (universale) de 4 dimensiuni (evident, la pret mult mai mic) si covorase semi-personalizate - vezi http://www.***********/photos/25835939@N02 -la pagina a 2-a ai 7 poze cu modelul UNI1. Imi pare rau ca nu pot sa te servesc mai bine! Weekend placut! Mircea |
Salut!
Tavite pentru portbagaj speciale / personalizate pentru ~800 de modele de masini, covorase de cauciuc speciale pe model (originale) pentru ~350 de modele de masini, bandouri laterale pentru ~200 de modele de masini. Toate produsele sunt de prima echipare in Vest! Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat) -la covorase+tavita (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Mircea 0256/275273 0722.259258 |
Salut. tavite pentru portbagaj pentru Cielo in 4 usi, ai?
|
Salut!
greatq - Din pacate tavitele pentru Cielo s-au terminat de pe stoc, dar primim din nou in ~ 14 zile. 151 ron, minus 10% sau livrare gratuita prin curier rapid. Daca vrei, si daca nu-i tarziu, te rog da-mi un PM cu numarul de telefon si te vom suna noi cand primim. Multumesc, Mircea |
sal.. pentru un golf 3.. as dori un pret pentru tava potbagaj.. si / sau presuri tava pentru sofer si pasager dreapata...
|
Salut!
cv-03-btf -tavita pentru portbagaj - 151 ron ; covorase de cauciuc - doar la set de 4 buc - 115 ron. Pe langa astea - vezi, te rog, reducerile pentru forum cu 2 posturi mai sus. Presurile merita "epitetul" de tava, doar in masura in care marginea de 1 cm inaltime il justifica. In Vest , nu exista covorase cu margini mai inalte. Exceptie fac masinile de hard-enduro sau camionete. Pe de alta parte, nu cred ca stai tu pana ai strat de 1 cm de apa sau praf in covorase... Daca vrei doar cele de fata, pot sa-ti ofer niste semi-personalizabile la 79 RON. Vezi poze pe http://www.***********/photos/25835939@N02 -la pagina a 2-a ai 7 poze cu modelul UNI1. Evident - pentru tine sunt relevante doar cele din fata... Multumesc, Mircea |
Salut.
M-ar interesa preturile la covorase, tavita porbagaj si bandouri usi pt. Matiz. Eventual niste linkuri cu poze, daca se poate. Multumesc. |
2 Attachment(s)
Salut!
Julius_CID - Tavita 134 ron, covorase 117 ron, bandouri 130 ron. De aici scazi reducerile de mai jos. Reduceri pentru forum: -la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit -la covorase – aveti de plata 15 ron (1/2 din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Poze am doar cu bandourile. Sunt doua modele - vezi mai jos. Tavita si covorasele sunt identice in privinta materialului, calitatii si prelucrarii cu toate celelalte din pozele de pe acest topic, atata doar ca au forma si marimea specifica pentru Matiz... :-) Vezi poze de detaliu si pe http://www.***********/photos/25835939@N02 Multumesc, Mircea |
covorase pentru un astra g, la ce pret ajunge cu tot cu transport in brasov :)
p.s: cu factura/fara? |
Salut!
kiry - covorase de cauciuc Astra G - 115 ron + 15 ron un partial (~1/2) din curierat. Daca vrei si tavita pentru portbagaj ai curierat gratuit si inca 10 ron reducere la covorase. Evident ca primesti factura! Pe firma sau pe persoana fizica, dupa cum doresti. Multumesc, Mircea |
Salve. Pe langa tavita, covorasele si bandourile laterale pt. Matiz (la care am facut referire mai sus), ma mai intereseaza si pretul ptr. o tavita portbagaj ptr. Mercedes C220 CDI, caroserie W203 sedan, an de fabricatie 2006. Te contactez telefonic curand ptr. lansarea comenzii.
|
Salut!
Julius_CID - tavita pentru W203 sedan este pe stoc. 151 ron. Din asta... reducerile le-ai vazut :D Multumesc, Mircea |
Am primit produsele. Multumesc. :-)
Julius_CID |
salut! bandouri pentru nubira 2? vreau sa le pun pe o nubira 1 si cred ca s-ar potrivi! o tavita de portbagaj e la dimensiuni? zi-mi si mie pretul pt bandouri si pentru tavita.
|
3 Attachment(s)
Salut!
tudor_vw / Julius_Cid - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stau la dispozitie si pe mai departe. sorin1983 - Ai mai jos poze cu doua modele de bandouri pt.Nubira. Unele sunt vopsite, dar cred ca le vezi totusi forma. Tavita avem pt.Nubira 1998-2002 - cred ca aia-i Nubira de pe la noi, nu? Bandouri 130, tavita 151 ron. De aici scazi reducerile pentru forum - vezi 3-4 posturi mai sus. Multumesc, Mircea |
Salut,
As fi interesat de tavita portbagaj pentru Focus II facelift HB. |
Salut!
iosbob - da, avem pe stoc. 151 ron, minus 10% sau curierat gratuit. Covorase de cauciuc speciale / originale pentru Focus II, nu doresti? Tuturor colegilor de forum care sarbatoresc acum Pastele, va doresc Paste Fericit! Kellemes Husveti Unnepeket! Frohe Ostern! Mircea |
Multumesc Mircea,
te voi contacta telefonic pentru detaliile livrarii, cel mai probabil pe luni. Covorase am de la dealer. As mai fi interesat si de o tavita de portbagaj pentru Ford Fusion. Sunt cumva diferite in functie de model? Masina a fost cumparata noua in 2007. Inca o intrebare legata de tavita portbagaj pentru Focus: difera tavitele in functie de prezenta, tipul rotii de rezerva? Masina mea are roata de rezerva de dimensiuni reduse. |
Salut!
iosbob - A fost o modificare a portbagajului in 2006 - da-mi un PM cu adresa de mail si-ti trimit luni cele doua poze - alegi tu dup-aia... La Focus, nu - toate portbagajele sunt la fel (evident, pe tip de caroserie... :D). La alte masini, difera in functie de roata si de o gramada de alte dotari... Mircea |
Salut Mircea,
Am un vw polo 2008, si m-ar interesa un covoras pentru portbagaj (tavita de portbagaj). De asemenea as dori un pret si in cat timp se face livrarea in bucuresti. Multumesc, Mihai |
salut
o tavita/mocheta... sau orice altceva pt portbagajul unui honda del sol? |
Salut!
mikhi - este pe stoc tavita pentru Polo 2008. 134 ron. curierat gratuit. Luni poate sa plece. Marti o ai. Starty - Wow! Ce masina-i aia? Fie-ti mila de un nestiutor si invata-ma... Cu numele asta nu-i in catalog. Doar daca nu-i cumva versiunea pentru SUA sau Japonia a unuia dintre modelele obisnuite. Scuze, dar nu cunosc modelul. Weekend placut tuturor! Mircea |
Au sosit ambele tavite, se potrivesc perfect. Mulumesc Mircea!
|
vreau si eu poze pt golf 4 variant. ms
|
2 Attachment(s)
Salut!
iosbob - Iti multumesc ca ai cumparat de la noi si iti stam la dispozitie si pe mai departe! Ma bucur ca iti plac tavitele! sebby - Da, la Golf IV variant sunt doua modele de portbagaje. Le ai mai jos. Am pus poze fara tavite, ca sa-ti fie mai usor sa identifici portbagajul. 151 ron , minus 10% sau curierat gratuit. Daca vrei si covorase de cauciuc, mai ai inca niste reduceri - vezi mai jos. Reduceri pentru forum:-la tavite sau bandouri– 10% reducere sau curierat gratuit (avantaj client ~ 25 ron) -la covorase (cauciuc si mocheta) – aveti de plata 15 ron (un partial din costurile de curierat). Tot 15 ron ramane si daca sunt mai multe seturi pe livrare (practic aveti livrare gratuita pentru celelalte) -la covorase + tavita sau bandouri (pereche sa fie, chiar daca nu-s pentru aceeasi masina) – aveti 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit -la doua tavite/bandouri pe livrare – 8 ron reducere pe bucata si curierat gratuit ; la 3 – 10 ron / buc ; la 4 – 15 ron / buc ; la 5 tavite sau bandouri /livrare aveti al 6-lea produs gratuit. Mircea |
Salut!
Tavita pentru Renault Megane II Break (Estate) an fab 2006 - pret si daca sunt mai multe modele de tavite (functie de roata de rezerva sau alte dotari optionale - nu stiu exact masina, e pentru un prieten) Si foto daca se poate |
1 Attachment(s)
Salut!
criss81 - Nu, la Megane II combi nu sunt mai multe modele de portbagaje. Este pe stoc tavita - 151 ron minus 10% sau curierat gratuit. Poate pleca spre tine imediat ce comanzi - depinde si de ora, evident... Vezi, te rog, zeci de poze pe acest topic. OK, nu cred ca gasesti aici chiar Megane II Estate, dar ideea ai prins-o... :D Multumesc, Mircea |
as dori o tava portbagaj opel astra g caravan.Multumesc. 0722315568
|
Salut!
danielsss - Te vor suna colegii mei luni dimineata pentru datele de facturare si livrare. Tot luni pleaca spre tine tavita. Multumesc, Mircea |
As dori o tavita pentru portbagaj Cielo. Multumesc.
Tel. 0722854987 |
Bandou pentru Golf 3 / 4 usi cu insertia GTI aveti?
|
Salut!
costin silviu - sigur! este pe stoc. Te vom suna pentru dfatele de livrare si facturare. Phantom_88 - Din pacate, Golf III nu apare in catalogul de bandouri. Tavita pentru portbagaj si covorase, daca te vor interesa, sunt pe stoc in permanenta. Multumesc, Mircea |
fiat punto , 4 usi , set covorase ai din material sau din cauciuc ? si pret ?
|
si tavita portbagaj daca ai ...
|
stiu cas mici sansele..dar pentru golf mk1 din 1983 modulul in 2 usi ai ceva?...
|
Salut!
Are cineva vroe idee de ce nu primesc notificari pe mail despre posturile noi? Toate setarile sunt OK si totusi... Scuze pentru intarzierea in raspuns. Motivul este, evident, cel de mai sus... vlad_VSV - Avem pe stoc covorase de cauciuc pentru Punto - pretul e 120 pentru Punto II, III si Classico, respectiv 115 pentru Grande Punto. Tavita pentru portbagaj e 134 ron, dar repet, trebuie sa stim anul pentru ca difera portbagajele. Daca iei tavita+covorase ai inca 10 ron reducere la covorase si curierat gratuit. Vezi cu cateva posturi mai sus toate reducerile pentru forum. xpert_customs - Imi pare rau. In catalog sunt doar Golf-urile de la II in sus. Avem niste covorase de cauciuc (acelasi material, acelasi producator, aceeasi calitate) semi-personalizate - se "regleaza" dupa podeaua masinii pe niste umeri pre-trasati. Alea ar fi 92ron toate 4 sau 75 doar fata. Sigur unul dintre modele s-ar potrivi la Golf I. Multumesc, Mircea |
salut,fiatul punto este din 2001 ,4 usi, asadar doresc doar covorasele din
interior si daca poti pune si o poza cu ele , si daca ai si din material ? covoras dar din mocheta, nu cauciuc , doar daca ai ... si pentru notificare in mail , verifica : user cp - edit options - Default Thread Subscription Mode - sa ai acolo "instant email notification"sau user cp - Subscribed Threads - ai acolo toate threadurile facute de tine , trebuie sa verifici daca la notification ii bifat sa fie "Instant" daca nu merge nici asa , cand postezi intr-un thread de-al tau vezi acolo cand post reply - apoi scrii mesajul si inainte sa dai submit reply selecteaza la Notification Type: sa fie instant email notification , alceva nu vad ce ar putea sa fie :) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:15. |
- Copyright 2026 4Tuning