![]() |
Re: Prezentare Membri Noi
ai pm
|
7 Attachment(s)
Am gasit! Merci! Asta-i pisoiul!
|
2 Attachment(s)
Prima mea masina, inainte de BMW! Adevaratele valori incep de jos...
|
BV baietii ..va asteptam sa ne vedem la fata :)...sau la spate ...unde e toba ..depinde care e mai cu caii sub capota .
|
am si eu o nedumerire.....nu prea mai inteleg ce cluburi sunt in iasi?....:D
|
Old School Motorsport , Asociatia Club Sportiv Crazy Drivers Romania , HP Racing Team , Auto Motor Club .
Inafara de AMC toti ne intalnim in Agronomiei :) |
Quote:
Ne vedem vineri prin Rond,va salut:wave: |
Felicitarile mele cu NOUL vostru statut :) ne vedem prin rond ..pt initiere .. nu de alta :P
|
Las' ca vedeti voi initiere. Imi pun eu turbina pe 1.6 diesel...vedeti voi. Mai ales ala smecher cu Sierra de la voi, am auzit ca are biturbo :D. Hai aveti grija si ne vedem sanatosi maine. Vin cu ala mare, pentru doritori 8), ca aia mica nu coopereaza.
|
da o ora asa imi zice si mie cineva cand va intalniti ??? ...eu is mai timid asa de felu meu :D:D:D:D:D
|
Quote:
|
bun bun....
|
am mai pierdut si eu niste seri prin rond dar n-am vazut nici o masina de pe aici de forum...
|
Draci copii, intalnirile se tin vineri la ora 21.00 in rond. Masina mea din semnatura, de exemplu, nu va fi prezenta din motive tehnice. Nu sunt singurul. Dar noi tot ne adunam si tot despre masini discutam. Deci...
|
Quote:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol: Prea tare asta cu "draci" copii |
Hai Costane cu S-2oiu :D...sa ne arati oleak de Haudi Pauar ... maine seara din ce am inteles o sa fie frumos ..o sa se joace baietii cu sculele ( din dotare ..nu va ganditi la altele ) prin nisip :D ..o sa fie interesant ...cata nostalgie ma ia la ora asta ...:D
Sa ne vedem maine seara cu bine ... P.S. ...drac mort si rata inecata nu ai sa vezi niciodata ...deci ...suntem feriti de orice :D |
Faza e ca acolo in rond se aduna masini care nu au nici o treaba cu vreun club, 4tuning, sau altceva! In fundatie nu mai zic... De aceea poate sunteti greu de gasit!:shock:
|
Credema ..nu cred ca e chiar atat de greu sa gasesti 15 -20 de masini care poarta care mai decare Stiker Crazy Drivers , OSMS , HP Racin sau Parasolare mari cu cele mentionate :) vii unde vezi multa lume care rade , argumenteaza sau mananca seminte in stil barbar :P
|
Pe partea dreapta cum intri in rond , acolo stau baietii, nu sunt greu de gasit:)
|
Quote:
Va salut! |
Hau di Pau har e numai la modelele A6 2.5 TDI. Costan are deocamdata doar 1.6. Da' puteti sa va alergati prin rond. Eu pun miza 10 mii pe Costan...ca se-mpiedica si ia o gura de asfalt 8)
|
2 Attachment(s)
|
Quote:
|
da da ovidiu stie mai bine cum e asta cu avertismentele .. da las co prindem noi p aia cu bmw ul ei cu tot ai scoatem fitzele din cap .......:-":-":P:P
|
o babasdarca L-)
|
Quote:
Mai infractorule care este 8) |
dom'le ... promit ca nu mai fac nic ... bun aaaaaaahahahahaha
|
hai nu te mai bucura asa ca daca era mishu acolo sigur tot de el se luau asa ai avut tu onoarea:))=)))
|
salut ma numesc andreyutzu si sunt din pascani,am permis si conduc o dacie break asa k nu prea am cu ce ma lauda,da sunt foarte pasionat de tuning
|
esti binevenit la orice intalnire ... cum scrie si mai sus ... cele mai mari intalniri sunt vinerea si duminica, dar si in restul sapt ne intalnim numai ca mai putini.
|
salut iar eu :D intalnirile le faceti numai seara? k eu vin din pascani si seara nu am cu ce sa ajung in iasi.as fi foarte incatat sa am onoarea sa ma aflu cu toti membri la o intalnire
|
intalnirile au in general loc seara dupa ora 20 pentru ca multi dintre noi muncesc sau au scoala treaba etc si nu avem timp ziua de intalniri ... mai sunt si exceptii dar aceastea sunt destul de rare....
|
hmm fac eu tot posibilul sa ajung si eu la intalniri macar 1 luna :D
|
mam uitat pe aici si vad k eu sunt cel mai mik din toti membrii :( :D
|
ei, nu fi trist, ca ma sunt altii mai copiiii.....
|
ms de incurajare bakal :D
|
andreyutzu ai mesaj privat legat de scriere
data viitoare ai warn, te-am mai rugat odata acum 2 saptamani... |
salut baieti! eu sunt din bacau dar invat in iasi.as fi interessat sa vin si eu la intalniri.
|
Salut, si eu as dori sa aflu cand va fi urmatoarea intalnire si unde
Multumesc |
Quote:
cum se spunea si in posturile din urma: vei vedea multe masini cu parasolar/sticker cu Crazy Drivers, HP Racing Team, Old School Motorsport |
| All times are GMT +2. The time now is 14:32. |
- Copyright 2026 4Tuning