![]() |
Re: DoomsDay ! SFARSITUL LUMII !!
Am scapat inca o zi :) O sa fie detectat meteoritu si nu o sa aiba ce sa ii faca :) Chiar nu cred intro misiune de salvare a omenirii in genu filmului cu Bruce Willis (imi scapa numele)...oricum...sa ne bucuram noi de viata pana atunci ;) Ca te poate calca un tampit pe strada si e sfarsitul lumii pentru tine ;) Ca poti sa cazi in baie la dus si sa iti rupi gatu si iar e sfarsitul lumii pentru tine si tot asa...deci...
|
Foarte interesant... :) daca mai are cineva ceva documentare de preferabil in romana , mai scrieti aici va rog frumos. Oricum nu cred ca se va intampla cine stie ce , poate o schimbare a lumii, a gandirii noastre, dar fara sa ne dam noi seama (asta m-ati facut voi sa inteleg :D ), din cate am inteles au mai fost "preziceri" cum ca in nu stiu ce an ar fi sfarsitul lumii dar pana la urma s-au razgandit, cine poate vedea ce se va intampla in viitorul apropiat/indepartat ? :| Cum poti verifica daca un "clarvazator" minte sau nu?
|
dati-mi voie sa ma corectez , uitandu-ma la Nasul de pe B1TV alaltaseara, scriau de 2036 ( si nu 2034 cum am zis eu ).. si la fel acelasi meteorit. :D
|
o sa fim loviti de prostia Nasa
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:42. |
- Copyright 2026 4Tuning