![]() |
Re: Fac La Comanda Subwoofere
Salve ! Ma intereseaza si pe mine un sub cu tot cu incinta dar sa fie ceva cat mai mic...este pt o dubita iveco si al pun sub scaun.Maxim 200 rms.Cred ca ceva de 10 inch ar fi potrivit.
|
salut , imi cer scuze ca am raspuns greu dar am mult de lucru , in principiu trebuie sa ne intalnim sa vb si sa-mi iau niste masuri maxime admise in care sa ma incadrez io cu incinta , si ca difuzor sunt multe variante preferabil pe 10" . noroc.
|
1 Attachment(s)
salut claudiu am si eu o intrebare o incinta de genu pt un magnat expres 10 ai putea face?:) si un pret daca se poate ms
|
8 Attachment(s)
salut hunter , incinta aceea e facuta de mine si deci iti pot face una pt difu tau , si sa mai prezint si eu ce am mai lucrat in ultimul timp pt privati si colegi forumisti .: poza 1,2 incinta lu dan b70rup modificata a 3 oara , poza 3 , trei bucati no name pt un prieten , poza 4 un jl ,bass reflex pt un tovaras , poza 5,6 un dls mw112d in incinta band pass pt un client fidel , poza 7,8 tot un dls mw 112d pt acelas client fidel dar in incinta bass reflex .
|
8 Attachment(s)
si sa continuam : poza 1 incinta dublata pt un helix spxl , a unui coleg de pe forum baiait de nota 10, cataNOS , pe care il astept cu poze de la el , poza 2 un alpine sws 1223 pt prietenu meu conti , poza 3,4,5,6 incinta pt gzrw 30spl pt alt coleg de forum , adari , tot asa baiat finut , astept si poze facute de el cu aparatu lui profesional , si nu in ultimul rand incinta pt un prieten , alin pe nisan 350 z , o incita bass reflex in locul rezervei , dotata cu un mac audio aliance 10 black limited , il salut , sper sa va placa .
|
2 Attachment(s)
Poze cu incinta facuta de Claudiu. Impresii? BETON! :D Nimic de reprosat, totul e ca la carte, incepand cu materialul, pana la calitatea lucrarii. Recomand!
P.S. Scuzati firele care atarna prin portbagaj, nu am terminat inca montajul. |
si un pret pt o incinta de genu acela pt difu meu? chiar imi place cum lucrezi si ca sa stau sa imi fac yo iar o incinta sa alerg dupa tot ce trebuie mai bine asi prefera sa dau putin mai mult pe o incinta deja gata facuta:D bine inteles incinta daca se poate cat mai calculata ca sa se auda cat mai bine difu:)
|
cele doua Dls-uri sunt ale mele,astazi le-am luat si sunt multumit atat de calitatea sunetului cat si de calitatea lucrarii..........recomand
|
4 Attachment(s)
salut claudiu poti sa ma ajuti si pe mine cu asta ? l-am cumparat din germania si vreau sa il vand dar nu stiu mnai nimic despre el
|
Salut te rog recomanda-mi si mie la amplificator /Ground_Zero/Titanium/GZTA_2.150MK2/[/url] un subwoofer(difuzor si incinta facuta de tine), iar ca pret sa nu depaseasca 300-400 lei. Mentionez ca vor fi montate pe un Golf 5.
Personal as opta pentru un difuzor Pioneer/TS-W307D2 sau Pioneer/TS-W307F ,cel mai bine recomanda-mi tu ceva in bugetul ala cu tot u incinta facuta de tine si care l-ai auzit si ti-a placut cum suna si sa mearga pe un Golf 5 |
lu andreiu iam raspuns pe theadu lui , iar tie ti-am dat pm .
|
Salut Claudiu, mi-am cumparat un SAL sqp 2540 si il am intr-o cutie sealed , ce cutie mi-ai recomanda pt el?
|
salut sunt george. Am un sub JL Audio 12w7 si vreau sa ii fac o incinta de 66 de litri. si cutia arata cam asa https://www.youtube.com/watch?v=f079hmdV07Q. crezi ca poti sa faci acest gen de cutie? si daca da cam la ce pret crezi ca ma duce. mersi si astept raspuns.
|
3 Attachment(s)
inca un membru no speed limit (ema_siera) multumit cu o incinta facuta de mine pt 2 mtx t5512-44 . alexandru la difu tau (sal) din pacate nu gasesc parametri , eu zic sa incerci o incita bass reflex . bimmer_7s din pacate nu merge linku , mai bine pune direct o poza cu proiectu sau un link bun . noroc .
|
1 Attachment(s)
Salut Claudiu! Numele meu este Bogdan!
Am un amplificator Ground Zero Titanium GZTA 2.500TX (1x500W in 2 Ohmi) si vreau un subwoofer si o incinta pentru acesta dar nu stiu ce sa aleg: -Ground Zero Radioactive GZRW 12XD-AL sau Alpine SWR-1222D? Banuiesc ca Ground Zero Radioactive GZRW 30SPL este prea mare si n-are nici un rost sa ma complic! Preblema este urmatoarea, incinta de la unul din aceste difuzoare trebuie sa intre in portbagajul unei dacii berline care are si instalatie GPL. Ce zici intra vreuna din incinte? Bineinteles ca tubul si amplificatorul or sa zboare de acolo! |
Cu toata increderea il recomand pe Claudiu...le are omu'....
|
Stiu ca le are ... altfel nu apelam la el! 8)
|
10 Attachment(s)
hai sa mai prezint ceam mai lucrat si eu sa nu zica lumea ca am stat degeaba : poza 1 cerere mare de inele MDF in ultimul timp , poza 2 si 3 o parte din incinte pt firmele cu care colaborez , poza 4 un alpine swr12 pt un vechi client , poza 5 2alpine sws1223d pt o firma cu care colaborez demult , poza 6 un band pass , poza 7 un band pass cu 2 kenwood , poza 8 ultimu brutus luminat , poza 9 si zece , aici vine surpriza , 2 proiecte la care am muncit 5zile dar o sa va arat doar difuzoarele momentan , incintele in urmatorul post . adica maine .
|
salut, faci rost si de difuzoare ? ma intereseaza si pe mine un magnat xpress 15 cu tot cu incinta cat ma costa.
|
claudiu fa o poza si pune-o pe site si la jl audio care l-ai facut pentru mine ca da bine :lol:
|
10 Attachment(s)
florinvl ai pm . jl audio 12w7 ( pt cunoscatori ) am muncit cu placere la acest proiect mai ales ca nu afost un bass reflex , ci a fost un band pass de ordinul 4 care include si plexiglass la ambele camere . poza 1 a sosit difuzorul cu viza de state :-) , poza 2,3,4,5 dupa taierea placilor de mdf corespunzatoare proiectului se incepe incleierea lor si prinderea cu holsuruburi , poza 6,7 se prinde fata pt difuzor intarita cu un inel din mdf , poza 8 prinderea difuzorului in incinta , poza 9 , 10 incinta terminata . tin sa precizez ca pozele mele sunt aproape toate micsorate de vreo 10 ori , calitatea reala fiind mult mai mare .
|
Arata beton!
Spor la treaba in continuare! P.S. S-a lasat Helix-ul meu dupa rodaj, se aude intr-un mare fel in incinta facuta de tine. 8) |
imaginea ca imaginea dar sunetul .... e prea jmecher . ma bucur ca esti multumit de incinta . noroc.
|
salut,mi-ar trebui si mie un sub de 50l cu un ground zero de 250-400w RMS cu un amplificator pt ea.ms mult;)
|
8 Attachment(s)
FreedomFighter ai pm . tin sa multumesc lui starter666 , costi cu magnatu , si fredi cu pioneerul pt intelegere , adi xtc incinta ta e gata mai am sai pun plexiglassul maine si te sun . pun poze cu stalpi de renault clio , si maine sau vineri cu super incinta pt 2 hifonics atlas care se vor putea vedea sambata la romexpo . ne vedem acolo , in numar cat mai mare ca avem vreme frumoasa .
|
10 Attachment(s)
un bass reflex pt un xtc - 300 si un bass reflex pt 2 hifonics atlas .
|
salut - o incinta pentru un kicker s15l5 cat ar fi? da-mi te rog 2 variante de pret - pentru sealed si pt vented...
pune in calcul volumul minim si faptul ca va tb pb asamblata in portbagaj pentru ca masina fiind cabrio nu am loc sa o bag gata asamblata - portbagajul este maricel dar deschiderea e mica... specificatiile le gasesti aici: http://www.kicker.com/06/tech-suppor...0c01%20web.pdf astept un raspuns |
6 Attachment(s)
in sfarsit am reusit si eu cu ajutoru lu claudiu bine inteles care ii multumesc ff mult sa termin wooferu:D:D iata cateva poze cu incinta facuta de claudiu :)
iar ca calitatea incintei nam nimik de reprosat e super bine facuta si calculata etc... nota 10 :P iar cum se aude la fel nam nici un fel de comentariu am ramas masca cata diferenta poate face o incinta bine facuta:) o sa revin pe viitor daca este si cu niste filmulete :P. Inca odata ms mult claudiu super de treaba baiatu recomant cu cea mai mare placere:) |
6 Attachment(s)
costi ma bucur ca esti multumit , si mai pun si eu ceam mai lucrat stalpi de clio si inca 2 incinte .
|
sal.
as vrea si eu o incinta pentru un bmw seria 3 facuta dupa dimensiunile portbagajului ( adica sa intre ca turnata acolo ) cu 2 sau 3 difuzoare de 12 Ce zici ma ajuti ? id Roberttyno am incercat sa te sun da nu raspunzi Tel 0766 75 75 72 |
robert asteptam sa vina si celalalt difuzor si vedem ce construim . sper ca ai rezolvat cu statia . si in loc de poze atasez un link unde puteti viziona o parte din lucrarile mele , sper sa va placa . https://www.youtube.com/watch?v=V6FztSnQUHw
|
7 Attachment(s)
poze cu un sistem pt un bmw ( inca in lucru) + 2 incinte duble pt hifonics brutus . urmeaza multe alte treburi interesante .
|
incinta pt M.N.C. e sealed?
|
salut , da incinta e sealed si sistemu nu e gata inca , asteptam al doilea kicker + amplificatoare .
|
am uitat sa spun , dar difuzoarele alea de la tine sunt absolut splendide, poate mai colaboram cat de curand la ceva!
|
marfa ultimele incinte
|
Sal vreau si eu exact asa cva...am eu capacelele alea care sunt pe bord doar trebe modificate...si mochetate cu negru. Da-mi si mie un pm cu pretul si timpul de realizare...eu le vreau cat de repede poti tu.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1224094666 |
Da-mi te rog un pm cu pretul unei incinte(ce incinta recomanzi sealed sau b.r) pentru ground zero GZRW 12XS-AL
|
6 Attachment(s)
cobu ai pm . shaid_kid ar trebui sa le faci din fibra , iese mai bine ca design si mai ieftin ca pret , totusi daca vrei din mdf numai pe sambata - duminica , am multe incinte de terminat . hunt3r _ vb cand se hotaraste prietenul tau . si in final cate cv din ceam mai lucrat si eu .
|
Vreau si eu o incinta ptr un difuzor de la Ground Zero GTZW 30T si vreau sa stiu cat costa.
Am vazut ceva ce mi-ar place https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1226340331. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...3&d=1226340331 Cam cat m-ar costa o astfel de incinta?? |
| All times are GMT +2. The time now is 18:13. |
- Copyright 2026 4Tuning