![]() |
Re: SEAT LEON CUPRA by Xel'Naga
super tare masina felicitari
|
Da cam tare nu stiu de ce dar mi-ai citit din ganduri super tare masina vezi ca pentru motor sunt o gramada de kituri ... si daca vrei sa ii pui un cip te trimit eu undeva ... unde sunt smekeri baietii
|
7 Attachment(s)
inca cateva poze mai recente ;):idea::arrow:
|
superba masina ...:D
|
S-o stapanesti sanatos Cosmine! Multi km fara probleme!!
|
12 Attachment(s)
inca cateva poze mai recente facute de un bun prieten MKE si ii multumesc inca o data pe aceasta cale ;):idea::arrow:
|
MKE bravo super pozele si masina e superba, geniala, nemaipomenita...fara cuvinte
|
multumesc mult de aprecieri :idea::arrow:
|
18 Attachment(s)
ibca cateva poze ... tot de PRIETENUL MKE facute ... bafta la vizionare ;):arrow:
|
vreau si eu poze din astea cu masina mea :))
prea tari |
pai se rezolva daca e .. ;) :D
|
cand ? cum ?:D
|
Ce model de jante vrei sa pui pe ea ?
|
Quote:
sa vad ce gasesc ... ori ceva pe negru ori ceva negru cu buza cromata ;):idea::arrow: |
jantele pe care le ai acum pe ea, le vinzi?:D..un pret daca se poate..PM..foarte frumoasa masina!
|
arata foarte tare masina .. ca orice Leon de altfel :D si eu as fi vrut alb ... dar na :( cik rosu sare`n ochi si eu de asta aveam nevoie ... inca ceva... ne`am cam luat tzeapa toti cu geamurile alea "fumurii" ... deci... d`abea se observa diferenta intre fata - spate..
So Stapanesti Sanatos !!! |
e super masina,cat te-a costat cu totul?
|
Quote:
pretul final a fost 27.400 Euro ( initial fiind 28.000 Euro dar se strecurasera niste greseli si a scazut ulterior ) !! Am luat-o CASH !! ;):arrow: Daca mai PUN , CASCO, RCA si TAXA de prima inmatriculare ajunge la 30.000 Euro.:idea::arrow: |
Quote:
frumoasa si ROSIE , am mai vazut cateva in oras si da bine ROSU pe LEON , sa o stapanesti sanatos si TU domle' :idea::arrow: |
opa....cati bani...
pe aici nu mai rapsunzi? http://vwforum.vwforum.ro/index.php?showtopic=42313 ca sunt multi curiosi de raspunsurile tale... |
Quote:
|
mama....CASH SA MOARA VANILIA SI FISTICU MEU
esti zeul nostru!!!!! |
Quote:
mare parte din BANI ii aveam si am mai facut un credit de nevoi personale pentru diferenta . :idea::arrow: Am preferat CASH sa nu ma mai incurc cu LEASING sau CREDIT AUTO ca stiu eu cum sta treaba ca doar lucrez in domeniu' si asa ies mai bene dupa calcule. Nu te gandi ca ma da bani afara din casa :lol::twisted: |
sa te vad cum te descurci cu rca si casco.daca e,iti fac eu legatura cu cineva :)
|
Quote:
ha ha ha ... pai eu LUCREZ la aprozar ... degeaba crezi ca sunt director la asigurari ( normal ca mi-a scos un discount la CASCO ) dar din pacate la taxa de prima inmatriculare nu am avut ce sa fac ( firar ei cu taxa lor ) :lol::twisted::idea::arrow: |
o inmatriculai in bulgaria si gata :) scapai si de amenzi...
|
Quote:
|
cu cat dai jantele ? ca poate merg pe gti-ul meu :))
|
Quote:
jantele care le aveam pe BORA se potrivesc la TINE, sunt pe 18'' si 4000 Ron ( cu cauciucuri TOYO Proxes Racing 225 40 r18 ) !! :rolleyes2:idea::arrow: |
si alea de leon merg. ca e aceeasi platforma.
|
4 Attachment(s)
niste idei de la geneva
|
imi pare ca la bora e 5x100 si la seat si gti 5x112
|
frumos bov-ul ... daca tu erai azi pe kiseleff :)
|
Quote:
|
Quote:
BORA si GOLF au la fel 5*100 cel putin asa stiu !:shock::idea::rolleyes2! cu seat nu stiu cum sta treaba ;):arrow: |
Quote:
|
leon 1, Golf Iv, bora au 5x100
Cupra, golf V, Audi A3 nou, au 5x112. |
Bravo ma...pe partea cealalta nu puteai sa treci uratule sa mai stam si noi la o vorba...
|
SUN cati cai are bestia ta ? ca am vazut-o de mai multe ori si mi se pare foarte interesanta.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning