![]() |
Re: GOLF 5 GTi VS. Ford focus RS
Quote:
|
Focus rs oricand, avand in vedere ca imprumuta tehnologie din rally, performantele superioare iar intr-un test automotorsisport a castigat testul in fata vw golf 4 r32, subaru wrx, seat leon cupra r, mini cooper, alfa 147 gt!
|
ford focus RS
|
|
Grea alegere, amandoua masinile sunt senzationale.
La "looks" GTI-ul e net superior RS-ului, cel putin la interior unde RS-ul e numai plasticaraie. Dar cred ca tot RS is for me. PS: Electric Orange e 1500 fara TVA, adica 1800 euroi. |
Pt viata de zi cu zi Ford-ul este o masina groaznica. Diferentialul acela face toti banii pe circuit dar pe strada este foarte incomod ...Putin off topic am vazut un Focus Rs albastru pe la piata gemenii la semafor... la volan o super pzd... :| .. nu imi mai reveneam :)))
|
esti nebun? :D trebuia sa t trezesti si sa incepi alergatura dupa... masina :)
comparatii,teste, nebunii,alte alea :D da...cu masina :))) |
asa faci tu speeder? sa stiu sa nu las fata singura cu masina ca se ia BAGABONTII de ea :P prin Buc
dar ce te faci daca fata aia chiar stia sa alerge RS? si i-o dadea lui Bemelo? am putea discuta in VS asta si despre optinuile fetelor, si ce le place lor dintre RS si GTI... |
La fete le place jantele pe 18" de GTI ca se vede in ele sa se rujeze :D
|
Quote:
|
nu eram in masina mea.. eram cu prietena mea in toyota aygo :))).. deci nu aveam ce sa fac .. dar daca o mai vad nu are cum sa scape .. :D
Speeder ai pm .. |
Quote:
|
In Germania.. unde drumurile sunt ca pe circuit.. pe drumuri cu gropi, denivelate adica cum sunt in bucurestie e foarte nasol. Nu nu am condus masina dar am citit review-uri si vazut filme. Daca stii ce face acel diferential iti dai seama de ce Rs-ul este o masina greu de condus in viata de zi cu zi pe drumuri cat de cat normale ca sa nu zic proaste..
|
Quote:
|
Bogdane esti de coma :D
|
Quote:
GTI, ce sa-i fac frate, daca unii compara masinile dupa fatza celui de la volan... nu ma pot abtine. si zi merci ca am raspuns eu, ca daca raspunde zGb mueam toti de ras... revenind..aleg GTI :D |
Quote:
|
NU. Pe circuit Rs-ul e rege. Nimeni nu a zis ca e mai bun un Gti pe circuit.. Dar din pacate noi nu suntem pe circuit :D.. Si nu e vb numai de gropi e vb de orice denivelare sau portiune imperfecta de drum care exista oriunde nu numai in Romania, ce face ca Rs-ul sa fie o masina foarte incomod de condus.
|
Quote:
|
Eu de aia as cumpara un RS pt performantele pure! Parca am fi la un forum de limuzine (4confort) si nu unul de tuning! Asa de ce nu v-ati luat masini de familie?
|
Mda, numai performantele pure conteaza.. Eu folosesc zi de zi masina mea sa stii si destul de mult deci conteaza si confortul si calitatea ... Pt perf. pure exista motorul :D sau o masina special facuta pt asa ceva unde conf. si calitatea sunt irelevante; o masina de cricuit folosita f rar .. ceea ce imi si doresc. Asta e ult meu post pe topicul asta. Am incercat sa demonstrez ceva dar vad ca nu se poate..
|
eu nu prea inteleg de ce incercati sa va convingeti unii pe ceilalti ... e destul de evident ca cele doua masini au caractere diferite si alegerea este una pur subiectiva ... deci... kiss and make up ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:39. |
- Copyright 2026 4Tuning