![]() |
Re: VW Golf 4 vs. Opel Astra G vs. Ford Focus
mda...deci esti cam tare tu asa...
auzi brief /talon nemtesc\ ,...hahaha nu stiam... de ce crezi ca turbina? fara soft? fara FMIC? ma indoiesc... si tu de la 75 la 115 fara soft nu ai cum sa ajungi doar din turbo. fa tu unul agresiv si dupa aia vii cu turbina si ambreajul in mana... hai ca am poluat destul topicul asta. la revedere! |
sa revenim la topic
|
http://www.autobild.de/test/gebrauch...rtikel_seite=1
Ca sa spulberam mitul cu fiabilitatea Golfului! Focus a fost ales de nemti (care nu considera ford o marca germana - apropos) Der beste Kompakte!!! Stiu ca posesorii de vw nu vor accepta asta! Si de la aparitai Focusului in majoritatea testelor comparative era peste Golf! Chiar exista un test in "auto motor si sport" intre golf,focus,astra (toate cu motoare de 1.6) in care golful ia bataie pana si de la astra (e adevarat cu un punct) Chiar a adus ceva nou focus cand a aparut: design, fiabilitate, comfort !!! Nu sunt militant focus, dar consider ca un Focus este mai deosebit decat un banal golf ! Si sa o luam si pe varfurile de gama adica r32 vs. RS, tot in auto motor si sport este un test intre R32,147 GTA, WRX, Cupra R si Mini in care iese castigator RS-ul! Iar la topgear in clasamente golf 4 r32 nici macar nu figureaza (spre deosebire de rs care are timpii M3-ului) |
ok, e bine de stiut! asta e parerea ta! parerea mea e ca focusul ala e foarte naspa , cel putin la fiabilitate , design, si comfort! bordul ala din plastic ieftin si cu formele alea urateeeee...asta e! tine cont, e doar parerea mea
|
1:golf
2:opel 3:ford asta e clasamentu meu;) |
...... ca si al meu , de altfel :D
|
1. Golf 4
2. Focus 3. Astra G |
Quote:
mda...e clar .... esti pe drumul cel bun ! |
:D tare .. bv Bogdane.. nu observasem :D:lol:
|
astra G CLAR!din toate pct de vedere...consun,aspekt,fiabilitate...de la A la Z...
|
ar fi bine sa va lasati baieti nu e vina voastra e vina NATURII:D
|
eu as merge pe mina la golf parca are un surplus fata de celelalte doua
|
am avut un golf4 2003, doar 2 luni(SLAVA DOMNULUI, CA L-AM VANDUT)!
o masina de toata jena!asa proasta a fost ! "am suferit" din cauza golfului de parca nu imi mai place nici un model vw oricare ar fii el! JUR SA NU IMI MAI I-AU VREODATA GOLF DE NICI UN FEL! fordul nu imi place in general! ASTRA G merge f bine si arata asemenea! |
daca tu ai cumparat-o la 200.000 km haituita de altii, asta nu inseamna ca toate sunt la fel;)
|
nu stiu si nici nu ma mai intereseaza ca avea 200.000, 300.000 km dar oricum m-am pacalit cu golful!
a fost tzeapa vietii mele(sper sa nu mai i-au plasa)! si la 200.000 km daca avea tot ar fii trebuit sa mearga bine, cle putin, dar numai probleme imi facea! ORICUM VW NU O SA IMI MAI I-AU NICIODATA!!!!! JUR! |
Quote:
|
si eu am avut expreriente urate cu vw!
am avut un golf>naspa rau si parca nu imi fusese deajuns mi-am luat passat, dupa ce am vandut golful! am un passat 2001 tdy pt moshy 101 cp 1.9 si au inceput sa ma intreaca si loganurile...:)) de cateva zile merg cu A-class-ul lu mama si sunt mult mai multumit! de vw am prins oroare iar ford nu-mi place deloc nici un model! |
Deci intre acestea sigur as alege Golf-ul
Quote:
|
Quote:
|
toate 3 sunt masini bune de frecat prin oras. focus are cel mai placut aspect atat interior cat si exterior dar greutati la revanzare, devalorizare mare si piese scumpe, golful nu exceleaza dar nici nu dezamageste, astra are pret bun si piese ieftine dar materiale nasoale la atingere in interior si iarasi - nu exceleaza prin nimic.
|
fordul nu8 e cinestie ce la look de fapt e cel mai varza dintr cele trei ma refer aici la exterior ,opel ca o dacie in interior,golful e cel mai echilibrat.
dar mie imi place focusul se tine pe viraje super bine ,are veleitati sportive ,opel nu ma impresionat la nici un capitol scaune tari confort zero,cu golful nu m-am dat inca |
Quote:
|
Quote:
AM CONDUS GOLF 4 APPROX 15.000 KM ! , .. am condus astra G approx: 35.000 - 40.000 km! concluzie: in golf , dupa 10 minute ma dureau toate oasele, in astra am condus pana la 8 ore cu opriri de 2 - 3 minute ( cateodata 5 ore non stop ) si nu am simtit nimic ! nu m-a durut nimic |
.. in afara de ceafa ! ( dar aia nu se pune la confort-ul masinii ;) )
|
eu de la munca am ford focus si acasa am golf 4 pt mine cand ma urc din ford in golf e o diferenta f mare, de la cum stai in masina si pana la cum merge. Fordul troncane tot de la bord pana la bancheta spate si haion plus ca motorul de ford la urcare daca mai e si incarcata masina e gata. Opel Astra am mers cu el dar nu m-a impresionat asa ca am votat Golful
|
nu am zis ca nu e golful bun.. ! poate ca e cea mai buna dintre cele 3, insa pt mine e o masina de expozitie sau de mers duminica cu 30 la ora prin oras ( cand e soare, desigur ) .. asa in timpul saptamanii cat fac sute de km nu pot sa il conduc , pur si simplu ma dor toate oasele ! iar ca motorizari , desigur, golf 4 e cel mai bogat - si are motoare ;)
|
Quote:
|
am ales golful pt k`mi place:Dsi este o masina f.buna pt romania:Din rest ce sa zic de focus si astra k nu le suport sunt masinile care....:Pfordu focus imi place cel care depaseste 2005-2006:P
|
Quote:
PS: varsta aia e mincinoasa :D |
Quote:
|
Quote:
|
si vezi k e SOMEBODY STOP ME!!! ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
mask nu tre sa aiba legatura cu filmu are legatura cu gramatica :))) ori scrii somebody stop me! ori scrii nobody stops me! (nimeni nu ma opreste) ce ai scris tu inseamna ceva in genu nimeni sa ma opreasca asa ca...
revenim la subiect: passaturile nici din anii aia nu mi se par masini proaste, sunt masini care tin, care merg bine, masini bune, dar la fel ca multe altele au devenit banale... pur si simplu nu ma mai atrage passatul anilor aceia... cel nou e misto, e cu adevarat reusit dar nu-mi place un lucru: nu stii ce e cu ea... ori e mai sportiva decat luxoasa ori mai luxoasa decat sportiva si chestia asta ma enerveaza sincer... adica ma rog asa o vad eu. asa la mine le vad: astra e putin de tot luxoasa si mai mult sportiva iar a6 e in majoritate luxoasa foarte putin sportiva desi din spate parca are o alura... |
In stilul asta n-o sa ajungeti la nici un consens! :lol:,in primu rand ca testele pe care le-au afisat unii pe la inceput nu au nici o relevanta pt, ca nu sunt testate la noi in tara,pe drumurile din romania si intr-un anumit regim de condus,cu combustibilul de la noi,deci irelevant! Oricare din ele poate sa fie mai fiabila decat alta pe sosele bune in germania,dar pe drumurile noastre se schimba situatia in concluzie poti sa faci ceva pe testul lui J D Power!In al-2-lea rand o mare parte din masinile aduse de dealerii nostri nu sunt fabricate in germania ci prin polonia,spania,etc.-fiind mai slab calitativ si atunci normal ca unul care are un exemplar din germania va fi mai multumit decat celalalt!Bafta! ;)
|
Quote:
|
am ales golfu pt ca am un golf4 gti si inafara de consum is foarte multumit de ea.
|
amphetamine...esti varza...uita-te la postul tau...citeste primele randuri de 10 ori si apoi citeste ce are scris the mask....si prinde-te ca esti dus...in fine...revenind(de opel nush nimic)...am ales focus...nu pot sa zic ca interiorul e mult mai frumos ca la golf,da cu siguranta e muuult mai spatios si degeaba tot ziceti ca exista n-piese tuning pt golf si ca arata bine(the nokia effect) ;)),asta pt ca prea putine focusuri tuning in ro,oricum cate sunt,zic eu ca is peste golf ca aspect.in curbe tot un focus o sa stea mai bine,iar la fiabilitate nush...la 130.000 e drept,mi s-a dus la focus stergatorul spate :shock: ce sa faci,cam tanara marca ford...nu au avut vreme sa se ocupe si de stergatoare.Pt toti fanii astia golf(care sigur aveti si tel nokia)...nu mai tot scrieti ce a patit x si y cu masina de firma sau personala...ca soferi prosti gasesti destui...fie pe vw fie pe ford...nu de asta e vorba...nu stati voi cu balonul la evacuare sa masurati volumul de fum scos...or fi fiind ceva profesionisti care sa faca asta pt voi;)ori le compari cat sunt noi...ori daca (au) apartin(ut) aceluiasi proprietar.salutare
|
sincer as merge pe calitatea si rafinamentul golfului , dar asta nu inseamna ca celelalte nu sunt bune !!!!!!!!!!
prefer golful!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:56. |
- Copyright 2026 4Tuning