![]() |
Re: Super Nova vs....
Quote:
|
ma, dacia lu maniacu trage, io zic ca bine ...nam incercat cu el da lam vazut cu kidu.......cu un cielo stock nu cred ca are probleme, cu unu cum era ybr in schimb nu cred ca ar avea sanse.......ramane de vazut
|
provokreaaia mai veche cu 90 ponei pe un d ... mai e valabila?
|
prietene, eu m-am dat cu un cielo bine nu era stock si mi-a dat o masina. Din cate am vazut cielo trage bine si urca si daca imi aduc bine aminte urca si mai mult in ture.
Bafta cu cielo spre sa il faci |
Te face Cielo!
|
Pariurile se fac la mine,puteti veni cu cash in euro,dolari,lei,lire sterline(nu turcesti),accept si carti de credit(nu v-as sfatui:)))) )
Pariurile incep de la ora asta de la suma de 100euro:lol: Care mai doreste care mai doreste:rolleyes2 P.S.: Pariez pe maniacu,cu conditia ca cielo sa fie tot stock..daca ma dezamageste tot el imi da bani:lol: Ba vezi k astra dti te face nebunule:)))poate pe a1a pleci inainte dar la a2a a3a te face garantat Mai bine dupa cielo asta incearca un lungan..te-ai dat pana acu cu lungane?:rolleyes2 |
Quote:
Quote:
Quote:
Oricum cel mai probabil cu cielo o sa ramana pe sapt. viitoare(joi probabil) sa vedem cum stau lucrurile. |
b01uxd da, merge. stabilim pe pm cand si unde.
maniacu_mnc te rog scuteste-ma de aberatiile tale! Ti-am pus o intrebare simpla: te dai - da sau nu? si tu vii si ma iei cu replicile tale de Obor. Fugi si ia-ti tricicleta si da o tura ca la conserva nu cred ca ai benzina ;) Acelasi lucru si pentru kidu2006. Eu am postat un raspuns la o provocare, iar tu vii si aberezi ca sa ma duc pe alte forumuri. Ce anume nu-ti convine? Daca ti-e frica sa nu te faca un "dulap" stai in banca ta si fa bastonase ;) |
Quote:
NU MA DAU CU TINE!!!!!!!! |
Quote:
De curios, te-ai dat cu cineva pe-aici, sau ai postat ca ca nu se puna praf pe tastatura? :woowoo: |
Quote:
|
cate vorbe , degeaba , astept sa vina joi :-" ..
|
Quote:
Ti sa mai zis de cateva ori dar tu tot continui sa provoci lumea pana cand o sa scoti un moderator din sarite si te provoaca cu un ban! Ce dreaq ai nu esti in mintile tale?lasa-ne in pace..ori k esti gabor ori ca esti vreun cursant de mana xxxxxx du-te si vezi-ti de ale tale ca nu te cunoaste nimeni! Plus de asta dupa ce am stat sa ma gandesc putin,cred ca nici un politist nu ar face idiotenia sa faca provocari pe forum..cred ca esti vreunu de n`are ce face akasa sau la munca! Oricum,lasa-ne in pace,atrage singur atentia asupra ta;) |
@ maniacu gandeste-te totusi ca am 1400 kg acum pe masina mea si numai 91.3 cai putere.
astra nu e o masina cu care sa te dai, dar iti zic pt ultima oara cu cielo nu ai vreo sansa avand in vedere urmatoarele conditii : 1. cielo - DSN- stock ambele 2. soferi experimentati sau castane in egala masura. |
Quote:
Sa inteleg ca nu vrei sa te dai cu astra??? |
Cielo 1024 kg la 75 cp raport cp/kg 13.65
DSN 960 kg la 75 cp raort cp/kg 12.8 grafic dyno cielo: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1181760109 grafic dyno DSN: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...6&d=1138808832 Trage-ti voi concluziile. Eu o sa ma dau cu baiatul cu cielo si o sa vedem ce iese. Eu zic ca-l bat el zica ca ma bate ramane de vazut :D |
Frate dar ce iti mai place sa dai din taste ... Faptele conteaza , nu tastele. Mai surubareste pe la supernova aia poate devine potenta si ea! Ti-am zis... cand esti pregatit ....
|
si discutiile iau amploare ... si nu mai vine joi odata ... Mad_max , stai la rand ;) !
|
Ma baieti singurul mod in care puteti sa faceti Cielo competitiv e sa schimbati jegul ala de motor ( 1.5, 1.8, cu 16 v, fara) cu motor de opel, altfel va cacati pe ea de masina, nu mai suferiti atat de voi. mad_max unde e motorul de la calibra aia?
|
Quote:
Pana una alta nu ai de gand sa-mi raspunzi la PM???. Ca nu mi-ai zis nimica!!! Si cred ca te-asi incerca si cu cieloul tau, chiar daca e posibil sa-ti fi schimbat motorul cu unul de calibra(ca am vazut ca dezmembrezi calibra da motorul si cutia nu vrei sa le dai) Ce zici raspunzi provocarii sau dai din taste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Eu cred ca nu are rost sa va certati aiurea!!!Daca omu vrea sa se dea cu cielo lasa`til in pace..care vrea se da,care nu isi vede de ale lui..e simplu..nu mai lansati tot felu de critici si vorbe urate k nu e frumos..fiecare isi vede de ale lui si gata,ce rost are sa va certati k nebunii aici??
cine vrea sa se dea cu el so faca linistit,cine nu,isi vede de treaba lui si gata |
@fgm & maniacu_mnc : Stati linistiti fratilor ca motorul de la calibra nu e pe cielo. Cielo are pe el 1.5 8V.
@maniacu_mnc: Pai ce vrei sa iti zic frate pe PM? Sa iti dau ID-ul de mess? N-am chef si nici timp de palavrageala pe mess. Trimite mesaj cu ora , locul si nr de tel si gata. Simplu,nu? Conditia pe care o pun este sa ai motorul de Supernova pe ea, nu ma intereseaza ce modificari are. PS: Daca tu crezi ca ai avea vreo sansa cu vreo masina cu motor de 150cp cu Supernova ... ma faci sa rad. |
nu vreau sa intru in contradictii cu nimeni dar am vazut o dsn kre a batut un astra de 1,6 si un cielo . nu stiu ce aveau fiecare facut pe la masini dar cert este ca dsn a batut!
eu astept un raspuns pt d .... de 90 |
PS: Daca tu crezi ca ai avea vreo sansa cu vreo masina cu motor de 150cp cu Supernova ... ma faci sa rad.[/QUOTE]
Stai ma k io nu mai inteleg nimic,ce masina de 150cai sa se dea cu supernova?? |
Quote:
2. Sefu nu se procedeaza asa!!!! Ca nu te cunosc si nu ma risc sa ma dau cu u si dupa aia sa trezesc cu nino nino dupa mine!!! Mai intai vb apoi ne intalnim si stabilim ce si cum. 3. Eu nu mai stau sa palavrages aiurea pt ca stiu ca bat orice cielo stock si chiar si cielo executiv m-am saturat de chitibusi din astia care nu au nici o treaba cu cursele. Stiu ce poate masina mea si stiu ce poate si un cielo. Daca nu vrei sa ne dam nu mai scrie aici ca nu ai ce cauta. Quote:
|
1. Si tu crezi ca ai avea vreo sansa cu cielo cu 115cp? :)))) Iar ma faci sa rad ... Vezi ca odata cu caii aia vine si cuplul ;)
2. Si crezi ca daca vorbim pe mess ne cunoastem mai bine? Ok... o sa iti dau pe pm id-ul meu ... dar eu nu prea am timp sa sta de vorba pe mess pt ca am ff multa treaba. Oricum .... vorba lunga saracia omului .... ai adus masina sau nu? Din vorbe fac si eu cu cielo Bugatti Veyron cu vreo 2 tiruri .... :) 3. Eu asa zice sa revizuiesti putin limbajul si atitudinea ... Esti cumva gigi stie tot? Deocamdata eu ti-am zis sa dai ora si locul si ne vedem acolo, nu cred ca palavragesc aiurea. Mergem dupa aceea pe teren proprietate privata fara nino nino. ok? Deci ai adus masina sau nu? |
Quote:
|
Quote:
Si ca sa fim corect e 2-0 pt tine;). Ca a 3-a oara eu zic ca puteam sa te bat daca nimeream a 4-a si tu nu franai, da nu cu mult cu max juma de bot mai mult nu. Lucrurile au stat in felul urmator: 1. M-a batut urat rau!!! :lol: 2-3 masini ( am fost eu prea increzator si nu am tras de masina) 2. M-a batut juma de masina (din cate am inteles el a plecat bine prima oara, urmatoarele 2 dati a plecat el prost) 3. Nu ar trebui sa se puna. Eu am ratat a 4-a ( am dat 2 in loc de 4 :oops:) si el a trebuit sa franeze (si din cauza asta eu zic ca nu trebuie sa se puna) Deci ca sa fiu cinstit e 2-0 pt el!!! |
Quote:
|
Quote:
|
Daca nu s-a intamplat atunci nimic, inseamna ca esti foarte norocos!!!
|
Pai daca ai ajuns sa-i mai dai si a4a nu cred ca au mai fost 400 metri..in general la sfarsitu lu` a3a se termina cei 400metrii..trebuia sa masurati si voi putin inainte...oricum daca te-a facut asta e,te faci tu mare:-P
|
Quote:
|
Da asa e s-a masurat, cat despre cutie, rapoarte scurte da' puturoase :) :) :)
|
Quote:
|
da ... la mine schimb a 4'a cu 10-15m inainte de finish . Au fost masurati aia 400m , trage bine dsn. Daca aveam si eu ambreiajul bun eram mai fericit putin . Rezultatul este acelasi , oricum nu ma interesa asta , eram curios sa vad cat de tare se duce dsn . Maniacu bafta la "urmatoarele" ;) !
|
Tin sa va anunt ca Ranek cu cielo care m-a batut pe mine a castigat la A1 la Braila. Bravo sherifu!!!!! La cat mai multe :D
|
mersi mult , si eu sper la mai multe .
|
Din pacate nu am avut cum sa ajung la Braila ... Era interesant sa vedem cielo vs cielo ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning