![]() |
Re: Seat Leon 110cai TDI provoaca
Turbina nu e stricata fizic, sunt probleme la un senzor care taie turbina din functionare, asteptam decisiva :D
|
fuce bine leonul....mititel, puternic, parerea mea sincera e ca are mult mai multe facut la motor decat un cip prea fuge de manaca pamantu iar pe 400 de metrii cat ne-am dat este cu adevarat competitiv, io sunt dezavantajat ca e grea masina...si pana se lanseaza e mai complicat dar e interesant pe 500 si mai mult de metrii daca vrea leonul oricand am placerea de a ma da chiar si la 400 abea astept decisivul:)
|
nu stiu ce sa zic, daca-si face turbina sa mearga cat trebuie e cam groasa. plus ca are cauciucurile de iarna, dar merge, le mai desumfli si tu un pic si vdm! cat despre 500 m nu stiu ce sa zic, e dezavantajat ca in trepte mari trage mai bine a ta ca ai putere mai mare!
|
Nu pot sa refuz nici la 500 m, saptamana viitoare poate schimb si eu cauciucurile , si sper sa fac si turbo sa merarga.
|
:D da sefu io oricum mi-am desumflat gumele ca sa am aderenta mare, la mine pana se pune "vaporu" in miscare e greu ca dupa aia incepe si fluiera si se duce dar la plecare nu am nici o sansa ca de e turbo a lui si usoara, mica, dar imi place competitia pierzi castigi Racer te numesti :D 400 de metrii sunt la limita pt mine sa il fac...daia e asa palpitant la de la 500 in sus nu imi fac griji absolut deloc, ca daca ajung intr-a 4 la mine deja sunt linistit :D
|
n-are cum sa plece el in fata ta , tu cu spate si el cu fata. in cel mai rau caz pleci la egalitate cu el.
|
da man dar tensiunea pe cuplu e pe distanta mai mare la mine (cutie-cardan-grup-roti) la el fiind pe fata e mai mica,(cutie-roti) + ca e mai usoara e mai sprintena...dar nu asta e problema...ca pleaca el primu ca re recupereaza;)
|
Quote:
|
Quote:
|
raspunsul masinii la apasarea acceleratiei sau .. cuplarea ambreajului e aproape instanta ... adica eu am inteles ca pana se invart rotile tale spate ... care vorba aia sunt la 100 metri de motor ... se invart ale lui de pe fata de 3 ori :))
nu se poate asa ceva ... doar sa fi facut tu cardanu din parghii sau cine stie ce alte mcguiver-isme :)) |
Quote:
|
da, io recunosc nu sunt un as mai ales ca sunt la inceput....si sa nu uitam ca seatul are sistemul de control al tractiunii si derapeaza foarte putin spre deloc, ideea e ca pe parcurs vin din spate...la mine daca plec la 2000 rpm da scartz are cuplu mare si da putere mare la roti tre sa plec mai controlat, mai tre sa studiez masina sa nu uitam si experienta baiatu cu seatu are probabil sute de curse io...sunt la inceput...dar sunt tanar:D invat:P, totu se invata ca nu m-a nascut mama la volan, cu fiecare cursa mai ma perfectionez...dar...mai e mult pana departe...am rabdare si invat usor usor
|
tin sa mentionez ca toti cei care se dau decupleaza controlul tractiunii :) .. daca pot ... ideea e ca , controlul tractiunii nu te ajuta sa pleci mai bine ci iti da in nas.
|
scuza-ma , dar nu pot sa cred ca fara sa cunosti unele aspecte elementare provoci diferite masini. nu mi-o lua in nume de rau, dar pui in pericol existenta participantilor la trafic.
-tractiunea spate e un avantaj la plecare -controlul tractiunii este bullshit daca te dai cu el cuplat -nici daca masina ar avea zece matri, transmisia nu ar pierde timpul la plecare ( nu-mi vine sa cred ca scriu asta) |
Omul e incepator, a scris si el, mai are de invatat, experienta vine odata cu practica, o sa se mai dea, o sa invete sa plece si atunci o sa vedem ce si cum, care fuge mai tare. Pana atunci multa bafta si capu' jos ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am zis ca am delay, doamne fereste, nu im vine sa cred la ce se ajunge.... hai sa incheiem subiectul...
|
Quote:
PS schimba si u titlul la Thread pt ca a ta nu are in veci 110 cai....:lol: 160 pe putin |
:))) Aia cu capul jos nu era pt tine, ai inteles gresit, pt ca insemna feriti-va de belele, in fine vad ca ai inceput sa te superi. Titlul nu conteaza, cine vrea sa se dea se intereseaza ce si cum. Seat-ul este al lui AVY am specificat ca a scris la inceput de pe contul meu. Asteptam deznodamantul 160 vs 230, care are caii mai odihniti :)
|
abea astept io ma duc acum sa le dau la ai mei ovaz:D sa creasca mari
PS nu am inteput sa ma supar dar credeam ca e pt mine....faza aia.... vi vineri? |
Quote:
|
Vinerea plecam acasa, cred ca ramane pe saptamana viitoare, tre sa vb intre noi si vedem ce facem. Ne auzim dinainte cu vreo 2 zile
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. SPER SA INCETEZE LUMEA CU VORBE OF TOPIC SI SA SE REZUME LA A ACCEPTA PROVOCAREA SI ATAT. MULTA LUME SE CREDE SCHUMACHER PE FORUM....... |
domnu , de 1 mai ne dam si noi ?
eu am o honda din '91 cu 125 de cai. promit sa fiu indulgent :) |
Quote:
|
ei na , sa raspunda aici.
dar daca nu se da in cadru legal atunci nu ma bag :) la mine e frica de ilegalitate frate. |
Stiu masina ta, merge frumos, ar fi de vazut, dar nu se stie daca vine de 1 mai la mare, daca treci prin bucuresti si ai cumva mai putina frica de ilegalitate intr-o seara da-ne un semn si venim cu cea mai mare placere :)
|
1 Attachment(s)
Quote:
Na,ia de aici si data viitoare citeste de 3-4 ori sa bagi la cap si nu mai vorbi prostii(vezi subiectul cu japoneza lui duta;) ) Am o rugaminte,daca nu stii,nu te mai baga aiurea P.S.:Vedeti cu ce deschideti filmul,si sorry pt claritatea scazuta..pe vremea aia nu erau aparate performante:lol::lol: |
Quote:
Cad despre dacia ta vs DSN nu am spus ca minti, numai ca la volan nu era cine trebuie ca daca aveai dacia aia a ta acu iti dovedeam ca nu ai cum sa ma faci.(REPET: DACA DACIA TA ERA STOK MOTOR 1.6 SI ATAT FARA MODIFICARI, CARE ARE DIN CATE STIU EU 69 CP, NU AI CUM SA FACI DSN STOCK, IAR SOFERII SA FIE SENSIBILI EGALI) P.S. Nu se intelege din film ce masini sunt :-P:-P:-P:-P |
Quote:
Mai am o intrebare la tine bosss. V-ati dat pe 400m????? |
Quote:
cat despre hyundai`u ala,mi se pare mie sau ma insel,nu e coreeana? numai bine |
mai baieti am citit si eu cateva din mesajele voastre si am ajuns la o concluzie: un baiat a lansat o provocare iar alti multi "pilotii" si-au dat cu parerea. ba ca asa ba ca asa. mai ales baiatul ala cu toyota care o cam tot amana. Vere dak iti e frica asta e recunoaste ca nu e mare problema dar nu o mai da atat de gard. baga-te la un semafor langa el si vezi la verde care face. dak nu .....In rest e foarte simplu ai masina sa te dai cu el da-te dar nu mai te ambala atat pe forum. e simplu. tac pac l-ai facut sau te-a facut. hai bafta
|
titi tu de unde ai aparut? altceva la fel de inteligent mai ne spui?
|
Quote:
|
da nici pestii nu au educatie civica ;)
|
Quote:
P.S. AFA mai intra si u pe mess sa stabilim cand dam o linie. Ca mi-ai promis ca te dai cu clio 1.5 dci cu mine |
| All times are GMT +2. The time now is 06:21. |
- Copyright 2026 4Tuning