![]() |
Re: E30 - 325 turbo
nici nu stii cat de trist sunt din cauza masinii. a fost prima masina cu care m-am dat si datorita faptului ca mi-am luat-o ... tineam mortzis sa imi iau revansa... insa prea tz :(
pacat ... asta e! lasa ca faci tu altul... desi spui ca nu de microbul asta nu scapi! totul e sa stii sa traiesti cu el! cheer up! |
Quote:
|
Quote:
|
mama VECule ce sa zic....plm vineri seara pe la 3 ai plecat cu ea din Victoriei si ma uitam ce frumos se ducea si sambata sa aud k ai avut accident.Ce sa zic... bine k ai scapat... nu mai era nimeni cu tine in masina? k la un moment dat erai cu cineva... dak da cum se simte? De acum inainte cred k se cam schimba viata ta... imi pare rau insa e bine k nu ai patit nimic.Doamne ajuta si ii dam inainte
|
[QUOTE=vec;1483458]poate ai dreptate cezar ,,,,poate au si ele o viata...[/Q foarte naspa ,pacat de ursuletul asta .bine ca nai patit nimic u.
|
Quote:
... UGA |
[QUOTE=RED_LAF;1483535]
Quote:
|
Slava Domnului k ai scapat teafar ... k la cum arata masina :| ... Mult noroc in continuare !!!
|
bine ca esti sanatos..cine spune ca le`a cam trecut stralucirea acestor masini nu minte..dar cred ca toti suntem f pasionati de ele..unii si cand patesc ceva tot nu se linistesc..intai sanatatea ta,familia si apoi pasiunea legata de fier!bafta & take care!
|
din pacate cum a spus si emil, a mai murit un urs care avea sa face ceva ravagii in vara aceasta pe la currse , pacat pt ca s-a muncit foarte mult la aceasta masina, bine ca ai scapat teafar, fiarele se repara dale in ***, viata noastra este prioritatea nu fiarele, imi pare foarte rau chair eram curios sa vad cum trage :((((
|
6 Attachment(s)
[QUOTE=RED_LAF;1483556]
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si dupa masina nu sa mai putut lua nimic?
|
emile..... bine ca ai scapat cu viata......
oricum pacat de masina ... cand m`ai dat prima data cu ea :D atunci pe zi in dr taberei .... sti ca am ramas :O tragea intr`un mare stil life go one without car...... ;) |
nasol....bn ca nu ai patit u nik... fieru se face..
|
Quote:
|
sincer imi pare nespus de rau... imi placea masinutza asta cum era facuta, mult de tot... finutz si fortza... bine ca nu a-ti patit ceva, asta e important... va salut si numa` bine
|
vec-ule cum putea sa arate tigaia in vremurile ei bune ... superba superba masina !!! ... oricum bine ca nu ai patit nimic ... !
|
Mare pacat... dar tot odata si mare noroc ai avut... Ursu era de nota 10...
|
pfoai... la cum arata masina trebuie sa fii foarte fericit k ai scapat.. dak loveai pe partea ta erai terminat, in fine ai relatii acolo sus si mare pacat de masina.
Bafta! |
Foarte nasol momentul... bine ca ai scapat cu bine...
|
Veculetzule, cand te gandeshti ca vineri seara trebuia sa vii la Ploiesti sa mai stam de vorba ca baietzii...
Bine ca n-ai patzit nimic fratele meu! Da-l in ma-sa de fier! Tu sa fii sanatos! Oricum, retzeta e la tine! Slava Domnului ca n-ai patzit nimic! Si... cum zice toata lumea, ai avut zile frate-meu! |
Necazul Unora Bucuria Altora.................................pacat Fiindca Tragea Int
nu stiu daca exista cineva care sa se bucure ca s-a intamplat asa,ca s-a facut masina praf.credeti ca mai conteaza cum tragea???important e ca emil printre noi si e si sanatos,capu sus si tot inainte
|
Re: Necazul Unora Bucuria Altora.................................pacat Fiindca Tragea
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
io zic k nu o sa poti sta departe de strada, k asta faci de foarte mult timp, numai k acum ar trebui sa te gandesti la ceva mai nou, k pe langa fier care de multe ori il punem pe primu loc mai sunt si aia care ne iubesc.Asa ca acum cred si eu k e o perioada in care zici k sa terminat insa io unu nu te cred, tre sa treaca un timp sa te repui pe picioare insa tot o sa te intorci tu pe strada :).Da poti sa ne spui ce sa intamplat?
|
gogule cu sau fara masina ne bucuram ca esti printre noi si in totdeauna vei avea respectul de la curse..cineva acolo sus te iubeste..piticu
|
te-ai nascut a 2 a oara !
|
Quote:
|
Quote:
|
Trebuie sa invatam din trecut si sa privim inainte. Bine ca tu esti intreg si nimeni nu a fost ranit. Asta este cel mai important!. Fiarele vin si trec. Sper sa ai puterea sa revii poate pe o pista care, sa speram, va exista si la noi. Masinile devin din ce in ce mai puternice iar strada chiar nu mai este un loc in care sa forjezi o astfel de masina.
|
nici nu mai conteaza ce s`a intamplat e bine ca s`a terminat asa si nu mai rau!acolo sus te iubeste cineva si daca tot ai avut sansa asta incearca sa profiti si vezi de partea cui te trage sufletul!bafta
|
Quote:
|
VEC-ule bine ca ai scapat!
Fieru e fier.............ma bucur ca esti bine :) |
Bai nu fii suparat ca sa dus fieru fii fericit ca nu am venit sa mai ducem unu pe ultimu drum.IRI te-ai nascut a 2 oara.Aveti grija ca viata asta e doar una si daca ne batem joc de ea......MARE GRIJA MAI ALES CEI CARE VIN DIN URMA.
|
Sincer imi pare rau pt ce ti s-a intimplat fratimiu.
multumim lui Dzeu ca esti intreg la cite fiare ti-au trecut prin mina nu mai conteza... te poopa fratele tau si poate iti iei o vacantza si vi pe la mine sa te relaxezi citeva zile sa auzim de bine. CRY-ULEEEE,nu mai dai nici un semn??? |
Sa stii ca Dumnezeu te-a iubit frate!Oricum multa bafta in continuare ma bucur foarte mult ca nu ai patit nimic! RIP Micutzu!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:44. |
- Copyright 2026 4Tuning