![]() |
Re: Daewoo music
ma si voi pana la urma la ce va referiti la hanul ala....sunt manele pe acolo sau "mexicani" ?k nam priceput ce asc ultati voi la bautura:))
|
Daca imi dai cata bautura vreau eu jur ca nu o sa comentez la muzica pe care o bagi :lol: :lol: :lol:
|
facem o incercare snapy.....sunt curios cat poti sa bei....k am io o muzica aparte...nu zic numele...k imi steri postu
|
Quote:
Nu m-am putut abtine tentatiei sa nu o zic!!! :lol: :lol: :lol: |
poate nu e manea.....pai snapy...daca ma lasi sa te imbat iti pun eu o muzica care.....te face sa vomiti tot ce ai in tine....poti sa fi cat de beat:)) se numeste opera"
:)))) si uite pt tine special asa liveuri care inseamna 2 minute din 10 ,versuri si restu dedicatii:))) |
Mai lasati naiba' manelele ca o iau razna numai cand aud cuvantul "manea" :evil:
Care aveti manele, tineti-le pentru voi sau faceti schimb pe messenger, ca ne faceti de rah*t, nu le puneti aici ca vars pe ecran & tastatura de atata "bun gust" :rolleyes2 @Donn: gretoasa rau opera, nu? :lol: dar manelele sunt ok? :shock: In fine...nu mai e tineteru' de azi ce-a fost candva...(zise 'al batran :lol:) O sa fac mii de posturi peste tot, ca sa-mi apara semnatura cat mai des, poate am scris prea mic "ANTIMANELE" :lol: Astept cu nerabdare ziua cand o sa vi se faca sila de "muzica" asta de 2 bani si o sa va fie rusine ca ati fost manelisti...si mai ales, sa moara in p**a mea de foame al'de Adrian Parizer Trist si alti "trubaduri neintelesi" cu glas de cioara lovita-n 00... atunci o sa zic si eu: "Da frate, imi place in Romania! Gunoaie, coruptie, "indieni", dar macar nu se asculta manele!" :peace: PS: "p**a" = pana... |
quick, daca te vad pe 14 martie, iti bag o manea cu dedicatie :lol: si o sa te si filmez cu maneaua pe fundal si mai si zic "pt baiatu' cu ghiulu' de haur si cu tico shukar...fara nr, fara nr, fara nr"... te dau la tv :lol:
glumeam... sau nu :twisted: opera in genereal nu prea ma incanta, in schimb ascult cu placere Pavarotti... ciudate gusturi am, ba rap, ba r'n'b, ba blues, ba Pavarotti :lol: aa, o sa pun si eu cateva melodii care le ascult cu placere in masina, dar trebuie sa le caut iar pe net, ca mi-a picat hdd-ul... muzica din perioada 90-98... snap, capella, nana... |
Snap! aia muzica care iti da nebuneala! :lol: Si Nana cu He's comming :D
|
snapy : Snap - the power?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
10 caractere
|
1 Attachment(s)
inca 10 caractere....
|
1 Attachment(s)
Un feat. mai diferit...
|
1 Attachment(s)
o mel preferata
|
yo zic k muzica pe care-o asculti in masina...te poate infuentza pozitiv sau chiar si negativ !!! poti conduce k un adevarat sofer , dar poti face si niste greseli elementare de incepator....asta datorandu-se muzicii ascultate parerea mea:D !!!
|
pe ce muzica poti conduce ca un adevarat sofer?
|
Populara :lol: :D
|
Quote:
|
nimic nou pe aici...melodii frumoase ceva?:))
|
2 Attachment(s)
sal inca 2 mel de asc cand conduci aia a lui dj chukic o poti asc numai daca ai subwoofer altfel o a se auda foarte prost
|
3 Attachment(s)
Si 3 melodii din soundtrack-ul de la Step Up 2.
|
1 Attachment(s)
..........
|
15 Attachment(s)
Am pus si eu cateva melodii sper sa nu fi repetat nici una :)
Este si un player free Sonique2 se numeste , exceleaza prin redarea basilor la o calitate foooarte buna si joasa . (Dupa ce il instalati reglati egalizatorul si enjoy) Un program in care sa mi se auda muzica mai clar nu am gasit . |
1 Attachment(s)
Quote:
multumim...intr-adevar se simte o diferenta a calitatii la bass....e bun..multumim again.. |
sal all.mie imi place house atunci cand conduc,mai ales la drumuri lungi.
|
2 Attachment(s)
Uitati o melodie care te calmeaza cand esti la volan si tot dupa aceeasi compilatie una care sa te scoata din sarite si sa-ti vina sa bagi picioru in ea s-o omori :evil:
Melodie chill :arrow: Attachment 839095 Melodie de Adrenaline Rush :arrow: Attachment 839096 Va urez la toti benzina ieftina si la mai putine gropi pe sosea !!! |
A murit topicul asta? Era interesant... Daca vreti o sa postez niste track'uri super tari pentru masina. Numai sa'mi ziceti si sa alegeti intre hip'hop si house:P
|
Quote:
house...te rog... |
Cred ca sunt de ajuns topicurile care sunt deja pe forum: Recomandari la Capitolul Muzica !, Caut melodie! care ofera o gama variata de genuri muzica + topicurile de pe sectiunea Car-Audio, Multimedia & GPS . Multumesc!
|
uite eu vreau sa imi puna niste house aici.ai vreo problema??:D:D:D:D:D:D
|
8 Attachment(s)
Ok am sa pun:P Sper sa nu se supere nimeni. Daca nu cine vrea imi poate da add pe mess si vorbim acolo: andy_onyx2004 . Astept pareri si daca mai vreti mai cereti, promit muzica buna;) ! Enjoy!
|
Multumim :)
|
Ziceai ca ai si niste hip-hop...Alea merg uneori mult mai misto in masina :D Mai ales daca ai si sub :P
|
4 Attachment(s)
Cateva piese si de la mine ;)
Daca aveti subwoofer e perfect :twisted: |
10 Attachment(s)
Mda...si la hip'hop o sa adaug cateva melodii:) In principiu daca vreti puteti lua the game, are multe melodii mishto. Dar o sa postez alte melodii.
|
Quote:
Salut, Mai baga cu The Game daca mai ai..... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Două şlagăre locale :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:50. |