![]() |
Re: Subaru WRX STI 2008 vs. Mitsubishi Evolution GSR 2008
Quote:
|
Eu nu intaleg diferenta de aproape o secunda de la 0-100 km/h dintre EVO X manual (5.4s) si cel cu dublu ambreiaj (6.3s)
|
am sa incerc sa explic in cateva cuvine acest versus din puntul meu de vedere. Eu personal consider ca ambele masini sunt cu adevarat performante. Am observat ca majoritatea celor care posteaza aici sunt cu evo si de asta, intr-un fel, decimeaza impreza. Domnilor sunt sigur ca Impreza nu e nici pe departe o masina de aruncat la gunoi doar pentru ca e hatchback/urata. ceea ce multi fani/ proprietari de impreza doresc este o simpla confirmare a calitatilor masinii si nu neaparat ca aceasta sa fie urcata pe un piedestal ca fiind cea mai buna etc... Simpla trecere in revista a calitarilor si meritelor si a punctelor forte ale STI-ului cred ca ar satisface multa lume...
|
Quote:
si daca sa ne uitam din parti tehnice... la multe ajungem... tu cum vad te uiti numai la exterior... |
Nu inteleg de ce lumea mai compara masinile astea cand nu mai fac parte din aceasi clasa .. e ca si cum ati compara un S3 cu un S4 sau un Golf R32 cu un Passat R36 .. nu mai merge.
|
Quote:
|
Quote:
|
I LOVE Mitsubishi Evolution GSR! :2gun::D
|
Tocmai am condus Un EVO X (varianta cu cutie manuala) nu foarte mult, cca 10 km dar l-am condus cum am vrut, fara restrictii.
1. Parti BUNE - Stabilitate impresionanta, chiar e stabila nu e numai impresie, gratie si cauciucurilor de serie de foarte buna calitate. - Aspect deosebit, chiar e frumos, dar nu e mare mare diferenta fata de cel non EVO - directie impecabila - frane foarte eficiente 2. Parti NEGATIVE - plastice cam nasoale in interior - lipsa de senzatie, nu prea simti puterea, nu ai senzatie de masina sport - motor prea liniar, nu mai ai senzatia de turbo - cursa schimbatorului de viteze prea lunga pentru un model sport - echivalentul unei cutii normale de la orice masina - Trosnitura pe stanga fata de fiecare data cand a fost schimbat agresiv din 1 in 2 Precizez ca a fost deconectat orice sistem de stabilitae, aderenta etc. si nu a fost menajata absolut deloc mergadu-se pana in turatia maxima de fiecare data. Astept sa testez noul STI. Concluzie - EVO X - in afara aspectului exterior mai frumos, stabilitati putin imbunatatite fata de modelul anterior si franelor ceva mai eficiente (echivalente franelor modificate pe modelul anterior) senzatia este mult sub modelul anterior de EVO IX si mult, muult sub STI 2007. Parerea mea este ca este o masina deosebita dar care nu-ti mai ofera senzatia renumita a modelelor EVO si STI anterioare. |
n-am condus EVO X dar STI 2008 m-a lasat mai mult decat rece...exact dupa cum ai spus, nu mai ai senzatia de masina sport e prea liniara si nu mai e brutala + ca pare mai moale...as lua oricand STI 06/07 in fata lui STI 08
|
Am vorbit si cu oameni care au mers cu toate patru, evo IX si X, STI 06/07 si STI 2008 mie lipsindu-mi doar STI 2008.
Se pare ca e o parere unanima ca masina cu cele mai bune senzatii si performante pe masura senzatilor este STI 06/07. |
| All times are GMT +2. The time now is 06:49. |
- Copyright 2026 4Tuning