![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
16 Attachment(s)
Finalizare OPEL Calibra , poze cu aceasta postate la pagina nr.2,6.en`joy:-P
|
17 Attachment(s)
Finish Calibra , continuare reconditionare Jante Irmsher!
|
Salut,
Am un Astra GTC negru metalizat Black Sapphire. Iti voi pune cateva intrebari deoarece la ce am citit pe acest topic pari a fi un om serios care stie si execute lucrari de calitate. Vreau sa o vopsesc negru mat si cel putin pentru produse, am gasit ceva de la ALSA. http://www.alsacorp.com/products/sof.../softtouch.htm Inca nu stiu daca au distribuitor la noi sau mai aproape in Europa, dar cel mai probabil voi face comanda direct in State. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. poti face o lucrare de genul asta (vopsire integrala - exterior; nu tin neaparat ca toate pragurile interioare sau alte elemente sa fie vopsite)? 2. cat ar insemna ca si timp alocat din momentul in care primesti masina pana este gata? 3. cam ce cantitate de vopsea ar fi necesara si eventual ce alte produse ar mai trebui? Pretul este un element secundar, dupa cate vezi nu te intreb valoarea lucrarii. Consider ca fiecare profesionist isi apreciaza corect valoarea muncii sale. Ceea ce ma intereseaza este in primul rand calitatea lucrarii atat din punct de vedere al finisarii cat si al rezistentei in timp. Iti pun mai jos cateva poze cu masina. https://img515.imageshack.us/img515/9...8496ul8.th.jpg https://img515.imageshack.us/img515/1...8497uv1.th.jpg https://img151.imageshack.us/img151/3...8540lm5.th.jpg https://img149.imageshack.us/img149/9...8552bu4.th.jpg Foarte probabil ca lucrarea o voi face in toamna, acum sunt in faza de documentare si ceea ce ma intereseaza este sa putem stabili in prealabil detaliie generale ale unei posibile colaborari. Multumesc. Toate bune. |
Salut pentru un Fiat Stilo 1,9 JTD berlina din 2003 , e gri si as vrea sa o fac negru metalizat ... cat imi iei ?
|
salut. vreau si eu vopseaua asta pe un nissan 200sx s14 :
http://www18.ocn.ne.jp/~mamiana/himi...gaisou-032.jpg http://www18.ocn.ne.jp/~mamiana/himi...gaisou-062.jpg cat ma costa ? |
Quote:
Salutare , am sa incerc sa raspund la toate intrebarile tale :arrow: Vreau sa o vopsesc negru mat si cel putin pentru produse, am gasit ceva de la ALSA. ( PRODUSELE DE LA ALSA SUNT CALITATIVE NIVEL SUPERIOR ) insa.... Nu recomand sa vopsesti masina NEGRU MAT ! Cu siguranta in 3,4 luni de zile iti vei blestema zilele si iti vei varsa amarul la Biserici dand acatiste crezand ca devina`i vopsitoru sau pregatitorul. Ca timp alocat ... in 7 zile lucratoare masina ar insemna sa fie gata , nu este mare smecherie sa matuiesi acea masina de la a la z si sa ii dai un negru mat urgent... mai ales ca se trage in 10 minute vopseaua.. Ca si cantitate ai nevoi de 2 L de negru ca sa iti mai ramana evident jumate:) sa fie... rondele , degresant,fullet,chit,sprit'plast,lavete... samd.. Inca odata , ma repet " NU FACE GRESEALA SA'TI BATI JOC DE CEEA CE PROBABIL IUBESTI CEL MAI MULT , MASINA , NU`TI BATE JOC DE TINE SI DE CEEA CE ITI PLACE. Succes in ceea ce vrei face la masina!8) |
zimi si mie cat ma cost pasajele fata. spate la o vectra a miam umflat aripile si trebui sa la vopsesc...si mai am o intrebare dc imi crapa chitu la pasaje...ms
|
Quote:
Chitul crapa din mai multe motive, una unul dintre ele fiind eroarea de pregaire.Inainte de a aplica chit/fibra pe elementul de tabla sau plastic se face masa / masina pentru a face o priza buna ( Smirgheluit,degresat,aplicat chit/fibra ). Daca chitul nu a fost bine aplicat este logic si faptul ca , crapa in locurile unde nu a facut 'masa' asa cum trebuie. O alta cauza este aceea ca,caroseria nu este fixa ci este mobila,in curbe,pante,vai,rampe,la gropi si alte lucruri caroseria nu este rigida efectuand anumite miscari bruste sau lente.De obicei acest caz este intalnit la evazarea aripilor prin procedeu classic 'fibra aplicata / caroserie. Recomad evazarile ,prelungirile capota sa fie facute din tabla. en`joy |
zimi te rog daca te ocupi si cu umflarea aripilor...ms
|
Salut. cat ma costa si pe mine vopsirea integral a unei dacii 1310.
ea are culoarea alb. si vreau sa o fac alb perlat. multumesc. |
un raspuns la postul meu se poate ? :D
|
si la al meu:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
cu vopseaua mea sau a voastra? ca mar cam interesa....
|
Quote:
|
zimi daca te ocupi si cu umflarea aripilor
|
Quote:
|
joi ma duc cu ea sai umflu aripile..unde trebui sa vin sa vb cu tine de vopsit..un pret ceva poti sami dai...asa in mare
|
Salut man, o estimare si pt bestia asta? Reconditionare totala si vopsea calitate superioara:) Pt. bara fatza m-am gandit sa-i pun una originala. Mai multe poze la http://Livesexfreechat.com/golf/
|
Quote:
|
Quote:
Oricum multumesc inca o data pentru sfat. ;) Jos palaria. Marea majoritate se grabesc sa ia banii si nu prea tin la calitate. Din pacate pana acum, la mine, cel care mi-a vopsit toate reperele puse extra pe masina, nu a reusit macar unul singur sa il scoata fara defecte..toate au ori praf, ori bule ori nuanta e gresita.... asa ca in momentul in care voi mai avea retusuri/vopsitorie cu siguranta te voi contacta. Numai bine. |
Salut driftingcalibra,
Am si eu o problema , am si un thread deschis aici , in legatura cu jantele am 2 dintre ele zgariate.. toti m-au trimis la tine soo astept un raspuns.. de la tine cu un nr de telefon si sa discutam. multumesc mult |
Quote:
Frate pe langa ceea ce fac sunt maniac,fanatic,dependent de masini,fiind posesorul unui Opel Calibra. Stiu ce inseamna sa bagi niste bani in masina , sa ai o pretentie la masina , sa plangi sa te rogi sa te bucuri de ceea ce ai si ceea ce se intampla.... asa suntem noi oamenii ... Bani nu am .. sunt oarecum sarman trecand printr-o perioada nasoala.. insa nu ma incanta sa pun mana repede pe banii tai sa`ti fac masina si peste cateva luni sa regreti ca ti-am facuto... NU FACE ASTA NICAIERI! La jante mai merge insa pe masina .. nicidecum. Pasarile iti mananca negru ala mat asa , fara nicio chestie,daca ai atins masina cu un pulover sau cu un fermuar ceva.. s-a dus draQ. las-o asa mai bine. Imi pare rau pentru experientele neplacute care le-ai avut cu vopsitoria. Salutare , ai grija de tine si de masina ta , este frumoasa sa o tzii tot asa,placut modificata. En`joy !!! |
Quote:
Astept cu interes sa vad despre ce este vb. ,cat de complexa este lucrarea si sa imi spui pretentiile care le ai ( culoare,luciu,metal ) samd! De restul... ma descurc. Daca ai posibilitatea sa imi faci niste fotografii cu jantele respective ca sa imi fac o idee in mare parte ar fi bine. Salutare si ramane sa discutam in prealabil pentru o eventuala colaborare. DriftingCalibra aka Tonny -> 0745.162.882 , intre orele 10:00 si 02:00 8) |
Quote:
|
3 Attachment(s)
care ar fi pretul pentru o vopsire completa inclusiv compartiment motor.vopseaua si lacul le am eu, masina este curatata, mai putin finisajul.
|
Quote:
Cu aproximatie 35 mil. |
No ofence, dar am curatat pana la tabla tocmai in ideea de a avea minimum de chit si fibra...
|
Quote:
Imi pare rau,nu sunt in masura sa ma ocup de' aceasta lucrare. |
Sistam activitatea vopsitoriilor integrale si a retusurilor pana pe data de 5 MAI.
Serviciul pentru reconditionat jante ramane valabil. |
Quote:
Nu am nimic cu serviciile prestate si oferite de tine insa tin sa precizez ca cea mai buna PUBLICITATE este reconditionarea,revopsirea,masinilor si a jantelor acestora si nu numai intratat de bine incat,atunci cand persoana care detine masina si o expune pe aceasta sau jantele reconditionate , sa fie intrebata de toti oamenii ' unde-au efectuat acea lucrare de reconditionare,cine a facuto,cat a costat si asa mai departe. 'A' Mai buna publicitate este o lucrare efectuata cu brio. Multumesc de oferta oricum! |
nu ai pt ce mersi si eu spor la treaba incontinuare si cat mai mult succes
|
sal.am un e46 318d cu jante pe 18 si distantiere.la denivelari imi ating aripile spate din cauza distatierelor.am inteles k se pot evaza inkat sa nu mai atinga.ma potzi ajuta...?
|
Salut , momentan nu mai iau nicio lucrare deoarece vin sarbatorile Pascale.
Operatiunea ta consta in tinichigerie+pregatire-vopsitorie+vopsitorie. Trebuie crestatate-n evantai aripile spate si lucrate sudata ,tabla-n cordon dupa care imbracate aripile-n filbra .. sau foar fibra fara sudura. Ai nevoie de un tinichigiu si din pacate la acest capitol nu te pot ajuta. |
Salut,
Te deranjez si eu cu urmatoarele cereri: vreau sa vopsesc 2 etrieri si 2 tamburi. Pe langa asta, as vrea sa vopsesc si bandourile laterale, manerele usilor si oglinzile. Masina este alba si as vrea sa aduc piesele mentionate mai sus la aceeasi culoare; cam cat m-ar costa toata treaba ? Numai bine... |
salut cat mar costa si pe mine vopsirea integral pentru un vw bora .Este un vw bora cameleon https://forum.4tuning.ro/137-volkswagen-tuning/17039-poze-bora-tuning/page-8.html pret
|
salut am un VW beetle si as vrea sa stiu cat ma costa sa imi vopsesti spoilerul fata ca a sters-o una si are asigurare la Unita asa ca tot eu dau banii (e argintie masina )
|
UP,servicii balabile in continuare,locatia la Service zona Andronache-Colentina.
Pentru alte informatii detalii prin telefon. |
2 Attachment(s)
salut , poti sa imi vopsesti si mie bara albastra din prima poza ... sa iasa gri...cum e masina ...am codu de culoare , daca poti sa imi spui si un pret ... si un timp de executie ...
Bogdan |
| All times are GMT +2. The time now is 17:05. |
- Copyright 2026 4Tuning