Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Matiz-ul meu B 06 MPG (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/63094-matiz-meu-06-mpg.html)

iuly_007 25-04-08 17:32

Re: Matiz-ul meu

ce-as pute si eu sa mai zic??? k toate lucrurile bune despre masina s-au spus...bafta in continuare...becurile dai bord si consola se schimba ca cele de la pozitii??? adica le scoti pe cele vechi si le bagi pe cele noi sau mai ai nevoie si de ceva condensatori???

Dr3adLorD 25-04-08 19:25

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 1502653)
ce-as pute si eu sa mai zic??? k toate lucrurile bune despre masina s-au spus...bafta in continuare...becurile dai bord si consola se schimba ca cele de la pozitii??? adica le scoti pe cele vechi si le bagi pe cele noi sau mai ai nevoie si de ceva condensatori???

nu ai nevoie de absolut nimik. se inlocuiesc normal

iuly_007 25-04-08 19:27

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1502789)
nu ai nevoie de absolut nimik. se inlocuiesc normal

aha,am inteles,merci fain de tot,bft

Dr3adLorD 04-05-08 14:54

Quote:

Originally Posted by iuly_007 (Post 1502792)
aha,am inteles,merci fain de tot,bft

bafta si tie

andi_cimpean 04-05-08 20:19

Dragutz Matiz-ul. Daca am vedea asa ceva pe strada in loc de alte "tuning-uri" pe Dacia si alte cazane.

Dr3adLorD 05-05-08 03:54

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 1514470)
Dragutz Matiz-ul. Daca am vedea asa ceva pe strada in loc de alte "tuning-uri" pe Dacia si alte cazane.

crede-ma k si eu as vrea sa vad cat mai mult "bun gust" pe strada poate de aia mi-am facut si Matizel-ul intr-un mod in care mie mi se pare ok. as vrea totusi sa-si motiveze optiunea si carnatzii care voteaza kitsch si sa precizeze si ce masina au ei , dak au.:-)

Mustang 06-05-08 09:53

Man ... aia nu sutn carnati ...
Cred ca sunt caltabosi, ca nu intra in Matiz si d'aia e kitch. :D

Geo_ZGA 06-05-08 10:41

nu va mai agitati pt 7 pustani plictisiti... daca nu are schimbatoare Schimano si ghidon "sport" pt ei e kitsch :lol:
e facut cu bun gust, simplu si de efect :)

rock_angel 08-05-08 22:40

felicitari!e facut cu bun gust si arata foarte bine...ce as vrea sa arate si al meu asa:cry:

Dr3adLorD 08-05-08 23:56

Quote:

Originally Posted by rock_angel (Post 1522976)
felicitari!e facut cu bun gust si arata foarte bine...ce as vrea sa arate si al meu asa:cry:

mersi frumos ! inca il astept pe mustang cu o idee minune sa-l mai cobor putin

alecsino90 21-05-08 13:27

man trebuia sa pui si optiunea foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte frumos ca eu nu ma pot exprima cu "frumos" ;) ..... oricoom masina arata sooper si merge la fel de bine!!! multa bafta in continuare!!!

Dr3adLorD 21-05-08 15:54

Quote:

Originally Posted by alecsino90 (Post 1545539)
man trebuia sa pui si optiunea foaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarte frumos ca eu nu ma pot exprima cu "frumos" ;) ..... oricoom masina arata sooper si merge la fel de bine!!! multa bafta in continuare!!!

mersi frumos. bafta si tie. momentan sunt putin suparat k am zgariat-o intr-un pilon de metal dintr-o parcare. :cry:

alecsino90 23-05-08 07:25

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1545830)
mersi frumos. bafta si tie. momentan sunt putin suparat k am zgariat-o intr-un pilon de metal dintr-o parcare. :cry:

nasol :sad:

bogddanel 23-05-08 13:14

spor la munca;)

Dr3adLorD 27-06-08 00:07

Re: Matiz-ul meu b-06-mpg

Sper sa achizitionez intr-un viitor apropiat si niste arcuri sport :-)

Scoop 30-06-08 20:34

sa spui de unde ca sunt si eu interesat pt viitorul apropiat :P

Dr3adLorD 01-07-08 01:17

Quote:

Originally Posted by Scoop (Post 1621833)
sa spui de unde ca sunt si eu interesat pt viitorul apropiat :P

da o sa revin cu siguranta cu poze si informatii numai sa vad cand le achizitionez ca urmeaza vacanta si stau cam prost cu banii :D

danutz_2007 02-07-08 11:38

frumoasa e putin spus!e super frumoasa masina!finutza,eleganta,bv tie pt munca depusa si banii investiti!multa bafta in continuare si spor la treaba!

Dr3adLorD 25-07-08 12:57

am montat proiectoarele si o sa revin cat de curand si cu niste poze :D

Dr3adLorD 26-07-08 12:07

2 Attachment(s)
poze cu proiectoarele :D (scuzati calitatea lor sunt facute cu telefonul in graba)

andi_cimpean 26-07-08 12:10

man fa o pauza la investitiile in masina si ia-ti o camera digitala buna. Nu mai face poze cu telu :D. Spor la tuning.

Dr3adLorD 29-07-08 19:46

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 1663317)
man fa o pauza la investitiile in masina si ia-ti o camera digitala buna. Nu mai face poze cu telu :D. Spor la tuning.

Mersi de sfat exact asta o sa fac. Cred k o sa vand Matiz-ul sa-mi iau o camera digitala buna , nu ca nu as avea una.

andi_cimpean 29-07-08 20:07

Man eu nu asta am sugerat. Numai ca pozele alea nu le poti numi poze de calitate, nu se pot observa proiectoarele, decat niste lumini mai mici si puternice in intensitate. Observ eu gresit sau tu ti-ai pus spiler si pe spate? poze.... dar ziua facute. :D

Dr3adLorD 30-07-08 02:20

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 1668917)
Man eu nu asta am sugerat. Numai ca pozele alea nu le poti numi poze de calitate, nu se pot observa proiectoarele, decat niste lumini mai mici si puternice in intensitate. Observ eu gresit sau tu ti-ai pus spiler si pe spate? poze.... dar ziua facute. :D

Nici nu am avut pretentia k ar fi poze de calitate k le-am facut in graba si ai dreptate k se vad numai niste luminitze. Poze cu spoiler-ul spate sunt pe pagina 3 si 4 dak vrei sa le vezi . o sa mai pun cat de curand poze noi:D

SV25MBN 30-07-08 18:19

Frumoasa masina, modificarile sunt de bun gust, totul se potriveste, nimic nu este exagerat. Am fost suprins sa vad ce multi oameni (gelosi pe masina ta, dealtfel) au votat kitsch.

banzay 30-07-08 19:13

Masina e calumea... mie personal nu imi plac stopurile inegrite, in rest se incadreaza in limita bunului simt si chiar mai mult. E o masina intretinuta, imi place ca ti-ai facut ceva si prin interior, si sa vedem tot prin interior ce ii mai faci. Eu ma gandeam sa imi schimb scaunele cu unele de cielo oare s-or potrivi? Oricum daca in loc de stopuri gasesti din alea albe in loc de dinastea fumurii... o sa arata prea marfa... Astept cu interes modificarile care o sa le faci...si... SPOR LA TREABA :P Numai bine!

PS. Las-o fara praguri in cazul in care nu modifici barile...arata mai frumos la linie asa... cat despre suspenii sa ne zici si noua daca reusesti ceva

Dr3adLorD 30-07-08 20:52

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 1670753)
Frumoasa masina, modificarile sunt de bun gust, totul se potriveste, nimic nu este exagerat. Am fost suprins sa vad ce multi oameni (gelosi pe masina ta, dealtfel) au votat kitsch.

Am observat si eu k s-a votat kitsch si banuiesc k din invidie cum ai spus si tu pentru ca am rugat sa-si exprime fiecare opinia si daca nu le place sa spuna ce anume nu le place. Bineinteles ca nimeni nu a argumentat au votat kitsch si atat. Ce sa faci si invidia face parte din joc si dak n-ar exista invidie poate n-ar mai fi asa frumos. Mersi pentru aprecieri. Bafta multa

Dr3adLorD 30-07-08 20:55

3 Attachment(s)
Revin cu cateva poze mai proaspete :D (am dus-o la mare)

banzay 30-07-08 21:30

Trage niste autocolant negru pe stalpi...da bine cu geamurile fumurii... Si sincer...mai bine faceai un model ceva cu spray fumuriu, niste cerculete decat sa faci tot stopul fumuriu... + ca asa s-ar putea sa ai probleme cu baietii cu ochi albastri :). Dragut spoilerul spate :)

Dr3adLorD 31-07-08 02:28

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 1671085)
Trage niste autocolant negru pe stalpi...da bine cu geamurile fumurii... Si sincer...mai bine faceai un model ceva cu spray fumuriu, niste cerculete decat sa faci tot stopul fumuriu... + ca asa s-ar putea sa ai probleme cu baietii cu ochi albastri :). Dragut spoilerul spate :)

da pai tocmai asta urmeaza: autocolant negru mat pe stalpi sa vad cand ajung sa-l cumpar dar cred k dupa ce ma intorc de la mare adik peste vreo saptamana. Oricum o sa revin cu poze imediat ce mai modific ceva. Cu suspensiile sunt inca in cautari... :???:

Mustang 04-08-08 11:08

Quote:

Originally Posted by Dr3adLorD (Post 1671025)
Revin cu cateva poze mai proaspete :D (am dus-o la mare)

Usa spate dreapta are alta nuanta de gri. :rolleyes2

Geo_ZGA 04-08-08 11:24

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One (Post 1678052)
Usa spate dreapta are alta nuanta de gri. :rolleyes2

Vorba lui topser, nici daca o sfintesti nu mai iese nuanta la vopsea la fel... mai ales la argintiu si mai ales acum, dupa ce s-a trecut exclusiv la vopseluri pe baza de apa.

catarsis 04-08-08 13:19

se gasesc in continuare si vopseluri pe baza de diluant;

morpheusmaster 05-08-08 23:50

Sa'ti traiasca!!! Frumos matiz!!!

Cristy_mat 07-08-08 14:42

salut
felicitari pt masina, imi poti da niste detalii referitor la jante ca tot caut pt matizu lu mama, ca vreau sal fac mai smecher, dar nu gasesc nimica, pls niste detalii, de firma sunt de unde le-ai luat pe cat sunt.MS

Dr3adLorD 10-08-08 13:27

Quote:

Originally Posted by morpheusmaster (Post 1681238)
Sa'ti traiasca!!! Frumos matiz!!!

Quote:

Originally Posted by Cristy_mat (Post 1684163)
salut
felicitari pt masina, imi poti da niste detalii referitor la jante ca tot caut pt matizu lu mama, ca vreau sal fac mai smecher, dar nu gasesc nimica, pls niste detalii, de firma sunt de unde le-ai luat pe cat sunt.MS

1. Mersi frumos pentru aprecieri
2. Jantele sunt Alessio model Monte Carlo pe 13'', 4 prezoane si distanta intre prezoanea de 114,3 ca sa se potriveasca exact cu alea din fabrica. Ce sa-ti mai zic nu stiu unde se gasesc acolo la voi eu le-am luat din bucuresti de la un reprezentant Alessio si am pus si cauciucuri 165/70/13. sper sa-ti fie de folos informatiile daca mai ai si alte intrebari sunt dispus sa te ajut. Bafta

kosmyn_sl65AMG 21-08-08 17:20

frumoasa buburuza

robby46 18-09-08 12:01

Foarte frumoasa masina. Ai modificat-o cu gust. Felicitari. Bafta in continuare!

RD-Woo 18-09-08 18:18

Printre cele mai frumoase buburuze de pe forum...
simplu si cu bun gust! Bravo!

Dr3adLorD 22-09-08 13:09

Multumesc pentru aprecieri si vad ca masinutza a mai strans ceva voturi. O sa mai revin cu niste poze cu proiectoarele care in sfarsit functioneaza normal :-)

All times are GMT +2. The time now is 06:21.

- Copyright 2026 4Tuning