![]() |
nissan 350z metallic
2 Attachment(s)
|
baieti merci anticipat de matiz indiferent care dintre voi il face va cinstesc pe toti :D
|
Shtef e decizia ta p care vrei sal lashi sa tzio fak...ai avut suficiente desene d la fiekre,pt atzi da seama kre sa tzi-o fak! mai vb man!app ashtepata shi proiectul meu shi no sa regretzi!;)
|
App killerhitman2006, kre incurajari??????k io nam prea vazut decat....:D ma intzelegi orlando, gabby, nu????:D
|
MANILOR...PROPUN CEVA TARE RAU!!!!! c parere avetzi d un concurs intre mine shi killerhitman2006???? il las p orlandosa decida c mashina sa fie....shi regulamentul....
|
da lasa, o sa fie altcineva arbitrul
daca nu va suparati , eu ... madskilz si tng sa fim arbitrii , merge ? ca nu suntem nici cu tine , nici cu ala |
MANe...io nam nik impotriva sa fii u shi cu ceilaltzi arbitrii, chiar dak madskill...are ceva la mine ;)....dar va zic d'acum...Body-urile sa fie unicate, nu copiate, se merge p alb-negru(lumina shi umbra), shi camera e la alegere!
|
Re:
Quote:
|
atata tipm cat battle-u se dah pe o alta masjina decat ursuletzu care trebuie sa mi-l faci mie...nu am nici o inclinatie...voi lua in considerare doar calitatea din toate punctele de vedere a lucrarii....fara favoritisme sau alte alea....
|
Re:
Quote:
|
Da mad....GLUMEAM!!!!oricum vreau o lupta cinstita...am cazut cu killer la o mahina d'acord, shi anume s2000....am pus sus pretentzile....k?
|
LET'S GOOOOOO!!!!!!!!!
1 Attachment(s)
manilor, HAI, cand incepe concursul?eu azi ma pun pe antrenament, dar eu zic sa fie tehnica, asa cum zice si g-unit, hasura in creion alb negru,deoarece ies mult mai bine egectele metalizate.cu toate ca nu am mai randat in creion alb negru din clasa a 9-a :)).astept cu nerabdare propunerea masinii care va trebui lucrate.s2000 este o mashina...cam simpla, dar, ok!!!hai!!!ma pun pe lucru la noapte!tre sa o ai gata pana vineri, g-unit.
|
Man fii atent.Concursul incepe mane d la ora 10...shi sambata la 10 cel tarziu mahinile tre sa fie p forum, k?arbitrii sunt madskill,mihai144,shi all ashtia kre au postat aici k?itzi mai spun odata...camera e la alegere, shi nu avem voie decat cu o plansha!LA TREABA!
|
KIller...mane tre sa bagi o poza cu mashina din unghiul in kre o faci in stare initziala, shi sa o post-ezi p alt topic\"concurs desene mana,g_unit shi killerhitman2006\"k???e facut soricelu...hai bafta again!
|
1 Attachment(s)
g-unit, ok, o sa postez o poza, deja am facut o schitza dupa poza de aici, dar nu e varianta finala.daca schimb poza si unghiul, te anuntz.good luck...
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
pentru pav[] ai vrut masina straina ...na poftim!
|
Re:
Quote:
|
unde vezi tu 2 perechi de faruri man???sau nu stii cum arata un rx-7???
p.s.:(low-ridah)sper sa nu te superi pe mine dar yo zic sa incerci alt mod de colorat,k parca nu ies ajea bine in creioane cerate...(sper k asta sunt :D )...si la geamuri...dak dadeai cu un creion normal putin de tot peste si dupa aia dadea cu vata(saau deget) sa intinzi uniform sa iasa gri...nu era mai bine???incaodata sper sa nu te superi k m-am bagat shi yo in seama CONGRATZ MAN.....e super!! |
Re:
Quote:
|
da man asa este :lol: imi cer scuze :oops:
|
1 Attachment(s)
Nu am spus chestia asta cu rautate dar asta e adevarul ....poftim o poza dupa care te poti ghida :D .....
|
nu e nici o problema ....si mie mi sa parut ciudata masina cu doua perechi de faruri dar asta e... :D :shock:
|
1 Attachment(s)
da man uite io m-am uitat la poza asta si nu vazusem decat 1 pereche de faruri :oops:
|
low_ridah .. eu am zis sa te lasi de \"tuning\" ca la desen se pricep multi.. doar sa copiezi e usor.. dar sa ai idei de tuning, e mai greu.. si la voi lipseste ideea asta..
cat despre faptul ca sunt sau nu in masura sa ma iau de \"dacia\" ta, ma priveste.. daca ti-am zis ca e naspa si arata prea comun, inseamna ca stiu eu ceva.. schitele mele arata cu mult peste imaginatia ta.. si nu mi le cere ca nu o sa ti le dau.. dar ca idee, incearca sa faci un TUNING reusit, nu niste gauri cum vezi pe orice dacie pe strada.. iar despre \"masina straina\" .. nu ma impresionezi.. cum nu m-a impresionat nimeni de pe forum :) copiutze (cum am zis mai sus) poate face oricine.. veniti cu proiecte originale.. si mai vorbim de la egal la egal :roll: |
LOL man....dak sunt asha d tari schitzele tale, d c nu expui shi u????chiar am vrea sa vedem c iese din mana uni profesionist, k sa shtim c trebuie sa mai inbunatatzim....ashtept cu nerabdare desenele!
|
Nu o spun cu rautate dar Pav[] ..daca nu intelegi ce am vrut sa fac la masina aia nu comenta ..am vrut sa desenez o dacie la gandul k cineva ar putea sa o faca asha ..nu numai de dragul tuningului..si sami rod yo unghiile..cand magandesc la ea ...A da si nu am copiat ceva in viata mea ..nu jtiu despre ce vorbesti..sau daca un spoiler sau ceva a semanat cu altul asta e simpla coincidenta....si ai putea sa postezi si tu jumate de desen deal tau.
|
BINE low_riadh....frate u chiar il crezi???:)) mai ma faci sa rad....app..man spunene shi doua mashini dupa tine kre au potentzial d tuning...????shi c e cu atatea fitze...ca sa cashtigi respect expune shi u...ca doar cu poza aia din X-MEN nu ne dai gata!shi cu c drept vii u la mine sami spui k copiez..ai cunva in cap toate posibilitatzile(body-urile)existente pt o mashina/?????atunci frate aveam de aface cu EINSTEIN!:))
|
App shi ma rog, d la c firma este front bumperul facut d mine p skyline(ala d la killerhitman2002) kre a fost nick-ul meu!ashtept cu nerabdare raspunsurile tale la atatea intrebari!:D
|
Mersi mult g_unit...si tu eraic cu killeritman2002???
|
dap low_riadh...app intra la concursul dintre g_unit shi killerhitman2006...acolo o sa vezi mashina mea!;) cu dedicatzie pt orlando!:D
|
sunt foarte curios care v-a castiga.oricum, intre timp, m-am apucat de o mashina (pictura ) pe lemn, in ulei, care va iesi superba, cam asemanator cu o poza, ce va fi de vanzare.
|
Steph man...am vb cu killerhitman2006, kre ma rugat satzi fac io deseul...o sa fie gata in circa 2zile...adik p luni seara!
|
Datimi si mie o tema ...k poate o s-o fac cu mai multa tragere de inima decat celelalte ... :)
|
g_unit.. te inseli.. nu incerc sa castig respect.. cine ma cunoaste, stie ce pot sa fac.. de restul mi se rupe :D
schitzele mele nu le expun.. puteti sa stati si in genunchi.. doar ca idee, nu sunteti in stare sa creati o masina PROPRIE.. cap-coada .. luati una gata facuta.. si chipurile o \"tunati\".. si nici macar nu o tunati cu ceva extraordinar.. pur si simplu faceti ce ati vazut prin nfs sau poze.. sincer sa fiu.. mi-ar fi mila sa ma \"integrez\" intr-un grup de oameni fericiti ca voi :roll: si da, o spun cu rautate.. ca va vad asa mandri de \"operele\" voastre.. pe care eu le faceam in clasa a 8-a.. poate chiar sunteti a 8-a si atunci imi cer scuze.. se intelege de ce arata asa :P |
k pav[] what ever...sincer dak ai intrat p post sa faci mijto, sau sa te lauzi cu nijte planshe p kre nici u nu le shtii mai bine paraseshtene!shi cre k totzi kre au expus sunt d aceeashi parere...shi app und vezi u copiutze????man vin la u cu un catalog intreg, luam d la toate firmele dak vrei, sa vezi k nu seamana!pt k io chiar sunt p principiul k copiutze(nashpa) ai intzeles?vrei sa facem un concurs????io cu u..dak eshti asha d tare????
|
Pentru pav[]:Te inteleg...dar ceea ce incerci tu sa imi transmiti nu este corect din punctul multora de vedere din motiv k acesta este un site pentru TUNING...intelegi...daca situl se numea 4DESIGN..te intelegeam ...si de unde stii tu ce pot face ..si de ce spui k nu pot face o mashina cap-coada...ai sa vezi maine de ce sunt in stare ... Daca te tine hai sa facem un concurs....nu e pentru mandria mea...ci pentru afirmatiile tale ...pardon CRITICILE..
|
ASHA e low_riadh...perfect d'acord...dak ma lashi mash baga shi io in concurs, pt k acest pav[]chiar ma oftik.Oricum frate nu te lua dupa el...nu jtie c sa fak dupa ishi bea grishuletzu cu lapte d dimineatza...shi a zis ia hai sa ma iau d ashtia...don't worry my naiga u are good!
|
Merci mult g_unit ...Eu nu am nik cu nimeni dar nu tolerez BAGAREA IN SEAMA decat pana atunci cand o sa imi demonstreze contrariul :x ...nu imi doresk sa fac din acest topic un loc de cearta!... doresc doar k fiecare sa isi arate talentul si pasiunea pentru tuning...Sa fie clar pt toata lumea ...si nu vorbesc de cei care miau adus insulte la adresa mea ci si celorlalti BAGATORI IN SEAMA...cred k mam facut inteles.
|
A si era sa uit FELICITARI g_unit pentru castigarea cancursului!!!!!!!!! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:08. |
- Copyright 2026 4Tuning