![]() |
Re: Discutii generale
no ce bine e :)) pacat de vreme ca mergea un mititel pentru noi shi un cabanos cu capu gros pentru albinosu LOL se stie el
|
Mda...amuzant Radu asta :D
Nu ti mai zic nimic, ramane sa ti trag un capac cand te vad ok ? :D P.S : Cat mai e kg de mititei cu par pe ei ? (ca stiu ca tu erai cu astea ) Sau ...salam de sibiu cu capul viu ?!? :-? :D |
era salam de vara cu capu afara ce vrei tu fatake ce itzi place tzie da sa nu mai fim off topic ca se prinde lumea ca te ocupi cu gripa aviara shi sifilis shi specialitatea ta fisuri colinsale
|
Orice ...Radule , doar doar sa te mai destepti si tu un pic... ;)
Gata acum ...esti mai smecher astea. :D :D :D Sa vii sa mai stai pe langa mine sa mai inveti niste replici da? Nu de alta dar astea sunt mai expirate decat semintele pe care le morfolesti tu acum incercand sa mi mai dai o replica , de pe scaunul tau mancat de molii , de langa sifonierul plin de soshete cu dantela. Hai ...hai , tarashte te inapoi in barlogul tau si baga capul la cutie , ca ai imputit tot forumul. P.S : Descrierea perfecta pt. acest cromozom al ghivecelor ... "ATATA CARCASA .......CREIER DE PORUMBEL" CIAO ! :D:D:D |
mi se pare mie sau a innebunit lumea p'aici??? tari rau ultimile 4 posturi
|
pierdut albinos cu labutza de mickey mouse in parcu de distractiii..... va rog multi ajutatzi sa gasesc acest gandacel fara coloana vertebrala ....... este cunoscut shi ca Collinsik de la Mugurele Saratele care asculta basii mancand bezele .... Il declar nul :(
|
Te scremi prea mult pt. niste replici ....vezi sa nu te scapi in singurii tai blugi da?
:D:D Pt. toti cei care asista ...VA DATI SEAMA CA GLUMIM NU ? ;) Ciao ! |
eu de ex... ma gandeam k glumesti... dar nu credeam k o sa fii asa ironic... doar sunteti prieteni..ce drecu... :-?
ma rog..e "conflictul" vostru sa zic asa... deci nu ma bag doar k ziceam asa... k parere de iesean... buna sau rea cum o fi.. va salut pe amandoi...si terminati cu astea..k nu fac bine la sanatate bafta |
slip taci ca acu il iau pe collins sa ma ajute sa scot usha din toc shi sa-tzi trag una dupa ureche :) :) :) repede sari tu MoLdOvEaN TrOmPeTisT EvOlUtIoNiSt
P.S. Pentru amatori.. asta ete caterink |
k man... am tacut/.. ;) si am mentionat k e doar o parere...nu ma bag in treaba voastra..
p.s. : cam scumpe carpele alea :P :)) |
doamne ...ce mai membrii ..ce mai exemple demne de luat ca model ...ei sunt Collins si Radu :P ce pielea mea va ratoiti aici mah ...sa va stie toata lumea de mahalagii...parca traiti la coltul strazii :)
Si acum sa fim ceva mai seriosi...radu/collins ...ptr venirea la mare de 1 mai, va rog sa ma anuntati macar cu 1 saptamana inainte ... sa pot gasi ceva oferte de cazare decente, trebuie sa stiu nr exact de persoane care vin sa incerc sa negociez pretul...binenteles daca sunteti de acord cu asta ..daca nu fiecare cum poate ! astept un raspuns ! |
Radu are rezervat un cotez pe marginea cimitirului cu vedere la o balta de p*shat.
Doamne...stai sa vezi ce o sa mi faca Zoliat sau Gratian pt. postul asta. INCA ODATA GLUMEEESCC !(si cred ca odata la 1 an imi permit sa mai scriu si eu o mica prostioara , ca la cate vad pe zii ...........)si mai ales ca e topic "Discutii Generale" (deci fara vreun scop anume) Acum serios , o sa te anuntam ...sa vedem ce ne gasesti , desi park vad ca iarasi dorm in masina ...langa ursul ala de Za_Priest(Paul) care sforaie mai rau ca o semiautomata.:D Ciao ! |
mc de incredere :P si nu va las eu pe dinafara ..se gaseste si de cazare ...lume si fie si restu se ocupa gazda ! ...voi sa anuntati la timp ! bafta
|
I Can't Be Pranked ! ;) :p
|
lol cum ar veni. "Gogule", probleme ma? psihice ????????? :D. Vai ce vad aici!!!!!!! Daca ar citi Doru Octavian Dumitru ce scrieti ar baga cutzitu-n voi ca incercati sa-l detronati de pe locul 1 :))))))). Presedintele si cu "vocea satului", sa ma anuntati cum si ce fel cu plecarea aia la mare ca poate da DOMNU' sa munceasca gagicamea in ziua respectiva. Nu ca nu as vrea sa o iau. LOL CUM AR VENI :)))
|
http://fun.bowmans.com/poker/ TAREEEEEEEE
|
barbos cu capu slaninos duti mei di ici ..... sperii copilul :D vezi-tzi de renourile tale acolo sa vezi turning ..... ca itzi dau un forum peste ureche shi tzie
|
ce-ai mah cu el ???
vrei o rosie dupe urechi ? :p :lol: salut baietii... cine participa maine de la voi la curse ? |
:D foarte tare domne :D pai din cate stiu eu adi participa la curse shi mihai :P sa rupem norma
|
Daa....dupa ce am vazut asta seara , se pare ca la cat. A avem cu siguranta o cupa. :)
Zeul Curselor tre' sa fie cu noi ...NU ? |
plecam la mare vineri! care cu cine?
|
rare domne' discutziile. rare rare. doamna.. da halatu cat e, cat e halatu cAt e halatu, CAT E HALATUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!
Hai cu grataru' ala pe malu' marii. anuntzatzi-ma in lista daca va hotaratzi ca vreau fun pe mal. ID-ul ramane la fel.. oldmebodo. PAAAAAAAc |
Ce tare a fost faza cu pokeru :)))
Io ziceam ca invat io poker asta..si cand vad, femeia avea p**a :)))))))))) |
2 Attachment(s)
deci de cand mi-am montat dvd in masina radu si cu x-man se tin de prostii!
de ce? hai sa ne uitam putin la ei cum stau la mine in masina si se uita la un film mai sexy..........adica hard-sex....:lol: :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
in aceeasi seara tiganul nostru a facut pana si collins cum este el asa mai saritor l-a ajutat sa faca pana la masina! este vb de bogdan cu noua lui masina a4!
bv bv bv..:lol: :lol: :lol: |
foarte tari pozele cu radu si x-men =)) ... criminale
|
Re: Evolution Crew Bucuresti - Discutii generale
da eu neg totul :D poze trucate astea.... ca doar nu facem caterink la pescarush trebuie sa fim seriosi astea ..... shi ce faci boss??? ce dreaq shi eu pe aici ca baietziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii . :D
|
Quote:
chiar ca aveti fetze destul de dubioase :):lol: |
era mijlocu actiunii :D ... cand s-a facut poza :))
|
nu suntem dubiosii... doar ca suntem ca baietziiiiii :D dubiosi sunt doi membrii de la noi care in timpu filmului din cauza presiunii / mashinilor tunate / shi multe fetitze (sau baietzi) sau cam incalzit shi au zis sa "mearga pana la baie" sa se descarce :D :D :D aia e dubios... au plecat cumintzi shi s-au intors transpiratzi shi tzinandu-se de mana... cica am facut pishulica :D LOL daaa gata mah ce dreaq... ca va dau cu un fast and furious dupa urechelnitza :D
|
opaaaa uitasem faza...pana la urma ce au facut cei doi inculpati?cum s-au scuzat?:lol:
v-au placut locurile pana la urma? oricum sunteti mult prea tari sa mor...imi place de voi ca faceti caterinca nu ca altii,cu nasu pe sus ;) |
crezi ?! ;) :)
|
eu sunt sigur!:lol::lol::lol::lol:
bine ca mai sunt si exceptii..... |
Da frate....exceptii o gramada, fitzosul ala de Stefan (Fanete) , Collins altu' cu nasul pe sus..............aiurea ;)
Si Tau...ala, frate ce grandoman narcisist...:D:D:D..dar deh' asa e cand esti "persoana publica" 0_o :D:D |
Quote:
de "prietenul" tau mihai nu ai zis nimic? nu pot sa cred!:lol::lol::lol: |
Pai asta era de caterink ce am scris eu ....la el e in serios dak zic :D:D
Ca numai fitzosi nu suntem noi ... |
2 Attachment(s)
ceva ce pute ingrozitor.... poza poate fi socanta ... va rog cei cu inima slaba parasitzi forumul...... mirosul e foarte ciudat ... ca atunci cand un les (ca el) este tzinut intr-o camera pana se evapora in peretzi and stuff....horror adevarat.....
|
da ce atzi facut bah?? :lol: v-atz jucat cu baligutza? :D :lol:
tari pozele :P va salut... bafta |
=)) nu pot sa cred ! :))
|
Da frate...omu' sa gandit sa enerveze o vaca...care tocmai mancase pateuri .....si lapte...
Concluzia ...DON'T FUCK WITH A COW ! :D:D |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning