![]() |
Re: E46 - 330Ci / Cateva sfaturi
Quote:
|
mersi...am gasit vopseaua
|
ce zici de niste neoane culoarea violet? uita-te la poza d la avatarul meu (la proiectoare) culoarea aia ;) ... cred ca pot sa iti fac rost daca vrei...
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mda...invidie si prostie...
|
e plina craiova de invidiosi deastia...
sa mor de nu le`as sparge capetele prin ce zona ai patit`o? |
la cateva zile dupa cumparare
am gasit si pe a mea o zgarietura pe spoiler si scris (asta cu degetul pe praf) "HOTU":lol: de unde a dedus nu stiu:sad: |
Quote:
Imi pare rau pentru tine Smiley, chiar imi pare rau... cum o sa o remediezi? revopsesti usa? |
Quote:
|
5 Attachment(s)
am revenit, grile carbon,embleme capota portbagaj si volan de carbon,stopuri negre, urmeazaz folie pe fatza si luneta si oglinzi de m3,sper sa va placa pozele.oricum nu sunt foarte clare pt ca sunt facute cu telu,poze mai clare in cateva zile
|
foarte tare , am vazut`o ieri pe la McDonalds;))
cu zgarietura aia ce ai facut ?? s`a luat usor? |
Quote:
|
Quote:
|
sunt si pe forum cu 100e...
|
:shock: Foarte tare masina, mai ales culoarea, alba cu plafon negru ;) 8) ce pot sa zic, multa bafta in continuare si asteptam poze mai clare cu noile modificari aduse masinii. Numai bine.
|
3 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=h9c4GkSG5VM imi facui si io putin de cap pe la pic astazi la burnouturi:))
|
mama da nu te ai lasat...ai stricat si vopseaua de la sarme?ca jantele sunt praf...SA NUMAI ZIC DE CAUCIUCURI..
|
Quote:
|
spectacol total ;)) da`le frate rupe`le :P
maine te bagi la liniutze? |
Quote:
|
pune poze cu jucariile :D
|
pacat de masina aia.
|
2 Attachment(s)
cateva poze noi,o sa revin cu poze de calitate in cateva zile,astea st facute cu telu
|
szooper
lambo dors a iesit super masinutza dar puteai sa faci usile de un unghi mai mare de deschidere:-P:D
|
itzi mai dau o idee portbagajul sa nu se deschida normal ci glisant in sus uite un link: https://i23.photobucket.com/albums/b3...z57/Lambos.jpg
|
Salut Smiley!
Am si eu un e46 330 ci si eram curios ce cutie ai tu pe a ta si deasemenea daca ai diferential autoblocant, pentru ca am multi prieteni care au e46 diverse motorizari insa mai nici-un nu pot sa faca cerculete cu masina din cauza ca pe e46 nu s-a montat din fabrica diferential autoblocant. Eram curios daca ai montat tu pe masina ta asa ceva si daca ta poate ne impartasesti secretul. Mersi si bafta cu masina, arata foarte bine! PS: masina mea are cutie steptronic:( |
Quote:
|
:lol:poti sa imi zici si mie cat te-a costat kitul de lambo doors?:?: si sa imi zici daca iti place ideea mea uitete mai sus?
|
Quote:
|
hmmmm eu sincer nu leas scoate de pe masina caci o scoate din rutina usile + vopseaua data pe ea 10+ de aia ti-am scris mai sus marfa usile dar trebuiau fkt la un unghi mai mare de deschidere
|
Quote:
NU de alta dar vroiam si eu sa incerc sa vad daca merge treaba asta! :) |
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze noi facute astazi
|
10 Attachment(s)
...........
|
13 Attachment(s)
.............
|
In ce sens sunt incomode usile as vrea si eu sa imi pun ?
|
Quote:
Apropo tu ai ceva modificari la motor? Eu la a mea mi-am pus un filtru K&N si bujii NKG fara electrod , dar nu prea am simti asa o schimbare , adica mai deloc :( si ma tot gandeam cum sa faca sa mai castig niste cai. Ma gandeam la varianta cu chip dar am inteles ca este mai greu tot din cauza cutiei automate, ca trebuie sa modifice si memoria cutiei ca sa se simta chip-ul. In fine sunt curios daca ai modificat ceva la masina si daca s-a meritat investitia :) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:03. |
- Copyright 2026 4Tuning