![]() |
Re: Radarele si locatiile lor
Da dar ar fi ceva dak ieseai la politist in boxeri:lol::lol::lol:
In America si alte Tari poti sa te alegi cu catuse frumoase pentru asa ceva:shock: (Poate chiar si la noi) |
ma pis pe radarele lor in juma de ora 4 locati mintia mintia termocentrale mintia statie si izvor decebal si noi ziceam cas prosti uite cum stau la panda noroc cu bliturile ca o beleam
|
Se poate scapa si de radare
Solutia e simpla Photo Blocker https://youtube.com/watch?v=FuLiR6Ucr7Y Nu pun adresa de la situl de unde puteti cumpara Photo Blocker doar cu permisiunea moderatorilor:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
Nup...Nu este site "Romanesc"
Desii in Romania cred ca este interzis sa folosesti asa ceva...Pana acuma nu a fost prins nimenea si nu sau dat zvonuri Desii ii putin scump ii bun... Daca vreti sa cumparati acest produs intrati in linkul de mai jos www.photoblockeruk.com Mult noroc |
Sunt degeaba ambele produse prezentate in filmulet.Au fost incercate de cei de la MythBusters si nu au functionat.Cred ca cea mia sugur metoda este cu un AntiRadar doar ca acesta este ilegal.
|
Posibil sa ai dreptate...Dar totusi...Eu cand am sa am masina am sa incerc...
|
cine spune ca e atat de sigur cu antiradar? daca te bazezi pe el, si prinzi o camera ce functioneaza pe principiul telemetriei ce faci?
|
Astepti amenda acasa:lol:
|
Quote:
|
Alarmele false sunt date de bancomate si la benzinarii datorita usilor cu fotocelula. Nu stiu la voi, la mine cand e vorba de astea imi emite alt semnal detectorul decat la radar :)
|
ce se facuse la Mithbuster era defapt cu o folie ce se aplica pe nr...din cate imi aduc aminte...deci...nush ce sa zic despre spray-ul asta minune:-S...a incercat cineva?
|
Daca ar fi fost in tara mi-as fi comandat, dar asa tocmai din Marea Britanie, nu am prea mare incredere ca vor ajunge in Romania. Daca ar fi intr-un magazin sa gasesc sa cumpar m-as duce acum sa testez.
|
cu plata ramburs...dak nu ajunge...nu platesti;))...as zice ca ar fi destul de bn si sa dai un comision la firma de curierat pt a trimite bani prin banca
|
1 Attachment(s)
campania stop accidentelor. grija mare :???:
|
radar in cascada? cum vine aia ??? un radar dupa celalalt ?
|
Da, din x in x kilometri. De obicei le pun intre 3 si 5km.
|
saptamana trecuta a fost montat un nou radar fix pe valea Oltului (si urmeaza altele "in cascada"), luni am sa va zic exact localitatea
|
grija mare la intersectia de la simeria. stau acolo politaii in draci si sunt nervosi rau. azi erau 2 masini de politie spate in spate si vreo 3 masini civile oprite pe dreapta sensului de mers
|
la simeria veche? inainte de podul peste strei?
|
dah. la intersectia aia
|
acolo cam tot timpul stau ;)
|
Aviz amatorilor !
In viitorul apropiat se va monta in fata la Macon un radar fix sponzorizat tocmai de Macon pentru reducerea accidentelor din acea zona. Aceasta masura intervine dupa ce, in urma cu cateva saptamani masina directorului de la Macon a fost lovita in parcare de o alta masina scapata de sub control. Din punctul meu de vedere consider ca e o masura de reducere a accidentelor buna, tinand cont de cresterea numarului de accidente odata cu modernizarea tronsonului Santuhalm - Hunedoara. De asemenea majoritatea soferilor uita ca sunt in localitate unde limita maxima de viteza e de 50 km/h si calca mult prea tare pedala de acceleratie. |
dar si limitare la 50 e aberanta ,..... in Deva,TM , B , Lugoj ...etc pe un astfel de drum este 70
|
Aici are CBY dreptate
|
sa faceti poze unde sa stim si noi.va rog
|
In Nicolae Balcescu, langa Bacau, s-au instalat 2 camere fixe, dintre care una te ia fix cand ai intrat in localitate dinspre Bucuresti. Aviz celor care intra in localitate si reduc treptate, nu chiar de la semn (ca mine).
|
stie cineva ceva de un radar fix pe "strada garii" in HD?
|
judetul Sibiu la fel e plin de radare fixe (recent instalate), la fel Rm Valcea , urmeaza Jud HD
|
e nasol cu raderele astea fixe.....aveti grija ...pe drumul hunedoara - santuhalm sunt camere pe stalpi.
|
care pune pariu cu mine ca pune la cristur :lol:
|
da sunt deja....
|
baaa nu fiti nebuni ca merg zilnic pe acolo si-i dau in barba si detectoru nu zice nimic.Unde la cristur? Nu-mi vine sa cred ca sunt intre Hunedoara si Santuhalm
|
camere n-au de cat sa fie... radare sa nu fie... nu cred ca are nimeni chef sa umble cu 50 kmph pe drumu ala asa bun
|
Nu-mi vine sa cred,astia au pus radare fixe si pe Valea Oltului(adevarul e ca nu am mai fost de vreo 2 ani pe acolo) si nu in toate localitatile e afisat"monitorizare trafic" cum ar trebui,asa ca luati-va detectoare radar. :D:D
|
Cine stie a cui e afacerea cu radarele fixe de se pun atatea,adica te apuci sa impodobesti bradul cand el sta sa pice :),in fine e vorba de alt interes aici in nici un caz al nostru al participantilor la trafic sau al pietonilor.
|
Quote:
|
Sper sa am aparatul la mine cand o sa trec pe acolo... Oricum...si ca sunt camere si ca nu sunt, eu nici nu ma gandesc s-o las mai incet de 100km/h:lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning