![]() |
Re: Renault R12 Gordini
apropo...penru pasionatii de gordini...nu-i asa ca are cea mai frumoasa caroserie de pe la noi? din europa zic.
|
nu merge la raliu da zic ca are ceva calutzi care pot face asa ceva ;), (ce am scris mai sus era o gluma )
|
....stie careva ce albastru era pe gordini ?? defapt ce cod ?
|
r12 gordini chiar ii o masina extraordinara mai ales la vremea ei era ceva de senzatie.super masina din arges,cit despre a face gordini din dacie se poate da cu enorm de multzi bani.
|
Tim, nu stiu daca ai sa gasesti cod, dar daca gasesti culoarea, baga un pm si la mine
|
Quote:
|
ai dreptate
|
Quote:
presupun k ora fixa se da din Bucuresti nu potzi sa ajungi candva pe la standox si sa intrebi de nuantza k probabil astia de aici din iasi sau km invechist este o nuantza kre da ine pe dacie 1100 si 1300 fff misto se numeste bleu egee si e de la policolor de la klar e super misto :) |
Unele gordini tunate arata mai bine decat berline 2005 la care posibilitatile de tuning sunt mult mai multe (exterior / interior / motor)
|
1 Attachment(s)
cum ar fi....:rolleyes2
:arrow: |
wow! mijto asta, mai ai poze cu ea? imi place botu la nebunie, cum a facut grila aia..spoilereala nu e prea mijto dar pe ansamblu a iesit ceva frumos..
|
si aia vrea sa insemne k e gordini ?:)))
|
4 Attachment(s)
gordiniul de la noi :)
|
asta e adevarata putere nu alpinu
|
1 Attachment(s)
:evil: sa va arat eu un gordini adevarat :)
|
sandrin!! deci ce e cu masina aia? baga si u mai multe detalii
|
Quote:
|
deci omu posteaza si pa la revedere,
|
mno sa-mi trag ceasu
mai era una gri pe internet undeva...am crezut ca-i ceva in photoshop hmmmm de unde ai luat-o? n-ai ceva detalii? cine-o facut-o ce poate, cat o investit in ea orice ca is chiar curios oricum asta ori ii in limba dupa dacie, ori ii super extra om cu imaginatoie, rabdare si bani sa faca asa ceva din dacie asta da masina, oare nu mai sunt si alte poze din alte unghiuri? |
https://forum.4tuning.ro/showthread.p...hlight=bv77cox te referi la asta cand zici de una gri?
|
1 Attachment(s)
kre e din bucuresti probabil k il stie
e un gordini original |
6 Attachment(s)
niste poze
|
2 Attachment(s)
hmmm o prezentare :D
|
Quote:
nu nu nu asta o stiu, cum ii aia visinie era una intr-o hala...facuta in photoshop cred, ca sa fie in realitate masina ma indoiesc, da tot ce-i posibil, oricum |
Quote:
|
Quote:
|
cata tm de asta m-am referit cand am vazut ozn-u ala visiniu de pe cealalta pagina2 ani am vazut poza asta...si acuma sa vad alta...care pare reala, era sa fac infarct in casa cand am vazut asa ceva
|
Quote:
|
da, da...da stai ca mai are ceva pe la geamuri, prelungire de usa...
parasolar din tabla , frumoase jenti am crezut ca astea-s numa photoshop...da se pare ca nu-i chiar asa pare reala, da oare-i reala? |
Quote:
cea gri e fotoshop 100%...iar cealalta e reala 100% |
sa fim intelesi
cea visinie ii cea de care am zis ca pare a fi reala dea gri care seamana identic cu cea visinie doar din alt unghi ii facuta in photoshop de cativa ani de zile |
hmm..cea visinie nu seamana identic cu cea gri...doar la bor catva, dar nici acolo, aia gri are barile alea veritcale si cealalta le are orizontale...dar ideea e aceeasi, deci la asta am putea spune ca seamana..
|
Quote:
~Nautilus |
pasiunea costa bani, multi bani, da nu conteaza costurile, conteaza satisfactiile
|
sal. am vazut in craiova o dacie 1300 rosie si din prostie m-am uitat in ea (arata al dreaq de bine) si am observat ca avea ceasuri cu turometru si vitezometru pina la 200 sau 220 km/h. are si niste jante mai deosebite (nu am mai vazut), dar nu prea cred sa fie gordini. cum as putea sa imi dau seama ce si cum din exterior???
|
Quote:
2: dungile de pe caroserie 3: suspensia 4: busonul de la rezervor tb sa fie pe partea stanga 5: nu trebuie sa aibe bare de protectie, doar niste proiectoare 6: etc. 7: sigur nu e gordini din ce spui tu in postul tau |
Quote:
|
nu trebuie sa fie neaparat fara bari de protectie...barile de protectie erau optionale la renault 12 gordini
|
oricum kilometraju era in stanga in centru era doar turometrul gradat catre 9000 daca nu chiar 10k
kilometrajul era pana in 200 daca stiu eu bine si bordu era un jaeger daca nu ma insel si in ceasu din dreapta erau....mult mai multe indicatoare decat la 1300 difera volanul, ala era in 3 spite si fiecare spita avea cate 3 cercuri apoi....rezervoru care cnta, era pe stanga si barile si dungile... oricum si in cluj este un bord din ala...pe o dacie fara bari da nu-i gordinii :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:16. |
- Copyright 2026 4Tuning