![]() |
Re: Discutii diverse intre userii Slatina
mat'iu man dar tu daca esti moderator de ce nu scrie sub numele tau? moderator. :ciggy:
|
de fraier...ca nu le-am zis moderatorilor mari sa-mi scrie si mie acolo....dar o sa le zic....
|
pai poate poti sa iti faci tu.*****.isu' verde si dastea:D
|
ce sa fac eu??
|
s c r i s u ..numele tau (matiu13)(nu inteleg de ce sunt puse stelute)...si chestia cu moderator
|
done....:D
|
hehe :D alta treaba :))
|
well done matiu:2gun:
|
felicitari matiu!
|
adyy :D ,ai revenit ....sambata asta vii ?:D
|
Quote:
|
back in business
|
S'a dat Prasaco cu al lui M5 E60 cu Marius B-13-TXA E30 M5 3.6L + direct port nitro DX3 si ce sa vezi....va tin in suspans...spuneti-va parerile...totusi M5 499 de cai.
Hai sa vad pareri...:P |
a ramas fara benzina prasaco,atunci cand a ambalato :))
|
Quote:
|
A pierdut...
Adica a castigat Marius? |
Quote:
BTW Boxici...cred ca ne stim de la ex-Intimacy...! |
nebunaticilor :))))
|
Nu stiu Griffo, este posibil.
Baga ID meu mai vorbim: ot44box PS: Felicitari mie am raspuns corect! :) |
si cand nu aveti ce face www.griffophotography.tkAutomotive Photography desigur :))
|
nice:peace:
|
Quote:
P.S. am nevoie de cateva informatii...rog daca citeste vreun programator sau editator HTML sa imi dea un PM..mersi mult |
2 Attachment(s)
asa criss,sa continuam discutia aici....mi-am luat 2 Chow Chow,ptr ca nu stiu daca stii am avut unul care mi-a murit acum jumatate de an la varsta de 8ani jumatate...si acum mi-am luat 2...fetita si baiat...uite si cateva poze...
|
Sa iti traiasca cei doi Chow Chow Matiu`
Si imi pare rau pentru pierderea primului catel. Am patit si eu la fel si a fost naspa... Sanatate! |
Mai baieti, daca tot am ajuns la discutii despre catei (!) m-ar interesa si pe mine sa cumpar pentru fii-miu un Labrador Retreiver. Aveti vreo idee?
|
Sal Razvan
Poti sa cauti pe google, din cate stiu eu cand am tot cautat zilele trecute am gasit si dati spre adoptie, foarte multe rase. In oras nu stiu nimic... Bafta |
Mda, multumesc de raspuns. :wave:
Am cautat cu cu Gogu :P da' parca nu as vrea sa iau on-line. Mai ales ca il vreau pentru baietelul meu, parca totusi as vrea sa stiu pe ce dau banii. Sper sa ma fi facut inteles. |
Am inteles ce vrei.
Dar sunt foarte multe site-uri nu trebuie sa il si cumperi prima data poti sa il vezi :). Cauta in localitati mai apropiate sigur ai sa gasesti ceva. Ti`am zis poti sa il iei si fara bani daca o sa cauti. Bafta |
Ok, got it.
Multumesc frumos. |
Cu placere, sa ne tii la curent daca ai gasit ceva :)
Bafta |
Ce misto is catei matiu :D sa'ti traiasca :X
eu tot as vrea un husky cu ochi albastri (imi plac la nebunie ochii albastri ) :D sau daca nu un golden retrivier si app ..cat te'a costat bucata ? |
welcome don Matiu`
|
2 Attachment(s)
Multumesc,multumesc,multumesc!
Cutulicii m-am dus sa-i iau din Ungaria pentru ca am avut foarte multe probleme cu primul meu Chow Chow care a fost si primul din Slatina,adus in 1999 de pe la Oradea,dar de la crescatori...Eu am vrut sa iau ceva 'mai bun' sa zic asa...adica cu Pedigree,acte ale parintilor,carnete de sanatate ale parintilor,etc....si pentru un exemplar cu tot ce vroiam eu in tara trebuia sa platesc intre 900-1400 euro pe puiut...si am aflat ca din ungaria ma pot duce la canise si sa gasesc exact ceea ce-mi doresc...nu a fost asa usor...la modul ca a trebuit sa stau in Ungaria 2 zile si sa caut dintr-un capat in altul al tarii,dar pana la urma i-am gasit la canise diferite....ptr ca in primul rand vroiam mascul negru(sa fie ca cel care mi-a murit...saracutzu...:(...) si vroiam si o fetita pentru el...si pe baiat am dat 600 euro si pe fetita 550 euro,amandoi puiuti cu pedigree,amandoi cu parinti arbitrati si fara probleme de sanatate...adica exact ce-mi doream... Deci pentru cine vrea ceva de calitate in materie de animale-caini...ii sfatuiesc sa faca un efort si sa procedeze cum am procedat si eu... Apropo sa nu credeti ca raman asa micuti...:D...ajung la maturitate cam la 52-58cm inaltime....;) |
MI'a zis tata ca stie cand il aveai pe ala mare :))si ca lui nu ii placea ca erea ditamai animalu :))) :))
|
....fiecare cu placerile lui...
|
Quote:
|
Quote:
|
Apropo @Matiu... te-ai ajuns..."Moderator" alea,alea...moderare cu spor :))
|
m-am ajuns m-am ajuns...:))....mersi
|
La multi ani !
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:21. |
- Copyright 2026 4Tuning