Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit.html)
-   -   Discutii diverse cu si despre Oltcit (https://forum.4tuning.ro/321-discutii-oltcit/61682-discutii-diverse-oltcit.html)

FuriaOarba 11-03-08 22:09

Re: Discutii diverse cu si despre Oltcit

si asa scapi de o grija,iti fuge fundu mai devreme decat fata,asta e,riscu meseriei:)ce rau sunt

Laure2fast 07-04-08 12:16

2 Attachment(s)
cat de prosti pot fi unii...

FuriaOarba 07-04-08 12:21

cata faza:),m-ai facut curios...si la mine scrie pe o cutie:)

valib 07-04-08 12:21

sa ne bucuram ca macar cineva INCA fabrica pentru oltcit:):)
nu ca nu ar fi penibil pentru firma respectiva, ca nu stiu nici macar denumirea corecta a masinii pentru care fabrica piese...
sau...poate e greseala de tipar, iar cum suntem in RO...au zis 'las' ca merge si asa'

MihaiS 07-04-08 19:57

Bine c n-au scris OLSIT

FuriaOarba 07-04-08 22:19

mai bine puneau doar sigla daca numele nu au fost in stare sa-l scrie corect,poate pe aia nu aveau cum s-o greseasca,poate??cam seamana cu aia din star trek ,te pomenesti ca-l puneau pe cutie pe jean luc piccard?:)

Laure2fast 07-04-08 22:56

Quote:

Originally Posted by MihaiS (Post 1471759)
Bine c n-au scris OLSIT

sau oxid :lol::lol::lol:

gbry_el_05-RSG 08-04-08 21:26

ce sa mai fac? imi da ulei pe la sonda pe presiune. am schimbat garniturile si degeaba. la turatie se umple tot de ulei? sa fie sonda sparta?

valib 08-04-08 23:13

nu ar fi prima care sa scape ulei la presiuni mari. Eu am 2 asemenea sonde, care scapa presiune undeva pe deeasupra, doar la presiune mare de tot.

Vezi ca, cele 2 garnituri (inele) de cupru trebuie decalite inainte de montare (se incalzesc pana sunt rosii, si se baga in apa rece).

gbry_el_05-RSG 09-04-08 15:19

am schimbat sonda. momentan nu pot sa vad daca mai da pt ca bag masina in rk. sper sa nu mai dea...

FuriaOarba 15-04-08 21:35

stiam de existenta brelocurilor cu oltcit,am vreo doua poze,cum fac sa achizitionez si eu unu?se ofera careva?:)

Danutz Bratosin 15-04-08 23:49

am cautat si eu si am intrebat o gramada de useri...daca au sau daca stiu pe cineva care vinde sau care detine un breloc de oltcit...
din pacate toate raspunsurile au fost negative:(asa ca slabe sanse sa gasesti

FuriaOarba 16-04-08 11:23

pacat...chiar vroiam unu..pai si cele care s-au facut atunci,cine s-a ocupat de ele,nu se mai face o serie?

Danutz Bratosin 16-04-08 12:29

sau facut prin 2004 daca nu ma insel...de atunci..fiecare si-a cumparat cate 1-2-3..da acu pe cine intrebi nimeni nu mai are...:(
ar fii o solutie sa ne strangem iar mai multi si sa luam legatura cu cel care le-am facut pe cele din 2004...si sa se stranga cel putin 100...ca sa mai facem..altfel nici o sansa:)

valib 16-04-08 13:48

exact....comanda minima la firma respectiva a fost de 100 brelocuri.
Si alea 100, credeti-ma ca s-au adunat foarte greu.
Au mai incercat altii ulterior sa deschida o lista (pe oltcit.ro), s-a si facut treaba asta, dar nu au fost mai mult de 20 brelocuri 'doritoare'

Gabi 19-04-08 18:40

Oare merita un Oltcit un pic pregatit de curse (in sensu'... motor, cutie, suspensie, rollbar, etc.) 1000 lei ? :)

bodyspeed 19-04-08 18:44

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1493220)
Oare merita un Oltcit un pic pregatit de curse (in sensu'... motor, cutie, suspensie, rollbar, etc.) 1000 lei ? :)

MERITA :!::!::!: MARFA , pe el Gabi si sti unde ii poti aranja carbul ;) ..ma suni si vorbim cu el... ;) cu PMD-ul :D

Gabi 19-04-08 18:46

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1493224)
MERITA :!::!::!: MARFA , pe el Gabi si sti unde ii poti aranja carbul ;) ..ma suni si vorbim cu el... ;) cu PMD-ul :D

Inca-s in dilema. Masina n-are ITP de vreo 5 ani de zile, e inmatriculata pe Giurgiu si cu actele nu stiu cum sta. Initial vroiam sa-mi iau Oltcit pentru mers zi de zi, da' asta-mi face cu ochiu pentru curse.

In seara asta vorbesc cu omu' sa vad ce fac pana la urma.

valib 19-04-08 19:30

categoric:)

rollbar-ul l-as vrea eu, daca vrei sa renunti la el:)

FuriaOarba 21-04-08 11:21

de ce sa nu merite, din pasiune o faci, asa de dragu de-al face mai bine nu. El merita destule, e masina pretentioasa da cu mult mai buna decat altele, din multe privinte! asta depinde de tine..servus

FuriaOarba 26-04-08 01:51

ca sa nu mai fac thread....un amic vrea sa-si puna inele la jenti(de golf cred ca sunt),treaba e ca are jenti originale olt,si inelele alea sunt cam late,merg taiate?si daca stiti cine are de vanzare si un pret.servus

valib 26-04-08 01:52

da, merg taiate/sudate, etc....dar iti trebuie meserias foarte bun.
de vanzare...erau pe oltcit.ro, dar s-au vandut acum 1 saptamana. (jantele lui 7thRaven)

FuriaOarba 26-04-08 01:56

da-l pun sa-si caute,ai primit pm-ul?

-RAZVAN- 08-06-08 21:12

Ma uitam si eu azi la vanzari si am vazut ca se vinde PMD'u,am ramas:shock:..va las pe voi sa comentati:???:
http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....00-174548.html

Gabi 08-06-08 21:14

De câteva zile bune e pus la vânzare şi pe forum. Nu cred că e de comentat... :roll:

-RAZVAN- 08-06-08 21:21

Imi cer scuze daca a fost pus,eu la sectiunea OLTCIT nu l-am vazut si am decis sa postez anuntul,dar pun pariu ca nu stiu toti de aici ca este de vanzare:rolleyes2

Danutz Bratosin 08-06-08 23:06

Quote:

Originally Posted by -RAZVAN- (Post 1579409)
Imi cer scuze daca a fost pus,eu la sectiunea OLTCIT nu l-am vazut si am decis sa postez anuntul,dar pun pariu ca nu stiu toti de aici ca este de vanzare:rolleyes2

l-am vazut si eu de vre-o 3 zile...totusi sa speram ca nu-l vinde si ca va ramane la Dany:-P

Gabi 08-06-08 23:11

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 1579698)
l-am vazut si eu de vre-o 3 zile...totusi sa speram ca nu-l vinde si ca va ramane la Dany:-P

Dacă am lua-o în glumă, Dani nici nu vrea să vândă maşina. Acum... o să-ntrebaţi de ce? Pentru că preţul este astronomic ! Da, maşina are destule pe ea şi probabil merită fiecare leu (sunt sigur că învestiţia e, probabil, mai mare), dar totuşi sunt 5000 E pentru un Oltcit. Îmi place maşina, îmi place marca Oltcit (şi prima maşină proprie şi personală vreau să fie un Oltcit cu care să-mi fac, o perioadă damblaua) şi dacă aş avea acum 5000 E cu care să nu am ce face, vă spun cu mâna pe inimă că mâine ar fi contract de vânzare/cumpărare pe numele meu. Ştiu, sunt nebun !

Problema e că... multi ar face la fel, da' nimeni nu-i va da banii ăştia pe maşină.

sebabaur 08-06-08 23:22

am si eu o intrebare, la ralanti merge cam in socuri si la turatie mica cred eu ca n-am turometru, poate fi de la distanta dintre platini?

FuriaOarba 09-06-08 12:03

nop,cred ca avansu....

valib 10-06-08 01:27

Quote:

Originally Posted by sebabaur (Post 1579763)
am si eu o intrebare, la ralanti merge cam in socuri si la turatie mica cred eu ca n-am turometru, poate fi de la distanta dintre platini?

variatii de ralanti, sau la turatii mici poti avea din diverse cauze...de la bujii necorespunzatoare (caz concret, cu bujii cu mai multi 'craci' avea variatii de ralanti, cu bujii cu un singur crac(electrod) mergea impecabil), la contacte imperfecte pe undeva, la fise cu rezistenta prea mare, la carburator semi-infundat pe diverse circuite (ralanti/treapta 1), la contacte oxidate in capacul de delcou...

darck_angel64 10-06-08 11:15

verifica si platina, poate nu e bine reglata sau e impuscata

Bryan 11-06-08 02:47

unde mai exista in tara stand de reglare/spalare a carburatorului ? in craiova exista ?

valib 11-06-08 12:21

- la brasov este (fostul Carfil, s-au mutat...daca cauti aici pe forum, e scrisa noua adresa/nr de tel de la cei care lucrau la carfil)
- la bucuresti sunt cateva (aici recomand forumul oltcit.ro)

de craiova din pacate nu stiu....

FuriaOarba 15-06-08 02:35

este unu si la constanta...detalii...net,i hope

FuriaOarba 18-06-08 20:34

ce am gasit pe net la bazar,700e,se merita sa dai banii pe ceva care a fost stricat in asa hal?pacat,incepuse binisor,bunul gust lipseste...
http://oltcit.anunturi-auto.4tuning....00-175438.html

Radu.Dobromirescu 18-06-08 21:21

da pacat de el...si nu stiu daca se poate reveni la forma initiala a aripii pe spate...asa ar arata altfel si daca ar disparea alea de pe capota....atunci da...mai arata a masina....

RobertRFG 23-06-08 02:20

Salut la toti...
Am si eu un prieten care ar vrea sa schimbe motorul de pe oltcit...acum chestia este ce tipuri de motoare se potrivesc???vas fi recunoscator daca ati putea raspunde mai repede ca omu vrea sa il schimbe cat mai repede dar nu stie ce motor sa puna...
VA MULTUMESC

-RAZVAN- 23-06-08 12:18

Merg motoare de Subaru Impreza si desigur de Citroen Axel

valib 23-06-08 14:27

alfa romeo 33 (1.5, 1.7, 1.7 16V, 1.8 TD), renault 5gt turbo, ceva motoare de 1.6 de subaru legacy (impreza) tot boxer, tot pe aer.

citroen axel = OLTCIT pentru export

de pus poti sa pui aproape orice motor, ca oricum trebuie facute o gramada de modificari ca sa potriveasca, orice motor ai pune pe masina.

All times are GMT +2. The time now is 23:15.

- Copyright 2026 4Tuning