Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Skoda octavia B74642 (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/6162-skoda-octavia-b74642.html)

Gratzian 29-07-05 16:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Insanity\"
Tuning exterior, interior bla bla bla bla... fiecare isi face masina cum i se pare lui ca e mai frumoasa e o problema de gust...
Intrebare e alta... ce motor are? catzi bani a bagat in el? In cat timp prinde 100? Lucruri mult mai importante decat cum arata masina
:peace:

omule, citeste te rog regulile de la sectiunea asta, inainte de a o face pe desteptul
si daca singurele comentarii la care te pretezi sunt bla bla bla, nu mai posta
si daca te mananca tastatura sa dai vre-un raspuns aiurea, mai bine da-ti ban singur

CataNOS 29-07-05 16:10

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TND--TEAM\"
super faina masina are un tuning f bun dar se putea pune la exterior un stiker cu foc sau un scorpion pe capota !!!
:lol: P.S nu cered ca un asemenea tuning il merita Skoda Fabia :?

Aoleeeu, mor..

ce sticker ma? Pai daca baga d-alea, putea sa puna si un sticker cu Fanatik, Duster, Renault, comete, d-ala de taxi s.a.m.d. :lol: :lol: :lol:
Cat despre Fabia, nu am cuvinte :lol: :lol: :lol:

In alta ordine de idei:
Ce imi place la masina:
-jantele, spoilerul fata (desi ar putea fi vopsite si bandourile, oricum, plasa pare de calitate), masca, interiorul, pleoapele.
Ce nu-mi place :D :
-spoilerul spate, roof scoop-ul (nu se inscrie in linia masinii, sau daca tot l-a montat, trebuia adaugat un eleron de dimensiuni mai mari), sigurantele de pe capota (daca sunt false), pseudo-fantele de M, si farurile de Octavia in general pt k ma omoara xenoanele alea :D .

oricum modificarile sunt destul de comune..

polifem 30-07-05 11:44

e draguta mashina ...

spoilerul fata seamana cu cel de la octavia RS ... iar ala din spate e dragut!

ce nu imi place este discordanta pe care o au insertiile de crom shi atitudinea SPORT dorita prin stikerele de pe ushi cu produsele folosite pe mashina. iar aparatorile de noroi de la rotZi ... ?! :? :? :? come on!!! that's a big NO! ...

interiorul este reushit ... seamana ZDROBITOR cu cel de pe octavia RS :D ... shi l-a facut undeva ... sau chiar este RS???

kikitobar 26-09-05 07:31

E frumusica Skoda,dar pune i frate si tu niste triple clare si niste guri de toba!! :idea: :idea:

kikitobar 26-09-05 07:37

Re:

PUNE I FRATE NISTE GURI DE TOBE...SI SCHIMBA I ANTENA AIA CA I STRICA TOT ASPECTUL!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Sony 09-10-05 19:04

mie imi place cat de cat \"tuning-ul\" acestei masini dar sunt foarte multe skoda octavia mult mai reusite de exemplu sunt 3 in constanta 8)

aleks 11-10-05 10:58

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Sony\"
mie imi place cat de cat \"tuning-ul\" acestei masini dar sunt foarte multe skoda octavia mult mai reusite de exemplu sunt 3 in constanta 8)

nu neaga nimeni asta, dar topicul era despre aceasta masina...

Danny-future STN 18-10-05 14:34

O masina modificata pt a fi unica in felul ei fara a fi insa un show car, o masina modificata in anumite limite.De apreciat folosirea accesoriilor produse de firme renumite :wink:

Ar fi multe de facut in continuare, poate si destule de schimbat dar in ansamblu masina arata bine si chiar merge destul de bine din cate am vazut la o proba de vtm la Craiova organizata de Extreme Racing (vedeti baieti ca va fac si reclama??? :P )

Schimbarea sau imbunatatirea, puteti sa o numiti cum vreti ar putea incepe mai ieftin asa, adik vreo 200E, niste triple lexus (eu i-as pune cu tenta de negru) si schimbarea plasei cu una neagra pe o masina cu o culoare asa deschisa asa deschisa :wink:

Buggy07 19-11-05 00:13

arata bine ... dar jenti oglinzi vopsea ... ia mai gandeste-te :wink:

BH-15-RIC 17-01-06 22:23

interiorul e un plus al masinii
exteriorul nu prea , dar putea sa-i puna un eleron ar fi schimbat mult ........

sonyscorpion 29-01-06 22:35

SE PUTEA SI MAI BINE

1 Attachment(s)
CRED CA FATA ESTE CAM NELUCRATA SA NU ZIC TARANEASCA IN REST SE PUTEA SI MAI BINE MAI ALES LA INTERIOR.

Urban_Racing 05-03-06 13:54

Re: Skoda octavia B74642

este dragutza tzinand cont ca mie nu prea imi plac skodele ...i`a mai skimbat asha din aspect !

OctaviaRS 11-08-06 00:57

E frumoasa..avand in vedere ca sunt posesor de Octavia (RS), dar...exista un DAR...se apropie de kitch

dexter_20 12-08-06 10:09

Masina arata bine, dar pare neterminata fara folii sau geamuri ionizate...

Alex-Rahova 12-08-06 16:58

Re: SE PUTEA SI MAI BINE

Quote:

Originally Posted by sonyscorpion
CRED CA FATA ESTE CAM NELUCRATA SA NU ZIC TARANEASCA IN REST SE PUTEA SI MAI BINE MAI ALES LA INTERIOR.

stie careva ce model sunt OZ-urile de pe skoda din poza? ..din postul lui sonyscorpion
am vazut si eu o octavia 2 cu jante la fel dar erau pe 15 cred ..
dadeau foarte bine(daca erau putin mai mari ) si ma bate gandul sa-mi iau si eu pana in toamna un set pentru a mea

OctaviaRS 18-09-06 11:17

Re:

Quote:

Originally Posted by ZooM-ZooM (Post 173403)
poate stitzi poate nu...dar eu spun pt cei ce nu: in buc exista o skoda octavia neagra,cu evacuare pe lateral!!! are insemnul RS pe grila fata si tot insemnul RS mare,pe plasa,in locul numarului de inmatriculare.
imi pare rau ca nu am poze...dar chiar as vrea sa va arat ceva frumos...nu stiu ce motorizare are si ce are la interior,pt ca eram in trafic cand am vazut-o...dar e ceva FAIN RAU!
hai cu poze daca are cineva! :wink:

frate! am vzt-o si eu....mi se pare ca e 1.9 TDI daca ne referim la aceeasi masina...are tot de RS..jante.spoiler.eleron..si...sigle.:D oricum frumoasa

Alexitul 16-12-06 13:46

masina arata destul de bine dar ptr o masina "tunata" este prea ridicata mai coboara garda la sol, niste jenti "adevarate" nu cele din fabrica ar fi binevenite! lipsa eleronului pe spate se fate simtita iar spatele este dragut dar trebuie mult coborat !!! pragurile si bara de pe spate se potrivesc dar cu bara de pe fata nu are nici o treaba daca te uiti mai atent ai sa vezi diferenta si in locul tau as face rost si de o prelungire pe fata cu acelas model de pe spate si pragurile,,,in rest ai putea sa-i pui niste litere chinezesti pe ea pe laterale si in spate pune-i niste stopuri clare costa in jur de 750 ron nu le face fumurii ca ii sta groaznic. in rest totul ok ... imi place interiorul , si ai mai putea face ceva pe capota un desen deosebit dupa noua tehnologie nu acctipild ! bafta in continuare !

cosmin92 16-01-07 22:44

dragutza sta pe langa mine :D

Stefan205 10-09-07 20:33

in interior sunt huse sau e pirle adevarata?

florentin84 12-09-07 12:34

Frumoasa :lol:

skoda boy 29-09-07 19:44

Octavia asta a fost a lui soava din cate stiu eu....dar el acum si-a luat rs care e de 100 de ori mai frumoasa ca asta..Numa' bine

Danutz Bratosin 30-09-07 15:35

masina e frumoasa...da totusi mai trebe lucrata la detalii;)

Grigoras Cristian 23-11-07 21:03

super tare frate :)) ce sa zic.

nutzuXXL 13-12-07 18:32

imi place grila+bara fata+jantele de gti .
prelungirea spate chiar nu are ce cauta acolo . parca e luata de pe o alta masina

alexx_1989 05-01-08 12:38

...hai ca omu poate nu stia prea multe cand a tunato... :)) (nu-s fan skoda)

Big_85 22-03-08 20:13

am votat :"e reusita" pt canu-mi plac pleoapele astea de nici o culoare.e facuta frumos,masina e un model frumos dar parerea mea ca oricand e loc de mai bine.spor la modificari.

alin2cute 11-04-08 02:36

Imi place f mult.E facuta cu gust si nu absolut nici un element de kitch

herea_costin 15-11-08 11:17

actzipild tuning. Imi pare rau dar exteriorul este " asa nu " Pacat de bani.

jonah lomu 77 24-11-08 14:23

fata total taraneasca gen piatra lucitoare si merge cu aparatorile de noroi spate in acelasi trend ce sa mai glamour nene:D:D,in rest este ok un 7 per total:lol::lol::lol:

scturoag 08-12-08 11:16

aparatorile de noroi trebie date jos de urgentza k sunt foarte urate ... iar pentru priza de aer de pe cupola .. ar fi trebui un eleron cu vreo 5-7 cm mai mare .. sa vina la contur ... ori data jos priza de aer de pe cupola si lasat eleronul asha :) geamuri fumurii si triple fumurii ... ar fi fost mai dragutz :)

scturoag 08-12-08 11:22

aparatorile de noroi trebie date jos de urgentza k sunt foarte urate ... iar pentru priza de aer de pe cupola .. ar fi trebui un eleron cu vreo 5-7 cm mai mare .. sa vina la contur ... ori data jos priza de aer de pe cupola si lasat eleronul asha :) geamuri fumurii si triple fumurii ... ar fi fost mai dragutz :)

cocoirl 11-01-09 04:02

masina ta e o tiapaaaaaaaaaa cat aia de la dublin vreo 200metri

All times are GMT +2. The time now is 02:03.

- Copyright 2026 4Tuning