Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Masini SI FETE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/616-masini-fete.html)

Carmen 30-07-04 18:44

1 Attachment(s)
Mai incerc si acum!Daca nu vrea ma las de pus poze pe forum :))

Speedy 30-07-04 19:32

merge carmen :lol:

tekno 30-07-04 20:04

poza asta am ami vazut-o pe undeva...
:D dragutza carmen da imi place mai mult blue :P

n0namee 31-07-04 00:17

magar ... mare magar tekno!!!!!!!!!!!

putem face un topic in care sa se prezinte si fetele noastre? stiu ca mai exista, dar e total offline si offtopic ... si ca fiecare din ele sa prezentat pe undeva ... da adminii ... nu fac oare asa o munca de centralizare ... sa le cunoastem si noi pe fetele noastre. mai ales ca in ultima vreme au inceput sa fie tot mai multe si mai faine si mai vorbarete! :P

tekno 31-07-04 00:30

loooooool... dece man.... a fost o parere sincera... mie chiar imi place mai mult blue... :wink: omu' ishi spune sincer parerea.... shi ajunge sa fie facut magar... shi tot de un barbat :lol: :roll: :lol:
cat despre ideea cu topicul... foarte buna... fetelor, datzi drumu'...

n0namee 31-07-04 00:48

mda ... Blue pana acum vad ca ar castiga la un concurs de miss Soferita!!!

tekno 31-07-04 01:13

lool... cel putzin la un concurs de \"miss ce vera tekno\" :lol: :lol: :lol: asta daca nu participa theba :wink: :P :weee:

EvLSant0S 31-07-04 05:32

Hai te rog FRUMOS ... fa asa ceva... sau fuck eu?? mai bine lasa fa tu topicu ... orice msg scris de bajetzii sa fie sters.... doar fetele...

tekno 31-07-04 12:05

SEXUL FRUMOS @ 4TUNING FORUM este rugat sa ishi faca presentza aici :D :flower: mai incolo cand vor fi destule fete pe topicu respectiv o sa facem un poll un concurs de miss 4tuning :D

Carmen 31-07-04 15:06

Ha! Ce idei va vin! Si cum propuneti sa faceti concurs miss? Trimitem poze in costume de baie,nu? SHAME ON YOU! :boxing: :punch: Si concurs mister de ce sa nu facem? Sau voi in continuare vorbiti de masini si noi ne facem poze...pt voi.... :blahblah: :blahblah: :blahblah:

B|shOp-VR6 31-07-04 16:49

Facem facem.. dar misterul e intotdeauna dupa miss :P :weee: :paper:

n0namee 31-07-04 22:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Ha! Sau voi in continuare vorbiti de masini si noi ne facem poze...pt voi.... :blahblah: :blahblah: :blahblah:

E totusi un forum despre masini!! numai ca ne place sa ne uitam si dupa altceva! si nu faceti poze numai pentru noi ... faceti poze ca sa demonstrati la toata lumea ca fetele pot fi si frumoase si bune soferite si sa nu mai strige lumea ca voi nu puteti conduce! vi sa oferit sansa sa le inchideti gura!!! :oops:

BogdanSHA 01-08-04 02:28

Gata: fetelor, faceti poll: \"Mister 4tuning\" iar dupa aceea facem si invers, merge?

M-am trezit cam tarziu...

TranceGirl 01-08-04 02:43

n0namee oricum n`am putea sa demonstram si ca persoana din poza conduce bine :p deci nu le`am inchide gura pana nu ar merge in dreapta.. cu noi.. pt. cei care suporta ideea :)) Sau.. nah.. in spate.. probabil cu centura pusa? :)) :lol: :roll:

BogdanSHA 01-08-04 03:44

DADA, io vreau asta - sa merg in dreapta si sa ma iau de greselile celui/celei de la volan. Hai, care aveti curaj?
Proba consta in 3o de minute de sofat prin oras. De preferat este Bucurestiul dar in lipsa, se poate echivala cu 4o de minute in alt oras :wink: (vorbind de orasele dezvoltate).

tekno 01-08-04 11:20

Quote:

Originally Posted by \"TranceGirl\"
Da.. kiar convenabil pt. voi :roll: Variante moderna a \"asl\"ului dar cu mai multe amanunte ca ala e aproape continut in profile :roll:

in profile nu sunt poze cu tine :P

Quote:

Prezentare, poze.. daca se poate si dimensiuni si statut social :)) Si urmatoarea miscare va fii sa descriem ce vrem sa facem noi pt. umanitate/comunitate.. ca la miss :blahblah:

dimensiunile... nu ar strica... da' nu e obligatoriu sa declaratzi... ne luam dupa ochi... statut social... nu ne intereseaza... pt umanitate... yo unu nu-s curios ce vretzi sa facetzi... eventual pt imbunatatzirea singurantzei in trafic... sau pt o organizare mai buna a curselor :D

Quote:

Ar mai lipsi dup`aia o rubrica de \"Matrimoniale\" si compatibilitati.. ca doar avem aceleasi pasiuni nu [aproape:p]? :lol: 8) :lol: :roll:
La capitolu` asta mi`ar conveni.. I`m still married.. stau si \"arbitrez\" posibilitatile :)) :lol: :evil_laug :doh:

hmmm aproximativ... nu trebuie matrimoniale... daca stai sa te gandeshti... shi asta poate fi luat ca matrimoniale... :lol: ideea topicului nu asta era... shi mai zicetzi ca noi ne gandim numai la prostii :P :D

Quote:

:weee: mesajele baetzilor vor fi shterse
Quote:

ASta ca sa fiti siguri ca nu ne inhibati? :p N`are farmec daca noi nu vedem comentariile :p

eeh n-are farmec.. comentarile le continuam pe topicu' asta... ca sa nu se abereze prea mult e mai bine asha... vez topicu cu presentarile generale... shi acolo se intampla lafel... posta unu un msg shi ne apucam totzi cu welcam shi alea alea... e mai bine asha... daca ash lasa msg-urile ar ieshi o varza totala... asha ca mai bine dam un quote shi comentam aici :P :D

Quote:

Hm.. mishto idee.. sa ne faceti un topic separat unde sa nu va mai stresam pe voi cu parerile noastre legate de subiecte `masculine` :p Adica sa palavragim aici in voie ca nu ne deranjeaza nimeni
:roll: :wink: Dar daca se poate sa palavragim cu poza!! :D :-\" :lol: :roll:

lool... nu e chiar asha greu sa faci un topic nou... banuiesc ca shti cum...

tekno 01-08-04 13:36

\"The newest registered user is Sufletzika\" :twisted:

TranceGirl 01-08-04 13:48

Ziceam ca \"asl\"ul e continut in profil :p
Quote:

lool... nu e chiar asha greu sa faci un topic nou... banuiesc ca shti cum...
Ma refeream la topicul ala nu la altul :p

BogdanSHA anytime :p Preferabil 40 min in alt orash :)))))) Cred ca in Buc mi`as redescoperi vocabularul .. . :-\" 8) :oops:

Carmen 01-08-04 13:51

BogdanSHA vezi ce face semnu`asta pe ym: >:/ Cu alte cuvinte pe mine ma tine..vino in Craiova si poti sa stai in dreapta...(preferabil in masina ta :p ) :twisted: Amatoare cred ca mai e si TranceGirl :D Deci te asteptam :oops:

200SX 01-08-04 14:59

uitati aici un set de poze

http://www.fastcoolcars.com/girls_ca...st2furious.htm

EvLSant0S 01-08-04 15:37

Re:

Quote:

Originally Posted by \"tekno\"

been there , done that :) \" kisssufletzika \" id-u de la m... atat iti zic :) restu`.... t descurci :)

n0namee 01-08-04 23:51

fii antena ca asta sta la pescuit! :D ... trage santos???

EvLSant0S 01-08-04 23:53

muscka muscka :) , pacat ca nu am prins nika pana acum :) :) :) sau am prins :P nush acum trag sa-l scot pe mal :)

tekno 02-08-04 01:06

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Quote:

Originally Posted by \"tekno\"

been there , done that :) \" kisssufletzika \" id-u de la m... atat iti zic :) restu`.... t descurci :)

lool, yo ziceam doar pt ca e o fata noua pe forum... care e treaba cu ea?

n0namee 02-08-04 01:43

e travestit!! :wink:

EvLSant0S 02-08-04 03:42

o prietena de a Regretatului RoRo .... atat!

BogdanSHA 02-08-04 10:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Carmen\"
Deci te asteptam

Nu-i corect. Pana ajung eu acolo va antrenati :D Dar tot n-o sa fie destul :P :yes: :poke:

TranceGirl 02-08-04 13:32

LOOL.. BogdanSHA o sa mai adaugam cativa ani vechime [de experienta] pana vii aici,nu? :)) :lol: Intr`adevar.. avem emotii.. deja am inceput antrenamentele.. pacat ca e orasu` pustiu si ne antreman singure :lol:

Quote:

Dar tot n-o sa fie destul
:x HHmmm... Suna a examinator incorect care cauta nod in papura :x
:lol: :roll: Oricum tot ne riscam 8) &we`ll see :wink:

BogdanSHA 02-08-04 15:29

Re:

Quote:

.. deja am inceput antrenamentele.. pacat ca e orasu` pustiu si ne antreman singure :lol:

Atunci dati voi o fuga pe-aici ca e mai liber orasul acum, vara :wink:

Eryka 12-08-04 01:10

boyz... just wait... un an si juma'... k imi iau eu carnetu... :twisted: :twisted:

tekno 12-08-04 02:37

las' ca mi-l iau yo ami repede... shi te plimb yo dupaia... :wink: :roll: :bunch:

Spot 12-08-04 09:46

1 Attachment(s)
uitati aicea o fata care stie sa conduca

Speedy 12-08-04 22:08

1 Attachment(s)
of of fetele astea :roll:

Eryka 13-08-04 04:46

2 Attachment(s)
na aici... :twisted:

Eryka 13-08-04 04:50

2 Attachment(s)
altele :lol:
mai multe poze gasiti pe http://photos.yahoo.com/erykutza
inclusiv super masini...

Speedy 13-08-04 08:25

bai tu esti prietena cu Garcea :?: :P

Eryka 14-08-04 14:19

... care garcea???? :roll: :lol:

RoSonic 15-08-04 00:15

Eryka, super tare poza in care ai casca pe cap :) imi aminteste de un personaj din BugsBunny... era extraterestru sau ceva de genu asta :)

ps: sper k nu te superi...pt ce am zis :roll:

tekno 15-08-04 02:14

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Eryka, super tare poza in care ai casca pe cap :) imi aminteste de un personaj din BugsBunny... era extraterestru sau ceva de genu asta :)

ps: sper k nu te superi...pt ce am zis :roll:

era marvin the martian... inca ma mai uit la ele :lol: :lol: :lol: :P :P

B|shOp-VR6 15-08-04 05:15

:D :blahblah:

All times are GMT +2. The time now is 16:35.

- Copyright 2026 4Tuning