![]() |
Re: inca o dacie 1.4 t
4 Attachment(s)
Quote:
si arata asa |
frumoasa lucratura.
|
vezi ce fante faci sa directionezi aeru in radiatorul ala ca poate o sa ai surpriza sa nu faca treaba sau cauta unu de subaru are altfel inclinatia la racitoare
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: Inca o dacie 1.4 t
ce se mai aude de masina ?
|
E liniste....
|
Quote:
|
Quote:
|
ACUM STA IN PARCARE LINISTITA NU PREA AM TIMP DE EA DE CAND AM PLECAT DE LA GARAJ AM CAM UITATO IMI PETREC TOATA SAPTAMANA CU UN PEUGEOT BOXER 2,5 TDI SI DE PE 11 NU MAI ARE ITP URMEAZA SA IL FAC SPRE SFARSITU LUNI 2 GARNITURI NU PREA TIN DAR CU PRESIUNE 0,4 NU AM PROBLEME
|
asteptam alte poze cu ea :D
|
4 Attachment(s)
SCZ PRAFU DA STA DE CEVA VREME SI MAI DUREAZA PANA MERGE LA SPALATORIE
|
Foarte tare dacia, apreciez munca depusa si pasiunea ta fata de masina.Daca ai timp, poate vi la o intalnire a clubului sa vedem si noi masina pe viu :D.
|
si unde va intalniti voi
|
cora sun plaza, in parcare ... pt masina asta as da si eu o fuga sa o vad :D
|
1 Attachment(s)
Ia uite ce am gasit eu aici,erai la Racing Nick 8)
|
Quote:
DA DE UNDE AI TU POZA ASTA |
E clar...erai urmarit :))
|
Eram pe acolo 8)
|
cam veche poza ai....
|
Quote:
|
Deci si in concluzie 15YFY ne arata ca se poate putere si din motoru de dacie :lol::lol: respect pentru munca depusa ;)
|
motorul dă dacie pă sistem turbo8)
|
3 Attachment(s)
si pt ca tot mi-ati amintit de ea masina a primit si va mai primi ceva piese sa golit tot interioru au ramas doar scaunele din fata punte cu discuri 4 prezoane nu toate piesele sunt montate pe masina ca na e frig afara
|
Salut Vali...vad ca te-ai apucat de strans piese pentru masinuta. Pacat ca nu te ajuta timpul de afara....:D
|
Quote:
|
Am toata rulota din curte plina cu piese ...am adunat tot ce am prins :))
|
salut...aproximativ cam la cati cai ai ridicato?....succes incontinuare cu tunningul la ea ;).....si apreciez k esti fan dacia si ai aduso la acest stagiu
|
Quote:
in functie de ce buget am anu asta pentru ea posibil sa primeasca si ceva pistoane,biele (forjate) si mai ridicam |
Quote:
|
Pe langa pistoane mai poti sa "aruci" acolo si o aprindere RENIX sau daca ai buzunaru' mai adanc un Megajolt. Rezultatul va fi de ~130-150cp in functie de presiune si jetarile carburatorului.
Pacat ca nu rezista vilbrochenu dar cred ca stii asta. |
Quote:
iar daca rup vilbrochenu o sa fiu cel mai fericit ,asta iseamna cel putin 300 de cai + (plus doua atipilde cu OMP ) |
Este un baiat pe forum care face aprinderi programabile dar din cate stiu montaju nu are corectie a avansului in functie de vacum/presiune ci numai din turatia motorului, pe un motor aspirat nu ar fi problema dar pe un turbo nu cred ca e prea sanatos mai ales daca investesti in interne scumpe.
Arborele nu se rupe dar cedeaza cuzinetii de la biele. |
salut...
felicitari pt proiect da un PM si pote te pot ajuta cu ceva piese de r5 gtt |
ia uite pe cine am gasit pe forum=)) pe domnu` "turbo evacuare" =)) ala de merge cu scaune sparco neomologate de RAR:))
cf nea? mai traiesti? ce-ti mai face bolidul ca vad ca e inactivitate pe aici... semnat:Mihai..verisorul lu` Simona... racing nick :) |
Mai exista masina?
|
Quote:
hai nea.. sa o vedem cat mai repede pe strazi:D cu tot cu a ei turbo-evacuare care scade consumul:)) |
10 Attachment(s)
Sa m ai postam si noi ceva. Masina a primit o aprindere RENIX 209, roate pe 15 , frane mai mari . Cateva poze din ce am
|
Frumos..imi place....dar cred ca trebuie sa umbli la evazari neaparat....
Bafta cu masinuta;) |
imi place ce ai facut :D da imi zici mie ce etriere ai folosit pe spate:D
succes incontinuare cu proiectu8) |
Etrierele pe spate sunt de Renault dar de pe ce model? Discurile pe spate ce diametru au, ca alea de pe fata imi par a avea 280 mm. Ce etrier vei folosi pe fata? Mergi tot pe gama Renault sau adopti altceva? Chiar aveai nevoie de discuri ventilate pe spate? Adica sunt masini muuuuult mai puternice ca a ta si tot nu au discuri ventilate pe spate. Dar imi place ca totusi faci ceva la masina ca sa iasa din notorietate si sa fii unic.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:32. |
- Copyright 2026 4Tuning