Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Grecu is back... with a GT-R (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/61432-grecu-is-back-with-gt.html)

D G H 05-10-08 16:33

Re: Grecu Evo Is Back

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1793153)
Parca cursele sunt pe 400 m cu START DE PE LOC ..... restul sunt numai si numai idiotenii .... DGH ia mai pune si tu pe ursuletul ala al tau cam 800 de kg si sa vedem ce rezultate mai ai atuncea din mers ....
Cursele sunt pe 400 de metri .... avantaj pt unii dezavantaj pt altii ... tu de ce vrei cursa din mers? ... nu pt faptul ca ai vre-o 900 kg? ... nu poti pleca cu masina tare de pe loc .. asta e problema ta nu a baiatului cu GT-R . Cum nici problema ta nu este ca masina lui are 1.700 kg.

nu e stock masina mea dar nu e nici "cea mai rapida masina din lume"si in stadiul in care se afla masina acum nu are900kg ci intre 1300-1400kg
Hai Doamne Fereste!

Rabanne 05-10-08 16:51

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1792750)
imi e sila de caracteru tau infect si de aceea nu te-am sunat eu,si inca ceva e rusinos ca propietaru unei masini care face suta in 3.3sec sa-i puna conditii unui amarat de ursulet....te-ai smecherit pe traseu,numai start de pe loc visezi si turbo,esti penibil,imi pare sincer rau ca te-am cunoscut si ca inca cunosc oameni ca tine...a insistat mata toata ziua si nu am refuzat te-am injurat ca m-ai luat cu d-alea:"auzi tati tu ne-ai sunat,noi punem conditiile",pe ce plm suferi nu stiu...a aparut o masina tare si am vrut sa compar ca nu am cu ce,poate o sa-ti faci tu in alta viata o masina care sa bata DGH-u

De ce va luati la cearta aiurea?E pacat de noi totusi...Este adevarat, nu tu ai insistat cu telefoane, prietenul tau Razvan a sunat-o de vreo 3 ori pe Oana si nu inteleg inca dc, l-am informat eu gresit pe NHT. Daca vroiai sa dai de grecu stiai unde sa-l gasesti.

andreitentean 05-10-08 16:58

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1793506)
nu e stock masina mea dar nu e nici "cea mai rapida masina din lume"si in stadiul in care se afla masina acum nu are900kg ci intre 1300-1400kg
Hai Doamne Fereste!

La cursa asta banii mei sunt clar pe tine !

YCSNHT 05-10-08 17:03

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1792750)
imi e sila de caracteru tau infect si de aceea nu te-am sunat eu,si inca ceva e rusinos ca propietaru unei masini care face suta in 3.3sec sa-i puna conditii unui amarat de ursulet....te-ai smecherit pe traseu,numai start de pe loc visezi si turbo,esti penibil,imi pare sincer rau ca te-am cunoscut si ca inca cunosc oameni ca tine...a insistat mata toata ziua si nu am refuzat te-am injurat ca m-ai luat cu d-alea:"auzi tati tu ne-ai sunat,noi punem conditiile",pe ce plm suferi nu stiu...a aparut o masina tare si am vrut sa compar ca nu am cu ce,poate o sa-ti faci tu in alta viata o masina care sa bata DGH-u

Esti un frustrat, chiar crezi ca intereseaza pe cineva de tine sau de masina ta? Cand o sa ai masina sa te dai dupa regulile pe care toata lumea le aplica si anume regulile de la KOE poate atunci o sa fii bagat in seama, pana atunci...Si avand in vedere asta cel care cauta scuze tu esti, nu este problema noastra ca masina ta nu pleaca de pe loc si ca pe 400 de m esti multimea vida. Despre partea cu injuraturile nici nu-mi bat capul sa ma cobor la nivelul tau. Tu sa fii sanatos si sa traiesti mult;)

D G H 05-10-08 17:13

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793562)
Esti un frustrat, chiar crezi ca intereseaza pe cineva de tine sau de masina ta? Cand o sa ai masina sa te dai dupa regulile pe care toata lumea le aplica si anume regulile de la KOE poate atunci o sa fii bagat in seama, pana atunci...Si avand in vedere asta cel care cauta scuze tu esti, nu este problema noastra ca masina ta nu pleaca de pe loc si ca pe 400 de m esti multimea vida. Despre partea cu injuraturile nici nu-mi bat capul sa ma cobor la nivelul tau. Tu sa fii sanatos si sa traiesti mult;)

nu vezi realitatea?nu gasesc scuze,am facut o masina si vreau sa o testez,e rusinos inca o data iti spun sa vb tu in numele altuia ca cea mai tare masina din lume se da numai pe 400 m cu start de pe loc;la nivelu meu tre sa te ridici nu sa te cobori si mai ai mult rau,bafta cu v8 turbo!

Alex_55 05-10-08 17:15

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793562)

aici nu este KOE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

YCSNHT 05-10-08 17:19

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1793583)
nu vezi realitatea?nu gasesc scuze,am facut o masina si vreau sa o testez,e rusinos inca o data iti spun sa vb tu in numele altuia ca cea mai tare masina din lume se da numai pe 400 m cu start de pe loc;la nivelu meu tre sa te ridici nu sa te cobori si mai ai mult rau,bafta cu v8 turbo!

Sa fii sanatos, noi nu suntem testerul tau, nu reprezinti nimic pentru noi asa ca te tratam ca atare, nu trebuie sa te superi din cauza asta. Cursele se fac pe 402 de m, esti in stare bine, nu esti in stare La revedere:) Sunt curios pe cine sunt banii la cursa asta:)))

YCSNHT 05-10-08 17:21

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793587)
aici nu este KOE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu ce masina ai ca sunt curios?

Alex_55 05-10-08 17:22

nu am, am un scuter malaguti de 125cc care este de vanzare, daca te intereseaza da-mi PM !

YCSNHT 05-10-08 17:28

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793601)
nu am, am un scuter malaguti de 125cc care este de vanzare, daca te intereseaza da-mi PM !

Atunci vezi-ti de treburile tale si nu mai face flame-uri pe aici si ia-o ca pe o rugaminte;)

Alex_55 05-10-08 17:29

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793616)
Atunci vezi-ti de treburile tale si nu mai face flame-uri pe aici si ia-o ca pe o rugaminte;)

nu fac nici un flame dar aberezi ;) si cred ca am tot dreptul sa-mi expun parerea atata timp cat este un forum :)

Alex_55 05-10-08 17:40

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793586)
Observ ca tu ori nu vrei sa intelegi ori chiar nu reusesti sa faci asta. Nu a cautat nimeni scuze, masina intra in safe mode la plecare din cauza setarii suspensiei. Daca e nevoie sa-ti scriu cu caps anunta-ma. Mai mult decat atat, nu a spus nimeni ca Nissan-ul este mai bun, vreo doar sa vedem inca o cursa intre cele doua masini si poate atunci vom trage concluziile finale.Vad ca nimeni nu-si da interesul sa se refaca acea cursa, oare dc? Plus de asta mai si infloresti, discutia referitoare la volanul pe dreapta a fost comparativ cu o masina construita pt USA, nu drama nu altceva. Iar cand spui despre un om ca este prost...poate ca ar trebui sa te gadesti de doua ori. Cat despre bucataria noastra, cred ca mai bine ar fi sa-ti vezi de treburile tale.

Voi il cunoasteti pe tipul cu Porsche-ul, chemati-l din nou, aratati-ne cum face shushu din nou pe GT-R:)

vrei acum pe ploaie sa faca cursa ?

YCSNHT 05-10-08 17:41

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793619)
nu fac nici un flame dar aberezi ;) si cred ca am tot dreptul sa-mi expun parerea atata timp cat este un forum :)

Normal, esti proprietar de 911 turbo:)))

Alex_55 05-10-08 17:43

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793642)
Normal, esti proprietar de 911 turbo:)))

si de 2 lamborghini-uri + altele ;)

YCSNHT 05-10-08 17:46

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793639)
vrei acum pe ploaie sa faca cursa ?

Banuiesc ca asta a vrut sa fie in spirit de gluma...ha ha ha;)

Alex_55 05-10-08 17:46

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793652)
Pustiu' , daca-l stii atat de bine suna-l si spune-i;)

pai vad ca tu vb in numele lui asa ca iti spune tie !

vad ca tu si "grecu" sunteti aceeasi persoana ;)

YCSNHT 05-10-08 17:47

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793646)
si de 2 lamborghini-uri + altele ;)

Citirica?Tu de ce nu scoti Porsche-ul la interval?

Alex_55 05-10-08 17:48

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793654)
Banuiesc ca asta a vrut sa fie in spirit de gluma...ha ha ha;)

nu dar vrei sa-l sun acum, eu l-am trimis pe baiatul cu porschele la cursa, omu a venit si-a facut treaba si a plecat, altceva !??!?

YCSNHT 05-10-08 17:49

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793660)
nu dar vrei sa-l sun acum, eu l-am trimis pe baiatul cu porschele la cursa, omu a venit si-a facut treaba si a plecat, altceva !??!?

Pai atunci pastram legatura, cand o fi frumos afara sa-l suni din nou nu?

Alex_55 05-10-08 17:50

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793662)
Pai atunci pastram legatura, cand o fi frumos afara sa-l suni din nou nu?

nicio problema !

YCSNHT 05-10-08 17:52

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793663)
nicio problema !

Bun, atunci ramane stabilit, o sa iau nr tau de la rabanne. Si pana la urma, scoti Porsche-ul sa-l vedem ce stie?;)

Alex_55 05-10-08 17:53

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793667)
Bun, atunci ramane stabilit, o sa iau nr tau de la rabanne. Si pana la urma, scoti Porsche-ul sa-l vedem ce stie?;)

puteti sa spuneti si ce cai are acel gtr totusi ... !

ar fii buna si o cursa cu gtr-ul alb din bucuresti care este de state.

D G H 05-10-08 17:55

Quote:

Originally Posted by YCSNHT (Post 1793598)
Tu ce masina ai ca sunt curios?

dar tu ce masina ai,ca vad ca te intereseaza atat de mult de altii?sau o arzi cu ratb-u?

YCSNHT 05-10-08 17:55

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793672)
puteti sa spuneti si ce cai are acel gtr totusi ... !

480 de cai:)Dar cu benzina cu cifra octanica ridicata se spune ca este posibil sa aiba peste 510. Nu cred ca vim gasi acea benzina pe la noi asa ca...ramanem la 480. Nu mi-ai raspuns la intrebare: scoti Porsche-ul sau nu?

YCSNHT 05-10-08 17:58

Quote:

Originally Posted by D G H (Post 1793676)
dar tu ce masina ai,ca vad ca te intereseaza atat de mult de altii?sau o arzi cu ratb-u?

Ti-ai reparat tastatura si ai reusit sa postezi?:)))Chiar nu te mai bag in seama;)

Alex_55 05-10-08 18:04

cand o sa fie vremea buna o sa iasa si porschele

YCSNHT 05-10-08 18:06

Quote:

Originally Posted by Alex_55 (Post 1793698)
cand o sa fie vremea buna o sa iasa si porschele

Te asteptam cu mare interes, nu inteleg de ce nu l-ai scos din prima sa pui GT-R-ul la punct, ca dupa inversunarea cu care ai tratat problema mi se parea cel mai firesc lucru:)

Alex_55 05-10-08 18:08

ok hai sa o lasam balta ca si asa imi pare rau ca am intrat in discutia/disputa asta !!!!

GTR 05-10-08 19:53

Frumos si corect a a vorbit grecul, ce nu inteleg eu este de ce pe langa cursa de "406"m nu se face si una din mers. |Nu cred ca este o rusine sa te faca cineva chiar cu o masina ca DGH-ul. Dupa parerea mea daca DGH-ul este "in mintile lui" nu are ce sa discute nici cu Porscheul nici cu GTR-ul dar totusi masinile nu suporta altfel de comparatie.

Pe de alta parte nici GT-R-ul daca si-o ia de la Porsche (la drag) nu mi se pare mare lucru, diferenta cu care ar bate Porscheul sigur nu face 50 mii de euro :).
Si sa ne mai gandim si la faptul ca GTR-ul nu este un muscle american conceput pt. drag si faptul ca spulbera Porsche turbo si este egal sau peste GT2 pe pista ar trebui sa fie de ajuns.
Trebuie sa fim constienti ca GT-R-ul raport pret - performanta (si posibilitati tuning cred) nu suporta comparatie, GT-R-ul fiind net superior.

Si asta e varianta de baza, sunt curios cand o sa vina o varianta mai puternica ce o sa se intample!

Alex_55 05-10-08 20:23

Quote:

Originally Posted by GTR (Post 1793905)
Frumos si corect a a vorbit grecul, ce nu inteleg eu este de ce pe langa cursa de "406"m nu se face si una din mers. |Nu cred ca este o rusine sa te faca cineva chiar cu o masina ca DGH-ul. Dupa parerea mea daca DGH-ul este "in mintile lui" nu are ce sa discute nici cu Porscheul nici cu GTR-ul dar totusi masinile nu suporta altfel de comparatie.

Pe de alta parte nici GT-R-ul daca si-o ia de la Porsche (la drag) nu mi se pare mare lucru, diferenta cu care ar bate Porscheul sigur nu face 50 mii de euro :).
Si sa ne mai gandim si la faptul ca GTR-ul nu este un muscle american conceput pt. drag si faptul ca spulbera Porsche turbo si este egal sau peste GT2 pe pista ar trebui sa fie de ajuns.
Trebuie sa fim constienti ca GT-R-ul raport pret - performanta (si posibilitati tuning cred) nu suporta comparatie, GT-R-ul fiind net superior.

Si asta e varianta de baza, sunt curios cand o sa vina o varianta mai puternica ce o sa se intample!

gtr NU bate gt2 pe pista
tu nu ai o pista unde sa te dai cu gtr
putin imi pasa mie ca gtr-ul este mai rapid sau nu pe pista decat un 997turbo
nissan niciodata in viata ei ca firma nu va fii peste porsche !

sper ca tu toata viata sa ai numai nissan si eu toata viata sa am numai porsche !!

sa fii sanatos !

mpa 05-10-08 20:47

Iar am ajuns la argumente.
Firma aia e peste firma aia. Eu sunt peste tine ca om.
Eu sunt gras, tu esti negru, fane are putza mica, sa plece grecii din tara, sa moara capra vecinului, tu mergi cu ratb, tu nu ai tastatura, etc.

Daca eu am 5k,50k,100k euro. Imi iau ce vreau. Nu am nevoie de x sau y sa imi zica ce masina e peste ce masina. Ce marca ofera calitate. Care are interiorul mai bun, sau vopseaua mai metalizata. Asta e subiectiv.
Singura chestie care conteaza e rezultatul direct intre cele 2 masini fiindca de aia suntem la provocari.
Din moment ce exista provocare, eu zic ca trebuie sa existe si revansa. In rest toate sunt argumente fu 2 te, jigniri si alte chestii de genul.

YCSNHT 06-10-08 01:08

enjoy:::::

https://www.youtube.com/watch?v=X9Jl8...eature=related

mpa 06-10-08 01:42

Din mers 400m: https://www.youtube.com/watch?v=0AgDD_CuB70

De pe loc
--------- GTR 480 cp vs 911T 480cp
402m-------11.912---------11.765
1000m------21.238---------21.238
luat de aici: https://www.youtube.com/watch?v=RlD4D...eature=related

shadowro 06-10-08 07:38

daca stai sa te gandesti la diferenta de pret, cu zambetul pe buze vei cumpara gtr-ul

Calimero2003 06-10-08 10:12

Am si eu o intrebare .... cum sa fie cursa aia din mers? ... presupun de la 100 km la ora pana la maxim 250 .... pai de ce asa .... hai sa fie o cursa din mers pana la capat ... pe distanta de 5.000 m cu plecare de la 10 km/h .... sa vedem atuncea pe cine mai pariati ....
P.S. - niciodata in istoria curselor de drag nu a fost un Porsche peste un Nisan (Skyline) ... si da e regele curselor pe 402 m ... sunt convins ca DGH sau orice Porsche din lumea asta nu ar face fata Skyline`ului de a castigat KO` ul din 2003 .... si cred ca ar accepta o cursa cu DGH din mers ...
Voi comparati o masina stok cu una super modificata (DGH) si mai vreti si curse din mers pe o portiune de viteza ce avantajaza clar DGH .... daca ar fi de la 10km/h pana la 300+ pe cine ati mai pune bani atuncea? ...
Legat de acel Porsche ... e o chestie de timp/acomodare cu masina pana se va schimba situatia ....

mpa 06-10-08 10:41

Ok. Ma gandeam cand mai apare cineva.
Nu vrei sa facem o cursa cu un Boeing din mers? Il astepti pe DN1 la Otopeni si vezi daca te tii dupa el pana la Ploiesti.
Sau iti plac discutiile ipotetice de genul: daca ar fi masina de 1000 de cai de la KOE, cu inca 1000 de cai pe motor si doua reactoare in spate, mai mult ca sigur ar face un Boeing, daca DN1 ar fi drept, fara denivelari si mai ales liber.
Eu iti propun Calimero sa ne dam pe pista cu asfalt de Drag cronometrata pe aia 5000m in Romania daca tot avem posibilitate. Tu sa vii cu Nissan-ul tau de KOE, eu imi montez motorul de M5 bi-turbo pe Dacie, si vedem ce iese.
Sa moara fane de Dacia nu e cea mai tare. Mai ales a mea o sa fie daca o duc la KOE.

U_TUNING 06-10-08 11:05

aloooooooooooo

UNDE VA CREDETI FRATILOR????????? PE MAIDAN???

Daca aveti ceva de impartit mutati cearta pe P.M., Messenger etc......nu poluati aiurea topicuri foarte importante!!!!!!!!!

ono41 06-10-08 11:17

Fara suferinta nu se poate face o cursa? Suntem oameni mari fratilor, au vreun rost certurile astea?

YCSNHT 06-10-08 11:42

DEAR FRIENDS AS YOU SEE IN THIS VIDEO THE CAR MAKE THE SAME TIMES AS I HAVE DONE.
SO THE ONLY THING THAT I HAVE TO DO IS TO MAKE THE TEST FINALLY WITH THE PORSCHE.

https://www.youtube.com/watch?v=yDoJd...eature=related

THANKS
THEO

B39738 06-10-08 12:02

vad ca mai nou cursele se fac din filme pe youtube...maine-poimaine ne dam online...hai ca nu e rau,deja nu mai regret ca am decis sa imi vand masina...filme,vorbe,insulte-multe, fapte aproape zero...mult succes...

All times are GMT +2. The time now is 22:07.

- Copyright 2026 4Tuning