![]() |
prima varianta ... e mai stilata :wink:
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
:lol:
|
o imbraci in \"haine\" noi?
|
Re:
Quote:
|
Re: Dacia Nova GTT
Nu inteleg de ce s-o vinzi? Eu unu nu m-as plictisi de o masina ca a ta. Ar trebui sa fii mandru ca esti posesor de o Dacie care arata foarte bine. Daca totusi te-ai plictisit de ea...de ce nu te mai duci la "doctor" cu ea. El ar trebui sa-ti recomade ceva bun:neoane,o muzica mai buna, motor mai puternic, de ce nu si o vopsea mai traznita? Bafta in continuare si ai grija de masinutza ta k merita!
|
Masina nu se vinde. Schimba doar hainele. Cele noi pot fi vazute in premiera la Prisma 2 cu ocazia 4tuning day pe 1-2 aprilie .
|
Super tare masina ta Luciane.S-o stapanesti sanatos si fara evenimente neplacute.E chiar cea mai tare SuperNova pe care am vazut-o.Deabia astept sa vad noul bodykit.Bafta in continuare si respect pt ceea ce faci.
|
Quote:
|
ce se mai aude de masinuta asta draguta :D
|
Momentan cred ca isi plange de mila .
|
1 Attachment(s)
M-am intors! Nu e chiar finisata in momentul asta dar .... m-am intors.
Iata cum se prezinta masina in acest moment : B18FT engine 1.7 turbo JB3 Gearbox T25 / T28 Turbocharger 350cc fuel injectors NOS Wet kit Frount mounted intercooler SSQV BOV GREEN Ait filter Simota Breather NGK Iridium Voodoo MBC DASTEK Unichip (Master Tuner WIP*) BF Goodrich brake fluid feed lines 60” Custom made exhaust 50” Custom made intake Pirelli RS7 & RS9 Sparco seats Unique custom made wide body kit 15” wheels Brands Used : HOLEY (NOS) , HKS , GREEN , SIMOTA , VOODOO , BOSCH , DASTEK , BF GOORDRICH , PIRELLI , AUTOGAUGE , SPARCO , RAID HP , SIMONI RACING WIP*- WORK IN PROGRES Se poate vedea la tuning show la 4 Tuning Days . Vin cat de curand cu mai multe poze in detaliu . |
5 Attachment(s)
NEW p h o t o s
|
sweet....mie imi place mult,dar ca de obicei, ar merge alte jante :|,oricum mii de felicitari pt. bunul-gust de care ai dat dovada :peace:
|
OZ Superturismo GT WRC vor fi daca sunt finante. Pana atunci le stilizam pe cele existente . 10x pt apreciere
|
1 Attachment(s)
La capitolul glume .... ce sa mai schimb jantele , din fata nu se vad oricum ... ;)
|
"probably the best Nova in the world" :-)
|
masina a fost expusa langa mine...la exterior arata agresiv si de bun gust la motor se stie...felicitari:D
|
Made with style ;)
|
Quote:
|
Quote:
superba masina ,sper sa nu renunti la aripile umflate care le aveai in plan acum ceva timp.... :-) dadeau super bine ;) Felicitari ! |
evacuare de 60'' ?? adica...60 de inci ? :lol:
spatele e beton...fatza...era mai faina inainte. de ex ca la donshoara...e faina fatza shi spatele :) |
Bijuterie masina,sa o stapanesti sanatos,apropo,scoate becurile de semnal portocalii si baga unele transparente.. :D
|
Da .... m-am exprimat gresit. Evac e pe 60 mm diametru interior , la fata mai am putin de lucrat dar nu stiu daca mai am rabdarea necesara. Nu imi place cum se leaga spoilerul cu grila dintre faruri. La aripi nu mai lucrez. Raman evazarile care sunt acum . Scot si becurile alea galbene . As incerca un lac cu pigment negru pe tot ce e geam de far - semnal - stop. Ideea masinii a fost un contrast alb-negru. Mai sunt cateva elemente de vopsit . Mai trebuie folia pt spate. In rest multumesc pt aprecieri. Mie imi place rau masina ... dar mie imi este greu sa fiu obiectiv. Sincer nu ma asteptam nici la premiu la Tuning Days .... dar a venit si el.
|
daca vrei folie omologata...stiu pe cineva care pune la 2,4 mil laterale spate si luneta
|
luciane grila aia nu ar fi fost mai usor de facut dintr-o bucata cu bara si astfel sa fii eliminat luftul acela?Oricum masina arata f bine si asa cum am stat de vb si cu tine ai spus ca mai sunt multe de facut,deci nu am de ce sa ma leg de ceva (mai ales ca si a mea e in constructie ca sa zic asa si are multe defecte)...mult spor si mai ales TIMP si BANI
|
Quote:
|
Quote:
|
nu stiu daca este lumar sau 3m dar oricum se vede bine,la banii astia ...e bine zic eu
|
Quote:
|
de asta nu stiu ce sa zic...oricum mi-a zis ca e omologata si omu pune impecabil folia!
L.E. apropo ca sa nu crezi altceva..mie nu imi iese nimic la afacerea asta,doar vreau sa te ajut sa o faci pe a ta frumoasa..si eu am o super nova :P |
Nu am pus problema ca iti iese tie ceva. Ideea era sa fie in regula totul. Adik sa fie omologata pe bune .
|
el mi-a zis ca este omologata...eu iti transit si tie asa,si daca vrei sa iti pui vezi si la fata locului :) sau eventual mai astepti vreo luna si o sa vezi la mine cum este
|
astazi am vorbit cu baiatul care pune folie si este lumar,pretul este 3 mil,intr--adevar pune si folie neomologata mai ieftin
|
Tuning with style..
Felicitari si Respect pentru munca depusa ;) |
mi-a placut masina mult la 4tdays....mai trebe doar finisata..
si interiorul era bestial ! :) |
Care interior e bestial .. nu stiu. Dar ma rog ...
|
:lol: glumeam
|
Ce spiritual esti. Oricum imi place mult cum arata si cum trage masina ta ! ;)
|
2 Attachment(s)
Bord si motor . Intr-un final ... bordul e 90 % gata . Daca are cineva schema electrica a ceasurilor de bord de la renault 5 gt turbo ... sa ma anunte .
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:20. |
- Copyright 2026 4Tuning