![]() |
Re: Magazin Volksparts - piese auto import, calitate la preturi bune
Quote:
0 120 465 021 021 903 023 L ALTERNATORUL ESTE BOSCH DE 120 AMPERI CODUL RULMENTILOR NU II STIU PT CA NU LA_AM DESFACUT SI NU LA_S DESFACE PINA NU GASESC RULMENTI, CA RAMIN FARA MASINA SI IMI TREBUIE :sad: |
inscriptia cu GTI de pe portbagaj se poate aduce ?
Cu stima! |
Quote:
Quote:
|
pentru un clio symbol 1,5 dci 82 cp din 2005 (phIII) cel pana in facelift
as vrea si eu preturi pentru urmatoarele repere : bielete de directie stanga dreapta . cu servo cap de bara stanga dreapta pivoti bucse bara stabilizatoare interior exterior bucse bascula tampon motor Multumesc |
MERCEDES-BENZ E-CLASS (W211), E 270 CDI (211.016)
An fabricaţie: 03/02 - , kW/HP: 130/177, Capacitate: 2685, Cod motor: OM 647.961, Tip: limuzina imi trebuie pret : kit rulment spate drepta (daca conteaza), bucsi fata , tampoane motor dar pe original daca se poate si sa imi zici ce e pe stoc.Iti multumesc |
da ma intereseaza pentru polo 9n vreau .. cum pot achizitiona produsul ?
|
Da-mi te rog niste preturi pentru: tampon motor central (fata), geam lateral sofer si eleron spate. Masina e un Scirocco 2 53b, motor 1.8 16V.
|
Quote:
Quote:
tampon motor = 380 ron x 2 buc (stanga, dreapta) (preturile sunt pe producator) pentru o identificare corecta a pieselor mi-ar trebui seria de caroserie.. Quote:
Quote:
geamul de la sofer (partea care se deschide) simplu = 215 ron .. cu tenta verde = 290 ron ambele geamuri sunt pe original .. eleronul nu se mai poate comanda ... |
Salut, spune-mi te rog pentru Smart Forfour 2005 CDI cu nr de identificare WME4540011B073732
- kit geamuri electrice spate (macaralele, fara butoane) - oglinzi electrice incalzite + butoane (de preferat fara sticle) se pot aduce si SH ? te rog sa imi raspunzi pe PM, mersi anticipat |
2 Attachment(s)
Ma intereseaza
* oglinda dreapta (doar sticla),de marime oglinzii de golf pe dreapta( dar de aia mare, nu micuta) * prelungire bara seat leon cred ca are codul 1ML805903 Pret si metoda de expediere , posta sau curier ? |
salut sefu da_mi si mie niste preturi la discuri de frina de golf 3 gti an fabricatie 08.1996 masina are abs,dar nus ce dimensiuni au discurile este modelu de golf 3, 20 jahre
|
Quote:
|
m-ar mai interesa si pe mine niste preturi la consola centrala de aluminiu cum estea cea la polo gti , aerisirile la fel, o nuca la schimbator5+1 si tempomat ..masina mea este un vw polo 9n3 1,4TDI(an2006) o sa atasez o poza sa intelegi exact ce vreau . STIMA!
[IMG]http://img18.*************/img/img18/3/2/23/t_13599NmXBaym_ca02d3d.jpg[/IMG][/QUOTE] |
jante GTI-wheel "Denver"
cod 6Q0 601 025 AD la ce pret aduceti setul ? |
sefu semeringuri de cutie de viteze ce le de la planetare 2 buc vreau si eu
maina este un golf 3 gti 85 kw cutie este CHE, si un pret la radiator apa, la semeringuri cele mai bune pe care le ai . ms |
simering planetare - 30 ron bucata
radiator apa - 220 ron |
Golf 3, 1.8, 66kw, 1992 WVWZZZ1HZNW380208
set rulmenti spate (masina are discuri fata / spate) bucsa punte spate set burduf amortizor fata (cele pt protectie) flansa amortizor fata cu rulment amortizoare fata (niste preturi, de preferat ulei) bieleta antiruliu capete bara - stanga/ dreapta pivoti bucsa basculta fata ms anticipat |
rulmenti spate = 35 ron buc
bucsa punte spate = 40 ron buc burduf amortizor = 5 ron buc flansa amortizor = 40 ron buc amortizor = 200 ron buc pivot = 50 ron buc bucsa bascula mare = 15 ron buc bucsa bascula mica = 7.5 ron buc pentru bieleta si capat de bara trebuie sa-mi spui producatorul casetei de directie .. ZF sau TRW .. |
sefu vreau si eu 1 semering cutie, 3 litri antigel rosu g12, si mai imi trebuie un rulment, este de compresor aer conditionat , seria lui este ce am gasit pe el scris :NTN 2TS2- DF0719LX2 , 1 BUCATA , CU RADIATORUL MAI ASTEPT MOMENTAN
|
1 Attachment(s)
ma intereseaza fusta spate ( doar partea de jos.. care se desprinde ... eu o am ovala "trendline" si vreau sa pun una "Gt" sau "sportline" ) intelegi ce vreau sa zic? :)
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
deci doar partea asta care se prinde ok?
|
da .. ala este spoilerul .. partea de sus este bara ..
|
salut , mai am si eu nevoie de conducta de servo directie , aia de intra in pompa de servo , si se duce in caseta de directie , am nevoie urgent de ia . Masina este un golf 3 gti 85 kw an ,96 .
|
furtun servodirectie tur = 870 ron ..
|
Quote:
|
sal...pentru opel astra g,motorul este Y20DTH,1995 cm3, 74kw,101 CP,2+1usi hAtchback an 2002-2003 m-ar interesa urmatoarele daca aveti :
-disc frana fata ate normale si powerdisc -disc frana textar -placute frana fata ate -placute frana fata textar niste preturi daca se poate,ms anticipat |
disc ATE normal - 250 ron
disc ATE PowerDisc - 290 ron disc TEXTAR - 190 ron placute ATE - 210 ron placute TEXTAR - 230 ron |
SAlut un electromotor de golf 3 (1.8 benzinar )m-ar interesa si pe mine,daca ai si la ce pret.
|
salut imi trebuie si mie un chit de ambreaj de golf 3 gti 2000 8 valve , 85 kw , ceva bun, ms .
|
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Multzumesc anticipat! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
buna ziua,m-ar interesa o distributie completa si un kit ambreiaj pentru un Passat b5.5 sau 3bg an 2004, m-ati putea ajuta cu niste preturi va rog? O zi buna!
|
Un pret pt. 1 buc. amortizor Koni cu cod 86-2099 Sport ?
|
Ms cu discul de ambreaj am rezolvat, acum imi trebuie 2 amortizore fata , pt un golf 3 gti 85 kw , ceva mai dur decit stock . ms.
|
Quote:
Quote:
amortizoare pe gaz germane - 300 ron bucata |
bara fata pentru Mercedes C 200 kompresor model W204 ( adica asta nou ) se gaseste? la ce bani? precizez ca am si proiectoare si PDC
|
sal
salut si bine v-am gasit. sunt nou pe aici si nici nu stiu daca am postat bine, asa ca imi cer scuze.am un audi a3 din 2001,capacitate cilindrica 1896,66kw, motor ALH si sunt interesat de un kit pentru distributie. daca mai este nevoie si de alte date va stau la dispozitie. multumesc si inca odata imi cer scuze.
|
Re: sal
Quote:
Quote:
|
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Numar de identificare:WVWZZZ9NZ3Y031173. Numar de omologare:ABVKIB29I4I25E4. Multzumesc anticipat! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:34. |
- Copyright 2026 4Tuning