![]() |
Re:
Quote:
PS: la preferintele de cautare , da-i si tu rez. mare ! ca decat ultima are rezolutie buna ! |
am si eu nevoie de niste vinyl-uri mai sportive....daca se poate...multumesc
|
pai .....
1 Attachment(s)
nu stiu cat de sportive sunt.......:P si mai mari si mai mici si colorate si negre...uite'te si tu pe acolo
|
Re: pai .....
Quote:
|
Am si eu nevoie de niste jenti din diferite unghiuri pls , hai ca raman dator :)
|
am nevoie de plasa...cat mai multa plasa....si si intercoolere si radiatoare...chestii din astea :D ...dar mai ales plaaaaasa :D multumesc anticipat :P
|
re
1 Attachment(s)
plasa am eu de pe nu stiu ce site.*****ie in colt parca:)) iar daca esti baiat atent o sa vezi linkul in stanga jos si intrii pe siteul respectiv si alegi ce vrea sufletelul tau...poti sa le iei direct din pozele de la tutoriale :P
|
vREAU SI EU UN INTERCOLLER PLSSSS
|
poze
7 Attachment(s)
am pus si eu ceva :D nus asa reusite masinile da no merg.....mai caut dealea mai bazate si pun
|
intercooler
3 Attachment(s)
am uitat de tine :D sper ca iti sunt bune
|
Multumesc Vad :wink:
Iti raman dator :) |
mai are cineva poze cu masini tunate din dif unghiuri ???..ca m-am plictisit de materialul pe care il pun pe masini...si tre sa ma pregatesc ptr concursul cel mare..:P
|
4 Attachment(s)
Niste materiale...
|
daca nu cer prea mult shi sper sa nu va bat la cap foarte mult ,dar am si eu nevoie de niste discuri de frana cu etriere.plssssss ca nu pot sa termin. ms
|
am o gramada de adrese cu masini tuning,jante,accesorii si altele vreau sa le pun sa-mi spuna cineva daca ii intereseaza ca sa nu ocum spatiul degeaba :paper:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
4 Attachment(s)
cateva nume de firme
|
1 Attachment(s)
pun material sper sa ne va deranjeze ca le-am arhivat sunt niste jenti din diferite unghiuri.Nu stiu cate o sa folositi shi daca o sa folositi dar nu cred ca strica
|
a-ti folosit cv din ce am pus eu? dk mai aveti nevoie de cv spune-ti k am o gramada de material shi va pot ajuta cu placere :dance:
|
a-ti folosit cv din ce am pus eu? dk mai aveti nevoie de cv spune-ti k am o gramada de material shi va pot ajuta cu placere :dance:
|
da mai baga...dar baga elemente de caroserie.nu numai jante.. :wink:
|
are sa-mi dea si mie cineva un background mai misto ? de gen nfs unu' mai smecher asa :P
|
niste interioare PLS din lateral
|
1 Attachment(s)
Alte elemente de caroserie shi aveti aici cam tot ce vreti cred eu nu prea multe dar sper ca sa va fie de folos shi astea
|
7 Attachment(s)
Niste interioare,din lateral,sper sa-ti fie de folos,eu mai am multe interioare dar nu sunt din lateral.
|
7 Attachment(s)
Ca mi-am adus aminte acum,poate or sa-ti foloseasca scaunele astea
|
multumesc mult
am si eu nevoie de oglinzi PLS si de mai multe masini TUNATE din lateral ca nu prea am |
1 Attachment(s)
lateral
|
sunt mishto
multumesc mult de tot |
1 Attachment(s)
si niste oglinzi...daca pana acum ce am pus au ajutat,astea nu cred k or sa aiba aceeasi soarta dar... merita sa incerc
|
I-mi trebuie si mie niste masini stock 4-5 nu multe pls
|
Re:
Quote:
|
Multumesk
|
Re: POZE - TUNING - Material ptr voi .. incepatorii ...
dak puteti sa imi dati si mie nishte eleroane PLZ
|
1 Attachment(s)
sper sa fie de folos
|
ma as putea pune shi yo niste material?
|
Quote:
|
am nevoie de spoilere spate si multe stopuri si faruri "tunate" :D
|
6 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:04. |
- Copyright 2026 4Tuning