Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia RFG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/60689-dacia-rfg.html)

negrey_1300 06-03-08 16:10

Re: masina meaaaa

frumos!! bravo tare de tot

Sirius 06-03-08 20:12

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1404544)
si ce spuneti de sunetul tobei?va place?

se aude misto, dar....:Dparca mai tare se aude Stii-tu-cine?:D:D

RobertRFG 06-03-08 23:23

Quote:

Originally Posted by Sirius (Post 1405222)
se aude misto, dar....:Dparca mai tare se aude Stii-tu-cine?:D:D

mai aici ai dreptate se aude mai tare.dar stai ca imi fac alta ca imi aduce taicamiu o alta toba de inox plus un capat de inox cu mult mai mare decat asta care il am acum.;)8)8)8)8)deabia astept

expres 30-03-08 15:43

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1403968)
si un filmulet cum se aude toba acum.scuze de calitatea filmarii dar e cu un telefon mobil

sunetul asta imi aduce aminte de dacia lu tata , :D da nu mai k era toba sparta .. :oops: :-P sincer :d

RobertRFG 30-03-08 18:18

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1455817)
sunetul asta imi aduce aminte de dacia lu tata , :D da nu mai k era toba sparta .. :oops: :-P sincer :d

vino la braila ca vad ca esti din bucuresti sa o auzi live si o sa iti dai seama ca nu se aude a toba sparta...;););)nici mie nu imi place cum se aude in filmare dar live eu unu zic ca se aude bine...:evil::evil:

B-11-AYG 30-03-08 18:27

niste poze noi nu mai pui si tu:?:

RobertRFG 30-03-08 18:30

pai nu am poze noi maine daca este ii fac si poze ca trebuie sa ii fac si baitza...peste vreo 1 saptamane maxim 2 se pregateste ceva pe la masina...in fine o sa postez la momentul oportun....

shorty_23 30-03-08 20:02

t asteptam cu poze dupa ce o pregatesti!!!:D:D:D

bafta!!!;)

FuriaOarba 30-03-08 23:03

mane mai bine ca nu ai venit:).ne-am strans pe reprize.prima oara trei,apoi cand sa plec acasa mai dau peste doi:).daca e facem o data organizat,ca sa se stie si sa iasa frumos.se aude cam gajait toba aia.daca vrei iti fac eu o toba,eu mi-am facut-o pe a mea si sincer au mai incercat doi sa faca,ca a mea si nu le-a iesit.o sa-ti trimit un filmulet cu ea ca s-o auzi:).servus nu'ma bine

RobertRFG 30-03-08 23:09

salut nu am reusit sa vin ca tiam zis ca am pus un disc de ambreriaj unui baiat plus am avut si cu a mea numai belele...in fine se repara....

AG 80 BBI 23-06-08 18:39

si s-a pregatit....evident omu nu a zis in care 2 saptamani...

RobertRFG 23-06-08 21:31

Quote:

Originally Posted by AG 80 BBI (Post 1608359)
si s-a pregatit....evident omu nu a zis in care 2 saptamani...

si te intereseaza in care 2 saptamani???unii mai au si facultate si mai se duc si la munca asa ca...stai tu linistit ca toate se fac la timpu lor;)

B-11-AYG 23-06-08 21:57

hai ma tata mai pune si tu niste poze...

AG 80 BBI 23-06-08 23:52

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1608708)
si te intereseaza in care 2 saptamani???unii mai au si facultate si mai se duc si la munca asa ca...stai tu linistit ca toate se fac la timpu lor;)

daca te uitzi putin la ani poate ai observa ca sunt in aceiasi situatie...
chiar nu ai facut nimic la masina 3 luni!?:rolleyes2

RobertRFG 24-06-08 16:59

3 Attachment(s)
pai ce ai vrea sa iti zic ca am schimbat bucsi,bielete,pivoti,pompa de apa,delcou,pompa de benzina,etc
eu nu vreau sa postez ca am schimbat consumabilele..postez atunci cand se va face niste modificari mai majore...
uite si niste poze cu masina care arata la fel ca inainte
daca faceam vreo modificare mai majora postam dar acum nu stau sa scriu ca am schimbat uleiul sau ca iam schimbat vreun pivot
oricum timp de ea as putea zice ca nu am mai deloc

Preparatul 05-08-08 15:29

schimba-i frate barile pune-i dalea normale da-i o vopsea marfa fa-i capota bad boy look,jante de aro 10 ,pasaje de golf ,o sa arate super bine

RobertRFG 05-08-08 15:36

am barile normale dar nu negre ci nichelate dar nu am flapsurile alea de cauciuc,sa caut pe la dezmembrari si o sa le pun....in fine poate pe luna viitoare o sa fie si ea vopsita
se fac toate in timp...

RobertRFG 05-08-08 15:39

badboy look nu imi place cum vine pe modelu asta deci nu o sa ii fac...si cu pasajele daca o sa am bani cand o vosesc sa ii pun o sa ii pun dar daca nu o vopsesc si o sa ii pun jante canada de 5,5j

Logan100cp 06-08-08 18:18

si ce i-ai mai facut la masina ?? ca pana acum arata bine, dar poze noi ceva ? zi ca ai reusit sa-i pui arcurile de nova si barile negre!

RobertRFG 06-08-08 20:02

nope nu nu iam pus arcurile...dupa vopsire o sa i le pun si oricum nu as avea cum momentan sa i le pun pentru ca masina pana in septembrie o sa mai si care cate una alta din motive personale...motiv pentru care am intarziat cu instalarea arcurilor pe ea...
pragurile nu mai sunt pe masina(cele false)plus ca vreau sa ii schimba fusta spate si fata...
ms de aprecieri

flocea_ro_ab 09-08-08 18:39

salut, masca de la faruri si radiator fata mai sunt prin magazine de cumparat ?
am si eu o dacie si vreau sa ii pun masca cum ai tu. si amea ii tot cu 4 faruri da ii masca scoasa.

RobertRFG 09-08-08 19:20

Quote:

Originally Posted by flocea_ro_ab (Post 1687763)
salut, masca de la faruri si radiator fata mai sunt prin magazine de cumparat ?
am si eu o dacie si vreau sa ii pun masca cum ai tu. si amea ii tot cu 4 faruri da ii masca scoasa.

pai sincer nu stiu dar eu unu nu am mai vazut pan magazine....:rolleyes2
incearca pe la dezmembrari;);)

flocea_ro_ab 09-08-08 19:22

vreau sa o fac fara bari.. si am modelu ala scos si nu arata bine.

RobertRFG 09-08-08 19:24

stiu ca nu arata bine...mai aveam pe acasa eu o masca parca nu mai stiu sigur, sa o caut ,dar fara ochelari....
o sa o caut maine si daca o gasesc dai si tu o bere si este a ta....

flocea_ro_ab 09-08-08 21:19

Quote:

Originally Posted by RobertRFG (Post 1687822)
stiu ca nu arata bine...mai aveam pe acasa eu o masca parca nu mai stiu sigur, sa o caut ,dar fara ochelari....
o sa o caut maine si daca o gasesc dai si tu o bere si este a ta....

is din alba. :d orchelari ma intereseaza, daca aflii ceva zi`mi

RobertRFG 10-08-08 00:05

ok cum aflu ceva te anunt...

EVenelinno 20-09-08 18:37

arata bine masina, e ingrijita dar nu vad nimic ce sa o deosebeasca de o dacie normala ai modificat ceva la ea?

RobertRFG 20-09-08 18:42

1 Attachment(s)
pai ce sa am.......
piese noipe ea,este ingrijita,umblat putin pe la motor sa fie un pic mai sprintena,intermediara eliminata+o finala "sport" homemade.....
o sa urmeze si alte modificari dar in timp...
acum vreau sa schimb fusta spte,fata pentru ca cea de pe spate este indoita rau ca mia intrat unu in spate si nu prea pot sa o mai scot calumea la linie si fata e cam papata de rugina.....
am o bara fata nichelata dar nam flapsurile alea care vine pe laterale si trbuie sa ma duc la dezmembrari sa fac rost+una de spate care a fost tot nichelata dar omu care a avuto a dato cu vopsea neagra si acum ttrebuie sa ma chinui sa o decojesc...
apropo daca stiti ceva bun cu ce sa iau vopseaua aia de pe bara sa imi spuneti......
a da vreau sa fac capota neagra si spatele asa daca poate cineva sa imi faca un vt ii sunt recunoscator...

EVenelinno 20-09-08 18:45

este un solutie prevent pentru indepartarea vopselei cojite, e sub forma de spray, dai pe bara lasi 10-20 de min si stergi cu o carpa cu diluant vopseaua veche.

RobertRFG 20-09-08 18:46

Quote:

Originally Posted by EVenelinno (Post 1766015)
este un solutie prevent pentru indepartarea vopselei cojite, e sub forma de spray, dai pe bara lasi 10-20 de min si stergi cu o carpa cu diluant vopseaua veche.

si nu stii cum se numeste??oricum iti multumesc....

EVenelinno 20-09-08 18:49

n-ai pt ce. nu is sigur in leg cu denumirea ... prevent paint remover sau ceva de genu.. cred nu mai stiu sigur am dat acum 2 ani pe masina unui prieten ca avea si el astfel de prob. oricum sigur e de la prevent :)

RobertRFG 20-09-08 18:55

iti multumesc mult,acum ramane sa caut,sa cumpar si sa montez barile pe masina...deabia astept sa vad cum ii mai vine cu stilul ei clasic...
apropo daca stii ceva de rugina sa dau pe bara din fata ca are pe alocuri puncte de rugina(nu mari dar observa daca te uiti atent)este doar la suprafata asa nu este manacata rau sau mai stiu eu ce...

shorty_23 20-09-08 20:19

vorbeste cu lord_hades pentru un vt!!!;)
accesi problema am si io cu barile...vreau sa-i pun originale...si nu gasesc pe plac,numai ruginite,strambe...:sad:

bafta!!!

RobertRFG 20-09-08 20:20

stiu ca puteai sa dai cu ceva daca avea un piuc de rugina pe la suprafata si se lua dar acum nu mai stiu cu ce...
bafta

GL91ANB 20-09-08 20:41

Feruginol/Deruginol
Gasesti la magazinele de chimicale :-)

RobertRFG 20-09-08 20:57

Quote:

Originally Posted by GL91ANB (Post 1766255)
Feruginol/Deruginol
Gasesti la magazinele de chimicale :-)

ok mersi mult......

crazyfornova 20-09-08 23:09

un motor te-ar interesa..si o cutie si o punte spate.... ???
petre_sti:lol:

RobertRFG 21-09-08 00:23

tiam bagat id.......

daman 22-09-08 14:04

pentru indepartarea ruginii poti sa dai cu deruginol.am dat eu la masina mea si e f bun.eu am luat din targ de la vitan

crazyfornova 22-09-08 15:05

salut ! zici k vei schimba motoru...cu cv strain ..sau tot dacie...daca te intereseaza am io nijte piese.... si amortizoare sport...
intra pe petre_sti............ si vb ;)

All times are GMT +2. The time now is 19:26.

- Copyright 2026 4Tuning