![]() |
Re: Filtre Sport K&N
serie sasiu: wf0axxgajatg96919 , putere 66kW, tip motor JAS cred...este un 1.4 16V ZETEC
|
1 Attachment(s)
Quote:
filtrul ptr cutia originala Attachment 834695 235 ron tva inclus ptr tine ;) |
1 Attachment(s)
Grila Sport fara emblema Audi A6 Tip 4B inainte de Facelift (1997 - 2001) (negru)
Attachment 835707 130+ tva ron este pe stoc |
Salut Andrei. Spune-mi si mie te rog ce imi poti aduce pentru un VW golf4, an 2001, motor 1.9 tdi, 74 kw, tip motor ATD
(m-am uitat pe site si cred ca se potriveste kit nr. 57A-6013 dar nu-s sigur) Merci mult. |
salut
e ok codul ptr kitul de admisie , este din gama Apollo Cold Air Induction Systems 960 ron tva inclus , dar termenul poate ajunge la 4-5 sapt. |
salut ma intereseaza pentru un golf 4 1.6 16v 105cai 2001 cod motor AUS ce ai.......filtru sport sau kit admisie. Care sunt preturile si o crestere estimativa de putere? Multumesc.
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ptr modelul tau , avem pe stoc filtru ptr cutia originala Attachment 855911 Sau kit admisie Typhoon pe comanda externa 4-5 sapt Attachment 855912 Restull detaliilor le ai pe privat. Mersi Andrei |
pentru golf 3 1.8 ai ceva?
|
Quote:
da-mi te rog an fabricatie tip motor mersi andrei |
salut k&n 99-5003EU (kit curatire) un pret si dc ai pe stoc, mersi
|
Quote:
avem tot timpul 60 ron |
salut am codul de la un kit de admisie pt. masina. 57s-9500. aveti? si ma intereseaza pretul. masina e audi a3 2009 1.6 102 hp
|
Quote:
este un cod nou aparut inca nu apare in lista de pret, ma trimisi informare externa , si te anunt imediat ce am primit raspuns. mersi andrei |
multumesc frumos! astept raspuns de la tine.
|
Salut , kitul 57-0474 la ce pret ar fi ?
|
Quote:
termen de livrare 4-5 zile pretul il ai pe privat mersi |
Salut , pentru un clio I din 1990 1.4 8v .. in jur de 70/75 hp ... ai ceva ..? merci
|
sal.ma intereseaza pt un bmw 318i e92 un kit de curatire si un fltru sport in interiormerci frunos
|
momentan nu merge aplicatia online ptr identificarea filtrelor. revin imediat ce merge
|
1 Attachment(s)
Quote:
filtrul ptr cutia originala Attachment 887491 termen de livrare 2-3 zile , pret ai pe privat mersi andrei |
1 Attachment(s)
Quote:
salut kiturile de curatare le avem tot timpul pe stoc 60 ron Attachment 887504 ptr filtru da-mi te rog msi multe date an fabricatie tip motor putere sau seria de sasiu mersi andrei |
salut
pentru renault twingo,an 2001,motor 1.2 multipunct,43 kw filtru+tot kit`ul mersi frumos |
Imi pare rau ptr toti la care nu am dat raspunsul. In aceasta perioada aplicatia online oficiala K&N nu merge, fara aceasta nu va pot da rasppunsurile corect.
Va raspund la toti imediat ce revine aplicatia si e functionala. Multumesc |
1 Attachment(s)
Quote:
salut filtrul ptr cutia originala Attachment 896197 pret si termen de livrare le ai pe privat. mersi |
nu prea inteleg rostul al filtre sport dar in cutia originala...in fine...nu poti gasi filtru conic si tot kit`ul de admisie cu prindere cu tot pentru twingo?
|
super Ok filtrele,,, am pe toate masinile si sunt multumit de rezultate
|
2 Attachment(s)
Vind Toba sport INOX universala
Attachment 939518 Attachment 939519 Diametru iesire 100 mm Diametru intrare 63.5 mm Diametru corp toba 165 mm Lungime corp toba 300 mm pret 285 ron. Toba este absolut noua , in ambalajul original , si poate fi vazuta oricind. tel 0761-615060 |
Salut imi poti spune un pret pentru acest kit? Ar fi pt un mazda6 1.8 120cp...mersi http://www.knfilters.com/search/prod...x?Prod=57-0615
|
Quote:
Salut ai raspunsul pe privat Mersi Andrei |
salut pt un opel vectra b filtru K&N COD 33-2750 SE POATE UN PRET
|
Quote:
il avem pe stoc pret pe privat mersi andrei |
Salut Andrei.M-ar interesa un filtru sport pt un golf 4 2001, 1.6 16 v, 105 cai si o grila fara semn!
|
Quote:
ti-am dar raspunsul pe privat. mersi andrei - AutoZR1 . net |
salutam , un filtru Kn, seat leon 1.4 benzina 55 kw an 2002 , filtrul trebuie si cu tubulatura?!da-mi te rog pret pe pm
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ai oferta pe privat |
salut ... un filtru sport pentru un accent 2008 , 1.5 CRDI , 110 cp... ai ceva ?! :rolleyes2
|
Quote:
Salut , momentan nu este filtru ptr masina ta .... si la unii producatori aftermarket este abia in preparare ... mai asteptam ;) andrei |
k&N 33-2001
golf 2 1.8 16v KR dimens 333x127x40 la ce pretz ?? |
Quote:
Ai raspunsul pe privat. Mersi Andrei - AutoZR1.net |
Salut!Un filtru conic K&N pt. un Golf 4 motor de 2.0L 85Kw daca ai si la ce pret te rog frumos.
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning