Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bacau (https://forum.4tuning.ro/80-bacau.html)
-   -   kitsch tuning din Bacău (https://forum.4tuning.ro/80-bacau/6034-kitsch-tuning-bacau.html)

adrryan 01-10-05 18:40

Asta ma depasit pe a 3a banda prin fatza pe la first bike ;))

DASCALUGABRIEL 01-10-05 20:03

MASINI(SORCOVE)

2 Attachment(s)
asta am reusit sa gasim(eu si codrin44),ce mai tunning de \"prima mina\"(adica de toti banii)

aleks 01-10-05 20:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"mertan\"
acum va voi prezenta o dacie sport. pozele vb de la sine. no coment. va las pe voi sa o criticatzi. :D :D

Quote:

Originally Posted by \"DASCALUGABRIEL\"
asta am reusit sa gasim(eu si codrin44),ce mai tunning de \"prima mina\"(adica de toti banii)

oooo sunt impresionat de initiativa voastra baieti, sa inteleg ca daca a trecut caldura s-a dus si moleseala si incep sa sara pozele?
c tare dacia aia cu frunzulite pe ea, o fi tot a aluia cu tribalul de pe logan
:lol:
AlEx... ( aka mertan ) nu cumva dacia aia sport am mai pus-o eu cu ceva pagini in urma? ( nu bag mana in foc ) :wink:

aleks 01-10-05 20:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
omu' nu a avut intentia sa o \"tuneze\".
doar si-a pus alta bara,probabil de renault 5.

vali, nu o fi spoiler de spate de nova? :roll:

LaMishto 01-10-05 20:35

nice painting :lol:

mertan 01-10-05 21:02

@ codrin44: dacia aia logan o stiu f bine. si stiu si il stiu si pe proprietar. masina o putetzi admira pe strada mioritzei langa restaurantul mioritza.)
si dacia aia cu frunzulitze sta la 200m lang mine, langa blocurile turn de pe mioritzei. :D
@ aleks : mai dacia asta nu cred ca ai mai afishato. :? :?

mertan 01-10-05 21:08

1 Attachment(s)
acuma am onoare sa va prezint unica dacie logan care a fost conceputa alaturi de bmw. aceasta unica piesa a ingineriei romanesti germane si franceze are pt voi o surpriza de proportzii. surpriza vine de sub capota. unde este montat un propulsor pe benzina de 2.0 litri pe injectzie, preluat de la actualul seria 5 al bavarezilor. nemtzii au mai participat si la pernutzele alea de pe bara din spate. aceste pernitze sunt multi \"talentate\", ele avand rol de senzori de parcare dar si de airbeguri impotriva shuturilor. acest model de top costa cam 20.000 de oiro fara taxe, si este produs in turcia.

aleks 01-10-05 21:35

logan 520 i... :lol: :lol: cel mai tare motor :twisted: :twisted:
doamne cata prostie...

codrin44 02-10-05 07:44

taraneala taraneala! :baby:

LaMishto 02-10-05 08:00

mare e gradina.. :lol:

mertan 02-10-05 20:24

1 Attachment(s)
din ciclul prezentarilor bacauane, azi am onoarea de a va prezenta masina romanului care merge cu spatele. nu e o gluma. este noul model dacia 1310 s. aceasta dacie are un motor auxiliar in portbagaj. oricum e tare. bara cred ca este de pe un tico. daca nu ma insel.

aleks 04-10-05 13:27

ce dracu isi inkipuie ei ca obtin dak pun prostii din astea pe masina?
cu ce e mai frumoasa bara asta decat una stock de dacia?

flaviutza 04-10-05 14:31

Voi v-ati gandit ca desi tuning=acţiune sau preocupare de a îmbunătăţi, regla sau particulariza caracteristicile funcţionale sau estetice ale unui sistem tehnic existent; cu largă utilizare în sintagma tuning auto, poate oamenii astia (posesorii masinilior din sect. asta) nu au avut asta in cap cand au facut \"modificarile\"

xBoGDaNx 04-10-05 14:34

si ce au avut in cap ? :?

aleks 04-10-05 14:36

flaviuta, acum imi vine sa spun ca bogdan, ce dreq or fi avut ei in cap totusi?
e evident ca nu au vrut sa faca tuning la masina, dar cu siguranta un upgrade la creieras le-ar trebui :lol:

mada 04-10-05 14:42

pakat de ei..vor sa iasa in evidentza cu prostu gust..
din pakate nu`i afecteaza doar pe ei la imagine ci si pe noi la okishori.. 8)

flaviutza 04-10-05 14:44

Re:

Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"

probabil ca orice altceva,eu am mai zis: trebuie apreciat un pic si intentia in sine, totusi,nu?
Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
e evident ca nu au vrut sa faca tuning la masina, dar cu siguranta un upgrade la creieras le-ar trebui :lol:

eiii,acum nici chiar asa,te-ai gandit ca poate nu au avut consultanta profi de care aveau nevoie?
Totusi eu raman la ale mele: si intentia trebuia macar 1% apreciata .

xBoGDaNx 04-10-05 14:52

Re:

Quote:

Originally Posted by \"flaviutza\"
Quote:

Originally Posted by \"xBoGDaNx\"

probabil ca orice altceva,eu am mai zis: trebuie apreciat un pic si intentia in sine, totusi,nu?

:no: :P

aleks 04-10-05 15:50

intentia o apreciem, sa zicem, desi ew neclara si asta, care a fost, totusi,
dar rezultatul... no no no :evil: :evil: :evil:

mertan 04-10-05 18:42

gata cu certurile cu explicatzii sa revenim la topic. :D :D

xbogdanx si cu mada : datzimi si mie id de messenger.pls.
sa vb mai pe larg. pls :D
==================
ti-am mai spus: sunt la profile la fiecare, dak si le-au pus, dak nu, mai intreaba-ma si p mine ca le am ;)-aleks

codrin44 05-10-05 00:09

1 Attachment(s)
concurenta unei consoarte rosii
era in bacau,kiar daca nu are nr. de bc
as dori sa subliniez sincronizarea eleronului cu a suportilor de portbagaj sau firma taxi,care rup curentii de aer dandu-le o miscare turbionară care actioneaza asupra eleronului(sau banketei portbagaj)aspect ce scade consumul de freon al instalatiei AC si implicit marirea puterii motorului cu cca.10 kw la 3500 rpm.

aleks 05-10-05 17:07

Re:

Quote:

Originally Posted by \"codrin44\"
concurenta unei consoarte rosii
era in bacau,kiar daca nu are nr. de bc
as dori sa subliniez sincronizarea eleronului cu a suportilor de portbagaj sau firma taxi,care rup curentii de aer dandu-le o miscare turbionară care actioneaza asupra eleronului(sau banketei portbagaj)aspect ce scade consumul de freon al instalatiei AC si implicit marirea puterii motorului cu cca.10 kw la 3500 rpm.

ce tare :lol: :lol: :lol:
10 x pentru descrierea aspectelor benefice :peace:

mertan 05-10-05 20:48

codrin da-mi voie sa te corectez oleaca. am invatzat eu azi la gramatica cum e cu treaba asta.

Eleronul are un rolul de apasare a masinii cu 10 kilograme pe metru patrat de metal, aceste fortze fii dicect proportzionale pe vectorii planului rotzii care face contact, fortza de frecare are valoare mai mare, motorul trage mai greu si consumul creste cand bolidul trece peste 200 km/h. eleronuul cu geometrie variabila este comandat de vitezometru. dupa 150 kmh el intra in functziune, modificandu-se unghiul de atac al al eleronului.

atat am intzeles eu dic ce o zis femeia de servici.

codrin44 05-10-05 23:13

eleronul ajuta ptr. stabilizarea masinii la viteze mari -rolul constructiv
sau la estetizarea masinii-rolul vietii unui tuner din spatele blocului
eleronul de mai sus cred ca pleaca cu totul pe la 160 km/h deci ii ramane rolul de bancuţă demontabila ptr. pescuit care ar putea fi un rol secundar :lol:

mertan 05-10-05 23:58

asa este. dar omu cand vede in targ un eleron ce zice. ca e frumos, ca vine perfect pe masina lui. mcara daca l-ar scurta de la baza.

aleks 06-10-05 13:53

asta nu e din cluj, ca l-am vazut si eu ieri in oras :lol:
e de milioane omul :wink:

Zerofast 06-10-05 15:01

tare eleronul oricum asta face toata masina :D

mertan 06-10-05 21:03

oricum eleronu ala incaurca vizibilitatea. ori sa fie jos ori mai sus.

Zerofast 06-10-05 23:02

sa fie mai jos prea sus e prea urat :lol:

xBoGDaNx 06-10-05 23:03

sa fie............. altu` care sa se potriveasca :lol:

mertan 06-10-05 23:23

sa il scurteze si sa il mai ridice un pic si apoi sa il deie jos.

Zerofast 07-10-05 00:25

mai bine il schimba cu unul de carbon si gata acela sa fie perfect :lol: :lol:

aleks 07-10-05 10:37

6 Attachment(s)
o noua... \"capodopera\", gen vitan tuning ( denumit local targul de masini tunnninnng ) :lol:
am apreciat prizele de aerisire de pe aripi ( sub forma de autocolant, desigur ) , pragurile standard gti ( sa te avertizeze de motorizarea speciala, desigur ), jantele in 2 culori ( o fi vrut s-o faca dalmatian? :lol: ), proiectoarele, obturate pe jumatate ( nu a fost taiat tot plasticul din locasul special :lol: ), sigla de \"renou\" desigur :wink: ,oglinzile de m ( astea sunt atat de comune, ca nici nu se mai stie ca asta e modelul pentru m-uri ) precum si evacuarea dubla, care e montata DUPA spoilerul ala vopsit impecabil...
pentru toate aceste motive, o propun la titlul de kitch-ul saptamanii :twisted:

xBoGDaNx 07-10-05 15:43

looooooooooooooooool

Zerofast 07-10-05 16:31

:lol: :lol: :lol: :lol:

xBoGDaNx 07-10-05 16:45

1 Attachment(s)
am onoarea de a va prezenta noul trend in materie de evacuare, numit \"Randunica ruginita\"

Zerofast 07-10-05 17:01

ce asta mai merge :lol: :lol: :lol:

xBoGDaNx 07-10-05 17:11

e marfa mah neexperimentatilor nu mai radeti :P :lol: :lol: :lol: :lol:

mertan 07-10-05 20:30

marfa tare. parca e un harlei davidson. da faza e alta ca nu are evacuare si motoru nu respira calumea. si e posibilsal buleasca. asta daca nu mai are niste gauri pe traseu.

xBoGDaNx 07-10-05 20:33

lol, e speciala mah... stie nea gigi ce o facut :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:06.

- Copyright 2026 4Tuning