![]() |
Re: Targoviste
Bun vinul, sa stii :D
Apropos... Mai dati-o dracu de criza :)) Ce atata pesimism? :) Vineri seara sper sa iasa iar ceva frumos dupa intalnire :twisted: Dolb, mai ai din vinul ala? :oops: ar mai merge 2L :D |
nu mai am ba :) stiu ca a fost bun, ca au stors strugurii in picioare, nicoleta luciu si adela popescu :)
|
Coby stai linistit ca de data asta v-a fi ceva si mai frumos, am eu ceva frumos in minte, am gandit-o cu Giuly :D
|
io va zic de pe acu ca nu ma bag in nici un portbagaj !:D
|
:)) dolb.. am un prieten cu o Dacia MCV.... daca in Golf nu incapi... incercam cu MCV-ul :D
|
Quote:
|
incap ba si in golf, da nu vreau io ! :)
|
Vineri..vreau sa vb ceva serios
Sper sa fim cati mai multi! M-am saturat de indolenta\nesimtirea unora.....cu ocazia asta facem si o mica "curatenie" de iarna,doar nu o sa ne prinda sarbatorile asa... Cu unii dintre voi am discutat deja la gratar,binecunoscutul nostru gratar pe care il facem in fiecare vineri,chiar daca e frig de crapa pietrele\ploua\ninge\ sau e CRIZA (dupa cum spun unii) la care ne-am prezentat....la care unii nu au fost NICIODATA.......bv lor!sunt "de vis"! Sa nu va murdariri degetelele pufoase cu gratare de genul asta,va place doar Glamour-ul...racerilor!stiti voi care...hai ca e prea mult si deja am un car de nervi Vinovat este un pm pe care l-am primit (mai exact un reply) PS: multumim lui Briciu pt gazduire! |
cine face ba figuri? zi..ca rezolvam ! :)
|
Ba baieti..am uitat sa va zic :)
Maine avem intalnirea la 20:00 ( ca deobicei) :) de maine se schimba treaba ! Mutam la 23:00. Deci doar maine la 20:00, pe urma mutam la 23:00 si sper ca bulin... sa nu uite IARA .. banii pe taxa! ( ca nici pe luna trecuta nu i-a dat ) si l-am cam avertizat de 2 ori. |
ora intalnirilor se va stabili in functie de dorinta majoritatii
|
Daca cineva a platit sau nu taxa nu inseamna ca trebuie exclus, mai bine sa fie oameni de cuvant in club si care poti sa ii suni cand ai nevoie de ei indiferent de ora decat sa ne tina legati uni de altii niste bani. In legatura cu gratarul a fost placerea mea nu trebuie sa multumeasca nimeni, este, a fost, si va fi placerea mea sa facem acele gratare , imi pare rau in schimb ca apar discutii ar trebui sa ne sustinem uni pe altii sa ne ajutam. Din partea mea sustinerea exista chiar daca momentan nu mai am masina sper sa rezolv cat mai repede problema aceasta , iar cei pe care pot sa ii ajut cu problemele legat de partea tehnica a masinilor sa nu ezite.
Semnat: Briciu |
Quote:
Referitor la oameni de cuvant pe care sa te poti baza, dau si eu un exemplu: Andrei tatae: imi spune, ba frate mi-am luat iphone 3g cu 7 mil .. are un prieten multe. Fac eu cum fac il vand pe al meu, si il sun pe tatae, joi seara.. imi zice, da..vorbim maine cu amicu ala. Il sun a doua zi, imi zice ca abia s-a trezit ( la 14:00 ) si ca ma suna el imediat, .. nimic..il sun la 16:00 .. imi zice iara ca imi da raspuns rapid ( pt ca insistam sa imi dea un raspuns clar.. DA SAU NU ).. am mai sunat de 10 ori pana la ora 22:00 si nici pana acum nu mi-a zis : da ..are, sau , nu ..n-are! Ideea e ca eu aveam nevoie de un raspuns urgent ca sa stiu ce sa fac. Toata treaba s-a intamplat acum o saptamana. Al doilea exemplu: nu stiu cati dintre voi vi-l amintiti pe Raul ( raoul ) baiatul cu fiat punto alb ( parca ), ce ulterior isi luasese pisic. Omu m-a sunat intr-o zi ca are o problema grava si ii trb urgent 50 ron, i-am dat fara sa stau pe ganduri , plus ca imi promisese ca mi-i da la urmatoarea intalnire ( cam in 4 zile...fapt ce nu s-a intamplat), eu nu mi-am mai vazut banii nici pana acum, si au trecut 1 an si 6 luni de la eveniment. Nu zic sa nu mai avem incredere in nimeni , dar trebuie sa ne tratam cu un pic mai mult respect, indiferent cat de mici/mari, grasi/slabi, retardati/inteligenti suntem. Inca odata ii multumesc lui Coh-u pentru nenumaratele momente in care m-a ajutat. |
Coh intelegetišva voi bine astia vechi lasati si cu care e de inteles bine ca lumea noua ...ei au impresia ca se intampla alte alea intršun club auto....Bafta la toata lumea!
|
Patrulei..in mare parte am inteles ce vrei sa spui :)) :))
Am inceput sa ne strangem din ce in ce mai multi la intalniri,cred ca am fost in jur de 20 de masini,poate chiar mai multe. Ce parere aveti de gratar si de "after party-ul" din "CLUB MOUSE" ?(nu e reclama) :)):)):)) ???? :)):)):))..de dimineata nici nu mai puteam sa vorbesc :))..a fost senzatie |
Unde faceti intrunirile si cand?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Praivat parti la "CLUB MOUSE" a fost si o sa fie ceva deosebit :X
Abia astept za next sesion :D |
unde e asta ma?
|
Quote:
PS: dolly numai daca vii cu noi o sa aflii unde se afla club mouse :D |
mouse din brasov ? daca da din cate stiu eu e moose
|
Quote:
|
nu este un club adevarat,este o gluma de'a noastra :)
De unde sa stie Dolb.....avea program de clocit vineri |
Quote:
|
Eu..eram treaz de 24 de ore
Tu...esti un pensionar :) |
ma nush ce s-a intamplat..ca de cand m-am intors de la mare sunt foarte obosit! Dimineata ma trezesc la 11, seara ma culc la 21. Si tot obosit ma simt! Cred ca din cauza ca m-am ingrasat:)
nu fi rau. PS: maine trimitem si noi o machetuta? pleaseeeeeeeeeeee:oops: |
Si eu in ultimele 3 nopti am dormit 6 ore, adunate. Numai da vina pe oboseala, las ca noi nu ne-am suparat, te asteptam vineri !
|
Quote:
|
Pai bine Dl Dolb.... ziceai ca pe viitor sa ne intalnim la orele 23.00 :)))
Si tu acum zici ca nevasta te baga la somn la 22.00 :)) E clar... nu o sa te mai vedem la after-party :(( |
pai tocmai! ziceam la 23..ca sa scap de ea.. sa se culce si eu sa plec sa stau linistit! asa daca stau de la 20:00 pana la 01:00 ma suna nonstop ca n-o ia somnu! stiu io ce fac ;)
Faza e ca ..s-ar putea sa nu ma mai vedeti deloc! ori mor , ori plec in anglia din ianuarie sa imi incerc norocu :) ( poate acolo nu mai dau de tariceanu ) daca plec sa va uitati la topgear ca sigur ma vedeti p'acolo !;) ( oricum sunt mai inalt ca hammond :D ) |
salz pt membrii NSL acum am gasit si eu site-ul...ma rog vineri ne mai vedem nu? ;)
|
Quote:
|
Mi-am formatat telu si nu mai am pozele
|
Eu va dau un sfat prietenesc sa nu ne mai intalnim la stadion.
|
Quote:
|
Poate nu stiati dar pe mine si pe briciu ne-au luat mascatii pe sus, fara sa facem nimic, mancam, e cineva pe la stadion care nu ne vrea, vbim mai multe vineri.
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning