![]() |
Re: Volkswagen Bora Variant 1.9 TDI Rave Green
Stii tu romanul e inventiv,si prima solutie..apeleaza la Doamna Surubelnita !:) Yes mam gandit eu ca tre sa aiba un piciorus ceva si sa fie tras din partea portierei! Dar finut sa nu sara vopseaua ca pe urma vorba ta,alti bani alta distractie! Da,acu mam uitat atent la tine,sunt negre..si arata chiar f bine!Am sa mai caut si eu poate gasesc tot negre ca pe corm nu vreau.[daca cumva gasesti pe undeva lasi un post] Ps. Am observat la interior >:) ca ai scos sigla de la VW.Ma gandeam sa o scot si eu,dar din cate am inteles de la mai multi e pericol sa se declanseze airbagu ori sa fie probleme in future.M-am gandit sa il vopsesc dar nuj daca se prinde vopseaua de el..Tu ce metoda ai adoptat?:D
|
Airbag-ul nu sare chiar asa usor, dar totusi, trebuie sa ai putina grija.
Am lipit o folie autoadeziva. E cea mai simpla si sigura metoda. |
Mam gandit si la asta dar VW e scos in relief oarecum, si nuj ce succes o sa fie cu astfel de folie..desi daca ai incercat si nu se observa ca e folie ..am crezut ca ai schimbat capacelul ala!Am sa incerc si eu totusi cu folie sa vad ce rezultat obtin!Tnks4idea :D
|
Daca deconectezi bornele de la baterie nu mai este pericol sa buseasca airbagul.Dar necesita un oarece schepsis sa desfaci capacul ala.Trebuie lasat volanul la maxim in jos si tras la maxim spre tine apoi vei observa ca pe dosul lui are niste gauri bagi surubelnita si desfaci suruburile si apoi iese capacul.DAR TOATE ASTEA LE FACI CU BORNELE SCOASE DE LA BATERIE.
|
yep.Mz de informatii..Acum de scos il scot dar cei pun in loc? :)) capac simplu nu am gasit[am sa mai caut poate gasesc ceva in schimb],eventual doar improvizat ceva.Sau mai simplu de acoperit,cu o folie cu ceva.. :)[asta ca ultima strigare]
|
Suna interesant.:oPai uite daca o ai pe calcualtor ai putea sa o pui aici http://www.upload-king.com/ faci upload pe site pe urma postezi linkul ca sa o pot download-a. :D
|
Sorry vad ca are o problema siteul si nu uploadeaza.Incercam altul ->http://www.rapidshare.com/
Bafta :D |
Sef ia vezi asta e?Download link: http://rapidshare.com/files/16603972....1999-2005.pdf
|
Ohoho.da ce mare e.Ma gandeam ca e un fisier mai mik :) 104 mb.Chiar ca e o carte groasa! Mz fain!;) Sper sa-mi fie de folos..si sa am rabdare sa citesc din ea :D
|
Nu vreau sa fiu nepoiliticos, dar discutia s-ar putea continua pe privat sau pe alt topic.
Multumesc. |
frumoasa masina...din cate vad e cam joasa...ai grija la gropi ca e pacat sa strici tuningu exterior
|
Multumesc. :) E asa joasa de ceva timp, si am facut deja cativa km. Sunt obisnuit, si nu ma deranjeaza. E putin zgariata bara fata / spate pe partea de jos... dar nu se vede. :D
|
5 Attachment(s)
printre cele mai frumoase modele de VW Bora...oare cand va arata si a mea ca asta :(...:cry::!:
|
Incet incet poti sa o transformi. A mea a ajuns asa dupa 3 ani. Daca vrei, pot sa iti mai aduc si eu elemente. Chiar acum am de vanzare o bara Rieger RSFour - modelul de pe masina mea. Ti-o dau la jumateta de pret.
|
cat te-au costat farurile as vrea sai pun si eu...D.N.S-ului aici la noi in magazine sunt cam 8-9 milioane.. cam mult nu:(...?:!:
|
Din pacate sub 750 RON nici eu nu le pot aduce. Asta e pretul. Cam 200 €.
|
salut.imi poti spune de unde ti-ai luat pedalele si la ce pret.thnx
|
Pedalele sunt de pe ebay si au fost in jur de 25 €.
|
1.Am gasit doar pedale dar fara Fussstütze(chestia pentru piciorul stang).Tu ti-ai gasit ceva set ca eu doar separat le gases pe ebay?
2.Inca o intrebare...Am si eu o bora variant cu cutie automata(fara tiptronic)insa a mea e 2.0 benzina.Nu ai avut probleme cu cutia de cand ai chip?Am inteles k sunt solicitate extra fata de normal si in timp apar probleme+ca din cate am auzit dupa ce mi-am luat masina,VW fac cutii automate cam slabute. 3.Hai sa-ti arat niste stopuri care zic ca ar merge mult mai ok pe masina ta(sunt asemanatoare dar mult mai stylish...parerea mea)Pe viitor sper sa le iau si eu :).Poti sa le vezi aici: http://cgi.ebay.de/Rueckleuchten-VW-...ayphotohosting |
1.In general gasesti separat pedalele si Fussstütze separat. Si eu le-am luat separat. Trebuie sa fii atent sa ca Fussstütze sa fie de Golf IV si nu de Audi TT. Nu sunt la fel.
2.Nu am avut probleme cu cutia din cauza chip-ului. Nu am dus modificarea la extrem si nici nu am un stil de condus atat de agresiv. Trebuie doar sa fac un schimb de ulei. In rest nu am probleme. 3.Stiu modelul si e trecut pe lista. Ce nu imi place la acest model este ca are lampile de ceata cu bec (nu cu LED-uri - asa cum am acum) si are o sticle rosie care nu arat tocmai ok. In rest, imi place modelul si sunt sanse mari sa mi le si iau. Sa mai aprobe ministerul de finante bugetul pe 2009. :D |
Merci mult de sfaturi, succes la tunarit pt k sincer apreciez ce ai facut cu masina si astept sa mai veniti pe la Cluj.Succese si pe celelalte planuri iti doresc!
|
Multumesc pentru oferta. Am sa ma uit pe site si daca ma hotaresc la ceva te anunt. :)
|
4 Attachment(s)
va arat citeva modele realizate . si va astept cu cea mai mare placere
|
Niste poze mai recente, facute cu telefonul:
https://img126.imageshack.us/img126/4...afront0903.jpg https://img24.imageshack.us/img24/1174/boraback0903i.jpg |
wowwwwwwwwwwwww mistoooooooooooo tare :x :x :x
|
criminala...........:D..felicitari..foarte faina...ce cod de culoare are vopseaua?
|
o simpla sugestie, nu ar arata mai bine masina fara bandouri, manere si oglinzi cromate? de pila sa le faci in culoarea masinii. in rest e frumoasa :yes:
|
Stiu la ce te referi dar e destul de dificil. In culoarea masinii nu le-as vopsi, pentru ca asta ar fi un downgrade, eventual doar sa le elimin de tot. De eliminat bandoul pe fata nu se poate, pentru ca bara de la Rieger vine turnata cu bandou, si nu se poate scoate. In plus, a implica costuri foarte mari: revopsirea usilor, ravopsirea / cumpararea unei alte bari, revopsire bara spate... si sincer, nu stiu daca mai vreau sa investesc asa multi bani in masina... Prefer sa imi pun interior Recaro cu piele. (daca gasesc)
|
in primul rand sa-ti placa tie asta conteaza, salut ;)
|
capota parca mai frumoasa ar fi sa fie toata in culoarea masinii, fara verde
parerea mea, bafta |
Am vazut si cu capota neagra, integral, dar nu are continuitate cu bara. Asa mi s-a parut ca liniile curg mai bine. :P
|
superb vw bora este misto bravo
|
Multumesc. :)
|
ai trecut in certificat ca ai capota si cupola neagra?
p.s. felicitari pt masina, e superba |
Multumesc!
In CIV e trecut la culoare: verde + negru. Altfel nu treceam de inspectia tehnica. Can mi-a facut poza din fata, masina parea neagra. :) |
arata f bine masina.. :X superba ce sa mai....
nu te`ai gandit sa vopsesti jantele in 2 culori?:D |
Numa' ce le-am luat. Ma gandesc. Mai vad eu. :)
|
Exceptioanala!Pt un caravan arata destul de bine,extrem de bine chiar!
|
foarte frumos i like sa-l stapanesti sanatos...:)
|
Multumesc.
E Variant la VW. La Opel e Caravan. :) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:42. |
- Copyright 2026 4Tuning