![]() |
Nume :Ady :wave:
Nick : Puya^WRX :censored: Varsta : 21 :pistoles: Piatra Neamt :peace: Masina : Skoda Octavia 1,8 20VT ( :woowoo: merge 220km/h testat :woowoo: ) Telefon : 0744 495767 :workout: |
Bine ati venit.
|
Nume: Adrian
Nick:aDytZa_1989 Varsta:17 Localitatea: Bucuresti Masina: in curand pegeot 206 yahoo id: adytza_pytyc89 yahoo mail [email protected] telefon ................... :peace: |
Bine ai venit in Club . :D ....... sa speram la mai multi oameni din Bucuresti .... si data viitoare sa nu uiti sa te loghezi 8) :roll:
|
Nume: Gabi
nick: ZaNgA Varsta: 19 Oras:Bacau Masina: Dacia Solenza Telefon: 0744483007 |
Bine ai venit in Club...... Zanga .....da te rog join la Usergroups :D ...
|
Nume: Potorac Andrei
Nick: PoToS Yahoo ID: andreipotorac Masina: Opel Vectra 2003, Ford KA 2001,Opel Calibra 1993 Varsta: 18 ani Oras: Suceava Telefon: 0722289609 |
welcome.. dati join la usergroups
|
NIck:DACIA-Wrc
Nume:Gaspar Alex-Iulian Varsta: 22 Oras: Cluj-napoca Masina:Dacie 1300 din 2 februarie 1982 Mesenger yahoo: dnkrozalex Mail:[email protected] , [email protected] Telefon: 0741-17.44.58 Ocupatie: Student la Stinte Economice \"UBB\" Hobby:ciclism, reparatii calculatoare, forja la masina mai trebuie ceva spus? daca da, dati-mi un mail si revin cu alte informatii despre mine, si dc se paote sa fiu primit in club sa mi se spuna cat costa taxa, legitimatia, sau etc etc, asta in caz ca pot fi primit in clubul fondat de dumneavoastra!! |
Fara nici o problema. Legitimatii vom face spre sfarsitul anului. Dupa ce vom avea o lista cu membrii din toata tara. De asemenea, pentru restul detaliilor te rog sa ma contactezi cu pm sau pe [email protected]. De asemenea, poti sa vb si cu semecristian, care este purtatorul nostru de cuvant.
|
2 Attachment(s)
soo !! Ma-m gandit sa imi arat si eu fata !!!
Nume : H. Alexandru Nick : HuZY(heparu cel vechi ) Locatia : Suceava Age : Aprox 18 Masina : Audi a 4 kombi(my car) WV vento (family car) |
Ce inseamna aproximativ 18. Ca doar nu esti fata sa nu iti spui varsta.
|
Nume: Lupascu Andrei
Nick : Golanu Oras: Suceava Age:17 ID: speedof2003 |
bine ati venit baieti :D
|
Bine ai venit Golanu :D .... te ajteptam si pe la intalniri ....intalnirile se fac Sambata la ora 17:30 la Benzinaria ODN (Negru) dupa pasarela Burdujeni :wink: .......asta e valabila si pt ceilalti membrii ai clubului care nu binevoiesc sa treaca pe la intalniri :lol: .....eu nam mai fo la intalniri de 2 sapt ....da am facut o intalnire la Bucuresti ....care nu prea a avut succes :(
|
pai ia zii low ridah de ce nu a avut succes. lasa ca va zic eu ptr ca uni sau intalnit intr-o parte alti in alta parte altii nu au venit. :D :D
|
opaaa.. intalnire la bucuresti...pe neve asa, ca nu am vazut mai nimic despre asta...
oricum e foarte bine ca s-a organizat, nu ma asteptam. |
Chiar si asa este bine ca a avut loc chiar daca un pic desincronizata. ESte un pas inainte pentru toti. Data viitoare va fi mai bine.
|
bine v-am gasit
voi veni sambata...oricum am mai vb cu cativa membri si mi-au zis si ei... bafta... |
Pai la Bucuresti nu a fo o intalnire mare ... am vrut sa ii cunosc pe baieti ....si sa ii impulsionez oleac ..... o sa mai ajung in Bucuresti .....si sper k atunci sa vina toti membrii.....Aditza , imi pare rau k ai fost dezimformat :( .... am sa iti spun sigur unde ne int data viitoare .... :roll:
|
Haideti stati de vorba pe topicul pt Bucuresti ca sa nu mai fie off topic aicea.
Multumesc mult. |
membri noi!!!!!
aici o sa se prezinte fiecare membru nou. eu am deja traditzie. so. sa incepem.
azi este cazul, ar fi cazul sa il aduc pe Eagle_flyaway. pasionat de 4 rotzi, motoare si nu numai. dar sa il lasam pe dumnealui sa ne povesteasca cate ceva despre el. :D |
incep printr-o carcoteala
Quote:
O scurta prezentare ar fi: Eagle_flyaway e niku dupa cum ati remarcat Sergiu e prenumele mos la 21 de ani :lol: pasionat prea tare poate de Tuning si bolizi pe 4 roti ocupatie de mare angajament ..... Student Masinutza ar fi un 4x4 cu garda la sol de 12 cm, Opel Vectra A De loc din Cluj-Napoca!!! Ajunge ca deja ma intind fara nr!!! da vezi sa nu te vada politia Mertan :lol: :lol: :lol: |
daca tot ai deschis acest topic o sa il rog pe golanu de la noi din sv si pe francezu din bacau parca sa se prezinte si ei :D welcom again eagle!
|
aici is , la Cluj !!!
1 Attachment(s)
No servus , no !
Nickname : GMan Imi plac si mie , ca si voua , masinile tunate , femeile , cate un pahar de bere sau vin ( cand nu sunt cu masina , evident ) :twisted: ! Conduc deocamdata o Dacia 1310 TLX din 1992 , cu mici modificari : lumina albastra sub ea facuta de varu'meo , sticker facut de mine , arcuri modificate , motoru' ar merge ca-n draci , demaraj pot scoate 100 kmh cam in 16-17 secunde ! Sper sa veniti si pe la Cluj-Napoca cat mai curand ! |
Mah lasa tu modificarile alea ca ma pufneste rasu!!! :P
Cumparati masina aia care tot zici de vreo 2 ani ca o cumparati!!! si apucate sa modifici la aia :wink: |
1 Attachment(s)
Ca bine zici , dar nu depinde numa de mine , inca !
Prima data s-o iau si apoi s-o fac ! :wink: :twisted: :D |
bunnnn. e bene. salut Gman. acuma mai bag pe cineva. alexxx. sa spuna el mai multe. :D
|
Saltare tuturor si bine ati venit ......Crazy Drivers va saluta .....Mult respekt!!! :wink:
|
CHIAR E NECESAR SA UMPLEM SECTIUNEA DE THERAD-URI TAMPITE, AIUREA SI INUTILE? \"IDENTITATI MEMBRI\" PT CE E ???
|
asa la mistho fii rau. bv :2gun: bine ati venit in club. r3sp3ct tuturor membrilor. :D
|
Dap ....hm cam asa e ....posturi inutile ... si un topic inutil .....nush acu cum sa rezolvam cu amalgamu asta......ar trebui sa fie un regulament .....sa inteleaga lumea ....un regulament cu Topicuri si Posturi inutile.....
|
Salut !
nickname :Al3xxx prenume :Alex Unul din hobbyurile mele sunt masinile si nu neaparat masinile modificate asa zis tunate ci si cele de serie . Nu pot sa imi dau seama de unde aceasta pasiune pentru motoare si automobile .Asa ca masina nu am una stabila deoarece mereu le schimb foarte des (cred ca intelegeti) iar in momentul acesta am un peugeot 405(putin modificat asa cu niste jante,suspensii sport si grup scurt in cutie) si o dacie 1310 ambele de vanzare :D Cam atat despre mine,asa in putine cuvinte! |
Posturile astea .... trbuiau sa fie la Identitati membri .....ar trebui marit numele la Topicu ala ....fara rautate spun asta pt cel care a facut topicu .....dar practic a facut o dublura ......
|
Bine ai venit Al3xxx .... te rog dak vrei sa te prezinti si la Identitati membri ..... si ii rog si pe ceilalti sa se prezinte acolo......va rog mult....
|
1 Attachment(s)
si niste poze cu ultima masina achizitionata
|
Nume : Costache Iulian
Nick : Vanat0ru Locatia : Bacau Age : 18 Masina : Dodge Omni 100 cai :D |
deci, pe cei din cluj...si astept pe mess sa vb dfe-=o colaborare :d
dnkrozalex va astept, is on-line cam 20 de ore pe zi...si dc nu-s astepta-ti 10-15 minute ca poate am coborat dupa tigari :d |
bine ai venit vanatorule
|
nume:Nuta
prenume: Alexandru varsta:18 ani localitate:Bucuresti id yahoo:[email protected] nick:bLaCkPoWeR / MagiKo |
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning