![]() |
Quote:
|
yeah... cred ca are mai mult de 300, nam idee... nu cred ca a fost masina aia pusa pe dyno. A facuto asa din placere. Nici nu face curse cu ea. Rar cind il mai vezi ca face o cursa sau ca mergem cu ea la track sa o drag race... .
|
Quote:
|
Faza ie ca nu ii pasa:) Plus, politzia aici sint mult prea rai acuma... si nu se merita sa faci curse pe strada.
|
:D
E nu se merita !
|
Re: :D
Quote:
|
sint fuarte strictzi. din cauza ca totzi labagii de aici care au honda si acura si mashini din astea cu tzevi de esapament care suna ca o baba ce trage bashini, au mereu tendintza de a face o prostie.. si majoritatea prostiilor se termina cu cineva ranit, sau chiar mort. Au fost detule cazuri. Si politzia si guvernatoru au aprobat legi mult mai stricte. Daca iti pierzi carnetul in houston unde sint eu, esti pur si simplu futut. scuze de limbaj. aici rar vezi pe cineva care sa mearga pe jos... . daramite sa mai ia si autobuzu, care este apruape inexistent. daca nu ai carnet... fuarte greu potzi sa te misti de colo colo.
|
da si eu trebuie sa dau carnetul pt 3 luni acuma cat de curand :D :D :D
|
Nu mai bine se organizeaza curse legale regulat si astefel se termina si cu accidente si cu morti si cu alte probeme, amenzi, carnete. Daca ar exista o organizare riguroasa, fiecare si-ar calma nevoia de viteza...
De exemplu eu inca nu am carnet de conducere, insa pentru ca stie ca imi place sa conduc, tata ma duce din cand in cand la cartodromul local ( vai de caou lui ) , insa am okazia sa conduc si ca evadez putzin. ( am facut si curse cu o gagica care incerca sa conduca pacolo. Ea cu Dacia 1310 si eu cu Passat Gl pe benzina.... Delicios.) Urmeaza sa merg cu un prieten la aeroport sa dam de-o cursa da inca nu are o masina care sa fie macar la fel de tare ca am mea. Cu tico nu poa sa vina... |
mie nu imi place la legale numai la ilegale este cu totul altceva nu pot sa explic este mult mai palpitant altffel de adrenalina :D :D :D
|
Greseala mea vroiam sa spun ca in RO se merita :D :D :D :D ! atata timp cat este ceva retras ! ca la noi legalele se fac mult prea rar ! asa ca..........Ileagale rulz !
|
dar cat de des se fac curse ilegale in bucuresti cine stie`??? :D :D :D
|
Nu pot sa mah pronuntz eu ca poate vad baietzi si se supara pe mine ! :(
|
aici vara se face in fiecare sfarsit de saptamana :D :D :D la timisoara cam la fel cand sunt eu in tara acuma nu prea mai am cu ce sa fac dar o sa vin la anul la bucuresti si de aia vreau sa stiu cam cat des se fac curse ilegala in bucuresti?? dupa ce am auzit eu se fac destul de des :D :D :D
|
Deci daca va ie frica de politzie si alte chestii de astea, in primul rind nar trebuii sa facetzi fotografii la masinile vuastre si sa va aratatzi numerele de immatriculare. Asta ie prima gresheala. A doua... nu conteaza daca vad baietzi... politzaii nu cred ca sau desteptat asa de mult cum ar fi in state unde au tot felu de metode de a stopa street racing. Dar in RO merge spaga bine daca nu ma inshel. Poate sau mai schimbat unele lucruri.. dar din cite stiu eu, merge fuarte bine. Tuata lumea trebuie sa traiasca
|
da asa este merge in romania bine spaga dar in ultimul timp nu prea eu anu trecut am circulat in tara 1 luna fara permis chestia nas fi pututo face in germania dar mie imi place in romania daca ai bani ai de toate :D :D :D
|
mai din cate stiu eu politistii care se ocupa de ilegale sunt cam rai ... foarte rai adica ... cel putin unii dintre ei ... rai in sensul ca spaga probabil trebiue sa fie foarte foarte mare ... sau chiar am auzit ca nu ar merge deloc cu spaga ...
mai ales ca pedeapsa pe care o poti lua este pana la inchisoare. aveti grijE! 'stekpa :!: |
da asa este sunt cam rai dar nu toti depinde cat de multa lume cunosti adica mai bine pe cine cunosti :D :D :D
|
De un real folost ar fi un detector de radar. Si in diferite filmuletze toti baietzasii au pe bord asa ceva. K sa nu fie probleme. Cu cat ai o masina mai tare cu atat te impinge firea sa apesi mai tare accel. Nici nu simti viteza mare.
|
desi nu ai permis amytal dar se pare ca sti ce vorbesti :lol: asa este daca ai o masina tare nu prea ai cum sa mergi incet cu ea :lol: :lol: :lol:
|
k nu am permis nu inseamna ca nu am condus ( bine n-am condu ceva mai puternic decat un Passat ) Am ceva ore bune de condus. Am mers si cu un kart de 50 cmc. Este cu totul altceva....
Vreu sa invat sa merg si pe motocicleta. Am mers putin cu o Yamaha MBK de 125 cmc insa cutie automata(nu e cine stie ce greutate). Poate am sa am ocazia sa merg si pe o motocicleta adevarata nu doar scuter. |
mai bine lasi motocicletele o vreme nu tio spun in nume de rau si eu am vrut sami cumpar anul asta motor dar aic in germania ai voie sa conduci ce vrei abia de la 25 de ani :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:22. |
- Copyright 2026 4Tuning