![]() |
Sambata, 13 august 2005 nu ne intalnim. Datorita faptului ca multa lume este plecata cred ca este mai bine daca ne vedem saptamana viitoare.
|
Salutare tineret revolutionar. Se cam termina concediile asa ca ar fi cazul sa ne intalnim sa mai stam de vorba (si sa strangem si cotizatiile ..... acuma sa vad care mai vine la intalnire).
Asa ca propun ca sambata, la ora 5 sa ne intalnim la un pahar de vorba. De asemenea, ma gandesc sa schimbam locatia si sa ne vedem la Terasa la Cetate. Astept pareri si de asemenea sa dea cu subsemnatul pe postul de pe Suceava cei care vin. pun si link ca sa fie totul OK.: https://www.4tuning.ro/forum/viewtopic.php?t=10111 |
:idea: e super locatia
depinde daca sunt si restu deacord cu locatia propusa de tine si trebuie stransa odata cotizatia aia si facut ceva cu banii nu se poate sa ramana in \"paragina\" totul sa lenevit prea mult! cat concediu va trebuie!! :) |
Ne vedem sambata sa rezolvam toate problemele astea.
|
ok YBG
trebuie sa anuntam locatia? sau ramane tot aia? |
Re:
Quote:
|
Datorita faptului ca inca nu a fost nimeni sa spuna ca nu vrea acolo momentan ramane aceeasi locatie.
|
ramane tot locatia aia si la intalnire propunem alta locatie daca e nevoie!
nu e mai bun asa? |
Pai ramane asa. Si asa vad ca in momentul de fata doar noi doi vorbim.
|
deci ramane sau nu la cetate intalnirea?? nu mai inteleg nik :)
|
da mai
ramane la cetate |
Re:
Quote:
|
auzi stef, cre o sa trebuiasca sa dai un rand de telefoane! ca vad ca numa 3 ne-am anuntzat
|
cam trebuie anuntati.. ca presimt ca iar ne strangem cativa
|
Re:
Quote:
|
s-a suparat negru pe noi de nu mai facem la odn? :)
|
Pot sa vin si yo la intalniri chiar dak am 15 ani?
|
da mah! mai suntem 2 minori! eu care am 16 si nitr0 care are 17 si ceva! :) ejti binevenit! sambata la ora 5 sus la cetate!
|
Imi explicati si mie pe unde vine, ca eu nu sunt din SV.Datimi niste repere.
|
Re:
Quote:
|
siloth il iei tu pe yonutz21?? sau daca nu potzi sa iei taxiu si zici ca vrei sa mergi la cetate si iti ia max 40! mie imi lua 30 oriunde in oras! si cand ajungi acolo dai un beep si te asteapta cineva. akuma cum vrei!
|
kamikazee, eu crek o sa merg cu pejosu:) sau daca nu mai vine nimeni, vin cu my super bike
|
Eu vin. Ne intalnim acolo la ora 5. Si acolo vedem ce facem. Eu telefoane nu prea pot da in momentul de fata ca deja am un cost suplimentar de ma doare inima.
Cine are de venit se intereseaza. Cine nu asta este. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
De ce nu a fost oare vremea asta si sambata???????????? :evil:
|
nu ai de unde sa stii cand e vreme faina
poate o sa fie sambata care vine vreme frumoasa |
Stefan ... ce se mai aude de sponsorizari ... cum e .. avem sanse .. sau sa incepem sa :cry: .
|
Acum am trimis un mail catre cei de care depindem. Daca am raspuns pozitiv este totul OK. Daca nu este mai urat.
|
Speram k totul sa fie OK ....dak nu o sa :cry: :cry: :cry: ...Am mai gasit 2 care sa participe la cursa .... Un Vectra 1.8i ... si un Audi B4..
|
Poate nu ajungem la vorba \" the silence sais it all... \" din partea celora de care depindem ...
|
Ieri am primit telefon pe la ora 5 pentru a mai da cateva detalii. Am inteles ca astazi voi primi raspunsul.
|
Stefan ... cum stii ceva .. un raspuns ... postezi aici ... sa stim .. eu unul nu mai am unghii de ros... apoi in 2 saptamani nu o sa mai am nici degete :D ..
|
L aSuceava, pe topicul despre Cursa nr. 2 gasiti mai multe detalii. Nu este chiar ce va asteptati dar nu am ce face.
|
1 Attachment(s)
asa o vrut cel de sus sa avem noi, cei din bacau o intalnire a membrilor crazy drivers.
noi vom alege, vom da la vot, in ce zi sa fie intalnirea. am propus ziua de [/b]6 sau 16 octombrie, anul curent. am ales aceasta data pana nu e prea tarziu. intalnirea va avea loc la banzinaria PETROM din fatza spitalului judetezean. legenda hartzii atasate mai jos.: bulina rosie este punctul de intalnire(adica petromu) si ce este cu linie subtzire neagra este traseul pe care trebuie urmat pt a ajunge la punct. ASTEPTAM CA SA FIM CAT MAI MULTZI si nu in ultimul rand sa semnatzi condica. ca asteptam cu bratzele deschise |
Sambata asta la ora 10 cine poate veni la Palatul Copiilor pentru k Potos ... un membru nou al clubului Crazy Drivers ... sa ne arate ce pot face niste carturi :D .... Va asteptam !!!
|
as
Pana la urma cine va merge la bacau?
|
Crazy Drivers Suceava !!!
1 Attachment(s)
Cool !!!
|
dragutz :lol: :lol:
|
heptarule, cu ce pana mea il deschid ca nu-mi merge nici cu wm player, nici cu real player, nici cu winamp...
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:08. |
- Copyright 2026 4Tuning