Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte Anunturi Piese (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese.html)
-   -   ACCESORII TUNING SI NU NUMAI..... (https://forum.4tuning.ro/524-anunturi-piese/5989-accesorii-tuning.html)

quick_5hifter 05-11-05 16:05

2 Attachment(s)
nu te supara, dar unele preturi sunt un pic exagerate....
spre exemplu, spune-mi si mie te rog de ce pragurile din prima poza costa 2 milioane si cele din a doua poza costa 600 mii...dupa cate se poate vedea, sunt cam identice...

Eagle_flyaway 05-11-05 17:18

1 Attachment(s)
acolo pe site n-am vazt decat prelungirea aia de fata dietrich!!!

ce zici spoileru din poza il faci??? si la ce pretz .. scrie pm .. ca e confidential!! :wink:

Eagle_flyaway 05-11-05 17:21

aa... pragurile-s alea de acolo .. care le am si eu ... deci lateralu spoilerului asta din poza potzi sa-l faci utilizand lateralul prelungirii dietrich!! :lol:

c&o_tuning 05-11-05 18:56

Re:

Quote:

Originally Posted by \"quick_5hifter\"
spre exemplu, spune-mi si mie te rog de ce pragurile din prima poza costa 2 milioane si cele din a doua poza costa 600 mii...dupa cate se poate vedea, sunt cam identice...

bine ai zis sunt cam identice,
cine cunoaste stie de ce e diferenta.pot sa iti dau si eu la 600mii.dar nu alea din foto.toata chestia e dupa vopsit atunci vezi diferenta.
ps.de ce o pereche de nike originali costa 100euro si un una de la chinezi e cateva sute de mii .mai gandeste-te,apoi stam de vorba.

c&o_tuning 06-11-05 07:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Eagle_flyaway\"
acolo pe site n-am vazt decat prelungirea aia de fata dietrich!!!

ce zici spoileru din poza il faci??? si la ce pretz .. scrie pm .. ca e confidential!! :wink:

ca sa para o bara intreaga eu le fac asa insa imi trebuie bara ta originala amasini ca sa am de ca ma prinde.pretul ar fi pe la vreo 100euro depinde de felul cum o vrei de finisata.

DJ77VLD 06-11-05 08:41

Re:

Quote:

Bai fratilor astea sunt preturile.Omul nu va baga mana in buzunar,nu va obliga! Asa ca va rog astia mai carcotasi sa va abtineti.multumesc!

quick_5hifter 06-11-05 13:53

asta cu bagatu mainii in buzunar asa e, daca asta e argumentul tau, no comment, dar sa stii ca si eu le-am cumparat cu spritz chit pe ele si daca nu le vopseam la spray ieseau bine de tot, sunt finisate ca la carte.
-dj77vld, nu vorbeam cu tine, am pus o intrebare, omul mi-a raspuns elegant si cu argumente, tu ce te bagi? gata cu off-topicul, my bad :D
-c&o, niste stopuri clare imi faci si mie pt tico? sau tu doar le aduci?

c&o_tuning 06-11-05 15:23

Re:

Quote:

asta cu bagatu mainii in buzunar asa e, daca asta e argumentul tau, no comment, dar sa stii ca si eu le-am cumparat cu spritz chit pe ele si daca nu le vopseam la spray ieseau bine de tot, sunt finisate ca la carte.
-dj77vld, nu vorbeam cu tine, am pus o intrebare, omul mi-a raspuns elegant si cu argumente, tu ce te bagi? gata cu off-topicul, my bad :D
-c&o, niste stopuri clare imi faci si mie pt tico? sau tu doar le aduci?

ce ai tu pe tico sunt praguri ptr dacie la 600000 pe care daca le tii orizontal ai neplacuta placere sa se rupa inainte ca sa le vezi pe masina.sigur,nu toti isi permit sa investeasca orcat intr-o masina ,insa macar ar trebui sa stie sa aprecieze un lucru de calitate.
astea sunt preturile la mine.
sa fac ceva de ieftin si mantuiala nu imi pot permite mi-as strica reclama pe care cu greu mi-am capatat-o
ptr tico tripl doar pe comanda iti pot aduce.

quick_5hifter 06-11-05 15:40

asa e, sunt praguri de logan si asa e, sunt foarte subtiri, in unele locuri aproape se vedea prin ele, dar le-am mai bagat eu un strat de fibra pe interior si acum n-am probleme (oricum sunt puse provizoriu ca mai am de lucru la capete)
pot sa vad si eu ce triple mi-ai putea aduce? m-ar interesa ceva clar, cu lumini circulare, dar sunt deschis si la alte variante
merci

spy 06-11-05 16:10

M-ar interesa un set stopuri pt bmw e39 (530 din 2001)...poate ai mai multe sa am de unde alege.

shadow 06-11-05 16:53

DAca poti sa faci rost de triple pt Tico....pt Cielo poti sa faci rost???

bodyspeed 06-11-05 18:15

Re: re

Quote:

Originally Posted by \"c&o_tuning\"
sistemul costa 100euro ptr o portiera si 120 ptr 2,e simplu apesi pe telecomanda si de deschide automat usa atat cat sa bagi mana intre si sa o deschizi complet.optional iti pot monta si un telescop daca ai placerea ca usa sa se deschida complet(insa nu e prea indicat ,se intampla sa fi intr-o parcare ?)
de aripi numai daca vii la noi.

salutare in legatura cu kitul acesta de deschis portiera din telecomanda se poate monta pe orice masina si as vrea sa mai stiu daca trebuiue sa vin cu masina pentru montaj sau as putea monta chiar eu acest kit
astept raspuns

c&o_tuning 06-11-05 19:40

Re:

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"spy\"
M-ar interesa un set stopuri pt bmw e39 (530 din 2001)...poate ai mai multe sa am de unde alege.

am tot ce iti trebuie ptr E39 stopuri si tot felul de accesorii le gasesti pe site-ul meu.www.co-tuning.go.ro

c&o_tuning 06-11-05 19:42

Quote:

Originally Posted by \"bodyspeed\"
Quote:

sistemul costa 100euro ptr o portiera si 120 ptr 2,e simplu apesi pe telecomanda si de deschide automat usa atat cat sa bagi mana intre si sa o deschizi complet.optional iti pot monta si un telescop daca ai placerea ca usa sa se deschida complet(insa nu e prea indicat ,se intampla sa fi intr-o parcare ?)

salutare in legatura cu kitul acesta de deschis portiera din telecomanda se poate monta pe orice masina si as vrea sa mai stiu daca trebuiue sa vin cu masina pentru montaj sau as putea monta chiar eu acest kit
astept raspuns

depinde de model.la unele e foarte simplu ca dac te pricepi cat de cat poti sa o montezi si singur.ce masina ai?

c&o_tuning 06-11-05 19:45

Re:

Quote:

Originally Posted by \"shadow\"
DAca poti sa faci rost de triple pt Tico....pt Cielo poti sa faci rost???

nu am gasit niciunde asa ceva,ce am mai vazut eu si mi-a parut interesant e sa inlaturi partea rosie de pe stopul original si sub el e al doilea strat transparent .arata super cu exceptia marginilor.

B-14-BYE 06-11-05 20:01

sal

1 Attachment(s)
asa ceva ai? sau alt model dar cu tot cu sistemul de prindere. cum e aici.

bodyspeed 06-11-05 21:18

Quote:

Quote:

Quote:

astept raspuns

depinde de model.la unele e foarte simplu ca dac te pricepi cat de cat poti sa o montezi si singur.ce masina ai?

masina ar fi un OLTCIT care are deja alarma si inchidere.....
TE ROG SA IMI SPUI DACA AR MERGE ASA CEVA MONTAT

mike20 06-11-05 22:28

m`ar interesa daca aveti pleoape pt un opel vectra B
si daca da...cat costa :!:

c&o_tuning 07-11-05 18:44

da,la 500000lei

c&o_tuning 07-11-05 18:47

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

astept raspuns

daca ai alarma iti trebuie doar modul care e la 800000lei si il poti lega in locul celui de la centralizata.

c&o_tuning 07-11-05 18:48

Quote:

Quote:

Quote:

Quote:

astept raspuns

daca ai alarma iti trebuie doar modul care e la 800000lei si il poti lega in locul celui de la centralizata.

bodyspeed 07-11-05 20:04

ok dar acel modul cum functioneaza sa deschida usa :roll: ca nu m-am prins :oops:
as vrea sa imi spui ca sunt interesat de achizitionare si daca merge pe orice tip de alarma

c&o_tuning 07-11-05 20:19

Re:

Quote:

ok dar acel modul cum functioneaza sa deschida usa :roll: ca nu m-am prins :oops:
as vrea sa imi spui ca sunt interesat de achizitionare si daca merge pe orice tip de alarma

modul se monteaza in locul celui de la centralizata,numai ca vine atasat de alta tija,cea care actioneaza manerul.ce e modulul.e o bobina ceva asemanator cu cea de centralizate insa e mult mai puternica,cand primeste un impuls cu un fir de + se declanseaza.vine pe orce model de masina.

quick_5hifter 07-11-05 21:29

triplele alea de tico ce mai zic? imi pui si mie niste poze te rog?

c&o_tuning 08-11-05 17:53

re

vrei sigur ?sau testezi piata?

CT99WUW 08-11-05 17:58

pai

scz ca ma bag...dar iti zic sigur ca vrea...daca ai fii vazut la masina mea...el o face nu se joaca....si sincer si eu sunt curios cum arata alea facute pt tico poate ma bag si eu sa imi fac......ps am vazut unele frumoase rau de tot pe o nova la vanzare in bazar aici ....:D

quick_5hifter 08-11-05 20:45

Quote:

vrei sigur ?sau testezi piata?

vreau sigur, nu mananc ca**t, dar trebuie sa vad si eu ce vreau, nu?
o poza si un pret daca se poate (mai multe daca ai n-ar strica)
daca testez piata???....stopuri clare pentru tico n-am mai vazut pe nicaieri, deci nu prea am de ales :D
PS: asta nu inseamna sa dai comanda de acum...nici nu am vazut modelul/modelele si nici nu am banii inca, discutam dup-aia ;)
PS2: sa nu-mi zici ca imi gasesti si angel eyez/alte faruri pt tico...pt ca nu te cred :lol:

quick_5hifter 09-11-05 21:38

shefule, daca nu se poate macar zi sa stiu si eu, sa nu ma mai uit de 5 ori pe zi la anunturi...
mai e o varianta...poate gasesti stopuri clare macar pentru opel kadett e, am inteles ca ar intra cu adaptari pe tico, dar nu ar fi mare problema...merci

TND--TEAM 09-11-05 22:18

PUTETI SA IMI SPUNETI SI MIE CAM CAT AR COSTA CU TOT CU TRANSPORT SI ADOS
2 SCAUNE SPORT SPARCO
1 VLOAN SPORT TOT SPARCO
1 PERCHE DE CENTURI SPORT CU PRINDERE IN 4 ~~~ SPECIALE PE RALLY
M-AR INTERESA PRETURILE PT FIECARE !!!! :oops:
MERCY :wink:

Dominic 11-11-05 01:27

Ai ceva pentru fabia?Un set complet!Si daca poti sa-mi spui si preturile!Te rog mult!

Multumesc!

c&o_tuning 12-11-05 07:05

re

special ptr fabia nu am onsa pot saadaptez ceva de pe alt model.cu montat si vopsit pe la vreo 400-450 euro.

spy 12-11-05 09:58

ma ajuta cineva si pe mine cu un set de stopuri bmw e39 (530d)...cat mai repede (eu sunt din iasi)

quick_5hifter 12-11-05 15:12

merci pentru pm, am cautat tot site-ul dar n-am gasit triple de tico...parca ziceai ca poti aduce la comanda...
m-am interesat, cele de kadett e nu se potrivesc...daca imi poti gasi totusi o poza ti-as fi recunoscator

c&o_tuning 12-11-05 16:52

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"spy\"
ma ajuta cineva si pe mine cu un set de stopuri bmw e39 (530d)...cat mai repede (eu sunt din iasi)

pot sa iti aduc eu insa nu mai repede de 2 saptamani.

spy 12-11-05 18:15

Stiu masina...e frumoasa.
Sincer,la stopuri m-ar interesa un alt model (pot fi si hella originale second, dar cu alb).

c&o_tuning 14-11-05 20:51

re

relatii la tel 0744883754

quick_5hifter 15-11-05 07:59

Re:

Quote:

merci pentru pm, am cautat tot site-ul dar n-am gasit triple de tico...parca ziceai ca poti aduce la comanda...
m-am interesat, cele de kadett e nu se potrivesc...daca imi poti gasi totusi o poza ti-as fi recunoscator

:?: ce se mai aude :?:

c&o_tuning 15-11-05 20:17

ru

daca nu le-ai gasit pe site ,nu am de unde sa le aduc.ori fi firme care le fac insa eu numai ce am pe site pot aduce.

GRIGO 16-11-05 23:56

ai ceva pentru opel astra gsi............baga neste poze

c&o_tuning 18-11-05 21:03

re

ti-am trimis pm

All times are GMT +2. The time now is 15:36.

- Copyright 2026 4Tuning