Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Dacia TUNING :D (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/5981-dacia-tuning.html)

CJ02VDV 02-04-07 10:18

Re: Dacia TUNING :D

Salut!as vrea sa va spun inca un lucru inportant!Dacia asta mie inseamna totul,si credetima ca si masina asta face senzati tari.Tuningul nu inseamna bani aruncati pe geam.De ce?Pentru ca sti ca ai o masina care e unicat,dar daca lumea nu considera ca e unicata atunci eu stiu ca ie o masina unicata pentru ca mie personal e unicat si inseamna mult lucru asta!

P_C_D 02-04-07 10:19

Bine fratzika .. daca tu zici ca masina aia merge cu 180km/h tot respectul.

BIG_mafia 02-04-07 10:32

mda...totusi ai 16 ani...atunci cum draq o conduci?nimeni nu o contestat faptu k dacia aia inseamna totul pt u...noi neam exprimat parerea fatza de ea...nu ne place asta e...

CJ02VDV 02-04-07 10:57

Am uitat!Ca uni spun ca dejar ar trebui sa fie la fieri vechi!!hahaha!defapt daca dacia era o masina naspa,atunci nu cred ca si gordina punea mana pe ea!!Acuma nu veniti cu treburi ca renaultul 12 defapt nu are legatura cu dacia sau francezi de au fabricat!Sant unele persoane care stiu ca dacia este o masi buna!Da si de ce a concurat dacia la rally-uri??Si ce daca are peste 20 de ani???Fiecare cu visele sale si cu ideile care vrea sa faca!!Bafta pentru unii care vrea sa baga bani in masina!!!Sper ca odata si masina asta osa are zgomot in urechii!!!

stufosu 02-04-07 15:15

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 828427)
Stufosule , vineria viitoare sunt in parcare la heat , daca vrei poti sa vi sa-mi spui in fata sa stau pe p**a mea.Adica chiar te rog sa vi.Aici pe forum suntem razboinici rai toti.Big mafia multam :P

P.S. Chiar nu am nimic cu nimeni dar cand mi se adreseaza cuvinte dinastea aiurea ma supar.Eu mi-am spus parerea mea personala despre aceea masina si cu asta basta si nu-mi convine sa vina un stufos sa-mi zica sa stau pe p**a mea.

...dupa cum ziceam...nu am nimik cu tine, si cu nimeni de pe forum...nu inteleg de ce faci asa mare tam-tam pe kestia asta...adik sincer...kiar nici nu imi trecea prin cap k te oftici asa...ciau baietzi

valerutzz 02-04-07 15:24

Ii trece.. da nah, oricum poti veni :D
Logan rosu zici ? :>

stufosu 02-04-07 16:04

Quote:

Originally Posted by valerutzz (Post 829409)
Ii trece.. da nah, oricum poti veni :D
Logan rosu zici ? :>

...da...ideea e ca nu vreau sa provoc un scandal...poate am exagerat eu putzin cu exprimarea,dar nu l-am jignit pe pcd si nici nu ma gandeam k face atata caz...in fine...ciau bau

BIG_mafia 03-04-07 09:30

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 829011)
Am uitat!Ca uni spun ca dejar ar trebui sa fie la fieri vechi!!hahaha!defapt daca dacia era o masina naspa,atunci nu cred ca si gordina punea mana pe ea!!Acuma nu veniti cu treburi ca renaultul 12 defapt nu are legatura cu dacia sau francezi de au fabricat!Sant unele persoane care stiu ca dacia este o masi buna!Da si de ce a concurat dacia la rally-uri??Si ce daca are peste 20 de ani???Fiecare cu visele sale si cu ideile care vrea sa faca!!Bafta pentru unii care vrea sa baga bani in masina!!!Sper ca odata si masina asta osa are zgomot in urechii!!!

de are dacia peste 20 ani?Vb Lu Unu` Desptept...Traim In Romania Stiind k ii un popor sarac...cred k am zis tot cu asta :) dacia nu ii fakut pt tuning...ma repet...in romania is 2 dacii care chiar imi plak...si urc sau ash urka in ele fara jena :D

sihas99 03-04-07 12:32

:lol: lasa ba Valer sa mai fie si putin piper in ciorba asta de forum,cat despre ce a spus P_C_D...asa e pe la noi: se spun lucruri in gluma sa le ia altii in serios.

@vdv -mai tanticule,mai lipseste sa-i pui un "furia alba" pe luneta si e buna de carat gajicele la disco in sat! Nu ai tu 90 de cai,dar sunt sigur ca la varsta ta iei masina si tovarasii sa le arati "ce tare mere" si calci pedala fara sa ai nici unpic de sigurantza...ai grija!
Chiar ai bani de bagat in ea?atunci uite neshte sfaturi:
-da-i jos tiganiile alea:spoiler,antena gps,antena pro tv,bara aia de metal din fatza+semnul de reno si calu' lu ferari si las-o cat mai simplu;
-pune-i neshte rotzi ,baga-i o culoare neagra si instaleaza-ti muzica klumea.

Vrei unicat,viteza,rally si alte alea atunci:
-pune-i alt motor+cutie de viteze;
-baga un turbo+intercooler cu filtru sport si evacuare;
-pune-i suspensie sport+roti;
-da jos servodirectia ca-ti papa pana la 5cai;
-si pt. sigurantza ta pune-i frane de la brembo si ia-ti un scaun recaro cu centuri in 6 puncte
-etc.

CJ02VDV 03-04-07 23:55

Quote:

Originally Posted by sihas99 (Post 830887)
:lol: lasa ba Valer sa mai fie si putin piper in ciorba asta de forum,cat despre ce a spus P_C_D...asa e pe la noi: se spun lucruri in gluma sa le ia altii in serios.

@vdv -mai tanticule,mai lipseste sa-i pui un "furia alba" pe luneta si e buna de carat gajicele la disco in sat! Nu ai tu 90 de cai,dar sunt sigur ca la varsta ta iei masina si tovarasii sa le arati "ce tare mere" si calci pedala fara sa ai nici unpic de sigurantza...ai grija!
Chiar ai bani de bagat in ea?atunci uite neshte sfaturi:
-da-i jos tiganiile alea:spoiler,antena gps,antena pro tv,bara aia de metal din fatza+semnul de reno si calu' lu ferari si las-o cat mai simplu;
-pune-i neshte rotzi ,baga-i o culoare neagra si instaleaza-ti muzica klumea.

Vrei unicat,viteza,rally si alte alea atunci:
-pune-i alt motor+cutie de viteze;
-baga un turbo+intercooler cu filtru sport si evacuare;
-pune-i suspensie sport+roti;
-da jos servodirectia ca-ti papa pana la 5cai;
-si pt. sigurantza ta pune-i frane de la brembo si ia-ti un scaun recaro cu centuri in 6 puncte
-etc.

Hmmm?Ce motor pot sa bag in dacia care sa mearga inafara de renalut 5!???Si asa deja am motor reanult&cuti de vit.& interi de mazda am bagat!Si la motor a fost putin modificat!!am punctele modificate.Dar cu vopsit mam gandit la o culoare alb stralut cu doua dungi albe!!Si un bord de ursulet&motor renault 5,sau dac osa am bani cumpar un motor gordini!!!

Mihaitza_tdi 04-04-07 20:02

Cum vine aia "alb stralut cu 2 dungi albe???:):):D

Ciky 05-04-07 18:02

iuiuiuiouiouiuiu:):):):):):)

cucuci 05-04-07 23:13

Quote:

Originally Posted by sihas99
antena pro tv

:lol: :evil: nice one.
& vdv daca tu prinzi cu dacia aia 180 ... no comment.
in fine e tiganie curata cum arata dacia respectiva (DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) dar daca la taica-tau ii place sa circule sanatos cu ea ... (la 16 ani 100% nu e masina ta)

P_C_D 06-04-07 09:34

Mnoah amu sa te vad stufosule .. te iei de toti ? :)

stufosu 07-04-07 18:42

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 836703)
Mnoah amu sa te vad stufosule .. te iei de toti ? :)

...nu ma iau de nimeni...kiar nu is o pers agresiva,desi poate asa pare...:P ma gandesc ca nu esti suparat pe mine,nu? :P ciau baietzi

BIG_mafia 07-04-07 20:20

love is in the air :):):):):):):):)

HoricutzWSR 08-04-07 13:08

Quote:

Originally Posted by stufosu (Post 840501)
...nu ma iau de nimeni...kiar nu is o pers agresiva,desi poate asa pare...:P ma gandesc ca nu esti suparat pe mine,nu? :P ciau baietzi

daca nu ti-o facut pana acuma "faza cu caciula" inseamna ca nu e suparat :)

preteni stiu ce si cum ;)

stufosu 09-04-07 05:04

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 841300)
daca nu ti-o facut pana acuma "faza cu caciula" inseamna ca nu e suparat :)

preteni stiu ce si cum ;)

...sa intreb ce e "faza cu caciula",sau sa nu fiu curios...? :P

P_C_D 10-04-07 10:20

:lol: :lol: :lol: :lol:

CJ02VDV 17-04-07 09:02

Quote:

Originally Posted by Mihaitza_tdi (Post 833749)
Cum vine aia "alb stralut cu 2 dungi albe???:):):D

Cer scuze!!Eu am gresit!Alb stralucitor cu doua dungi albastre!!!

CJ02VDV 16-01-08 18:07

Quote:

Originally Posted by cucuci (Post 836216)
:lol: :evil: nice one.
& vdv daca tu prinzi cu dacia aia 180 ... no comment.
in fine e tiganie curata cum arata dacia respectiva (DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) dar daca la taica-tau ii place sa circule sanatos cu ea ... (la 16 ani 100% nu e masina ta)

nu stiu ce te deranj am numa 16 ani poate ai vazut gres dar nah

balurutzu 17-01-08 01:07

1 Attachment(s)
jur ca mi cumpar dacie ca se poate tuna usor observ

CJ02VDV 17-01-08 13:06

Quote:

Originally Posted by balurutzu (Post 1296930)
jur ca mi cumpar dacie ca se poate tuna usor observ

:-) atunci bafta

balurutzu 17-01-08 15:11

sa fie sa fie :D:D:D

tomita 17-01-08 20:26

puneti si voi aici poze cu dacii modificate din oradea,am vz ca aveti cateva modele reusite:D

Laptiucu 17-01-08 22:16

daca prin dacii modificate intelegi 2-3 plastice aruncate in plus pe masina, celebra priza de aer pe capota aaa si nelipsitul semn nike avem avem :P

tomita 18-01-08 09:41

nu frate kitchuri ca mam saturat

CJ02VDV 28-01-08 22:00

Quote:

Originally Posted by P_C_D (Post 826295)
Stufosule , nu ti-am cerut parerea si vezi ca esti cam obraznic.Ai un vocabular foarte frumos pentru varsta ta dar vezi ca oradea este prea mica si niciodata nu stii de unde sare palma..

PCD si eu osa primesc o palma ca u esti smecher cu un golf???Sau cei faza???Mai bine fati treaba ta si masina ta si nu te baga cu smecheri din made de la cigani!!!deja ai batut joc de mine sper ca sti!!

valerutzz 28-01-08 22:48

Manilor, nu mai reinviati topicuri antice, pe aceeasi tema... discutia a trecut demult :)

P_C_D 30-01-08 13:23

:)))))) Ca dic ala bulaaaaaaan !!

balurutzu 31-01-08 22:58

=))=))=)) da voi va plictisiti rau :)):))

CJ02VDV 01-02-08 13:10

numa ma nerveaza ca bate joc

P_C_D 01-02-08 13:18

Si ce face la tine cand enerveaza ? Asteapta sa treaca ?

CJ02VDV 01-02-08 19:27

da!!!Si te consider un om de 0!Care nu merita masina!!!

Alex_Alfa 02-02-08 23:49

Da si el stie ca nu-i de el masina.. de-aia o scos-o la vanzare :D

balurutzu 03-02-08 02:02

pacat ca o vinde ca era asa tare masina

valib 06-02-08 19:50

si poze cu dacii 'tunate'????

valerutzz 08-02-08 00:40

Terminati cu certurile, sau se poate inchide si topicul asta ? La discutii si taclale va puteti certa pana va dor degetele, in limitele decentei..

savu_M5 16-02-08 09:32

Quote:

Originally Posted by sfigmo (Post 181581)
si in Oradea...din masina facuta poza...sexy PIMP Car... :D :D :D :D ...bafta...

o stiu pe LIMO DACIA aia :))

lord_hades 05-03-08 20:19

limo dacia :lol:

All times are GMT +2. The time now is 21:49.

- Copyright 2026 4Tuning