![]() |
Re: Dacia TUNING :D
Salut!as vrea sa va spun inca un lucru inportant!Dacia asta mie inseamna totul,si credetima ca si masina asta face senzati tari.Tuningul nu inseamna bani aruncati pe geam.De ce?Pentru ca sti ca ai o masina care e unicat,dar daca lumea nu considera ca e unicata atunci eu stiu ca ie o masina unicata pentru ca mie personal e unicat si inseamna mult lucru asta!
|
Bine fratzika .. daca tu zici ca masina aia merge cu 180km/h tot respectul.
|
mda...totusi ai 16 ani...atunci cum draq o conduci?nimeni nu o contestat faptu k dacia aia inseamna totul pt u...noi neam exprimat parerea fatza de ea...nu ne place asta e...
|
Am uitat!Ca uni spun ca dejar ar trebui sa fie la fieri vechi!!hahaha!defapt daca dacia era o masina naspa,atunci nu cred ca si gordina punea mana pe ea!!Acuma nu veniti cu treburi ca renaultul 12 defapt nu are legatura cu dacia sau francezi de au fabricat!Sant unele persoane care stiu ca dacia este o masi buna!Da si de ce a concurat dacia la rally-uri??Si ce daca are peste 20 de ani???Fiecare cu visele sale si cu ideile care vrea sa faca!!Bafta pentru unii care vrea sa baga bani in masina!!!Sper ca odata si masina asta osa are zgomot in urechii!!!
|
Quote:
|
Ii trece.. da nah, oricum poti veni :D
Logan rosu zici ? :> |
Quote:
|
Quote:
de are dacia peste 20 ani?Vb Lu Unu` Desptept...Traim In Romania Stiind k ii un popor sarac...cred k am zis tot cu asta :) dacia nu ii fakut pt tuning...ma repet...in romania is 2 dacii care chiar imi plak...si urc sau ash urka in ele fara jena :D |
:lol: lasa ba Valer sa mai fie si putin piper in ciorba asta de forum,cat despre ce a spus P_C_D...asa e pe la noi: se spun lucruri in gluma sa le ia altii in serios.
@vdv -mai tanticule,mai lipseste sa-i pui un "furia alba" pe luneta si e buna de carat gajicele la disco in sat! Nu ai tu 90 de cai,dar sunt sigur ca la varsta ta iei masina si tovarasii sa le arati "ce tare mere" si calci pedala fara sa ai nici unpic de sigurantza...ai grija! Chiar ai bani de bagat in ea?atunci uite neshte sfaturi: -da-i jos tiganiile alea:spoiler,antena gps,antena pro tv,bara aia de metal din fatza+semnul de reno si calu' lu ferari si las-o cat mai simplu; -pune-i neshte rotzi ,baga-i o culoare neagra si instaleaza-ti muzica klumea. Vrei unicat,viteza,rally si alte alea atunci: -pune-i alt motor+cutie de viteze; -baga un turbo+intercooler cu filtru sport si evacuare; -pune-i suspensie sport+roti; -da jos servodirectia ca-ti papa pana la 5cai; -si pt. sigurantza ta pune-i frane de la brembo si ia-ti un scaun recaro cu centuri in 6 puncte -etc. |
Quote:
|
Cum vine aia "alb stralut cu 2 dungi albe???:):):D
|
iuiuiuiouiouiuiu:):):):):):)
|
Quote:
& vdv daca tu prinzi cu dacia aia 180 ... no comment. in fine e tiganie curata cum arata dacia respectiva (DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE) dar daca la taica-tau ii place sa circule sanatos cu ea ... (la 16 ani 100% nu e masina ta) |
Mnoah amu sa te vad stufosule .. te iei de toti ? :)
|
Quote:
|
love is in the air :):):):):):):):)
|
Quote:
preteni stiu ce si cum ;) |
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
jur ca mi cumpar dacie ca se poate tuna usor observ
|
Quote:
|
sa fie sa fie :D:D:D
|
puneti si voi aici poze cu dacii modificate din oradea,am vz ca aveti cateva modele reusite:D
|
daca prin dacii modificate intelegi 2-3 plastice aruncate in plus pe masina, celebra priza de aer pe capota aaa si nelipsitul semn nike avem avem :P
|
nu frate kitchuri ca mam saturat
|
Quote:
|
Manilor, nu mai reinviati topicuri antice, pe aceeasi tema... discutia a trecut demult :)
|
:)))))) Ca dic ala bulaaaaaaan !!
|
=))=))=)) da voi va plictisiti rau :)):))
|
numa ma nerveaza ca bate joc
|
Si ce face la tine cand enerveaza ? Asteapta sa treaca ?
|
da!!!Si te consider un om de 0!Care nu merita masina!!!
|
Da si el stie ca nu-i de el masina.. de-aia o scos-o la vanzare :D
|
pacat ca o vinde ca era asa tare masina
|
si poze cu dacii 'tunate'????
|
Terminati cu certurile, sau se poate inchide si topicul asta ? La discutii si taclale va puteti certa pana va dor degetele, in limitele decentei..
|
Quote:
|
limo dacia :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:49. |
- Copyright 2026 4Tuning