![]() |
Re: Ce ati face daca ati mai avea numai 60 min de trait ?
As bea si as fuma....bineinteles singur....
|
deci in perioada urmatoare stirile de la 5 de pe proteve o sa fie interesante
|
Ash fura un urs, si m`ash arunca cu el de pe vreun pod...si cred ca l`ash pune pe unu sa filmeze...:D
|
In ora asta, as sta cu prietena si mi-as trage-o pana mor...
|
as cauta de-astia de au nevoie de piloti pt masini supersonice
si daca mi-ar mai ramane ceva minute dupa cursa m-as lauda:)) |
Quote:
|
l`as duce pe trickz la femei sa nu moara virgin =)))))))))))))
|
as sparge o banca si le-as lasa copiilor mei si nevestei toti banii :(
|
i as spune lui tata ce fel merg eu cu masina lui, cat de bine fac drifturi si ce viteza maxima am atins.
|
Quote:
Ontopic: 30 de minute- Familie,iubita,prieteni 30 de minute - as face rost de un Gixxer 1000 K7 (preferabil Turbocharged) si as face pe Ghost Rider cu "Polutia" Romana :twisted::-P |
si ti-ar mai ramane 20 de minute pt albulantza, spital daca apuci....
ca in 10 minute te-ai lipi de un stalp sau intr-o masina cu k7-le :P |
as face rost de un motor si ias da vreo 300 km/h ca sasa mor ;)) =)) sa vad si eu cum e ,...a da si m-as bate joc de politisti
|
Eu: - 20 de min as sta cu familia prietenu si prietenii ...
-dupa care urmatoarele 40 de min as lua un murcielago sa fac Getaway in Bucuresti cu baietzii care mananca gogosi pe capota aia de dupa 10 seara cu beculetze rosii-albastre =))) :X:X:X:X |
eu mi-as lua 2-3 sticle de vin.. 2-3 sticle de cola.. as asculta muzica in liniste, singur.. sau poate un cel mai bun tovaras.. povestindu-i "durerile" mele... am mai scris acum vreo 3-4 luni ca as fura nu stiu ce masina.. sunt aberatii astea..
|
da asa e...eu am zis la katerinka...sincer kiar nu shtiu ce as face :(
|
Quote:
|
Mhhhh daca as avea cum sa mai ajung in Stuttgart, sau sa zicem ca as fi acolo as lua la o plimbare un Porsche 911 GT2.
|
i-as rupe gatu lu' tariceanu:evil::twisted:....sa mor fericit barem...:D:lol:
|
1 Attachment(s)
cred k aici sunt toate raspunsurile ;)
|
ce sa fac daca in 60 min mor ?
1. Vecina de la 2 stie :oops: :D [dat pe rapid in 30 min] 2. Sar cu masina dupa podul din Rügen (Germania) [10 min poooccc] 3. As bate cativa oameni cu cascheta:twisted: [la astia dureaza ca au capul tare 20 min] 4. M-as duce la administrator si i-as da un capac ca nu mi-a mers caldura 2 zile :D si cam atat ! si daca imi spune cineva ca a fost o gluma am pus-o :( |
as fura un GT-R si l-ar provoca din nou pe Nasi pe A1 :D
|
ma duc la curve sa mor fericit =))=))
|
Quote:
Apropo vad ca unii au scris 20-30 de min cu familia... ce faceti 20-30 de min? Eu chiar nu inteleg, si eu imi iubesc familia dar ce as pputea face atata timp stiind ca mai am 60 min de trait. 5 min ajung parerea mea. Sa stiu 100% ca mor... huhu ... as testa toate masinile care imi ies in fata mea. Pe fiecare l-as scoate din masina si i-as lua masina ca intr-un joc. Sa le incerc pe toate. Cateva fete... sa le "pup" ca sunt deocamdata minor. As intra in orice magazin, mias satisface placerile cu ce vreau eu, de la chips pana la GPS-uri. As bate cativa oameni (cei ce asculta ---- si pe mafioti si pe smecheri) Desigur 5-10 min intrun club as da de baut la toata lumea. Iar ce ramane as face rost de bani, prin orice modalitate, i-as ascunde ca sa ramane familiei. Apoi in ultimile sutimi as sari de pe un bloc. The End |
Hmmm...ce as face in ultima ora de viata?As jefui o banca sa am destui bani sa ma duc sa mi cumpar un Reventon,m as duce si i as spune dirigai in fata tot ce cred despre ea(probabil ca in urmatoarea secunda as fi mort x.x ) cu banii ramasi de pe reventon i as ascunde undeva si i as lasa unui membru al familiei harta, si da as merge la femei ca sa mor in plina glorie de boala lui calache:D
|
Quote:
|
iau cea mai misto masina din oras ... evident o fur din mers .. omor omu` .. si in ultimele 3 minute intru intr-un stalp:)) sa stiu ca mor fericit
|
Quote:
|
As jefui magazinul de graff...as lua toaate canurile de acolo si m-as duce si as mazgali toate masinile de politie care imi ies in cale....iar daca gaboru comenteza ceva....ii dau un jet dala de vopsea in ochi...si daca miar mai ramane timp as fura o masina ... puternica si as alerga cu ea ca ultimul nebun :D......dar sa fim realisti..cine ne-ar spune ca mai avem doar 60 d min de trait?:D
|
Pai fug repede in Bacau , si il caut repede pe ala cu Bugatti , il impusc si ma plimb cu Bugatti de restu' minutelor ramase :lol::lol::lol::lol:
|
Depinde de starea de spirit... In mod normal as raspunde "As intindeo fuga spre Mures cu Maserati-ul" sau "As petrece timpul ce ramane cu prietena"
Dar azi: As lua la bataie si as injura cat mai multi retarzi stiu pe aici. |
Quote:
|
Aici, adica in Paris ;)
|
Quote:
on-topic: M-am gandit mai bine ce vreau sa fac in ultimele 60 de minute de trait ... ma duc sa dau foc la cate banci(banci de bani) pot .... sa arda banii :twisted::twisted: ... si la statia de pompieri ... sa nu poata sa mai vina pompieri sa stinga focu' :lol::lol::twisted: |
eu as omori clasa politica. bine, poate nu pe toti, dar unii o merita cu prisosinta. gen Nastase, Iliescu, Basescu, VADiM... simpatici din astia. daca as stii ca rezolv ceva, as prefera sa stau toata viata in puscarie si sa`i omor p`astia de acum. dar... suntem totusi in Romania. asa ca cel mai probabil, daca as mai avea 60 de minute de trait, m`as distra cu masina prin Bucuresti. dar in ultimu hal :D. Iar in momentul in care as intalni un politist as face pipi pe el. visez la ziua asta de cand sunt mic
|
asta cu politistul a facut-o un vecin, dar i-a dat si cateva bucati, si s-a dus cativa ani..
|
daca as mai avea doar 60 de min de trait...primu lucru ar fi m.as imbata, dupa ma duc sa ma joc pe la aparate si cateva maini de barbut:)), ca imi cam plac jocurile,dupa as fura o masina de top si cum a mai spus cineva mai sus in ultimele 5 min m.as arunca cu ea dupa pod:)) fiecare cu nebuniile lui!!!!
|
1.as trage o liniutza cu mai multi si as vedea.....traiesc sau mor?castig sau pierd?intrebarea asta mi-ar trece in minte.....
2.as fura un ferrari f430(masina mea preferata)....as testa-o pana la limita si as alerga peea pe autostrada si dupa aia as sari la o "trambulina imens" si oriunde as cadea,masina sa explodeze.si sa ma filmeze unu si sa puna filmul pe "iutub" 3.m-as duce la fosta mea iubita si i-as zic tot ce nu am apucat si sa ii fac... 4.as detona o bomba in casa dusmanilor mei.... 5.as jefui o banca si as impartii banii familiei mele,prietenei si prietenilor de pe 4tuning si nu numai......4tuningro sunteti a 2 familie a mea......cam atata |
as lua masina si as face cu politia cum fac in Need For Speed :)))
|
eu in ultimile 60 de minute nu as vrea sa fac nimic special...as astepta fara sa ma gandesc la nimic,nici macar la ce as putea gasi dincolo
si am un mare avantaj fata de voi :d daca mi-ar spune cineva ca a fost o gluma as trai fericit pana la adanci batraneti fara sa intru "in bulaul ala" |
as bate sefii de la servici
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:38. |
- Copyright 2026 4Tuning