Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia Sport Turbo PIL (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/5961-dacia-sport-turbo-pil.html)

Spark 17-04-06 23:50

Re: Dacia Sport Turbo PIL

cam spate facut aiurea ... parerea mea ... si la fel .. si la fatza se mai putea lucra ...

Vladutzzz_sv 18-04-06 00:21

Un eleron ceva mai mic si putin umblat la spoilere ar fi ok.
Oricum felicitari pt munca depusa pana acum....cel putin la motor

Mario_b 18-04-06 00:49

Ce se mai aude de PIL? Mie mi-a placut dintotdeauna PIL-u, o cunosc de cand avea doar jenti, fara vopsea.... Era parcata in fata liceului meu... Pacat de ea...
Vreau detalii despre motor, ce turbo are, la ce boost merge, ce pistoane are, ce carburator????

cata_tm 20-04-06 11:13

cand o sa terminati cu eleroanele de pe dacii??? nimeni nu a zis ca e neaparat estetic, in cazul de fata... da' multi habarnisti (se stiu ei) habar nu au ca asta ar fi cam singurul eleron pe dacie care si face ceva... restu, numa asa, de fenta...

sau ati fi studiat voi curgerea aerului si-ati aflat altceva???

tha_nox 12-01-07 23:21

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by divinity_ro (Post 336831)
Eu am ramas cu gandul la dacia aia sport, vreau sa va spun ca am si eu una acuma, si vreau sa o fac sa fie macar jumatate din ce a fost PIL-ul. Daca stie cineva mai multe detalii despre motor sau jantele alea superbe sami spuna si mie

doar ce am vazut eu jantele azi pe alta sportiva..si parca se simte nevoia spoilerelor ca masina e prea ridicata (sunt pe 16" jantele) iar la PIL dadeau prea bine :twisted:
Attachment 200334

alexzander407 13-01-07 00:23

de PIL nu se aude nimic ????

NightDevil 13-01-07 01:03

cateva cuvinte pt sportul rosu ..dao jos din copac frate :) in rest e OK

ionut17 13-01-07 12:28

1 Attachment(s)
Cea mai ramas din PIL

Spark 13-01-07 12:36

fuai ... da` ce a patzit de a ajuns in halu` asta ?
pacat ...

ionut17 13-01-07 12:49

a fost lovita in parcare acum aproape 2 ani

tha_nox 13-01-07 20:27

Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 696516)
a fost lovita in parcare acum aproape 2 ani

...de un taximetrist..chiar tico parca :???:

sincer mi se rupe inima cand o vad asa...:cry: :cry: :cry:

Teroarea 13-01-07 20:49

a mai aparut o dacie rosu cu alb sincer naspeta poate o stiti este in capu podului cum te duci la metro pe dreapta am vazut cu prelata si fara prelata .. fix sub podu ala repara PILu masinutza:twisted:

Al3xius 14-01-07 00:27

Quote:

Originally Posted by tha_nox (Post 696927)
...de un taximetrist..chiar tico parca :???:

sincer mi se rupe inima cand o vad asa...:cry: :cry: :cry:

Era Matiz ! ;)

NightDevil 14-01-07 00:39

kam sifonata ...defapt foarte sifonata .

tha_nox 14-01-07 21:01

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 697158)
Era Matiz ! ;)

:rolleyes2 pai da..matiz..eu ce am zis? :D apropo..de ce kiulisi azi la meeting?

cosmin92 16-01-07 22:15

e km urata fatza dar spatele e ff frumos...da foarte bine eleronul...si din cate vad e bine faquta la motor:D

Teroarea 19-01-07 20:46

Quote:

Originally Posted by cosmin92 (Post 701327)
e km urata fatza dar spatele e ff frumos...da foarte bine eleronul...si din cate vad e bine faquta la motor:D

cam cum iti dai seama ca e bine facuta la motor?

Laure2fast 19-01-07 20:48

Quote:

Originally Posted by Teroarea (Post 705766)
cam cum iti dai seama ca e bine facuta la motor?

l-a desfacut si a vazut :lol: :lol: :lol:

Geko 19-01-07 22:35

si-a dat seama de la Nfs ;)

MARI_NSL 19-01-07 23:23

e marfa , e rea .dar cam mare eleronul .si mergea o folie neagra.imi place ca e furioasa.dar si super nova din spate e frumoasa:lol:

Toretto 28-01-07 12:10

e chiar misto dacia asta, felicitari autorului ;)

sebaaa 28-01-07 14:19

fara abtipilde si fara eleronul ala de boeing de pe spate ar fi ok
nu frumoasa, dar ok
in sensul k nu ar iesi in evidenta prin uratenie..k sa zic asa
ar mai fi de lucru la ea daca vrei sa obtii ceva cu adevarat deosebit
linia de la bara fatza nu e continuata deloc
pragurile sunt facute bine..in sensul k nu sunt d-alea cu gti pe ele kre sunt lipite cu prenandez, ci chiar sunt facute klumea la imbinarile cu caroseria
bara din fatza e cam exagerata la partile laterale , k in fatza e normal sa aiba deschiderea aia pt intercooler , presupun.. k zici k e turbo ...
daca l-ai batut pe zetemte ( corolla 1.6 vvti + NX ) ..zic eu k e o chestie
daca el n-a ratat nici o schimbare si avea si instalatia NX functionala ..e chiar tare..
fa-ti un topic la masina mea dacia, cu poze.. ( si la motor) si cu o poveste..ca sa zic asa la toate modificarile kre i le-ai facut si la ce te-ai mai gandit

tha_nox 28-01-07 22:15

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 719178)
fara abtipilde si fara eleronul ala de boeing de pe spate ar fi ok
nu frumoasa, dar ok
in sensul k nu ar iesi in evidenta prin uratenie..k sa zic asa
ar mai fi de lucru la ea daca vrei sa obtii ceva cu adevarat deosebit
linia de la bara fatza nu e continuata deloc
pragurile sunt facute bine..in sensul k nu sunt d-alea cu gti pe ele kre sunt lipite cu prenandez, ci chiar sunt facute klumea la imbinarile cu caroseria
bara din fatza e cam exagerata la partile laterale , k in fatza e normal sa aiba deschiderea aia pt intercooler , presupun.. k zici k e turbo ...
daca l-ai batut pe zetemte ( corolla 1.6 vvti + NX ) ..zic eu k e o chestie
daca el n-a ratat nici o schimbare si avea si instalatia NX functionala ..e chiar tare..
fa-ti un topic la masina mea dacia, cu poze.. ( si la motor) si cu o poveste..ca sa zic asa la toate modificarile kre i le-ai facut si la ce te-ai mai gandit

cred ca nu ai citit tot threadu...dacia asta nu mai exista de ceva timp..nici amintirea ei nu a mai ramas...

white_homie 11-02-07 17:39

tare dacia...dar ash vrea sa jtiu ce modificari are la motor:D sunt fffff curios dak are motor de dacie sau renault k din cate jtiu turbo pe motor de dacie nu se poate. In orice caz respect pt cel care proprietar

orlando 11-02-07 17:59

Eu stau si rad ca prostu...
Fratilor a posta pe 4tuning a devenit un trend???nu de alta dar vad ca apareti in fiecare zii asa unu dupa altu,si ma minunez ca voi postati pe niste topicuri care nu mai pot fi dezbatute,cum ar fi asta.
Topicul asta nu mai este de actualitate,ptr ca masina din acest topic a fost implicata intr-un accident si nu cred ca se mai poate vorbi de o eventuala parere despre aceasta masina.
Probabil voi nici macar nu cititi tot thread-ul si postati ca sa fiti si voi la stage 4 dar sa stiti,cu atitudinea asta o sa fiti banati repede ;)

dj16xxs 11-02-07 19:05

Quote:

Originally Posted by orlando (Post 743952)
Eu stau si rad ca prostu...
Fratilor a posta pe 4tuning a devenit un trend???nu de alta dar vad ca apareti in fiecare zii asa unu dupa altu,si ma minunez ca voi postati pe niste topicuri care nu mai pot fi dezbatute,cum ar fi asta.
Topicul asta nu mai este de actualitate,ptr ca masina din acest topic a fost implicata intr-un accident si nu cred ca se mai poate vorbi de o eventuala parere despre aceasta masina.
Probabil voi nici macar nu cititi tot thread-ul si postati ca sa fiti si voi la stage 4 dar sa stiti,cu atitudinea asta o sa fiti banati repede ;)

am observat si eu treaba asta....au multi prostul obicei de a citi doar primele posturi apoi gata....dar poate ceea ce ei vor sa intrebe este deja postat pe topic si asa nu isi mai are rost postul pentru ca deja a aflat aberatia pe care vroia oricum el sa intrebe...si aici ma refer la general nu doar in cazul asta...
cititi inainte de a posta TOT TOPICUL!!!...masina de fata este varza!!!....motorul nu mai e iar masina este un morman de fiare!!!...

Spark 11-02-07 19:29

si atunci intreb si eu ...
de ce nu inchidetzi threadul ?
ca de citit oricum poate fi citit ... doar de postat nu
nu ar fi cea mai buna solutzie ?

Al3xius 11-02-07 20:12

Quote:

Originally Posted by dj16xxs (Post 744106)
masina de fata este varza!!!....motorul nu mai e iar masina este un morman de fiare!!!...

Momentan ! Lucreaza la ea ! ;)

Spark 11-02-07 20:20

Quote:

Originally Posted by Al3xius (Post 744213)
Momentan ! Lucreaza la ea ! ;)

a .... se lucreaza la ea ?
nu am stiut

Al3xius 11-02-07 21:28

Usor usor o sa o faca la loc , un pic mai frumoasa spera propietarul !

bogddanel 06-09-07 18:10

sa fi fost in locul proprietarului, cred k faceam infarct...
oricum, ii doresc mult succes cu noua masina

nutzuXXL 30-11-07 14:44

un + pt eleron ... trebuia un pic mai mare ... in rest frumoasa masina

alexx_1989 05-01-08 12:43

la eleronu ala ...mai sta bine portbagaju? (sa nu fim prea rai ca totusi ii o dacie) :))

Villy ATS 05-04-08 12:41

in ce stagii au ajuns lucrarile...ceva poze recente ? era dragutza masina..

alin2cute 11-04-08 02:18

Am vazut ca nu aveti rubrica Oribil la Vot.Ar trebui sa o includeti pe asemenea masini.Propietaru sa o vanda si sa isi ia o umbrela

cipricipri 12-04-08 20:31

Quote:

Originally Posted by alin2cute (Post 1478628)
Am vazut ca nu aveti rubrica Oribil la Vot.Ar trebui sa o includeti pe asemenea masini.Propietaru sa o vanda si sa isi ia o umbrela

Daca ai fi citit tot threadul tzi-ai fi dat seama ca masina asta nu mai exista !

SV25MBN 15-04-08 03:15

Se mai aude ceva de masinuta? Va reveni cumva, poate mai frumoasa ?

CyberCSX 22-12-08 22:23

Fara suparare dar masina este oribila.
E lucrata aiurea, exagerat de chiciuita, o groaza de trancote inutile pe ea ce trag numai la cīntar fara nici un rost. Nu stiu cum arata motorul la ea (sincer sa fiu nici nu vreau sa-l vad) dar indiferent cīt e de puternic cu asa ceva n-as iesi prin oras nici de rusine ca ar rīde si curcile de mine iar prietenii m-ar īntreba din ce psihiatrie am scapat.

Jentile sīnt pur si simplu penale. Masina e "out of order" pe toata linia.
Pacat de ea, pacat de daciile astea distrus de chiciuite īn general. Nu mai e mult si vor intra īn categoria oldtimer-e, vor dispare tot mai multe si atunci unii vor plīnge dupa ele, dupa originalitatea lor nostalgica.

Am crescut cu daciile astea de mic copil, mi-am petrecut tineretea cu ele timp de 28 de ani pīna am plecat din tara si ma doare sufletul cīnd vad astfel de tīmpenii pe 4 roti.

E foarte trista aceasta moda de bataie de joc a daciilor vechi. Se chiciuieste īn bataie de joc dupa care se face zob īn vreo liniuta ceva dupa care ajunge distrusa la fier vechi.

djalx25 22-02-09 21:59

Quote:

Originally Posted by CyberCSX (Post 1937193)
Fara suparare dar masina este oribila.
E lucrata aiurea, exagerat de chiciuita, o groaza de trancote inutile pe ea ce trag numai la cīntar fara nici un rost. Nu stiu cum arata motorul la ea (sincer sa fiu nici nu vreau sa-l vad) dar indiferent cīt e de puternic cu asa ceva n-as iesi prin oras nici de rusine ca ar rīde si curcile de mine iar prietenii m-ar īntreba din ce psihiatrie am scapat.

Jentile sīnt pur si simplu penale. Masina e "out of order" pe toata linia.
Pacat de ea, pacat de daciile astea distrus de chiciuite īn general. Nu mai e mult si vor intra īn categoria oldtimer-e, vor dispare tot mai multe si atunci unii vor plīnge dupa ele, dupa originalitatea lor nostalgica.

Am crescut cu daciile astea de mic copil, mi-am petrecut tineretea cu ele timp de 28 de ani pīna am plecat din tara si ma doare sufletul cīnd vad astfel de tīmpenii pe 4 roti.

E foarte trista aceasta moda de bataie de joc a daciilor vechi. Se chiciuieste īn bataie de joc dupa care se face zob īn vreo liniuta ceva dupa care ajunge distrusa la fier vechi.

:!:Ii dau cea mai mare dreptate lui CyberCSX deoarece daciile fie ele vechi sau noi au o linie de acu 30 de ani si nu merita sa bagi bani in kitchuri aiurea cand cu banii aia ai putea sa-i pui motorul la punct cu niste piese bune sa-i faci caroseria mai bine ca din fabrica si sa-i pastrezi linia originala gen renault 12 ts ... parerea mea e ca daca pun mana pe vreo dacie mai veche de 90 (ca ce s-a facut dupa raposatu' n-au mai fost bune de nimic) as baga bani s-o aduc in starea ei de fabrica sa fie TZIPLA!!!:!:

CyberCSX 22-02-09 22:29

Quote:

Originally Posted by djalx25 (Post 2091211)
:!:Ii dau cea mai mare dreptate lui CyberCSX deoarece daciile fie ele vechi sau noi au o linie de acu 30 de ani si nu merita sa bagi bani in kitchuri aiurea cand cu banii aia ai putea sa-i pui motorul la punct cu niste piese bune sa-i faci caroseria mai bine ca din fabrica si sa-i pastrezi linia originala gen renault 12 ts ... parerea mea e ca daca pun mana pe vreo dacie mai veche de 90 (ca ce s-a facut dupa raposatu' n-au mai fost bune de nimic) as baga bani s-o aduc in starea ei de fabrica sa fie TZIPLA!!!:!:

Dintr-o idee a lui fiu-meu a aparut la noi dupa atītia ani dorinta dupa o dacie. Ambii cautam o Dacia 1410 Sport si sa dea dracu ca de 6 luni cautam īn zadar.
Cei ce au īn stare originala NU SE COMPLICA sa vīnda īn afara tarii din pura COMODITATE iar restul......niste gunoaie chiciuite asa zis tunate de te apuca voma nu alta.
Asa usor, usor īmi pierd speranta de a mai gasi ceva cu toate ca mi-am mobilizat toti prietenii, cunostintele si neamurile care mai sīnt īn tara ca sa caute pt. noi.

All times are GMT +2. The time now is 12:39.

- Copyright 2026 4Tuning