![]() |
Re: Dacia Sport Turbo PIL
cam spate facut aiurea ... parerea mea ... si la fel .. si la fatza se mai putea lucra ...
|
Un eleron ceva mai mic si putin umblat la spoilere ar fi ok.
Oricum felicitari pt munca depusa pana acum....cel putin la motor |
Ce se mai aude de PIL? Mie mi-a placut dintotdeauna PIL-u, o cunosc de cand avea doar jenti, fara vopsea.... Era parcata in fata liceului meu... Pacat de ea...
Vreau detalii despre motor, ce turbo are, la ce boost merge, ce pistoane are, ce carburator???? |
cand o sa terminati cu eleroanele de pe dacii??? nimeni nu a zis ca e neaparat estetic, in cazul de fata... da' multi habarnisti (se stiu ei) habar nu au ca asta ar fi cam singurul eleron pe dacie care si face ceva... restu, numa asa, de fenta...
sau ati fi studiat voi curgerea aerului si-ati aflat altceva??? |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 200334 |
de PIL nu se aude nimic ????
|
cateva cuvinte pt sportul rosu ..dao jos din copac frate :) in rest e OK
|
1 Attachment(s)
Cea mai ramas din PIL
|
fuai ... da` ce a patzit de a ajuns in halu` asta ?
pacat ... |
a fost lovita in parcare acum aproape 2 ani
|
Quote:
sincer mi se rupe inima cand o vad asa...:cry: :cry: :cry: |
a mai aparut o dacie rosu cu alb sincer naspeta poate o stiti este in capu podului cum te duci la metro pe dreapta am vazut cu prelata si fara prelata .. fix sub podu ala repara PILu masinutza:twisted:
|
Quote:
|
kam sifonata ...defapt foarte sifonata .
|
Quote:
|
e km urata fatza dar spatele e ff frumos...da foarte bine eleronul...si din cate vad e bine faquta la motor:D
|
Quote:
|
Quote:
|
si-a dat seama de la Nfs ;)
|
e marfa , e rea .dar cam mare eleronul .si mergea o folie neagra.imi place ca e furioasa.dar si super nova din spate e frumoasa:lol:
|
e chiar misto dacia asta, felicitari autorului ;)
|
fara abtipilde si fara eleronul ala de boeing de pe spate ar fi ok
nu frumoasa, dar ok in sensul k nu ar iesi in evidenta prin uratenie..k sa zic asa ar mai fi de lucru la ea daca vrei sa obtii ceva cu adevarat deosebit linia de la bara fatza nu e continuata deloc pragurile sunt facute bine..in sensul k nu sunt d-alea cu gti pe ele kre sunt lipite cu prenandez, ci chiar sunt facute klumea la imbinarile cu caroseria bara din fatza e cam exagerata la partile laterale , k in fatza e normal sa aiba deschiderea aia pt intercooler , presupun.. k zici k e turbo ... daca l-ai batut pe zetemte ( corolla 1.6 vvti + NX ) ..zic eu k e o chestie daca el n-a ratat nici o schimbare si avea si instalatia NX functionala ..e chiar tare.. fa-ti un topic la masina mea dacia, cu poze.. ( si la motor) si cu o poveste..ca sa zic asa la toate modificarile kre i le-ai facut si la ce te-ai mai gandit |
Quote:
|
tare dacia...dar ash vrea sa jtiu ce modificari are la motor:D sunt fffff curios dak are motor de dacie sau renault k din cate jtiu turbo pe motor de dacie nu se poate. In orice caz respect pt cel care proprietar
|
Eu stau si rad ca prostu...
Fratilor a posta pe 4tuning a devenit un trend???nu de alta dar vad ca apareti in fiecare zii asa unu dupa altu,si ma minunez ca voi postati pe niste topicuri care nu mai pot fi dezbatute,cum ar fi asta. Topicul asta nu mai este de actualitate,ptr ca masina din acest topic a fost implicata intr-un accident si nu cred ca se mai poate vorbi de o eventuala parere despre aceasta masina. Probabil voi nici macar nu cititi tot thread-ul si postati ca sa fiti si voi la stage 4 dar sa stiti,cu atitudinea asta o sa fiti banati repede ;) |
Quote:
cititi inainte de a posta TOT TOPICUL!!!...masina de fata este varza!!!....motorul nu mai e iar masina este un morman de fiare!!!... |
si atunci intreb si eu ...
de ce nu inchidetzi threadul ? ca de citit oricum poate fi citit ... doar de postat nu nu ar fi cea mai buna solutzie ? |
Quote:
|
Quote:
nu am stiut |
Usor usor o sa o faca la loc , un pic mai frumoasa spera propietarul !
|
sa fi fost in locul proprietarului, cred k faceam infarct...
oricum, ii doresc mult succes cu noua masina |
un + pt eleron ... trebuia un pic mai mare ... in rest frumoasa masina
|
la eleronu ala ...mai sta bine portbagaju? (sa nu fim prea rai ca totusi ii o dacie) :))
|
in ce stagii au ajuns lucrarile...ceva poze recente ? era dragutza masina..
|
Am vazut ca nu aveti rubrica Oribil la Vot.Ar trebui sa o includeti pe asemenea masini.Propietaru sa o vanda si sa isi ia o umbrela
|
Quote:
|
Se mai aude ceva de masinuta? Va reveni cumva, poate mai frumoasa ?
|
Fara suparare dar masina este oribila.
E lucrata aiurea, exagerat de chiciuita, o groaza de trancote inutile pe ea ce trag numai la cīntar fara nici un rost. Nu stiu cum arata motorul la ea (sincer sa fiu nici nu vreau sa-l vad) dar indiferent cīt e de puternic cu asa ceva n-as iesi prin oras nici de rusine ca ar rīde si curcile de mine iar prietenii m-ar īntreba din ce psihiatrie am scapat. Jentile sīnt pur si simplu penale. Masina e "out of order" pe toata linia. Pacat de ea, pacat de daciile astea distrus de chiciuite īn general. Nu mai e mult si vor intra īn categoria oldtimer-e, vor dispare tot mai multe si atunci unii vor plīnge dupa ele, dupa originalitatea lor nostalgica. Am crescut cu daciile astea de mic copil, mi-am petrecut tineretea cu ele timp de 28 de ani pīna am plecat din tara si ma doare sufletul cīnd vad astfel de tīmpenii pe 4 roti. E foarte trista aceasta moda de bataie de joc a daciilor vechi. Se chiciuieste īn bataie de joc dupa care se face zob īn vreo liniuta ceva dupa care ajunge distrusa la fier vechi. |
Quote:
|
Quote:
Cei ce au īn stare originala NU SE COMPLICA sa vīnda īn afara tarii din pura COMODITATE iar restul......niste gunoaie chiciuite asa zis tunate de te apuca voma nu alta. Asa usor, usor īmi pierd speranta de a mai gasi ceva cu toate ca mi-am mobilizat toti prietenii, cunostintele si neamurile care mai sīnt īn tara ca sa caute pt. noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 12:39. |
- Copyright 2026 4Tuning