Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava.html)
-   -   kitch tuning in suceava (https://forum.4tuning.ro/91-suceava/5947-kitch-tuning-suceava.html)

maxmitzu 11-08-09 18:03

Re: kitch tuning in suceava

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2515210)
Tuning Audi 80 :shock: .

l-am vazut si eu cand merge-am spre radauti :) oribil :|

danutzcag 13-08-09 21:23

cum pot sa isi bata joc unii in asa fel de o masina ..doamne vereste

3Xtreme 15-08-09 17:51

Quote:

Asta l-am vazut si eu azi in parcare la Carrefour:D Mi-a sarit in ochi un asemenea kitch de la distanta. Sa vedeti si pe la noi (BT) ce kitch-uri sunt. Oameni care nu gandesc. Pt asta iti dai seama ca iti trebuie o zi intreaga sa te duci prin bazar si sa iti iei vreo 2 sacose de insigne, abtibilduri si tot felul de chestii cat mai mici, mai ieftine si divers colorate pe care sa le poti pune pe dacia ta (sau orice alta masina) pe care o crezi turbo, sport, AMG sau ///M:D:D Eu nu as pierde atatea ore pt asta:D Timpul costa bani, pe care ii poti investi in tuning de calitate;)

tudysvv 19-08-09 15:43

1 Attachment(s)
Triple facute cu spray ,si tips-uri cam kitch-oase..........:???:

maxmitzu 19-08-09 16:44

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2569810)
Triple facute cu spray ,si tips-uri cam kitch-oase..........:???:

:) nu avem ce face :) au venit conationali nostri din "tarile calde" si trebuie sa se sparga in figuri...desi nu stiu ce fac cu saracele masini... daca mergi seara prin centru fotografiezi peste 20 de kitch-uri :) am vazut o Toyota Supra, care avea pusa o inimioara, care astupa gaura din locul oglinzii din stanga:)

procopciuc victor 06-11-09 18:26

Quote:

ce anume nuti place ma tata la audi?

tudysvv 11-12-09 21:07

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by procopciuc victor (Post 2785646)
ce anume nuti place ma tata la audi?

Pai ce nu ne place..............
P.s Daca lasi spolerul original si scoti plasticile alea arata de 100 de ori mai bine.

procopciuc victor 12-12-09 17:31

parerea ta ba baiatule,arata si tu cu ce ai facut tu daca tot iti dai cu parerea de munca altuia

KAmikazee2005 12-12-09 23:29

Quote:

Originally Posted by procopciuc victor (Post 2885306)
parerea ta ba baiatule,arata si tu cu ce ai facut tu daca tot iti dai cu parerea de munca altuia

Nu e numai parerea lui.. e parerea si a multor altora... Mie personal mi se pare oribila masina ta... mai bine o lasai stock... si ti-o spun pt ca am vazut-o live.. si chiar e KITCH...

procopciuc victor 15-12-09 11:24

arata ma masina ta sa o vedem,unde anume ai vazut tu masina?

procopciuc victor 15-12-09 11:29

vati trezit voi ma paduchilor sa rideti de munca altuia , vedetiva ma de gunoaiele voastre de masini nu va mai uitati la altii ca nu va cerut nimeni parerea ...si cum am mai spus postati si voi niste poze cu ce ati facut voi ma sa vada lumea cine sia gasit sa vb

KAmikazee2005 15-12-09 12:25

Quote:

Originally Posted by procopciuc victor (Post 2893430)
arata ma masina ta sa o vedem,unde anume ai vazut tu masina?

masina am vazut-o si in sv si in radauti ;) si in leg cu ultimu post al tau... mai incet cu jignirile ca nu te-a facut nimeni paduche... iar in leg cu masina mea.... nu cred ca ar trebui sa iti dau tie explicatii c masina am atata timp.. cat nu a ajuns la kitch tuning si nici nu va ajunge vreodata ;) asa ca.... continua-ti tu kitch tuningu in liniste ;)

P.S. inainte de a jigni invata sa scri si sa vb corect limba romana ;) asta in cazu in care ai fost la scoala ;)

procopciuc victor 15-12-09 16:16

pai asta sinteti ma voi astia care vati trezit mari critici si stati si rideti de munca altuia in timp ce voi habar nu aveti pe ce lume traiti si nu sinteti in stare de nimic..niste paduchi.

procopciuc victor 15-12-09 16:19

aratati ma munca voastra ma astia care va credeti asa buni ca ati ajuns sa rideti de ce au facut altii.Cind mam apucat de lucru la masina am facuto sami placa mie ma nu ma interesat deloc sa va fac voua pe plac. nu va place nu va uitati la ea ,,uitativa la ale voastre mai bine

KAmikazee2005 15-12-09 17:06

Quote:

Originally Posted by procopciuc victor (Post 2894256)
aratati ma munca voastra ma astia care va credeti asa buni ca ati ajuns sa rideti de ce au facut altii.Cind mam apucat de lucru la masina am facuto sami placa mie ma nu ma interesat deloc sa va fac voua pe plac. nu va place nu va uitati la ea ,,uitativa la ale voastre mai bine

pai atunci de ce te aprinzi asa repede daca nu te intereseaza daca ne place sau nu nou :)) vezi ca aici te cam contrazici.... ;) asa ca daca chiar nu te intereseaza c ne place noua... vezi-ti tu de tuningu tau si lasa-ne in pace .... si app invata limba romana.. promit ca prima oara cand o sa te vad iti dau o carte cu gramatica si ortografie ;)

tzapul 02-02-10 08:00

bai fratilor....am vazut ieri un opel astra Station Wagon cu bare pt portbagaj si in spate deasupra haionului eleron tip racing....nu am retinut numarul de inmatriculare si nici poza nu i-am facut k nu am avut cu ce.....dar era....no comment...

danutzcag 02-02-10 09:54

Am vazut in dimineata asta un renault laguna pfff.......daca il mai vad ii fac poze...e plin de folie cromata....si are si un ornament pe capota ca la NFS.....

tudysvv 26-04-10 18:35

Bmw 21 :lol: cred ca este un model mai rar :lol:
http://renault.anunturi-auto.4tuning...1-9451340.html

turbo600 19-05-10 09:44

daca eram eu acel AUDI B4(80)........ma stricam,imi provocam un scurtcircuit ca sa iau foc.......inainte sa-mi faca cineva asa ceva.:shock::shock::shock:

Heparu_Boy 09-07-10 01:21

Quote:

Originally Posted by tudysvv (Post 2883046)
Pai ce nu ne place..............
P.s Daca lasi spolerul original si scoti plasticile alea arata de 100 de ori mai bine.

Ai de capu mea ......... voi astia stricati parerile tunigului :))))))) NU CRED ......... CE KITCHHHHHHHHH AHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

YOU CAR LOOKS LIKE HIS http://emoticons4u.com/obscene/eck27.gif

cata_golf 22-10-10 09:25

pacat ca nu am avut nici eu cu ce sa fac poze ca ieri am vazut o dacie cu "tunata" avea grila fata plina cu semne de la masini oltcit si multe altele eleron din ala smecher etc pacat ca nu am avut cu ce sa fac poza masina am vazut-o in falticeni

hutzzyy 23-10-10 08:28

1 Attachment(s)
:D :>

cata_golf 23-10-10 09:15

poate e masina lui cupidon si-a ales marca romaneasca :))

VentoVRY 30-11-10 09:51

1 Attachment(s)
Stapanul inelelor, in drum spre Radauti

danutzcag 30-11-10 13:53

kitch de kitch da macar deca le punea drepte...

cata_golf 30-11-10 16:09

ar fi trebuit sa nu mai scrie deloc inelelor ca daca a pus langa semnul audi cuvantul stapanul da in fine...

adytzu983 26-01-12 15:06

1 Attachment(s)
vad ca nu prea se mai gasesc kitch-uri.... asa ca mai innoiesc eu topicul cu o poza facuta in vara anului trecut.... scuzati calitatea dar conduceam si totusi nu m-am putut abtine sa nu o pozez...

danielcostea 14-02-12 11:08

audi a4

am un audi a4 2003 mi ar placea sa l tunez sa investesc intre 2000si 3000 de euro ar iesi cv f frumos...?

willie 14-02-12 21:20

Re: audi a4

Quote:

Originally Posted by danielcostea (Post 4880412)
am un audi a4 2003 mi ar placea sa l tunez sa investesc intre 2000si 3000 de euro ar iesi cv f frumos...?

da daniel, da add la ionut_matei23 si am sa iti dau ceva poze daca te intereseaza cv, poate iti mai trece tie in cap ceva se rezolva

willie 12-03-12 21:00

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 2893585)
masina am vazut-o si in sv si in radauti ;) si in leg cu ultimu post al tau... mai incet cu jignirile ca nu te-a facut nimeni paduche... iar in leg cu masina mea.... nu cred ca ar trebui sa iti dau tie explicatii c masina am atata timp.. cat nu a ajuns la kitch tuning si nici nu va ajunge vreodata ;) asa ca.... continua-ti tu kitch tuningu in liniste ;)

P.S. inainte de a jigni invata sa scri si sa vb corect limba romana ;) asta in cazu in care ai fost la scoala ;)

kamikazeee....ma kamikazee....m-ai facut sa opresc degeaba pe ploaie pt kitch??pune pozele alea pretene':D....de la mall...

KAmikazee2005 13-03-12 09:24

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by willie (Post 4928620)
kamikazeee....ma kamikazee....m-ai facut sa opresc degeaba pe ploaie pt kitch??pune pozele alea pretene':D....de la mall...

hauoleu ca am uitat de ele :))

willie 13-03-12 23:01

Quote:

Originally Posted by KAmikazee2005 (Post 4929303)
hauoleu ca am uitat de ele :))

pacat....se putea sa arate muult mai bine batranelu.oare nu il vinde?pacat de munca depusa..is curios..cand a inceput sa il faca...a inceput sau a terminat cu fata??/k spatele era ok...

KAmikazee2005 14-03-12 00:58

Quote:

Originally Posted by willie (Post 4930659)
pacat....se putea sa arate muult mai bine batranelu.oare nu il vinde?pacat de munca depusa..is curios..cand a inceput sa il faca...a inceput sau a terminat cu fata??/k spatele era ok...

crek mai bine intreaba-te daca nu cumva spatele era facut de fostu proprietar si fata de actualu proprietar :)) in fine.. pacat ca din poze nu reiese "superbitatea" :)) e un must see live :))

adytzu983 30-08-12 22:01

ei bine.... BMW 21 revine in forta.... de vanzare :)) nu vreau sa repet masina dar descrierea e teroare.... http://www.tocmai.ro/renault-gts-5478939.html

VentoVRY 30-08-12 22:11

asta da masina ......descrierea face toti bani :D

danydaniel19 21-01-13 18:14

eeee...de ce nu vb asa...las ca va umplu eu de kitch tuning...am o gramada pe la mine...:))))...revin cu poze doar sa am o ieseala;)

All times are GMT +2. The time now is 04:02.

- Copyright 2026 4Tuning