![]() |
Re: kitch tuning in suceava
Quote:
|
cum pot sa isi bata joc unii in asa fel de o masina ..doamne vereste
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Triple facute cu spray ,si tips-uri cam kitch-oase..........:???:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
P.s Daca lasi spolerul original si scoti plasticile alea arata de 100 de ori mai bine. |
parerea ta ba baiatule,arata si tu cu ce ai facut tu daca tot iti dai cu parerea de munca altuia
|
Quote:
Nu e numai parerea lui.. e parerea si a multor altora... Mie personal mi se pare oribila masina ta... mai bine o lasai stock... si ti-o spun pt ca am vazut-o live.. si chiar e KITCH... |
arata ma masina ta sa o vedem,unde anume ai vazut tu masina?
|
vati trezit voi ma paduchilor sa rideti de munca altuia , vedetiva ma de gunoaiele voastre de masini nu va mai uitati la altii ca nu va cerut nimeni parerea ...si cum am mai spus postati si voi niste poze cu ce ati facut voi ma sa vada lumea cine sia gasit sa vb
|
Quote:
P.S. inainte de a jigni invata sa scri si sa vb corect limba romana ;) asta in cazu in care ai fost la scoala ;) |
pai asta sinteti ma voi astia care vati trezit mari critici si stati si rideti de munca altuia in timp ce voi habar nu aveti pe ce lume traiti si nu sinteti in stare de nimic..niste paduchi.
|
aratati ma munca voastra ma astia care va credeti asa buni ca ati ajuns sa rideti de ce au facut altii.Cind mam apucat de lucru la masina am facuto sami placa mie ma nu ma interesat deloc sa va fac voua pe plac. nu va place nu va uitati la ea ,,uitativa la ale voastre mai bine
|
Quote:
|
bai fratilor....am vazut ieri un opel astra Station Wagon cu bare pt portbagaj si in spate deasupra haionului eleron tip racing....nu am retinut numarul de inmatriculare si nici poza nu i-am facut k nu am avut cu ce.....dar era....no comment...
|
Am vazut in dimineata asta un renault laguna pfff.......daca il mai vad ii fac poze...e plin de folie cromata....si are si un ornament pe capota ca la NFS.....
|
Bmw 21 :lol: cred ca este un model mai rar :lol:
http://renault.anunturi-auto.4tuning...1-9451340.html |
daca eram eu acel AUDI B4(80)........ma stricam,imi provocam un scurtcircuit ca sa iau foc.......inainte sa-mi faca cineva asa ceva.:shock::shock::shock:
|
Quote:
YOU CAR LOOKS LIKE HIS http://emoticons4u.com/obscene/eck27.gif |
pacat ca nu am avut nici eu cu ce sa fac poze ca ieri am vazut o dacie cu "tunata" avea grila fata plina cu semne de la masini oltcit si multe altele eleron din ala smecher etc pacat ca nu am avut cu ce sa fac poza masina am vazut-o in falticeni
|
1 Attachment(s)
:D :>
|
poate e masina lui cupidon si-a ales marca romaneasca :))
|
1 Attachment(s)
Stapanul inelelor, in drum spre Radauti
|
kitch de kitch da macar deca le punea drepte...
|
ar fi trebuit sa nu mai scrie deloc inelelor ca daca a pus langa semnul audi cuvantul stapanul da in fine...
|
1 Attachment(s)
vad ca nu prea se mai gasesc kitch-uri.... asa ca mai innoiesc eu topicul cu o poza facuta in vara anului trecut.... scuzati calitatea dar conduceam si totusi nu m-am putut abtine sa nu o pozez...
|
audi a4
am un audi a4 2003 mi ar placea sa l tunez sa investesc intre 2000si 3000 de euro ar iesi cv f frumos...?
|
Re: audi a4
Quote:
|
Quote:
kamikazeee....ma kamikazee....m-ai facut sa opresc degeaba pe ploaie pt kitch??pune pozele alea pretene':D....de la mall... |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ei bine.... BMW 21 revine in forta.... de vanzare :)) nu vreau sa repet masina dar descrierea e teroare.... http://www.tocmai.ro/renault-gts-5478939.html
|
asta da masina ......descrierea face toti bani :D
|
eeee...de ce nu vb asa...las ca va umplu eu de kitch tuning...am o gramada pe la mine...:))))...revin cu poze doar sa am o ieseala;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning