Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   THE ZEITGEIST ! Intra si o sa vezi altfel lumea (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/59316-the-zeitgeist-intra-vezi-lumea.html)

Most_Wanted 28-12-07 15:39

Re: - THE ZEITGEIST ! intra si o sa vezi altfel lumea..

tot asa vom traii ......oricate am afla ......totusi e bine sa aflam .....sa stim si noi adevarul ....

Sl1V3R 28-12-07 18:27

Americanii ca americanii, dar ar trebui sa deschidem foarte bine ochii deoarece foarte multe tari printre care din pacate si Romania iau ca exemplu bun SUA ceea ce numai bine nu e.

Abia astept sa vad filmele mai ales ca America: From Freedon to Fascism vroiam sa il vad de mai demult.

Trickz 28-12-07 19:36

santos sa nu te superi, am dat si eu c/p la semnatura:) daca ma superi o dau si mass pe mess:)

EvLSant0S 28-12-07 19:48

da ma nene la toata lumea :/ ...
mie nu-mi vine sa cred cum unii pur si simplu trec cu vederea, sau din reflex.. neaga toate treburile astea,doar ptr ca ei asa au fost crescuti ,mai bine zis .. spalati pe creierash :)

EvLSant0S 28-12-07 19:56

o discutie cat se poate de misto cu tipul care a facut traducerea in romana a zeitgeistului ..

x: intrebare
x: nu te simti altfel ? fatza de toata lumea ?
x: nu te simti un pic nebun ?
x: sau , la inceput
y: am trecut de multe de faza aia.
x: nu simteai chestia asta ?
x: asa
y: da, am trecut si prin ea.
x: te intreb ca asta simt si imi e un pic frica..
x: si totusi sunt constient ca e decat o faza..
y: tre' sa intelegi ca sunt diferite trepte de propaganda si de spalare pe creier.
y: una dintre trepte e pentru cei mai slabi intelectual si prost informati
y: genul care neaga din reflex realitatea care nu se potriveste cu zeitgeistul emanat in mod oficiat de mass-media, religie samd
y: apoi
y: mai este un gen de exemplu, care stie ca ceva pute, nu stie exact ce si nici nu va face eforturi sa afle din cauza ca sunt bombardati mereu cu divertisment si cu false dezbateri de genul "motiunea de cenzura" de la noi sau michael jackson violeaza sau nu copii
y: este si un nivel de propaganda care ii convinge pe cei semi-informati cu privire la agenda globalistilor ca oricum lucrurile au avansat mult prea mult si nu mai pot fi oprite
y: apoi, o idee implantata celor cu adevarat informati in legatura cu evenimente istorice si curente, este ca ei sunt singurii care stiu despre asta, si singuri nu pot face nimic, asa ca decid sa nu faca nimic.l
x: poate fi oprita .. oricand , dpmdv ..
y: si e normal, cumva, atunci cand idei pe care le ai nu-ti sunt confirmate NICAIERi...
y: incepi sa crezi...
y: ca asta e din cauza ca esti nebun...
y: pentru ca nimeni altcineva nu are ideile astea
y: sau cel putin asa crezi tu
x: yup ..
y: si prin urmare ei sunt normali si tu nebuni
y: complet fals
y: si fals e si ca nu mai sunt.
y: sunt milioane.
y: iar cea mai mare parte din aceste milioane cred ca sunt singuri si ca nu pot face nimic, asa ca nu fac nimic.
y: exista un segment insa care se zbate si informeaza continuu pe altii si lucreaza activ mereu pentru a face adevarul cunoscut
y: iar acest segment creste mereu
y: sunt la nivel global deja zeci de mi de astfel de oameni
y: daca n-o fi deja depasit nivelul sutelor de mii
y: fie ca o fac prin bulletin-uri pe myspace, bloguri, articole in ziare locale, radio, posturi locale tv, sau orice alt mijloc de informare sau media alternativa
y: numarul lor creste vertiginos.
y: a celor care stiu adevarul si iubesc adevarul de dragul adevarului si sunt dispusi sa lupte pentru el si pentru supravietuirea speciei pana la urma.
y: frica...
y: e o boala
y: trebuie sa scapam de ea
y: este o boala a mintii.
y: ai vazut Apocalypto ?
y: urmareste-l.
x: yup
y: foarte bun.
y: este un mini discurs acolo
y: speach pe care il tine tatal fiului
y: stii la ce ma refer
y: despre frica.
y: ia urmareste-l din nou ca tare bine zice.
y: speech*

ESPinoza 28-12-07 20:09

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1265724)
da ma nene la toata lumea :/ ...
mie nu-mi vine sa cred cum unii pur si simplu trec cu vederea, sau din reflex.. neaga toate treburile astea,doar ptr ca ei asa au fost crescuti ,mai bine zis .. spalati pe creierash :)

nu e vorba de asta.. most_wanted a zis bine.. tu cand te vei insura n`ai sa mergi la biserica? sau nu ai sa itzi botezi copilu? eu da.. asa am fost crescut... cred in dumnezeu si pe mine nu cred ca ma afecteaza asta cu ceva.... ca sunt preoti corupti, fac afaceri murdare si asa mai departe .. partea a 2, stiu din surse sigure ce afaceri are fostu metropolit al moldovei acuma prea inaltu.

dupa ce am vazut filmu asta tot imi pun intrebari.... chiar ma intreb oare cat o sa mai traiasca cel ce a facut filmu:) . Si noi romani am fost trasi jos de americani... de ce crezi ca l`au impuscat pe ceausescu? pt ca vroia sa faca o banca mondiala.. pt ca romania ishi termina de platit datoriile fatza de ei . si ca sa nu ramana cu buza umflata au gasit ei o schema(era la un moment dat o fraza din film"cum distrugem un popor? simplu le dam un motiv sa se atace intre ei ) cam asta a fost si cu revolutzia de la noi,,, ca apoi sa poate sa vina tot ei sa ne ia totul, fabrici , aur tot ce aveam,, dupa 90 toate marile fabrici din tzara tot mergeau in pierdere... si cand erau vandute pe la cine stie ce investitori straini si minune faceau profituri nete de zeci in unele cazuri sute de milioane pe an.... de ce invatzamantul pe an ce trece e din ce in ce mai prost? de ce nu se mai cere performanta profesorilor? ... pt ca ei vor sa fim prosti ne baga pe gat emisiuni de genul surprize surprize si dansez pt tine. ca sa aibe lumea despre ce vorbi in loc sa citeasca o carte. ar fi multe de zis da nu va mai bat la cap
Mi`e scarba...

de 9/11 numai zic... nu inteleg nu se revolta nimeni pt ce au facut? au omorit mii de americani e totul atat de clar chiar nu inteleg... oare chiar asteapta sa`l gaseasca pe omul cu barba care traiesti in pesteri si a trimis avioanele ..lol.

EvLSant0S 28-12-07 20:16

noi,suntem exagerat de destepti fatza de cum sunt crescuti americanii , nu prea ai ce sa le ceri ..
groaznic ..

frica , e o boala !
traind in frica,nu mai esti tu , nu mai gandesti la fel, nu esti liber ...
in america inafara de . war on terror nu vezi altceva. .
si de fapt .. teroristii .. sunt ... cei de sus, familia rockefeller ... si ceilalti care conduc banci private

incredibil e cum ... america , poate sa-si produca singura banii,guvernul ... poate
si totusi , ei le lasa unor jegosi dreptul de a produce bani , si cine face banii .. face legea :)
simplu

ESPinoza 28-12-07 20:22

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1265762)
noi,suntem exagerat de destepti fatza de cum sunt crescuti americanii , nu prea ai ce sa le ceri ..
groaznic ..

frica , e o boala !
traind in frica,nu mai esti tu , nu mai gandesti la fel, nu esti liber ...
in america inafara de . war on terror nu vezi altceva. .
si de fapt .. teroristii .. sunt ... cei de sus, familia rockefeller ... si ceilalti care conduc banci private

incredibil e cum ... america , poate sa-si produca singura banii,guvernul ... poate
si totusi , ei le lasa unor jegosi dreptul de a produce bani , si cine face banii .. face legea :)
simplu

f misto ce a zis tipu cu dialogu.
de ce guvernul ii lasa pe astia sa faca banii? eu cred ca si guvernu e condus tot de ei dar de undeva fara sa se vada.. ei numai trag sforile la marionete ca bush sau altzi

Trickz 28-12-07 20:29

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 1265762)

corect. ai citit Clubul Bilderberg? E destul de ok cartea...

de fapt, totul se reduce la bani. fiecare are nevoie de bani. suntem dependenti. ce o sa se intample daca pur si simplu, se taie accesul la bani? america ar muri de foame sau ar (re) pune negrii la munca. negrii nu ar mai accepta si s'ar face razboi. s'ar baga si asiaticii si romanii si spaniolii ca doar asta e america-nimic pur, stabil. europenii, unii, cei care nu au dat cu jet rudelor de la tara pentru a fi "moderni" ar munci pamantul de la tara impreuna cu rudele.

voi va dati seama ca in libertatea asta a noastra..suntem constransi? ce se intampla daca maine moare netul? daca nu mai avem curent? daca nu mai se deschid magazinele? daca nu mai primim gaz pe teava? suntem total dependenti si mai si platim pentru asta...suntem fragili si vulnerabili...

EvLSant0S 28-12-07 20:54

guvernul este sclavul poporului , nu invers ..

:)
se vede ca esti panicat, oh ce vulnerabili suntem si fragili ..
ti-e frica..
de ce?
ramanem fara net ? gaze ? bai esti neb00n ... murim .. :D
ce dreaq ma ..
n-a fost viata pe pamant inainte sa fie net si gaze ?
stai cuminte ..

Trickz 28-12-07 21:09

nunu, era o metafora. si nu imi e frica pentru mine personal, era vorba de "ceilalti"...fie..

EvLSant0S 28-12-07 21:43

dupa ce am vazut prima jumatate din The Money Masters
m-am horatat sa ma uit la Banca Nationala A Romaniei ..
care nu suna decat la fel cu Federal Resources... al americanilor .. cred
in fine, am cautat si am gasit o carte veche... :)
pe net, http://www.biblioteca.ase.ro/resurse...ole.php?cid=42
sunt curios sa vad cine a venit si de ce , cu propunerea de a face o banca centrala..

EvLSant0S 28-12-07 22:39

nu mai am loc in browser de site-uri noi , am deschis de 2 ori opera si citesc din amandoua :)

toate tarile au o banca centrala ...
ceea ce nu e bine ..
la noi banca centrala a facut-o bratianu,
toata bancile centrale , "raspund" in fatza ,Bank for International Settlements
care e in Elvetia ...
deci ce credeam ca e doar la americani , e si la noi,doar ca probabil la un nivel mult mai mic , momentan, insa vad ca ne baga pe gat, fatzi credit si fi dator toata viata ta .. :)
e incredibil, nu ma pot oprii , curiozitatea ma face sa intru peste tot.. si sa aflu cat mai multe chestii , si e foarte tare .. :D

SHOGUN-A8 28-12-07 22:42

Inca n-am vazut decat inceputul filmului si ma gandeam...daca religia e cea care incearca sa pacaleasca oamenii...din ce cauza americanii, care sunt atat de usor de manipu.lat sunt majoritatea atei? :|

EvLSant0S 28-12-07 23:03

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1266039)
Inca n-am vazut decat inceputul filmului si ma gandeam...daca religia e cea care incearca sa pacaleasca oamenii...din ce cauza americanii, care sunt atat de usor de manipu.lat sunt majoritatea atei? :|

pentru ca probabil se trezesc din visul de ca.cat pe care-l traiesc ?

Alex-Rahova 29-12-07 00:13

am avut rabdare 2 ore sa ma uit desi am avut cateva tentative sa apasa pe " x " -ul ala mic de la browser si sa inchid fereastra...
60-70% din lucrurile prezentate le stiam .. din diferite alte documentare si/sau alte cai de informare
oricum interesant filmul,il recomand celor care inca nu l-au vazut

Sl1V3R 29-12-07 09:20

Am o mica intrebare: de la ce a inceput totul, cine/ce a facut Pamantul, Universul, planetele ?

Cat despre americani si poporul lor foarte putini au incercat sa schimbe ceva, sa faca ceva, aceia fiind eliminati prin anumite mijloace. Acum nu stiu cati dintre voi stiu faptul ca CIA l-a ajutat pe Osama bin Laden cu arme pentru a lupta impotriva URSS-ului in Razboiul Rece, atunci conlucrandu-se foarte bine intre cei 2 "dusmani" de acum.

Most_Wanted 29-12-07 10:52

Quote:

Originally Posted by Sl1V3R (Post 1266407)
Am o mica intrebare: de la ce a inceput totul, cine/ce a facut Pamantul, Universul, planetele ?
.

nare cum sa le creeze cineva .....sau creat singure ...in sute de mii ..poate chiar miliarde de ni ....cine stie ...nu cred ca stie careva un raspuns sigur 100%

CatalinM6 29-12-07 11:29

De abia acum 2 zile am gasit topicul si ieri am vazut documentarul (Zeitgeist).
EvLSant0S ai avut dreptate...chiar vezi altfel lucrurile dupa...
Dar,am o nelamurire....in legatura cu sarada asta a americanilor, de ce nu face nimeni,nimic!?!?!?Dovezile si argumentele prezentate in documentar mi se par mai mult decat suficiente incat sa cred ca e o mare inscenare si o mare mizerie.Ei chiar nu vad si nu simt asta?? (sau RFID sunt deja acolo unde trebuie?!?)Chiar atat de incuiati sa fie americanii astia?

patriotu90 29-12-07 11:34

Quote:

Originally Posted by SHOGUN-A8 (Post 1266039)

majoritatea atei ??? de unde stii lucrul asta ... uite aici o harta din 2001 cu procentajul oamenilor din statele unite care cred intr-o religie ...

pt cei interesati ... si o harta cu Europa ...

Sursa wikipedia

no limits design 29-12-07 12:20

eu personal nu cred in doamne doamne...shi toate chestiile de genul asta....totzi sfintii shi.....nu ma intereseaza parerea nimanui.....oricum nu poate sa imi aduca nimeni argumente pro religie. d c?.... pentru ca toate sunt o fictiune NIMIC din toata rligia nu e palpabil....totul este un mecanism de controlare a masei ..... si daca stam sa ne gandim e f simplu sa controlezi masa prin frica...... frica de DUMNEZEU(in religie multe chestii se bat cap in cap..... dumnezeu de iubeste dar trebuie sa itzi fie frica de el pentru ca el e atotputernic....shi multe altele) ...... legat de controlarea masei dau un exemplu...... catzi dintre noi au fost educati de mici sa credem in dumnezeu?...toti.......unii dintre noi se trezesc la realitate....altii traiesc o viata intreaga asa...... de exemplu....ieri a venit nuj cine dreaq de la biserica sa ia de la bunikmea CONTRIBUTIA....... adik o suma de bani pentru care primesti si chitantza prin care ajutzi biserica.......legat de terorism...este exact acelasi lucru.....multi dintre noi au realizat k religia e un mecanism de control si acum incearca un altul...terorismul......care de asemena genereaza frica......

P.S. foarte interesant filmul.....multumesc pentru link

...... a vazut cineva filmul THE SECRET(documentar)??...... est de asemenea interesant......chiar va sfatuiesc sa va uitatzi la el....cap-coada

EvLSant0S 29-12-07 14:00

Quote:

Originally Posted by CatalinM6 (Post 1266539)
De abia acum 2 zile am gasit topicul si ieri am vazut documentarul (Zeitgeist).
EvLSant0S ai avut dreptate...chiar vezi altfel lucrurile dupa...
Dar,am o nelamurire....in legatura cu sarada asta a americanilor, de ce nu face nimeni,nimic!?!?!?Dovezile si argumentele prezentate in documentar mi se par mai mult decat suficiente incat sa cred ca e o mare inscenare si o mare mizerie.Ei chiar nu vad si nu simt asta?? (sau RFID sunt deja acolo unde trebuie?!?)Chiar atat de incuiati sa fie americanii astia?

S-a dat lege ca din mai 2008, sa fie obligatorii , cipurile astea, insa , prostalaii .. accepta... SI LE CONVINE CA STATUL SA POATA SA LE URMAREASCA FIECARE MISCARE. DE DRAGUL DE A SCAPA DE TERORISM,chestie care nu exista... bla bla bla, e doar o inscenare,in consecinta teroristii sunt jegosii astia.
Am terminat de vazut : END GAME ; the blueprint for global enslavement ..

m-am saturat sa scriu .. oricum nu citeste nimeni :)
uitati-va la film din plictiseala .. .
uitati-va ca istoria .. ne invata.. ca toate treburile astea s-au mai intamplat pana acum, si nu o data, insa niciodata planul nu le-a mers pana la capat...
insa acum au tehnologia necesara :)

EvLSant0S 29-12-07 14:01

Quote:

Originally Posted by no limits design (Post 1266616)
eu personal nu cred in doamne doamne...shi toate chestiile de genul asta....totzi sfintii shi.....nu ma intereseaza parerea nimanui.....oricum nu poate sa imi aduca nimeni argumente pro religie. d c?.... pentru ca toate sunt o fictiune NIMIC din toata rligia nu e palpabil....totul este un mecanism de controlare a masei ..... si daca stam sa ne gandim e f simplu sa controlezi masa prin frica...... frica de DUMNEZEU(in religie multe chestii se bat cap in cap..... dumnezeu de iubeste dar trebuie sa itzi fie frica de el pentru ca el e atotputernic....shi multe altele) ...... legat de controlarea masei dau un exemplu...... catzi dintre noi au fost educati de mici sa credem in dumnezeu?...toti.......unii dintre noi se trezesc la realitate....altii traiesc o viata intreaga asa...... de exemplu....ieri a venit nuj cine dreaq de la biserica sa ia de la bunikmea CONTRIBUTIA....... adik o suma de bani pentru care primesti si chitantza prin care ajutzi biserica.......legat de terorism...este exact acelasi lucru.....multi dintre noi au realizat k religia e un mecanism de control si acum incearca un altul...terorismul......care de asemena genereaza frica......

P.S. foarte interesant filmul.....multumesc pentru link

...... a vazut cineva filmul THE SECRET(documentar)??...... est de asemenea interesant......chiar va sfatuiesc sa va uitatzi la el....cap-coada

te secret e altceva..
sa nu le amestecam ..

no limits design 29-12-07 14:03

intradevar nu are legatura cu topicul........... degeaba zici k nimeni nu citeste....sunt f putini interesatzi de subiecte de genul asta.....totushi cei care sunt citesc.....

EvLSant0S 29-12-07 14:07

normal,sunt alte subiecte mai importante. ..
ce a facut steaua ..
cine e cel mai bun jucator de cs ..
si alte chestii esentiale ..

uitati-va la

ENDGAME - Blueprint for Global Enslavement ....
se gaseste pe google video ..

EvLSant0S 29-12-07 14:21

7 Attachment(s)
"THOSE WHO FORGET THE PAST ARE CONDEMNED TO RE-LIVE IT!"

the rothschild family ..
the rockefeller family..
bush/hitler ..

no limits design 29-12-07 15:23

ne dai te rog un link pentru ENDGAME - Blueprint for Global Enslavement .... ???

Sl1V3R 29-12-07 16:41

https://video.google.com/videoplay?do...arch&plindex=0

SHOGUN-A8 29-12-07 20:37

Quote:

Originally Posted by patriotu90 (Post 1266550)
majoritatea atei ??? de unde stii lucrul asta ... uite aici o harta din 2001 cu procentajul oamenilor din statele unite care cred intr-o religie ...

pt cei interesati ... si o harta cu Europa ...

Sursa wikipedia

Nu stiu cum a fost facut sondajul ala...dar stiu ce vbesc...si stiu ca cei mai multi americani incep sa rada cand le spui de Dumnezeu(nu ca as fi incercat eu sa ii convertesc :lol:)...si unii chiar il confunda cu mos craciun...:rolleyes2
Eh...oricum asta nu prea conteaza...religia nu te face mai destept...

metal_militia 29-12-07 23:25

acum ma uit la ENDGAME si sunt la min 43...o singura chestie m-a blocat pe moment....alex jones asta le striga la grupul blideberg ca nu sunt conducatorii nostrii, asa sa ne ajute Dumnezeu, Dumnezeu sa ne dea puterea sa luptam etc. acum santos de asta ce zici? tu spui ce religia e o forma de spalare a creierului si omul ala exact contra la asta lupta...cum vine treaba? (nu incerc sa bag intr-o situatie dificila sau sa iti atac parerea, vreau doar parerea ta despre asta)

mai multe o sa zic dupa ce vad tot...dar pe moment mi s-a parut ceva interesant

PS: uitati-va si la asta ca e misto...dezvolta partea bancara (a 3a parca din zeitgeist)

weedboy 30-12-07 00:02

zeitgeist-deci chiar m-a impresionat complet filmul acesta si parca ma simt revoltat fata de tot ce ma inconjoara,a fost super tare realizat ms pt info despre film santos

metal_militia 30-12-07 01:02

prima parte nu prea m-a dat pe spate...bun..sunt 125 de barosani care ne conduc..se stia sau daca nu macar se banuia :-P

modalitatea conteaza...partea cu eugenica si despartirea oamenilor in 2 rase total diferite e cea mai ingrozitoare parte...cum zicea si in film..ar fi ca si cand oile s-ar revolta impotriva celor care mananca carne de miel. Se va crea o rasa pura si o rasa vai-de-capu-ei care vor fi palmasii, dau cu lopata si nu intreaba nimic...si asta e foarte probabil dupa cum se desfasoara lucrurile...americanii sunt handicapati, au in cap numai "let's get fuckin' wasted and fuck bitches man" si asta incepe sa se faca si la noi.

teroristii ar trebui sa-si ia meseria in serios...daca tot sunt oprimati degeaba macar sa stie pe ce, ar trebui sa ia lista aia si sa ii casapeasca unu cate unu sa le arunce copii in aer si sa le bombardeze casele.

Da problema ar ramane...pt ca tot trebuie condus de cineva. Zicem ca ii luam la rand pe toti membrii bilderberg si alegem pe altii, alesi pe bune din dorinta popoarelor, aia or sa vrea mai multi bani si mai multa putere (e natura umana sa vrei mai mult) si tot aici ajungem si iar o sa o luam de la capat.
Singura posibilitate e revolutia...care incet incet incepe

Sa mor eu de nu ma mut in 5 ani pe o insula in Caraibe sa nu stie nimeni de mine, o sa mananc numai cocos si ananas crescut cu mana mea, o sa am o nevasta frumoasa cu care o sa fac 700 de copii doar de-al naibii...pt ca nu am voie...si nu iti mai bati capu cu servici cu prostii...muncesti cat ai nevoie sa nu mori de foame si in rest stai cu prietenii pe plaja mananci fumezi spui bancuri si baie in mare

EvLSant0S 30-12-07 01:49

yup, partea cu despartirea rasei umane in 2 parti e cea mai groaznica ..

va recomand urmatoarele filme sau asteptam sa se uite toata lumea la astea ?

1 Zeitgeist
2 interviul lui aaron russo
3 america : freedom to fascinsm
4 The Money Masters
5 TerrorStorm
6 Endgame

:)

pHlow 30-12-07 14:24

Ce porcarie.... Prefer sa ma joc Word Of Warshit si sa fiu cel mai smecher, sa am sabii si toate alea...

Acum serios... nu am asteptat sa imi deschida ochii un film ca sa imi pot pune intrebari. Nu mai cred in Dumnezeu de vreo 7 ani.. si m-am tot documentat.. Cum s-a mai spus, biserica se foloseste de religie pt a mani****. Sa ne amintim cine avea puterea absoluta pt ca era alesul Domnului... Cine putea face excomunicari si toate cele... Dar lumea nu poate fi mani****ta decat daca i se da un motiv bun de a accepta.. si aici e foarte simplu.. MI se pare minunat ca atunci cand am o problema sa imi strang mainile si sa ma rog .. Da-mi doamne un porche ca mi s-a stricat bmw-ul... apoi.. cine nu vrea sa stie ca dupa moarte mai e ceva si nu se termina totul? Deci dupa parerea mea oamenii accepta religia pentru ca e mai usoara decat realitatea...

Cat despre filme.. foarte interesante .. Coincidenta face ca acum 6 zile cand m-am intros in tara, in autobusul care ma ducea la aeroport, era un soldat america intors in permisie din irak. Si cum era putin "fericit", s-a "legat" de prietana mea ... zicandu-i ca e super frumoasa si ca eu sa tin de ea.... Imi zicea ca si el se duce la sotia lui romanca din Campina. Si l-am intrbat de unde e .. si mi-a zis ca America dar vine din Irak, soldat. Prietena mea care e la drept, nu s-a putut abitine si l-a intrbat ce cauta ei acolo... El a raspuns ca ne apara.. pe americani si chiar pe romani. Si l-a intrbarea: trebuie sa omoare oamni nevinovati pentru a apara, el a raspuns ca el nu omoara oameni, el omoara teroristi. Apoi ... m-a intrbat daca stiu cat e petrolul acum.. si cat a fost acum 3 ani... Si ca ei asta fac acolo.. incearca sa controleze petrolul,pentru ca cine are petrolul are puterea si nu ne dorim sa aiba irakul puterea,pentru ca ei sunt numai teroristi..

La toata discutia a asistat un pusti de maxim 20 ani care la sfarsitul discutiei mi-a zis ca nu toti americanii gandesc asa si ca acel soldat este o rusine pt tara. Pustiul era tot american.

Tin sa precizez ca tot ce am spus nu este umflat cu abosult nimic.... Prefer sa tac decat sa spun porcarii....

Alex_Tiger 30-12-07 15:06

am vazut filmul chiar dupa c a aparut versiunea redone. si eu dinainte stiam majoritatea lucrurilor spuse in film din alte documentare...dar nicidecum puse in asa perspectiva simpla si logica. foarte interesant si foarte informativ. mi-as dori ca toata lumea sa poata vedea filmul asta nu neaparat pt al lua de bun ci pt a le deschide umpic ochi si a le schimba umpic mentalitatea aia statuta si veche. ma bucur ca totusi deja multi dintre voi au vazut filmul.
numai bine

Mario_b 30-12-07 16:29

Super filmul, nu are rost sa mai comentez si eu, insa am cateva lucruri de adaugat:

A citit cineva romanul '1984' de Orson Welles? Daca cititzi cartea asta, o sa observati si aici o filozofie similara cu cea din film... De aici apare ideea ca razboiul este profitabil... Si cartea a fost scrisa in anii '50...

Filmul spune 'frimituri' care sunt cunoscute de toti intr-o masura, dar luate asa si puse cap la cap parca sunt mai bine intelese si mai credibile...

In final, filmul nu e numai un martor tacut la ce se intampla in lume si indeamna la 'revolutie', asa cum spune si creatorul filmului. Se pare ca se trimit DVD-uri gratis cu filmul pentru cei care vor sa-l vizioneze in grupuri mari.
Uitati-va pe site-ul filmului...

GRIGO 30-12-07 19:25

o alta intrebare care ma roade .....
si la asta chiar ca raspunsul e complicat rau ....
care e treaba cu exorgizarile (parca asa ii zice) , fazele ca intra satana in oameni si preotul vine si il scoate ....?
chiar am vazut la televizor o baba care era "posedata" si venit preotul la scos din ea cu niste rugaciuni si alte chestii ....
deci exista sau nu ...... sau poate baba era mana in mana cu americanii sa ne prosteasca ......
:))
am scris postul asta mai pe romaneste ca sa inteleaga toti cam ce am vrut sa intreb .....
deci e cineva care ma poate lamuri ?

no limits design 30-12-07 20:29

baba aia sigur a fost lovita-n cap shi a apucat-o prosteala....cum nu exista ni dumnezeu nu exista nici stanel asta..............trebuia sa existe o antiteza ca mitul sa para credibil nu???/.. ............. nu te uiti la oamenii in varsta cum se sperie knd spi dracu`????......vai copile da cum vorbesti......tu stii k ala pe care nu ar trebui sa il pomenesti itzi face rau............shi normal k acele persoane se duc la biserica shi platesc norma....shi cum biserica nu plateste impozite......... everybody it`s happy....................

inca o chestie pe care unii din voi poate nu a inteles-o chestia cu mani****rea prin religie e la un nivel mai mare....... sa nu crezi k stie popa de la biserica despre ce e vorba cu adevarat sau profesoara de religie de la scoala............. ei habar nu au ce se intampla...... si nici nu o sa afle....findca ei sunt cei mai puternic controlatzi parerea mea......

HAPPY NEW YEAR tuturor

app....... m-am uitat shi la endgame ... no comment.......acu o sa ma uit si la celelalte filme recomandate de tn elvsantos..:P

Snapy_xxl 30-12-07 20:46

http://www.movieburst.org/watch/262/...r---End-Game/1 Pt cei care sunt interesati sa vada si Endgame. (rog sa fie sters postul daca s-a gresit cu ceva) Vizionare placuta...

Snapy_xxl 30-12-07 20:52

Nu mai pot edita postul anterior: http://video.google.co.uk/videoplay?...29053600562261 scuze pt greseala...

All times are GMT +2. The time now is 15:46.

- Copyright 2026 4Tuning