![]() |
Re: vectra 200 cp vs...cv asemanator !
e adevarat cum spui tu "am o faculte si degeaba o am" nu stiu grmatica sa cum sti tu ...felicitari sti mai multa gramatica decat mine.....chiar crezi ca ma intereseaza...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
te la las ca nu am dagand sa ma pun la mintea ta...si asa am coborat prea mult.....si vezi si tu cu jignirile.....
|
Quote:
|
daca ma iut mai bine de ce vb eu cu tine ....uite ce caracter ai .....uite ce semnatura ai....laudarosule.....dar defapt nu cred ca ai nimic
|
vrei duar sa te afirmi si tu cu ceva...nu conteaza cum....
|
Quote:
chiar n-am nimic...doar vorbe!vb lui Bogdan.....freac-o in alta parte si lasa moderatorii in pace ! ;) |
Quote:
|
Re: Opel Vectra 200 cp vs. ceva asemanator !
yoda, felicitari pt cea mai rapida scoda rs 2 din tara!
ma dau si cu tn, chiar daca eu am doar ~200 cp, nu 270 CA TINE! geta are dreptate, la cursele pe bani se accepta provocarea, sau nu... daca si cu parca se plimbau intr-o barca... |
Quote:
|
tsc-u...miere de baiat, pt ca la 2 curse mi-a dat banii inapoi, dar nu de fata cu baietii ca sa ma fac de ras !
oricum cand mai ai timp, da-mi un tel, pm sa ne jucam putin, DAR FARA MARAFETI ! :)) |
baieti...momentan sunt plecat in spania...la capsuni...:))
|
Quote:
daca vrei in continuare sa bem un suc, te astept din spania! |
yoda ...ai dreptate aia nu e masina mea ...eu am una identica ....aia a fost masina care ma inspirat iar tipul care are masina il cheama "jason"....
masina mea e in service la "MORGAN" adica mai exact la Ilie si are aceiasi configuratie.....si ca sa te linistesti tu si cu "cearta" noastra masina aia are un motor 2000 turbo benzina 16v DOHC "tomcat" ca si amea dar are si un COMPRESOR mecanic....... |
eu nu mam certat cu tine pt ca toate datele tehnice despre care eu vorbeam ti le spuneam de pe masina aia.....tu teai certat singur tu cu tine pt ca defapt eu vorbeam despre lucruri reale...
|
Quote:
|
da....b-53-gud....intreabal
sunt amandoua masinile acolo....si roverul 200 ala rosu si tomcat-ul e verde inchis fara numere... |
e de acum doua saptamani acolo...
|
Quote:
|
dak nu va deranjez ,am si eu o intrebare ,de ce mi-sa sters text pe care lam postat aici la provokre,?cred ca nu am vb ceva jenant ,puteti sa imi rsp si mie?/sa vad si eu cu ce am gresit.:cry: :lol:
|
Quote:
@Highman Innainte sa ne jignesti mai bine ai da o tura prin topicurile fiecaruia sa vezi daca avem habar de "wastegate" si 'Boostcontroller-re" sau daca din greseala avem motoare turbo sau bi-tri-tetra turbo. @Yoda Saracu` Ilie ,nu stiu cum face de aduna toti "meseriasii" pe la el la garaj(bineinteles cu exceptiile care se stiu). |
Quote:
|
Quote:
nu am zis niciodata ca "biturbo" inseamna un compresor si si o turbina...cat de prost trebuie sa fiu ca sa spun asta? , macar dupa auz si iti dai seama ca e vb de doua turbine.....bi-turbo |
Quote:
Ideea e sa fii mai ponderat in afirmatii daca nu ai o baza solida pentru ele si nu mai intra in polemici presarate cu jigniri,cu persoane despre care nu stii absolut nimic. |
Quote:
|
CRX-ul era intradevar o masina ipotetica....unde eu am gresit si am zis "biturbo"...inloc de doua compresoare ,unu turbo si unu mecanic.....in urmatorul post am rectificat ......
DAR despre spre faptu ca YODA zice ca "compresie" si "comprimare" e tot una Quote:
Quote:
|
Deci aici cine se mai da cu cine???
|
Quote:
|
pe net se dau unii...
|
Pe net se da toata lumea, mai greu este in realitate.
|
Quote:
si iti repet daca ziceam doar eu ca esti pe dinafara era una...dar tot iti spun asta inca 2-3 de-aici!vb aceea..cand 2 iti spun ca esti beat te duci si te culci!asa ca in loc sa fii malitios pune mana pe o carte de fizica si citeste!nu te omoara...ci te face putin mai inteligent decat altii ! ;) iar pe Ilie...nu-l mai obosi!si asa are pe cap cativa ca tine ! :lol: p.s.btw cine esti?ca de "haiman" asta n-a prea auzit nimeni! :???: |
mi-a spus finu ca vii sapt viitoare in brasov, oricum sa ma suni sa ne intalnim, asa..sau asa..ori la un vin fiert>daca nu ne va permite vreme !
sa imi aduci si mie niste capsuni proaspete palikares...:)) |
YODA ...am fost azi la garaj.....mai bine nu ma mai duceam.....si ma facut ilie "prost" ......ca stau de vorba cu tine si cu GTA...of of of....
aaa si uite aici https://forum.4tuning.ro/412-articole-revista-4tuningro/46195-turbo-compresor-tuning.html "turbo sau compresor tuning" postat de Zolia T -administrator |
@yoda
Quote:
|
Quote:
pe Ilie nu-l intereseaza forumul, iar ce i-ai spus tu poate fi departe de adevar! asa ca stai linistit si cand o sa ai o masina, trotineta, bicicleta, etc care sa zica ceva pe 402 metri sa ne cauti! |
daca il cunosti pe ilie....stai de caapu lui sa mi-o termine mai repede ...ca sa vezi ce poate masina....
P.S. ai dreptate , nu il inereseaza ce se zice pe forum |
Quote:
sincer ....ma doare-n **** de masina ta!cand ti-o termina vorbesti...pana atunci mucles!! ;) |
RELANSEZ PROVOCAREA...ma dau cu oricine cu sania, sau cu celofanul pe bani>AVAND IN VEDERE VREMEA DE AFARA !
cn se baga ? |
Quote:
Asa ca nu-ti face sperante in privinta lui ca nu prea are cu ce....poate cand va creste mare....... @Highman Nici macar o data nu am fost la Ilie sa fac "tuning"(modificari) la masina mea.....la el am fost la inceput pentru anumite reparatii. PS.Nu vorbi fara sa stii. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning