![]() |
Scopul meu nu este sa sterg posturi si nici nu vreau asta.
In acelasi timp nu vreau dispute aici. Dar daca se discuta despre masini care au macar o urma de tuning atunci asa sa fie. Masinin de serie gasesti peste tot, fara nici o problema. Ar insemna sa ne apucam sa facem poze la Audi A6, A8, Passat nou, BMW-uri noi etc. si nu cred ca asta este rostul acestui topic. Daca vreti facem un topic numai pentru discutii despre masini de serie. |
Pauza :)
Eh.. nu cred ca are rost sa facem in loc pt discutii despre masini de serie! Sunt prea multe masini de acest gen.. nu are nici un farmec! Masinile cu`n kit mijto` sau cu o sonorizare placuta atrag intotdeauna privirile trecatorilor. Si o limuzina de lux atrage privirea trecatorilor.. dar senzatia nu se compara cu o masina Tunata!
PS: Este un BMW negru decapotabil cu Nr de SV.. stie care ceva de el? Cam cat e unu` dintrala ? :) |
toata chestia e sa aiba cea mai mica modificare fata de cea de serie si puteti sa o postati la Masini din suceava, daca are tuning de tuning api atunci o postati la Cea mai tare masina din Suceava.
asta e toata chestia! sper sa inteleaga toti si sa posteze ce trebuie! |
Re: Cea mai tare masina din suceava ???
Cea mai tare masina din Suceava?? Cred ca cea mai tare masina straina e Vet'u iar din cele autohtone dacia lui fritz. Zilele astea am mai vazut un golf 4 destul de frumos ...unu verde cu nr de italia
|
am vazut prin george enescu un dodge nu mai stiu cum se cheama.. era asa de mare.. in lat era cat 2 dacii :)
|
nu e ala rosu?
|
dodge'u ala era sport sau camioneta? am vazut o camioneta dodge destul de tare
|
Dodge jeep dar parca era tir... oricum sigur consuma cat un tir :)
|
Lam vazut shi eu pe ala ... era imnes frate :shock: ...era cam cat un Sprinter de lung ...
|
Mai era la piatza cu unu cu un lincon navigator !!! 38500 de mii de euro
!!! e din suceava ala !!! |
o venit baietii din strainatate :D
|
Pai ieri in 10 minute am vazut mai multe masini de Italia, Grecia si Germania decatd e SV.
Sau ne-am mutat in alta tara sau majoritatea s-au intors acasa. |
Pai ala cu Dodge-ul cica-l vinde si mai zice ca are un consum mediu de 13,5%
|
cred ca cea mai tare masina care am vazuto prin SV a fost un M5 E60 gri metalizat avea numere rosii nu mai tin minte exact de undeera dar stiu ca l-am vazut parcat pe marasesti vreo cateva zile la rand .In rest cred ca cea mai tare masina din Sv e SL500'le patronului de la SHOK .
|
hmm consuma putin pt asa o masina de mare si grea.. stiu pe unu cu un van ford nu e cine stie ce... e masina de familie si consuma 12-13% in mediu
|
pai daca vrea s-o vanda, clar ca a zis si el un consum acceptabil nu? teoretic la motorul pe care-l are, i-ar urca consumul usor la 25% in oras
|
Am vazut azi si eu Lincoln'ul Aviator cu numere de Michigan .SUPERB !!!
Dar mai frumos cred ca e seria 6'le ala negru cu numere de leasing parcat de obicei in centru in fata la Obiectiv .Il conducea o panorma ,.. ca sa vezi ce tzii si cu femeile astea !!! tzā tzā tzā |
Si ele cu ce pot pe strada. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
au aparut masini tari in sv>am vazut citroen xsara VTS auriu tunat fain.sambata mai era la piata un nissan 350Z negru
|
Postez aici si rog si pe ceilalti sa anunte. Dat. faptului ca sunt multi in vacanta iar prezenta la intalniri (ultimele doua) nu a fost semnificativa eu spun sa anulam intalnirea de sambata si sa facem una mare sambata viitoare.
Salutare la TOTI. |
dap e buna ideea... eu sambata sunt la constanta ca merg la tuning & sound sa o vad si eu pe \"domnisoara\" eleanor :) am sa aduc poze si filmulete sper...
|
Am fost la Bucuresti shi nam avut aparat foto :cry: :ashamed: :cry: :cry: :cry: :cry: ... va rog sami imprumutati data viitoare cand merg incolo sa imi imprumutati un aparat .....plz... k dak nu am o sa inebunesk .. :woowoo: :woowoo: :woowoo: :shakefist :dizzy:
|
Inseamna ca saptamana viitoare o sa avem o tura de poze proaspete.
|
intalinire
hm.....pana la urma sapt asta se mai face ceva?
|
din cate am inteles eu... ca alaltaieri am venit si eu din concediu
cica azi nu este intalnire! sambata viitoare o sa fie o intalnire de intalnire |
foto
3 Attachment(s)
ce ziceti de asta?
|
dar mai poti sa spui ceva la o asa masinutza? :)
ash fi si eu multumit cu una ca asta! :D |
sincer ovidiu... masina arata super fain si am vazut la intalnire cand ai venit cu ea ca merge fain! daca vrei te ajut cu 2 filmulete si inca o poza! daca ai nevoie pm me! :)
|
dap....fain VET`u....mashinutza frumoasa... sa ai bafta cu ea.... :wink:
|
tuning on
am vazut prin sv un golf lll negru cu verde era o adevarata bijuterie acum nuj dak e din luklitate ca era seara si nu m-am uitat la numere
|
ala e un golf 4...dak kauti la intalnirile noastre o sa gasesti si fotografii cu el....
|
cum a zis si golfII, majina de care vb u este un golf 4 are nr de italia si a mai fost in vara prin sv!
|
tuning on
posibil ! nu m-am uitat de aproape am vazuto trecand de cateva ori prin GE si atat
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:26. |
- Copyright 2026 4Tuning