![]() |
mersi frumos........raman dator..:D
yonut_jupanu2001 id meu...poti sa il lasi p offline dak te rog?..mersi |
Re: cine poate sa imi zica unde sa ma duc sa imi modific barile la un logan?
da, maine dimineata dupa ce vorbesc cu el iti las
|
Re: cine poate sa imi zica unde sa ma duc sa imi modific barile la un logan?
mersi anticipat
|
Re: cine stie unde sa imi indrept jantele?
pe Scoala de Inot, langa ING dar parca costa destul de mult, gen 60 lei/janta.
|
Quote:
|
pff... bun topicul , o sa ma duc si eu cu rotile de vara sa`mi aranjeze jantele inainte sa le pun ca s-au cam oxidat (sper ca mai exista firma)
|
da ...mersi de ajutor....am sa ma duc la ei....:D
|
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
Eu ma ocup in timpul liber de reparatii parbrize (lovituri), stopari fisuri:
http://www.azglasscompany.com/images/chip3.jpg Ca sa va faceti o idee urmariti - https://www.youtube.com/watch?v=KAvB9Yq_I_c Daca aveti nevoie - lasati un pm. Mai greu cu locatia, pentru ca nu am spatiu inchis, iar vremea de afara nu ajuta. Sunt persoana din topicul de aici, doar ca nu mai e valabil anuntul in Iasi, pentru ca m-am mutat in Sibiu. Cu mentiunea ca preturile s-au modificat un pic. Pentru mai multe detalii - puteti intra si pe reparbrize.blogspot.com |
salut,am auzit k e cineva in sibiu care roluieste aripi, as fi interesat, sunt din brasov si la noi ink nu e nimeni care se ocupa de asta, ms
|
cine are idee unde imi pot croma si sabla jenti de aliaj
am o rugaminte la voi....care stie unde sa ma duc sa imi cromez si sa sablez jante de aliaj in sibiu?....vreo idee?.....si inca ceva...de unde imi pot face rost de stiker 4tuning pentru masina?..plssssss.....
|
Re: cine are idee unde imi pot croma si sabla jenti de aliaj
In legatura cu stikerele , eu am comandat de pe net 2 buc la 8 lei bucata , in cazul in care sunte`ti mai multi care vreti o sa comand mai multe
Lasati un PM ptr stikere cu id`uri sau nr de telefon |
colantare auto
buna tuturor.sunt nou pe site si ma descurc cam greu,sper sa ma intelegeti.ma-r intere-sa sa imi colantez plafonul masini si nu stiu daca exista cineva sa colanteze cu folie de carbon in sibiu la preturi rezonabile:D va multumesc
|
Re: colantare auto
stiu eu unii pe strada Cimitirului...nu stiu exact numar de casa dar ce pot sa iti spun este ca locul despre care iti spun este intre strada Livezii si strada Bieltz ...este o casa mare si afara la intrare scrie mare RECLAME pe verticala si fiecare litera e colorata...preturi rezonabile.nu stiu manopera cum e dar stiu ca sunt tari aia..Succes
|
ms mult. o sa incerc saptamana viitoare cand vin pe la sibiu si am mai auzit ceva ca ar mai fi o firma in curte la libertatea,o sa incerc si acolo.inca odata ms ptr rasp;)
|
baietii de la libertatea nu mai sunt...sau mutat pe izvorului...
|
inca odata ms mult ptr rasp ;)
|
cu placere
|
Salutare.
Stiti cumva vreo firma sau PF care monteaza folii omologate? |
la solart pe tiglarilor la numarul 4o
|
Un pret pentru toata masina la folii ?
|
@trafy ala care mi-a montat mie folia pe golf mi-a luat 450 lei pe toata masina excluzand parbrizul...
|
oo...multicel...am gasit aici in Valcea la 250 lei omologata toata masina fara parbriz...credeam ca scutesc ceva si bem o cafea la Sibiu
|
Aveti cumva dezmembrari de Fiat in Sibiu ? caut o piesa pentru un Seicento de 3 luni de zile si nu gasesc ( toate piesele sa apeleze la mine :))) )....am sunat si la bucuresti si la arad...am cautat in valcea, nimic....
|
Quote:
|
multumesc frumos, raman dator
|
Re: cine are idee unde imi pot croma si sabla jenti de aliaj
Quote:
|
Vreun electrician pe forum ?:D
|
Eu... dupa diploma dar habar n-am meserie :))
Mai mult incendiator |
Cat imi iei sa imi pui 4 geamuri electrice la masina ? vin eu cu toata instalatia:))
|
eu nu stiu dastea dar o sa ma interesez si daca te pot ajuta o fac cu cea mai mare placere :P
Am doar diploma de electrician dar nu am practicat niciodata meseria :) |
Quote:
|
o sticla de suc la revelion:))) nu stiu, cat vrei ? dar sa le legi bine , nu cum a zis Chucky ..pe drum in loc sa deschid geamu sa se deschida trapa, in loc sa inchid sa scoata cd`u din mp3....si d-astea
|
maine iti las un rasp si un pret la pm..ok?ca acolo e o zi jumate de munca...si le fac impreuna cu un prieten de al meu care e la inginerie si e electronist...deci parte mecanica eu si parte electrica el...ca mie imi mult mai mult daca lucrez singur...vi intr-un week-end si dormi la cristi de sambata pe dum si le punem...dar sa vb inainte si cu prietenu asta al meu maine sa vad ce zice...
|
okey sef
|
Folii geamuri omologate fata+spate 300 lei si 350 lei la break-uri. info pe mess: lucas_tuning_zone
|
Pentru ca ma gandesc sa incep o restaurare la o masinuta veche astept niste sugestii pentru un tinichigiu(eventual si vopsitor) bun care sa dezechipeze masina si sa faca ceva de calitate. Evident astept si un pret decent:)
|
Quote:
Am prieten care si-a pus anul trecut in toamna iar acuma se exfoliza singure ... |
Dezmembrez Golf 3 1.4i , 1.9TDi , Polo 1.4i (piele, geamuri, trapa, oglinzi electrice etc.) Daca aveti nevoie de piese apelati cu incredere, cele mai mici preturi, de preferat le-as vinde cu totul, sunt in stare foarte buna si mi-e mila sa le dezmembrez 0753.260.840 Lucian, va salut!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:46. |
- Copyright 2026 4Tuning