![]() |
Re: colantare auto
Quote:
Timp de executie: 5-6 ore. |
3 Attachment(s)
Salut.Am un VW Polo hatchback, 2 usi din 1997 si am avut ceva pb cu tinichigeria pe ici pe colo...la revopsirea elementelor au folosit alta nuanta de culoare fata de cea pe care o am eu( genul indigo) ceea ce ma face sa ma gandesc sa colantez toata masina.Daca ma apar pb la tinichigerie marunte, ce trebuie sa fac ca sa pot colanta toata masina?(le repar si le vopsesc provizoriu sau...)
1.Daca schimb culoarea masinii de ex din albastru in rosu, trebuie sa merg la RAR dupa aceea?? 2. Care este pretul pentru colantarea totala a masinii din poza si pentru mat si pentru lucios sau metalizat? Multumesc si multa bafta in continuare! |
Quote:
In mod normal asa ar trebui, daca vrei sa fii 100% in legalitate. 2. Care este pretul pentru colantarea totala a masinii din poza si pentru mat si pentru lucios sau metalizat? Colantare mat/ lucios: 220 euro. Colantare metalizat: 450 euro. |
salut,am si eu un rover 75 si vreau sa stiu cat ma costa sa-l colantez tot cu un albastru lucios nu vreau mat si daca se poate sa imi spui cat timp dureaza.stima si respect
|
Quote:
Pretul este de 350 euro. Timp de executie: 7-8 ore. |
2 Attachment(s)
salut,pentru aceasta masina cat ma costa sa o colantez integral(inclusiv spoiler fata+spate) alb mat.
oferiti si o garantie pentru folie? garantie in sensul ca nu mi se dezlipeste dupa cateva luni sau decoloreaza. Si inca o chestie...este vreo problema ca am lacul sarit pe ici pe colo pe portbagaj? adica exista riscul sa nu se lipeasca colantul? Astept un raspuns cu mare interes. |
1 Attachment(s)
Acest gri mat,pret? tot pentru masina de mai sus
|
Quote:
Garantia pentru astfel de lucrari este de 6 luni. Pretul este de 250 euro pentru colantare. Pentru pregatire (slefuire, chituire) nu pot face o estimare pana nu vad masina. |
2 Attachment(s)
Am vorbit la telefon cu dvs HONDA CRV colantare negru mat capota si plafon...asta-i masina din poze pret si timp va rog....sunt foarte presat.
Va multumesc |
Quote:
Programare cu minim 2 zile intainte. |
Quote:
Va multumesc. |
Quote:
Va rog un telefon la 0721.73.9325 / 0731.365.972 pentru confirmarea prezentei. |
Quote:
Va multumesc pentru intelegerea acordata. Cu stima Florin Cristea |
8 Attachment(s)
Excelent.....lucrare super. In primavara dau bara jos - sa continuam capodopera - dar in nici un caz la service de langa dumneavoastra. Nu aveti nici o vina a fost optiunea mea.....nici un capac de la ornamentele de pe plafon nu a scapat intreg...toate au piciorusele de blocare rupte...asta este.
Oricum nota 200 pentru dvs si angajatii dumneavoastra....adevarati profesionisti. Cu stima, Florin Cristea |
salut.
pentru un a6(c5) gri mat toata masina un pret si un pret pentru capota plafon si portbagaj. a pus un baiat o poza cu un seria 3 coupe la pagina 6 pentru acel gri sa imi faceti un pret. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
salut,
cat ma costa sa colanta elementele albastre din poza in gri? multumesc |
Quote:
Programari dupa 3 ianuarie |
1 Attachment(s)
Cu ocazia Sfintelor Sarbatori echipa DCM DESIGN va ureaza un calduros La Multi Ani.
Ne revedem pe 3 ianuarie. |
Colantare integrala (negru mat) pentru un Saab 900 varianta in 5 usi, la ce pret ar ajunge cu tot cu tva?
Multumesc. |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sa inteleg ca vreti doar 30 euro pentru colantatul masinii mele?:D
Asta da superoferta! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
sharan 1996 veau sa colantez capota argintiu pret asta e capota
|
3 Attachment(s)
salut , un pret informativ pentru colantarea acestei masini ??? inclusiv cele 2 bari !!! culoare bleomarin mat ???? ast un ras de la dumneavoastra !!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Preturi mai mici poti gasi la cei care fac in garaje improvizate si de care nu mai auzi nimic peste 2 luni. Acestia nu pot oferi o garantie valabila. Cat dai atat face. Spor. |
Quote:
|
Quote:
|
130lei imi luati
|
Quote:
|
puteti pune poze cu noante de colant argintiu sa vad care e mai frumos
|
Quote:
http://www.dcmdesign.ro/culori.php.htm |
este masina lu tata el o sa va sune daca i convine
|
Salut. Cat ar costa de colantat in intregime o Honda Civic sedan ???. As vrea sa stiu pretul si pentru mat si pentru metalizat, culoare neagra. Merci.
|
Quote:
Negru metalizat: 500 euro. |
In pretul asta intra tot ce inseamna colantare, demontat si montat ornamente , oglinzi etc. ??
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning